-
Το μεσημέρι συνάντησα GV 3θυρο σε έκδοση χωρίς ρεζέρβα.
Σ' αυτη την έκδοση έβαλαν την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας ψηλά, δεν υπάρχει και η ρεζέρβα και φαίνεται σχεδόν ολοκληρη η εξάτμιση να του καταστρέφει ολόκληρη την όμορφη εικόνα του συγκεκριμένου! Δεν είχαν κάποια εναλλακτική επιλογή? -
Χάλι. Το είχα πάρει και εγώ πρέφα το θέμα με την εξάτμιση...
Άσε που αν κάνεις όπισθεν και έχει πίσω κάποιο εμπόδιο, π.χ. υπερυψωμένο πεζοδρόμιο, θα την ξεσκίσει την εξάτμιση.Μία είναι η λύση. Μικρότερο τελικό καζάνι οβάλ σε οριζόντια τοποθέτηση και κάποιο μεσαίο μεγαλύτερο.
-
Στο συγκεκριμένο σίγουρα είχαν θέμα πως να την βάλουν. Δεν χοραγε να μπει αλλιώς! Σε κάποια έχω δει να είναι μαυρη (πιο διακριτική) και σε άλλα ασημί ... να βγάζει μάτι.
Το ιδιο έχω παρατηρήσει να φαίνεται σε 116 και Lancer 5θυρο αλλά και στο XTrail πρώτης γενιάς. Σαν να μην είχαν να βάλουν μια μικρότερη ή σαν να μην χωράει και να την έβαλαν αναγκαστικά όπως να'ναι. Και ιδίως στα 4κίνητα ενοχλεί στην κίνηση τους εκτός περα από το αισθητικό κομμάτι. -
Παλιά που το είχα ψάξει μπας και το αγοράσω μου είχαν πει στην autoprofit (παρα-εισαγωγέας) ότι αυτά που φέρνει από Βέλγιο είναι με μαύρη εξάτμιση. Πράγματι είχε κάποια καινούρια και είχαν μαύρες εξατμήσεις.
Σε δύο εμπορίες εξουσιοδοτημένες του Σφακιανάκη ήταν με ασημένιες εξατμίσεις και έκαναν πως δεν ήξεραν τίποτα για τις μαύρες εξατμίσεις.
Φαντάζομαι ότι οι ασημένιες θα είναι ποιο φθηνές ... οπότε στην Ελλάδα λογικό είναι να κάνουν 'εκπτώσεις' σε υλικά που δεν τα αντιλαμβάνεται εύκολα ο υποψήφιος πελάτης.
-
Ναι ο συγκεκριμένος φερνει απο Ολλανδία αυτοκίνητα και πολλες φορες σε πιο πλουσιες εκδοσεις που δεν φερνει ο Σφακιανακης. πχ θυμαμαι πως ειχε 3θυρο 1,3 swift με μπλε bucket καθισματα και φλας στους καθρεπτες εργοστασιακα σε παραπλήσια τιμη με το αντίστοιχο εδω.
-
Στην autoprofit όταν είχα πάει είχα ενθουσιαστεί πολύ. Όταν είδα το 'Βέλγικο' Vitara σε γκρι ανθρακί πορώθηκα. Είχε εξοπλισμό που δεν είχε το Ελληνικό αντίστοιχο Vitara και ήταν και 2000euro ποιο φθηνό.
Θυμάμαι πως είχε κάτι πλαστικά μαύρα προστατευτικά γύρω-γύρω, είχε μεγαλύτερη ποδιά μπροστά, μαύρη εξάτμιση πίσω, προβολάκια ομίχλης, μπάρες οροφής, διακοσμητικό στην εξάτμιση και διάφορα άλλα...
Στο μόνο που 'έπασχε' ήταν το ηχοσύστημα. Ερχόταν χωρίς ηχοσύστημα και του έβαζαν εδώ ένα SONY. Κάτω από το Sony είχε κενή θήκη για μικροπράγματα. Ότι ακριβώς έψαχνα!...Αυτό με ενθουσίασε περισσότερο από όλα...
-
Είχα πάει και εγώ στην AutoProfit και στον Σφακιανάκη για να δω το 3θυρο GV. Αν και δεν ήθελα και πολύ το 3θυρο, παρόλ' αυτά το θεωρούσα και το θεωρώ πολύ όμορφο σε εμφάνιση και η 'απλή' 4κίνηση του πολύ καλή. Στον μεν πρώτο είδα αδιαφορία, στον δε δευτερο με τραβούσε το Multimedia που είχε 'ως δώρο' αλλά φούσκωνε την τιμή σε επίπεδα βασικού 2λιτρου 5θυρου ... και εγκατέλειψα την αναζήτηση.
