-
Έχω ένα Ignis 1.3 4X4 δύο χρόνια και με 30000 χλμ. Μέχρι τώρα όλα καλά παρ' όλες τις ταλαιπωρίες που έχει υποστεί.
Ορίστε μερικά δείγματα:
Για τα λεφτά που κοστίζει και για τη δουλειά που προορίζεται, μετακινήσεις εντός (70%) και εκτός (30%), νομίζω πως είναι μια τίμια αγορά.
Εκεί που έχω κάποιες ενστάσεις είναι στο 'φινίσρισμα'. Ατέλειες αρκετές αν και λίγοι ίσως τις προσέξουν. -
Θαθελα να γραψετε την άποψή σας σχετικά με αντιπροσωπείες της suzuki στην Αττική.
θεωρείτε κάποια καλιτερη ως προς τις άλλες?
Ευχαριστω,
Κωστής -
Από μικρή εμπειρία που είχα, η Best Auto (του Ομίλου Σφακιανάκη) μου είχε αφήσει καλές ενυτπώσεις.
-
SUZUKI Ραϊσης στην Μεσογείων. Είναι στην Αγία Παρασκευή. Ζήτα τον Αντώνη (είναι ο υιός Ραϊσης) είναι μέσα στα κόλπα, βοηθάει πολύ και το κυριότερο έχει διάθεση να εξυπηρετήσει... α! και κάνει και πολλά δωράκια...
-
Autoprofit στη Συγγρου. (Παραεισαγωγεας suzuki)
ΣΥΓΓΡΟΥ 294 17673 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ.210 9578933-4 /210 9578422 FAX 210 9578 938
-
Γειά χαρά σε όλους. Αγόρασα πριν από 2 μήνες περίπου ένα καινούριο GLA το οποίο οδηγεί κατά 90% η γυναίκα μου. Το αμάξι είναι πολύ καλό, έχει κάνει ήδη 6000 χλμ, γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αλλά .... έχω μερικά τριξίματα τα οποία είναι απίστευτα εκνευριστικά και αναρωτιόμουν αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα και μήπως υπάρχει λύση.
Το κυριότερο και περισσότερο σπαστικό είναι ένας θόρυβος σαν να τρίβεται μέταλλο με μέταλλο από το πίσω αριστερά μέρος, θόρυβος που εμφανίζεται όταν το αμάξωμα 'στρεβλώνει', όταν πέφτει σε λακούβες δηλαδή ή όταν περνά από σαμαράκια ή όταν περνάει από τους απίστευτους καρόδρομους της περιοχής μας. Μετά από ψάξιμο κατάφερα να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στον μηχανισμό που κρατάει κλειδωμένο στη θέση του το πίσω αριστερά κάθισμα και είναι 100% σίγουρο γιατί αρχικά απασφάλισα το κάθισμα το έφερα λίγο μπροστά και περνόντας από τους ίδιους δρόμους δεν ακούστηκε κιχ! Μιλάω για τον μηχανισμό που μαγκώνει στο μεταλλικό Π που υπάρχει ψηλά στον πίσω θόλο. Γεγονός επίσης είναι ότι ο θόρυβος δεν προέρχεται από την επαφή του μηχανισμού με το Π γιατί όταν βάζω το χέρι μου μέσα και τον πιέζω συνεχίζει να κάνει αυτόν τον ήχο από μόνος του.
Το δεύτερο είναι το ντουλαπάκι που από ότι έχω δει έχει αναφερθεί ήδη αλλά δεν νομίζω ότι έχει δώσει κάποιος μια λύση μόνιμη και που να μην ενοχλεί οπτικά (δεν θέλω για παράδειγμα να βάλω μονωτικές ταινίες ή κάτι παρόμοιο).
Το τρίτο είναι ο θόρυβος που κάνει το παράθυρο του οδηγού όταν είναι κατα 1/3 ανοικτό. Όταν περνάω από λακούβες κουνιέται πέρα δώθε και βγάζει έναν επίσης σπαστικό θόρυβο (και δίπλα στο αυτί μου #@$!$#). Από ότι εβλεπα εχτές αν με ανοικτή την πόρτα πιάσω το μαύρο πλαστικό (τη 'ραγα' του παράθυρου δηλαδη) στο πάνω πίσω μέρος και το ταρακουνήσω, έχει πολύ τζόγο σε σχέση με το μέταλλο, το τζάμι επίσης έχει πολύ τσόγο μέσα στο πλαστικό και το ίδιο το πλαστικό είναι πολύ μαλακό οπότε να η αιτία του θορύβου.
