-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
Καλησπερα παιδες.Ποσο θα κοστισει μια επισκευη μοτερ με σπασμενο ελατηριο πιστονιου?και προταση αν υπαρχει καποιος αθηνα για τη δουλειαΔεν είναι εύκολη η εκτίμηση κόστους. Για R53 s ή απλό;
Το δικό μου το πηγαίνω στο Θωμαϊδη στο Πέραμα. Είναι εξειδικευμένος στα ΜΙΝΙ και μέχρι στιγμής μου κάνει καλή δουλειά σε λογικό κόστος, το οποίο προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την αντιπροσωπεία. Δεν χάνεις να κάνεις μια ερώτηση. -
Ο χρήστης Plst έγραψε:
Έχει κανείς άποψη για το Mini Cooper S F56?Βρήκα μια καλή προσφορά με leasing για εταιρικό (ζω Ελβετία) και σκέφτομαι μήπως το αγοράσω.
Thanks
Et voilà Μένει να κατεβεί το καλοκαίρι βόλτα Αθήνα και να βγάλει φώτο με το αδερφάκι του που έχουν ακριβώς 50 χρόνια διαφορά.
http://i425.photobucket.com/albums/pp33 ... 8f9208.jpg
-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καλησπερα παιδες.Ποσο θα κοστισει μια επισκευη μοτερ με σπασμενο ελατηριο πιστονιου?και προταση αν υπαρχει καποιος αθηνα για τη δουλεια
Δεν είναι εύκολη η εκτίμηση κόστους. Για R53 s ή απλό;
Το δικό μου το πηγαίνω στο Θωμαϊδη στο Πέραμα. Είναι εξειδικευμένος στα ΜΙΝΙ και μέχρι στιγμής μου κάνει καλή δουλειά σε λογικό κόστος, το οποίο προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την αντιπροσωπεία. Δεν χάνεις να κάνεις μια ερώτηση.Σε 56s ξέχασα να το αναφερω.. Μάλλον θα κάνω ένα τηλέφωνο
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
Καλησπερα παιδες.Ποσο θα κοστισει μια επισκευη μοτερ με σπασμενο ελατηριο πιστονιου?και προταση αν υπαρχει καποιος αθηνα για τη δουλεια
Δεν είναι εύκολη η εκτίμηση κόστους. Για R53 s ή απλό;
Το δικό μου το πηγαίνω στο Θωμαϊδη στο Πέραμα. Είναι εξειδικευμένος στα ΜΙΝΙ και μέχρι στιγμής μου κάνει καλή δουλειά σε λογικό κόστος, το οποίο προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την αντιπροσωπεία. Δεν χάνεις να κάνεις μια ερώτηση.Σε 56s ξέχασα να το αναφερω.. Μάλλον θα κάνω ένα τηλέφωνο
Ναι κάνε.
Πως βγήκε αυτή η ζημιά; στα πόσα χλμ; πειραγμένο μοτερ; -
230κ μου εκανε καποια νερα εδω και καποια χιλιομετρα και μια μερα δεν πηρε μπρος..οποτε το ψαχνω γενικα...
σε ευχαριστω πολυ
-
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτη φορά στο φορουμ και ήθελα τη γνώμη σας για την παρακάτω αγγελία :
https://livcars.car.gr/cars/view/11712565/
πόσο βρώμικο σας φαίνεται; για εμένα, επειδή το είδα και από κοντά φαινεται 2 good to be true.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Χαίρετε! Mini one (λογικά r50-r53) με τιμή γύρω στα 6000 παίζει ή μακρυά ;Για αξιόπιστο Mini γενικά τί τιμή κοιτάζεις;
-
Ο χρήστης DimanchEcon έγραψε:
Χαίρετε! Mini one (λογικά r50-r53) με τιμή γύρω στα 6000 παίζει ή μακρυά ;Για αξιόπιστο Mini γενικά τί τιμή κοιτάζεις;Το r53 είναι το Cooper S. R50 κοιτάς, αλλά σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρείς και r56 που είναι σαφώς πιο αξιόπιστο (βγάζει ζημιές αλλά όχι τόσες όσες το r50).
Για να δώσεις € 6.000 για r50 θα πρέπει να είναι ΑΡΙΣΤΟ και με λίγα χιλιόμετρα και πλήρες αρχείο σερβις και πάλι τα βρίσκω πολλά χρήματα για r50.
-
Νέα δημοσίευσηαπό Fanis75 » 14 Φεβ 2018 09:02
DimanchEcon έγραψε:
Χαίρετε! Mini one (λογικά r50-r53) με τιμή γύρω στα 6000 παίζει ή μακρυά ;Για αξιόπιστο Mini γενικά τί τιμή κοιτάζεις;Το r53 είναι το Cooper S. R50 κοιτάς, αλλά σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρείς και r56 που είναι σαφώς πιο αξιόπιστο (βγάζει ζημιές αλλά όχι τόσες όσες το r50).
