-
Τα Suzuki αριστερά του τιμονιού έχουν ένα κουμπί που γραφει TCCS ή ESP. Αν υπάρχει έχει. Επίσης κατα την εκκίνηση του κινητήρα αναβει στο check control η ένδειξη 'ESP' και 'ένα αμαξάκι που γλυστράει σε στροφή'!
Και τι ακριβώς είναι το 'Aerio'? Ετσι έλεγαν και το προηγούμενο Liana!
-
Το Aerio είναι μάλλον μετατροπή σε υγραέριο και δεν έχει καμία σχέση με τα Saab Aero...
-
Οσον αφορα το Aerio ετσι γραφει στην αδεια κυκλ. και απο τι το εψαξα λιγουλακι ειναι η εμπορικη του ονομασια ,μαλλον αλλαξανε το liana κ το καναν aerio ! Δλδ με λιγα λογια το SX4ρακι μoυ πακετωθηκε απο esp , μπορω να βαλω (ακσιζει? ) κ περιπου τι κοστος εχει η τοποθετηση ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Aerio είναι μάλλον μετατροπή σε υγραέριο και δεν έχει καμία σχέση με τα Saab Aero...Καμία. Aerio έλεγαν στην Αμερική το Liana και έχω την εντύπωση και το SX4 Sedan.
-
Aerio λενε στη γιαπωνια πολλα μοντελα, καθως ειναι ονομα εκδοσεων, αυνηθως προσεγμενων.
-
Eξαιρετικο βρισκουν το ανανεωμενο swift sport, σε πρωτη οδηγικη επαφη, δυο Αγγλικα περιοδικα:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... sport.html
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... sport.html
-
Πάντως και το απλό 1.2 (άσχετο, αλλά) δείχνει μια απ' τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία του, κατ' εμέ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάντως και το απλό 1.2 (άσχετο, αλλά) δείχνει μια απ' τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία του, κατ' εμέ.1.3 είναι το μικρό ... και πέρα από το μοτέρ και το εμετικό ντιζαιν του εσωτερικού είναι πολύ καλό...
εκτός αν λες για το φρέσκο... -
Τι φρέσκο; Εδώ και κάνα χρόνο δεν κυκλοφορεί;
Επίσης, τόσο για το μοτέρ, όσο και για το design έχω εντελώς αντίθεη άποψη, αλλά anyway...
-
Τι φρέσκο; Εδώ και κάνα χρόνο δεν κυκλοφορεί;Επίσης, τόσο για το μοτέρ, όσο και για το design έχω εντελώς αντίθεη άποψη, αλλά anyway...
σόρρυ τότες εγώ έλεγα για το προηγούμενο... που μοτέρ και εσωτερικό ήταν ...
-
το 1,3 του 2005-2010 μια χαρά μοτέρ είχε ,σασμάν να το βοηθήσει δεν είχε Και το νέο 1,2 και το 1,6 sport φαίνεται να χουν πάει μια κλάση πάνω σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστούν
-
Δεν έχω προσέξει στα χαρτιά αλλα το τωρινό το 1,2 'καταφεραν' οδηγικά να το κανουν πιο αδύναμο και απο το προηγούμενο.
Καλα τα CO2 ... αλλα πουλάς και 'σπορτιβ' εμφάνιση!
Αποζημίωνε και αποζημιώνει βεβαια σε συμπεριφορά, φρένα και εμφάνιση. -
Είναι τόσο χάλι ο 1.2; Δεν έχω διαβάσει κάτι τόσο αρνητικό...
Πάντως στην κατηγορία θα 'ταν απ' τις πρώτες επιλογές μου.
-
Είναι τόσο χάλι ο 1.2; Δεν έχω διαβάσει κάτι τόσο αρνητικό...Πάντως στην κατηγορία θα 'ταν απ' τις πρώτες επιλογές μου.
Κωστη ... για χαριν οικονομίας η Suzuki 'ανακαλυψε' ένα ηλεκτρόγκαζο που το λιγότερο μελαγχολεί (!!!) σε αποκριση. Μεχρι να ακούσεις το θεικό ... ότι μετα απο 20 χρόνια 'δεν οδηγείς σωστά'!!!
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο και το νεο έχασε και το λίγο νευρο που είχε το πρώτο. -
Καλά, ναι... Το ηλεκτρόγκαζο γενικώς είναι απ' τα δεινά της αυτοκινητιστικής μας εποχής...