Έχει κάποιος από εσάς εδώ το ίδιο πρόβλημα με κάποιο από τα παραπάνω? Υπάρχει λύση σωστή και μόνιμη? Ειδικά για το μηχανισμό του καθίσματος στο επερχόμενο σέρβις θα μου αλλάξουν τον μηχανισμό ή θα μου αρχίσουν τη μανούρα?
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων ....
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Το δεύτερο είναι το ντουλαπάκι που από ότι έχω δει έχει αναφερθεί ήδη αλλά δεν νομίζω ότι έχει δώσει κάποιος μια λύση μόνιμη και που να μην ενοχλεί οπτικά (δεν θέλω για παράδειγμα να βάλω μονωτικές ταινίες ή κάτι παρόμοιο).
Το ντουλαπακι μπορεις να ζητησεις να στο αλλαξουν εντος εγγυησης, για τα υπολοιπα οταν το πας για service ζητα να του ριξουν μια ματια πολλα απο αυτα διορθώνονται.
Ολα αυτα που λες τα εχουμε συζητήσει κατα καιρους στη σελιδα του swiftclub κανε μια αναζητηση
-
Γειά σας.
Βρήκα ένα σουίφτ GLA με 9.000 χλμ, ιαπωνίας 5θ.
Το δίνει 11.800.
Το οδήγησα πολύ λίγο και φαίνεται μια χαρά, έχει δε και 2 χρόνια ακόμη εγγύηση.
Εχει διάφορα καλούδια (δερμάτινο τιμόνι, δερμ. λεβιέ, ηλ/κα παράθυρα πίσω κλπ).
Το καινούργιο έχει 13.700 (μεταλλικό χρώμα), διαφορά δλδ 1.900 ευρώ.
Νομίζετε ότι συμφέρει η αγορά του;
Σπανίως έως ποτέ αγοράζω μεταχειρισμένα είτε αμάξι είτε μηχανή και έχω ενδοιασμούς.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης DOM έγραψε:
Γειά σας.Βρήκα ένα σουίφτ GLA με 9.000 χλμ, ιαπωνίας 5θ.
Το δίνει 11.800.
Το οδήγησα πολύ λίγο και φαίνεται μια χαρά, έχει δε και 2 χρόνια ακόμη εγγύηση.
Εχει διάφορα καλούδια (δερμάτινο τιμόνι, δερμ. λεβιέ, ηλ/κα παράθυρα πίσω κλπ).
Το καινούργιο έχει 13.700 (μεταλλικό χρώμα), διαφορά δλδ 1.900 ευρώ.
Νομίζετε ότι συμφέρει η αγορά του;
Σπανίως έως ποτέ αγοράζω μεταχειρισμένα είτε αμάξι είτε μηχανή και έχω ενδοιασμούς.Ευχαριστώ.
Καλώς τον!!!
Αυτά τα καλούδια,που αναφέρεις σε ενδιαφέρουν πολύ?Εννοώ,μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να πάρεις το συγκεκριμένο Swift???Γιατί αν τα επιθυμείς πολύ(και είναι και το αυτοκίνητο 'χαρτί' όσον αφορά την κατάστασή!) αγόρασε το μεταχειρισμένο αυτό Swift...Είναι η έκδοση GLA Special εξ Ιαπωνίας ,η οποία εισαγόταν μόνο σε 5θυρο αμάξωμα μέχρι και πριν μερικούς μήνες...Μόνο η συγκεκριμένη έκδοση περιέλάμβανε αυτά ,που αναφέρεις!
Από εδώ και στο εξής όλα τα 5θυρα Swifts θα εισάγονται ξανά από Ουγγαρία,όπως δηλαδή και οι πρώτες φουρνιές Swift,με απλό τιμόνι πολυουρεθάνης(όχι δερμάτινο),χωρίς πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και με κάποιες άλλες μικρές διαφοροποιήσεις...
Η απόφαση δική σου!
-
Σ' ευχαριστώ swift b.p.m
Ετσι ακριβώς όπως τα λες είναι, το GLA special.
