-
Το αφρογαλα τζαμπα το ζητησες θα στο βαζε ετσι κι αλλιως,στην θεση του θα μπορουσες να βαλεις το ''ζαχαρη στη μυτη''.
-
Τίποτα δεν ειναι τζάμπα Πάνο! Την επομενη φορά της επιφυλάσσω και ... επιλογή χρώματος 'καλαμακίου' για μια ολοκληρωμένη παραγγελία!!!
-
Οπότε καταλαβαίνεις τώρα τι σχόλια γίνονται στο servitoroi.forum.gr
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λογικά τώρα τον πίνετε τον καφέ (άραγε η ξινιάρα τι κάνει; ), οπότε λέω να σας συνοδεύσω και γω.Έλα τα παγάκια να κρακαλάνε
χαχα, που εμαθες τετοιες λεξεις? Ωραιος φραπες! Ημουν εκτος κ ελειψα απο λεζαμι, κριμα. Το οριτζιναλ ειναι κρακαλαν!
-
Και μετα ψαχνωνται τα αγγλακια γιατι εχει 30 βαθμους τετοια εποχη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και μετα ψαχνωνται τα αγγλακια γιατι εχει 30 βαθμους τετοια εποχη. -
Έχουν λωλαθεί, το καλοκαίρι ήταν φριχτό και τώρα λιάζονται
Και φυσικά εγώ κοιτάζω τον ήλιο και λέω meh :funis:
-
Χαιρετώ παίδες!
Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι.
Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια απάτητα ζαντολάστιχα (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται) από τον παρακάτω έμπορο οπότε και θα εκτιμούσα το οποιοδήποτε feedback. Δλδ αν τον ξέρει κάποιος από εσάς αν είναι εντάξει στις συναλλαγές του κ.λ.π.http://antallaktikapapas.car.gr/contact/
Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουν λωλαθεί, το καλοκαίρι ήταν φριχτό και τώρα λιάζονταιΚαι φυσικά εγώ κοιτάζω τον ήλιο και λέω meh :funis:
Δεν μας χαλάει πάντως...
-
Αυριο στο γνωστό μερος, στην γνωστη ώρα, για τον γνωστό λόγο!
Κανονίστε προγραμματα, υποχρεώσεις, ώρες ξεκούρασης/εργασιας, τα οικονομικά σας, τα φορολογικά σας, τα οικογενειακά σας, βρείτε λύσεις για την κρίση που περνάμε κλπ!Στις 19:00 στο Λεσαμί του Καρφούρ και μετά όσοι θέλουν στο Κτημα του Νίκου!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυριο στο γνωστό μερος, στην γνωστη ώρα, για τον γνωστό λόγο!
Κανονίστε προγραμματα, υποχρεώσεις, ώρες ξεκούρασης/εργασιας, τα οικονομικά σας, τα φορολογικά σας, τα οικογενειακά σας, βρείτε λύσεις για την κρίση που περνάμε κλπ!Στις 19:00 στο Λεσαμί του Καρφούρ και μετά όσοι θέλουν στο Κτημα του Νίκου!
Μέσα!
-
Κι εγώ θα βρίσκομαι στο Λεζαμί αύριο.
-
Εγώ λογικά θα έρθω στον Νίκο, αλλά δεν θα φάω, μην με πιέσετε!
-
Επειδη δεν γραφω τελευταια (λογω υποχρεωσεων) μη νομιζετε οτι σας ξεχασα. το απογευμα θα ειμαι εκει.
-
Παιζει να σας ερθω.Cosneo δωσμου ακριβεις συντεταγμενες παρακαλω
-
40.578442, 22.974592
-
Εγώ λόγω μαστόρων δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω. Yeeeeeaaah!!!
-
Αμάν ρε σεις! Πάλι για φαγοπότια θα πάτε? Πιο ωραία δεν ήταν το Σάββατο ρε γερόλυκοι (ξέρετε ποιοί..) που πήγαμε στο.. άλλο και είδαμε και τα @!#*$%!@& μας???
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παιζει να σας ερθω.Cosneo δωσμου ακριβεις συντεταγμενες παρακαλωΣτο εμπορικό κέντρο Μακεδονία στον Φοινικά που είναι απέναντι απο το Νοσοκομείο Αγ. Παυλος. Ακριβώς δίπλα στο Καρφούρ.
Εγώ λόγω μαστόρων δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω. Yeeeeeaaah!!!
Μπορείς να τους φερεις αν θέλεις! Ενα φρεντο θα θέλουν να πιουν οι άνθρωποι!
Αμάν ρε σεις! Πάλι για φαγοπότια θα πάτε?
Γιώργο στις συνήθειες των ανθρώπων είναι και το φαγητό εννιοτε! και είναι το μόνο που δεν έχει καταργηθεί ακόμα!!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
40.578442, 22.974592Ok got it
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)