Υπάρχουν, μεν, διαφορές από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, αλλά ακόμη και το πιο χρέπι και ψόφιο μηχανόγκαζο να οδηγήσεις, η αμεσότητα στο δεξί πεντάλ είναι αναντικατάστατη.
-
Καλά, ναι... Το ηλεκτρόγκαζο γενικώς είναι απ' τα δεινά της αυτοκινητιστικής μας εποχής...Υπάρχουν, μεν, διαφορές από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, αλλά ακόμη και το πιο χρέπι και ψόφιο μηχανόγκαζο να οδηγήσεις, η αμεσότητα στο δεξί πεντάλ είναι αναντικατάστατη.
Ευτυχώς η Nissan ... το έκανε το θαυμα της ακόμα και στο ηλεκτρόγκαζο!
Και η Suzuki το ίδιο στο 2λιτρο GV που είναι και το πιο παλιό απο τα τωρινά της μοντελα. -
Υπάρχουν, μεν, διαφορές από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, αλλά ακόμη και το πιο χρέπι και ψόφιο μηχανόγκαζο να οδηγήσεις, η αμεσότητα στο δεξί πεντάλ είναι αναντικατάστατη.Δεν είναι έτσι. Όπως έχει αναλυθεί και στο thread της νέας σειράς 3 στα Μελλοντικά, το ηλεκτρόγκαζο μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορο και άμεσο από το μηχανικό-ντιζάτο αν ρυθμιστεί με αυτό τον σκοπό. Το ότι επίτηδες τα κάνουν νωθρά για να περιορίσουν την κατανάλωση και την εκπομπή C02 δεν λέει τίποτα απολύτως για αυτή την τεχνολογία. Υπάρχουν δε αυτοκίνητα με ξυραφένια απόκριση στο γκάζι που έχουν ηλεκτρόγκαζο.
-
Ο χρήστης kostastyper έγραψε:
το 1,3 του 2005-2010 μια χαρά μοτέρ είχε ,σασμάν να το βοηθήσει δεν είχε Και το νέο 1,2 και το 1,6 sport φαίνεται να χουν πάει μια κλάση πάνω σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστούνΜοτέρ και κλιμάκωση είναι ...
-
Επειδή οδηγώ σχεδόν καθημερινά ένα IGNIS 05' (της εταιρίας) και πάλι σχεδόν καθημερινά ένα Swift 08' (οικογενειακό), δεν ξέρω αν φοράνε τον ίδιο κινητήρα αλλά το μεν Ignis σκοτώνει σε επιδόσεις σε σχέση με το Swift. Μετά τις 3.500σαλ αρπάζει σαν τρελό μέχρι τον κόφτη σχεδόν ενώ το Swiftaki σέρνεται σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος (πάντα σε σχέση με το ignis). Οπότε αν είναι ίδιος ο κινητήρας το κιβώτιο του swift το θάβει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνουν αυτό.
-
Εκανα χθες σερβις στο WagonR (1300 mod 2001) με 125000 χιλιομετρα
αυτη τη φορα αργησα λιγο και κρατησα τα λαδια περιπου 9000 χιλιομετρα.
Πριν 1000-2000 χιλιομετρα μου αναψε το λαμπακι του λαδιου
συμπληρωσα με 0,7 λιτ που μου ειχαν περισεψει απο το σερβις (το λαδι ισα που εβρεχε λιγο τη μυτη της βεργας).
Μετα απο κανα 2 βδομαδες το λαδι δεν φαινοταν καν στη βεργα οποτε εβαλα αλλα 0,7 λιτ.στο σερβις εβγαλε περιπου 2 λιτρα λαδι, οποτε αν δεν συμπληρωνα θα το ειχα καει σιγουρα
το θεμα ειναι οτι σε 9000 εφαγε περιπου 3 λιτρα.
Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αυτος ο κινητηρας ετρωγε λαδια απο την αρχη και οσο περναει ο καιρος τρωει περισσοτερα.
Τον ιδιο κινητηρα φορουσε το Baleno και τα πρωτα Jimny (προ vvti)φευγοντας βρηκα μια φιλη με Jimny. Ειχε το ιδιο προβλημα με την καταναλωση λαδιου και περυσι τον εκαψε
SUZUKI FORUM