Είμαι μεταξύ αυτού και του mazda 2 και πρέπει μέχρι αύριο να αποφασίσω.
Θένξ πάλι.
-
ο αλλος γιατι το δινει το σβιφτ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο αλλος γιατι το δινει το σβιφτ?aγοράζει μεγαλύτερο (σενταν), μεγαλώνει η οικογένεια.
-
να το πας να το κοιταξουν...και καμια μικρη μειωση ακομα δε θα ταν ασχημα...
-
πάντως, αν δεν έχει πρόβλημα το ' made in Japan' είναι μεγάλη υπόθεση.
To Wagon R που έχω είναι απο Ουγγαρία, ενω το Vitara Γιαπωνέζικο. Συγκρίνοντας κι με άλλων γνωστών που έχουν Ισπανικά, θα έλεγα οτι δεν έχουν (οι Ιάπωνες) κάποιες ψευτιές που βρίσκεις στα κατασκευασμένα στην ευρώπη.
Γνώμη μου πάντα -
Έχει συνδέσει κάποιο παιδί ipod σε sx4 ή swift? Θέλω να το συνδέσω αλλά δεν γνωρίζω τρόπο. Ωστόσο απορώ πως είναι δυνατόν να μην έχουν πλέον όλα τα αυτοκίνητα έτοιμη υποδοχή. Φαντάζομαι βέβαια ότι στην άλλη πλευρά του ατλαντικού όλα θα έχουν μιας που τα αμερικανάκια έχουν τα ipod όπως εμείς εδώ τις τσίχλες .
-
Κωνσταντίνε, τα παιδιά στο swift club είχαν δυσκολευτεί αρκετά πάντως.
Λινκ: http://www.nexxia.co.uk/iPod_MP3_Adaptors/suzuki.htm
Δεν ξέρω αν το έχει βάλει - δοκιμάσει κανείς, οπότε προσοχή -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Κωνσταντίνε, τα παιδιά στο swift club είχαν δυσκολευτεί αρκετά πάντως.
Λινκ: http://www.nexxia.co.uk/iPod_MP3_Adaptors/suzuki.htm
Δεν ξέρω αν το έχει βάλει - δοκιμάσει κανείς, οπότε προσοχήπριν απο 2+ χρονια που το ψαχναμε δεν υπηρχε κατι ακομα διαθεσημο... τωρα πια τον ιδιο ανταπτορα τον πουλανε και σε ορισμενες αντιπροσωπιες. Το εχουν βαλει αρκετα παιδια απο το club σε panasonic PACR01 και PACR02 κανονικα πρεπει να κανει κ στο PACR03 που μαλλον εχει το SX4
επισης δες και εδω
http://www.connects2.com/c2search.aspx? ... &modID=884
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πάντως, αν δεν έχει πρόβλημα το ' made in Japan' είναι μεγάλη υπόθεση.
To Wagon R που έχω είναι απο Ουγγαρία, ενω το Vitara Γιαπωνέζικο. Συγκρίνοντας κι με άλλων γνωστών που έχουν Ισπανικά, θα έλεγα οτι δεν έχουν (οι Ιάπωνες) κάποιες ψευτιές που βρίσκεις στα κατασκευασμένα στην ευρώπη.
Γνώμη μου πάνταΤο δικό μου 5θυρο Swift ,είναι η 'περιβόητη' GLA Special εξ Ιαπωνίας...
Κι όμως όπου και να το ψάξεις σε σχέση με ένα αντίστοιχο 5θυρο ουγγρικό ΔΕΝ ΕΧΕΙ την παραμικρή διαφοροποίηση/υπεροχή,όσον αφορά την ποιότητα συναρμολόγησης!
Μη σας πω και το αντίθετο...
Στα μοντέλα εξ Ουγγαρίας έχω παρατηρήσει πιο σωστούς αρμούς-εφαρμογές μεταξύ του εμπρός καπώ και των φαναριών...Οπότε...
-
Ευχαριστώ παιδιά για το ipod adaptor μάλλον πρέπει να πάω σε κάποιο μαγαζί με ηχοσυστήματα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για το ipod adaptor μάλλον πρέπει να πάω σε κάποιο μαγαζί με ηχοσυστήματα.Αν δεν έχεις κανένα γνωστό, μπορώ να σε παραπέμψω (για Καλαμαριά μεριά)
SUZUKI FORUM