-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
τα λαστιχα ειναι τα all weather της good year? αν ναι που τα βρηκες ρε θηριο? τα ξαναβγαζουν?
Αυτα τα λαστιχα τα εβλεπα απο μικρο παιδι,και για καποιο λογο τα θεωρουσα παντα πολυ γερα.Ισως επειδη τα φορουσαν πολλα αγροτικα.
Και τελικα μαλλον ειχα δικιο,γιατι πετυχαινω αυτοκινητα που τα φορανε ακομα και κυκλοφορουν κανονικα..
-
δεκαετια του 80 το ελαστικο αυτο ειχε κανει θραυση λογω του καλου κρατηματος και στις 4 εποχες Η εταιρια προσπαθησε και το περασε στον κοσμο αυτο και ανταμειφθηκε με πολυ μεγαλο μεριδιο αγορας.Ειχαν την φημη του ''σκληρου'' ελαστικου που εβγαζε χλμ αλλα δεν ηταν το καλυτερο απο αποψη κρατηματος.Το προτιμουσαν δε παρα πολλοι ταξιτζηδες.
-
Γιον τα λόγια είναι φτώχεια. Ανυπομονώ να το θαυμάσω από κοντά. Σου αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ!
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Του χρονου βαζω μπρος το 205.
ζουλιαρη
-
Πολυ ωραιο!!Γιον πολλα μπραβο..
Προσωπικα μου ανασυρει πολλες προσωπικες αναμνησεις απο την ΟΑ (και το χρωμα ιδιαιτερα αφου αφορουσε χαρακτηριστικο της τεχνικης βασης της ΟΑ)
Καλο βραδυ -
-
νάις
-
ωραιο , με γειες, μας πας πολλα χρονια πισω...
-
μεγαλο μερος της ειτυχιας ειναι οι αναμνησεις στους μεγαλυτερους.Πανεμορφο!
Βρηκες φωτογραφιες απο καποιο μινι της Ολυμπακης? -
-
-
-
-
Συνάντηση Μίνι, Παρασκευή 9 Μαΐου, 19.30 στο Skipper's, στον Αλιμο.
Θα είναι παρόντες μέλη της συντακτικής ομάδας του MiniWorld. -
Καλησπέρα
Επειδή είμαι καινούργιος στο Forum δέν ξερω άν πρέπει να βάλω αυτή την αγγελία εδώ,αλλά επειδή ψάχνω για Innocenti Mini θα ήθελα απο τους γνώστες της συγκεκριμένης συζήτησης αν μπορουν να βοηθήσουν στο άν είναι όντως αξίζει να το δω απο κοντά ή είναι μια καλή μετατροπή.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5128235/ -
το μελος istorikos6 εχει ενα γνησιο innocenti cooper 1300 export (το αντιστοιχο των εγγλεζικων cooper s)
ενα απο τα 24000 κομματια. καπου πρεπει να βρισκεται στις αγγελιες. ειναι ανακατασκευασμενο προσφατα ολο.edit. το βρηκα εδω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4107661/
-
Ο χρήστης drover έγραψε:
Καλησπέρα
Επειδή είμαι καινούργιος στο Forum δέν ξερω άν πρέπει να βάλω αυτή την αγγελία εδώ,αλλά επειδή ψάχνω για Innocenti Mini θα ήθελα απο τους γνώστες της συγκεκριμένης συζήτησης αν μπορουν να βοηθήσουν στο άν είναι όντως αξίζει να το δω απο κοντά ή είναι μια καλή μετατροπή.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5128235/Έχει αρκετά λάθη / ελλείψεις, δεν αξίζει αν σε ενδιαφέρει να είναι σωστό.
-
Καλησπέρα
Θα ήθελα πληροφορίες για καλό Φανοβαφείο και Συνεργείο για Μινι περιοχη Άγιο Δημήτριο ,Νέο Κοσμο γενικώς Νοτια Προάστια και για να μη θεωρηθεί διαφήμιση στείλτε μου P.M.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Θα ήθελα την βοήθεια του φόρουμ
Ο father σκέφτεται να πουλήσει το μίνι, το οποίο έχει τα τελευταία 10 χρόνια πάντα σε γκαράζ. Πρόκειται για austin μίνι μκ2 (ακριβώς της χρονιάς που άλλαξε, 1967) σε φουλ ορίτζιναλ κατάσταση. Όταν το αγόρασε μάλιστα άλλαξε την 1300 μηχανή που είχε πάνω με μια 850cc που ήταν και τα εργοστασιακά κυβικά του αυτοκινήτου. Παλιά υπήρχε χρόνος και το πηγαίναμε και σε διάφορες εκδηλώσεις ενώ πλέον λόγω του ότι και εγώ και τα αδέρφια μου σπουδάζουμε χρόνος απο εμάς και όρεξη απο τον πατέρα δεν υπάρχει για να ασχοληθούμε. Η κατάσταση του είναι μέτρια, δηλαδή το χρώμα είναι πολύ καλό σε όλο το αυτοκίνητο εκτός απο 2-3 σημεία που έχει ελάχιστη σκουριά ( κάτω απο το παρμπρίζ, γρατζουνιά σε μία πόρτα και ξεφλούδισμα στο μπροστά αριστερά φτερό. Κατα τα άλλα δεν υπάρχει ίχνος σκουριάς.
Σε περίπτωση που αποφασίσει να το πουλήσει στα σοβαρά ποια θα ήταν μια λογική τιμή? Ξέρω ότι οι πληροφορίες δεν φτάνουν αν δεν υπάρχουν και φωτογραφίες αλλα το μίνι είναι στο γκαράζ σε πολύ περιορισμένο χώρο και δεν βρίσκω χρόνο για να το κάνω.
Thanks guys
-
Χωρις φωτογραφιες ειναι δυσκολο.
Η ελληνικη αγορα κλασικου αυτοκινητου ειναι εξαιρετικα ασταθης και αδυναμη. Γενικα παιζουν πολλες ανταλαγες πια. Αν εισαι τυχερος μπορει να βρεθει ενας που να ψαχνει ακριβως αυτο που πουλας.
Στα Μινι οπως και σε ολα τα παλια αυτοκινητα, οι σκουριες που φαινονται συνηθως ειναι ενα μικρο κλασμα απο τις σκουριες που δεν φαινονται. Σαν τα παγοβουνα ενα πραγμα.
Πατωματα οδηγου-συνοδηγου, πλαινες τσεπες στο πισω καθισμα, 'κουτι' μπαταριας στο χωρο αποσκευων ειναι κλασικα μερη που σκουριαζουν τα Μινακια και φαινονται ευκολα και ειναι σχετικα ενδεικτικα για τις σκουριες που δεν φαινονται ευκολα.
Classic Mini forum