-
http://www.autoexpress.co.uk/motorshows ... ealed.html
-
Πολύ όμορφο και ιδιαίτερα 'εχθρικό' και δυναμικό. Και 'τούμπανο!' ...
Θα βγει παραγωγή άραγε;
Για Ελλάδα δεν ρωτάω. Έτσι όπως έχουμε γίνει εδώ, σε λίγο ούτε τα βασικά μοντέλα δεν θα φέρνουν... -
και μια με τα οπισθια του
http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... -pictures/
ειναι υπερβολικο ομορφο και ζμπορ ομως αμφιβαλλω αν θα βγει ετσι στην παραγωγη, ποσο μαλλον αν και σε τι εκδοση θα ερθει εδω...
-
Ας ονειρευτούμε ότι μπορεί να έρθει Ελλάδα έτσιιιιιιιιιιιιιιι
-
Καλησπέρα!!
Είμαι υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου grand vitara 1.9 d του 2006-2007.
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις απο κατόχους ή γνώστες του αυτοκινήτου σχετικά με κατανάλωση,οδική συμπεριφορά,κινητήρα,επιδόσεις!
Ευχαριστώ!!!! -
Υποπτέυομαι ότι η αεροτομή είναι τεράστια καγκουριά αλλά δεν φαίνεται ολόκληρη..
-
Σε Σουζούκι splash 1,0 συναδέλφου 2ετίας, παρατηρήθηκε γρατσούνισμα ρουλεμαν συμπλέκτου σε ενοχλητικό βαθμό.Στο πάτημα δηλ του πενταλ και ειδικά στην πορεία με ανεβασμενες στροφες και κατα την συμπλεξη,αποσύμπλεξη.
Μπορεί κάποιος να μας πεί αν είναι συνήθες φαινόμενο στο μοντέλο αυτό και τι να προσέξουμε γενικά και στην αντιπροσωπεία ? Το αμάξι έχει 1 χρόνο εγγύηση ακόμα.
Ευχαριστώ. -
2 χρόνια ήμουν με το 1,2 και δεν είχα πρόβλημα με τον συμπλέκτη του. Με το παραδιπλανό πεντάλ είχα θέμα ...
-
Ερωτηση: Το swift 1.3 του '07 φοραει μπουζι ιριδιου;
Επισης μπορει καποιος να μου συστησει (μεσω πμ) καποιο καλο συνεργειο suzuki στη θεσσαλονικη (εκτος αντιπροσωπειων)
Ακουσα κατι τιμες για service και κουφαθηκα! 280e λαδια λεει, μπουζι, φιλτρα, βαλβολινες, υγρο τιμονιου στον παπαβραμιδη.... Ουτε ferrari να ητανε... -
280 Ευρώ για όλα αυτά είναι νορμάλ τιμή...
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ερωτηση: Το swift 1.3 του '07 φοραει μπουζι ιριδιου;
Επισης μπορει καποιος να μου συστησει (μεσω πμ) καποιο καλο συνεργειο suzuki στη θεσσαλονικη (εκτος αντιπροσωπειων)
Ακουσα κατι τιμες για service και κουφαθηκα! 280e λαδια λεει, μπουζι, φιλτρα, βαλβολινες, υγρο τιμονιου στον παπαβραμιδη.... Ουτε ferrari να ητανε...Ναι ιριδιου ειναι.
Αν θες ελα απο το swiftclub.gr να διαβασεις γνωμες για συνεργεια και τιμες για service. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
280 Ευρώ για όλα αυτά είναι νορμάλ τιμή...Με εκτος εξουσιοδοτημενου τιμες VW που ειχα πριν (ετσι για παραδειγμα).
Φιλτρα αερος, λαδιου, βενζινης, 35e (το swift δεν εχει φιλτρο βενζινης)
Μπουζι ιριδιου 64e η τετραδα
βαλβολινες motul full συνθετικες 30e
Υγρο υδραυλικου τιμονιου 20e το λιτρο
Συνολο 150. Τα υπολοιπα 130 ειναι εργατικα;;;; (Σημειωτεον οι τιμες που εβαλα ειναι με τα εργατικα μεσα)....
Swiftakia μπηκα στο forum! Thanx -
http://www.drive.gr/drive/index.php?opt ... Itemid=161
Suzuki Swift S Concept
Με έμπνευση από το πρωτότυπο S Concept (foto), θα παρουσιαστεί πιθανότατα μια τρίθυρη Sport έκδοση του Suzuki Swift, προς το τέλος του 2012.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο Σαλόνι του Τόκιο 2011, ενώ το μοντέλο θα φορά κινητήρα 1.6 λίτρων και 136 ίππων, που θα συνεργάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.
SUZUKI FORUM