-
Ο χρήστης Panayiotis έγραψε:
Έστειλα σχετικό mail στο Σφακιανάκη αλλά δεν έλαβα ακόμα απάντηση.
και ούτε θα λάβεις.
Με πήρανε μόλις τώρα τηλέφωνο από το τμήμα marketing της Σφακιανάκης!!!
Δεν είναι στις προθέσεις τους να φέρουν τον 1.6 diesel. Το ίδιο για τον 1.3.
Επίσης αν θέλω παραγγέλνω το 1.9 με ESP αλλά περιμένω 6-8 μήνες...Για ρωτα και στην Auto Profit να δεις τι θα σου πουν
-
Παρέλαβα το swift μου χθες και έχω ξετρελλαθεί μαζί του
Μερικές φωτογραφίες σε αυτό το νήμα. -
καλοριζικο Σταυρο, περνα και απο αυτο το νημα να μας πεις 2 λογια να το αποκτημα σου
-
Περνάει ο καιρός ε;
Εντυπώσεις μετά από 1 μήνα και 2100 km στο κοντερ...
Είμαι ικανοποιημένος γενικά από τη συμπεριφορά και την απόδοση του.
Ειδικά σε σύγκριση με το 20ετές sedan που κυκλοφορούσα πριν με μηχανικό τιμόνι [ ] η οδήγηση του τρίθυρου hatchback με το ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι είναι παράδεισος!
Χώροι ελάχιστοι αλλά επαρκείς για τις ανάγκες μου - δε μεταφέρω την οικοσκευή μου τριγύρω έτσι κι αλλιώς..
Και φυσικά, πανέμορφο. μου φτιάχνει τη διάθεση να το κοιτάω, ειδικά φρεσκοπλυμμένο.
Με έχει βολέψει τρελλά το το συστηματάκι keyless in/out & start. Τόσο που μου κακοφαίνεται όταν χρειάζεται να πιάσω κάποιο άλλο αυτοκίνητο που δεν το διαθέτειΣτις μικρογρίνιες τώρα:
- Τι καθίσματα είναι αυτά ρε σεις; πλέω εκεί μέσα.. Ευτυχώς η προμήθεια πλατοκαθισμάτων με 'μαξιλαράκια' στα καίρια σημεία βελτίωσε την κατάσταση (και την άνεση) με ελάχιστο κόστος.
Συνεχίζοντας με τα καθίσματα, αν και το έχω ρυθμίσει στο χαμηλότερο δυνατό ύψος, συνεχίζω να το βρίσκω αρκετά ψηλό για τα γούστα μου..
Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκεί ή θα έχω πρόβλημα ορατότητας μετά; (θέμα συνήθειας είναι εξάλλου...) - Ο λεβιές ταχυτήτων είναι αρκετά πληροφοριακός και εύκολος στις αλλαγές, αλλά περιστασιακά μπορεί να χάσω κάποια ταχύτητα ή να την ψάχνω πάλι από μένα ή μπορεί να βελτιωθεί με κάποιο τρόπο;
Επίσης μερικές φορές δεν κουμπώνει η οπισθεν και πρέπει να αφήσω και να ξαναπατήσω συμπλέκτη για να πιάσει.
(τον συμπλέκτη το συνήθισα, δε θα γκρινιάξω )
Προβληματάκια:
- Το τζαμάκι του δεξιού καθρέπτη (του συνοδηγού) ξεκόλλησε από τη βάση του, κύλισε προς τα κάτω ( ) και έμεινε κολλημένο εκεί, να ακουμπά στο πλαστικό σώμα του καθρέπτη με αποτέλεσμα να περιοριστεί ουσιαστικά η λειτουργικότητά του. Το είδαν στο συνεργείο, και θα αλλαχτεί μέσα στην εγγύηση.