Για να δώσεις € 6.000 για r50 θα πρέπει να είναι ΑΡΙΣΤΟ και με λίγα χιλιόμετρα και πλήρες αρχείο σερβις και πάλι τα βρίσκω πολλά χρήματα για r50.
Να'σαι καλά.Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης jay_sav έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτη φορά στο φορουμ και ήθελα τη γνώμη σας για την παρακάτω αγγελία :https://livcars.car.gr/cars/view/11712565/
πόσο βρώμικο σας φαίνεται; για εμένα, επειδή το είδα και από κοντά φαινεται 2 good to be true.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν ξέρω τον συγκεκριμένο έμπορο, αλλά εγώ δεν θα ψώνιζα από εμπορία ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
Τα καθίσματα είναι αλλαγμένα; με αυτά έβγαινε το Works? -
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω γνώμη για mini cooper one d euro 5. Το αυτοκίνητο είναι 1.600 cc πετρέλαιο. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;;
-
Ο χρήστης florans έγραψε:
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω γνώμη για mini cooper one d euro 5. Το αυτοκίνητο είναι 1.600 cc πετρέλαιο. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;;Κάνε την ερώτησή σου μήπως βρεθεί κάποιος.
Ωστόσο, από diesel κινητήρες δεν έχω καμία ιδέα. -
Τι θες να ρωτήσεις, δεν έχω καταλάβει?
-
Καλησπέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός MINI Cooper cabrio 2008 model, λογικά το R52 είναι και ήθελα να ξέρω περίπου τι πρέπει να ελέγξω, πάντα στα πλαίσια που θα μπορέσει να το κοιτάξει και τεχνικός που θα φέρω στο σημείο καθώς και τι να περιμένω ως συνήθη προβλήματα που βγάζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα.
Το συγκεκριμένο έχει γύρω στα 90Κ χλμ και φαίνεται πολύ καλά διατηρημένο (τουλάχιστον στο εσωτερικό δεν υπάρχουν σημάδια καταπόνησης, δέρματα σε άριστη κατάσταση κλπ.).Θα ανατρέξω σε όλο το νήμα μπας και βρω συνολικά τις πληροφορίες που χρειάζομαι, αλλά σε κάθε περίπτωση η όποια βοήθεια σας θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη.
Ευχαριστώ,
Χ. -
Πρέπει να ελέγξεις (μεταξύ άλλων):
- Οροφή (λειτουργία, μόνωση, εάν έχει διαρροές, εάν λειτουργεί σωστά ο μηχανισμός)
- Κιβώτιο και συμπλέκτη (γιατί εάν θέλει αλλαγή ο συμπλέκτης, είναι αρκετά ακριβός)
- Εάν καίει λάδια (να δεις διαρροή από κάρτερ, φλάντζα κλπ.)
- Αντλία και μοτέρ υποβοήθησης τιμονιού, είναι αρκετά ευπαθές
- Εργασίες που έχουν γίνει, και τι αναλώσιμα έχουν αλλαχθεί.
-
Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη.
Τα αναλώσιμα που αναφέρεις να υποθέσω ότι είναι τα κλασσικά λάδια, φίλτρο λαδιού, τακάκια ή μήπως υπάρχουν και σημεία που συγκεκριμένα για το ΜΙΝΙ R52 χρήζουν αλλαγής λόγω αστοχίας? -
Ναι σε αυτά που είπες και επίσης να δεις εάν έχει αλλάξει φίλτρο καμπίνας, συμπλέκτη και γενικά τι άλλο έχει αλλάξει στο αυτοκίνητο πέρα από τα κλασσικά λάδια/φρένα. Γιατί μετά τα 100.000 θα αρχίσει να ζητάει (συμπλέκτη, τιμόνι, ίσως τμήματα στην ανάρτηση όπως μπιλιοφόρους, ψαλίδια, σινεμπλόκ κλπ.)
-
ΟΚ σε ευχαριστώ Φάνη
-
Ο χρήστης arvani έγραψε:
ΟΚ σε ευχαριστώ ΦάνηΕπιπλέον σε αυτά που λέει ο Φάνης, το αυτοκίνητο να το δει συνεργείο που να γνωρίζει από ΜΙΝΙ.
Όχι απαραίτητα εξουσιοδοτημένο (στη δική μου περίπτωση κοίταξαν μόνο τα προφανή) αλλά ακόμα καλύτερα μικρό, εξειδικευμένο, που θα κάνει εξονυχιστικό έλεγχο.
New MINI Forum