- Πριν από 4 ημέρες πήγα να ελέγξω πιέσεις και διαπίστωσα οτι και στους 4 τροχούς ήταν 20 psi αντί 33/30 που προβλέπεται ( )
Έφτιαξα τις πιέσεις αλλά σήμερα είχαν χάσει από όλοι 4 psi πάλι. Πρόβλημα στις βαλβίδες μήπως;
- Τι καθίσματα είναι αυτά ρε σεις; πλέω εκεί μέσα.. Ευτυχώς η προμήθεια πλατοκαθισμάτων με 'μαξιλαράκια' στα καίρια σημεία βελτίωσε την κατάσταση (και την άνεση) με ελάχιστο κόστος.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Με έχει βολέψει τρελλά το το συστηματάκι keyless in/out & start. Τόσο που μου κακοφαίνεται όταν χρειάζεται να πιάσω κάποιο άλλο αυτοκίνητο που δεν το διαθέτει
Είναι πάρα πολύ βολικό. Και στο sx4 με έχει βολέψει πάρα πολύ. Από τριγμούς έχεις καθόλου?
-
Όχι, τριγμούς δεν έχω παρατηρήσει.
Κάτι πήγε να μου κάνει το τζάμι του οδηγού αλλά του πέρασε την ίδια μέρα -
Όχι, τριγμούς δεν έχω παρατηρήσει.
Κάτι πήγε να μου κάνει το τζάμι του οδηγού αλλά του πέρασε την ίδια μέραΗ αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς ακούω 2 - 3 τριγμούς και χάνονται ξανά. Κάτι σαν αυτοεπισκευαζόμενο δηλαδή
-
Ο χρήστης nena έγραψε:
...βγήκε καλό (εκτός απο τακάκια και δισκόφρενα-καλέ όλα τα έμαθα, να δείτε που στο τέλος θα ανοίξω συνεργείο )...Tι παρουσιάζουν τα φρένα των Swift; Ένα συνεχές τρίξιμο ή κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
...βγήκε καλό (εκτός απο τακάκια και δισκόφρενα-καλέ όλα τα έμαθα, να δείτε που στο τέλος θα ανοίξω συνεργείο )...
Tι παρουσιάζουν τα φρένα των Swift; Ένα συνεχές τρίξιμο ή κάτι άλλο;
για το 1,3 που ξέρω απο πρώτο χερι εκτός από το τρίξιμο, φοράνε σκληρά τακάκια (galfer) και 'τρώνε' γρηγορα το δίσκο
-
4000km σε 2 μήνες
(ο πατέρας μου κάνει 6000km το χρόνο )
-
4000km σε 2 μήνες(ο πατέρας μου κάνει 6000km το χρόνο )
20 και μισός μήνας έχοντας διανύσει 54000χλμ
-
Το facelift toy swift εχει κυκλοφορησει ?
Αν οχι , ποτε αναμενεται ?
-
Κάτι έχω δει στον δρόμο (άλλα πίσω φώτα) αλλά δεν ξέρω τι παίζει.
-
Θυμασαι αν στους καθρεπτες ειχε φλας ?
Ειχα ακουσει για αρχες 2008 ..
-
Δεν θυμάμαι...
-
-
Υπάρχει στις αντιπροσωπείες.
Αλλαγμένα πίσω φώτα (τουλάχιστον), ελαφρώς περισσότερος εξοπλισμός αλλά όχι φλας στους καθρέπτες. -
Υπάρχει στις αντιπροσωπείες.
Αλλαγμένα πίσω φώτα (τουλάχιστον), ελαφρώς περισσότερος εξοπλισμός αλλά όχι φλας στους καθρέπτες.Όπως τα λέει ο φίλτατος Σταύρος!
...τα φλας στους καθρέπτες είναι προνόμιο των Swift στην Ιαπωνία...
-
Ευχαριστω παιδια
Περι τιμης , ισχυει η ... αυξηση ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ευχαριστω παιδιαΠερι τιμης , ισχυει η ... αυξηση ?
σε σχέση με την πρώτη γενιά ναι έχει μια αύξηση....
πως περάσανε 3 χρόνια εεε?
SUZUKI FORUM