-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά προβλέπεται Στρ (ΥΓ)! Όπλο, κράνος, εξάρτυση, πρόγευμα, χέρι, τακούνι, φωνή και φύγαμε!καλα καλα, αν στους βγαλουμε ολους Ε.Α. να δω με ποιους θα κανεις σκηνακια
εδω Σ.Σμ (ΥΓΚΤ)
-
Δεν πατε καλά και οι δύο!!!
Για το 3 (... and a cuckoo) commando forum είστε!!! -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Μια χαρά προβλέπεται Στρ (ΥΓ)! Όπλο, κράνος, εξάρτυση, πρόγευμα, χέρι, τακούνι, φωνή και φύγαμε!
καλα καλα, αν στους βγαλουμε ολους Ε.Α. να δω με ποιους θα κανεις σκηνακια
εδω Σ.Σμ (ΥΓΚΤ)
Σκηνάκια; άσκηση; εξάρτηση; τι είναι όλα αυτά.. το πιο ακραίο που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήταν (με δανεική εξάρτηση και όπλο) νυχτερινή βολή στην Ασσηρο με τροχιοδεικτικό χαρτί υγείας...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Μια χαρά προβλέπεται Στρ (ΥΓ)! Όπλο, κράνος, εξάρτυση, πρόγευμα, χέρι, τακούνι, φωνή και φύγαμε!
εδω Σ.Σμ (ΥΓΚΤ)Σκηνάκια; άσκηση; εξάρτηση; τι είναι όλα αυτά.. το πιο ακραίο που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήταν (με δανεική εξάρτηση και όπλο) νυχτερινή βολή στην Ασσηρο με τροχιοδεικτικό χαρτί υγείας...
Υπάρχουν και δυσκολότερα! Μεταμεσονύχτιο περιπατο στο παρκινγκ με το καπέλο να βαζουμε αυτογραφα! ... Εφοδο μου το έλεγαν?
(@RZ ... χάρισε μου ένα ) -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
εδω Σ.Σμ (ΥΓΚΤ)
Σκηνάκια; άσκηση; εξάρτηση; τι είναι όλα αυτά.. το πιο ακραίο που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήταν (με δανεική εξάρτηση και όπλο) νυχτερινή βολή στην Ασσηρο με τροχιοδεικτικό χαρτί υγείας...
Από τι ήσουν εξαρτημένος;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
εδω Σ.Σμ (ΥΓΚΤ)Σκηνάκια; άσκηση; εξάρτηση; τι είναι όλα αυτά.. το πιο ακραίο που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήταν (με δανεική εξάρτηση και όπλο) νυχτερινή βολή στην Ασσηρο με τροχιοδεικτικό χαρτί υγείας...
Υπάρχουν και δυσκολότερα! Μεταμεσονύχτιο περιπατο στο παρκινγκ με το καπέλο να βαζουμε αυτογραφα! ... Εφοδο μου το έλεγαν?
(@RZ ... χάρισε μου ένα )Προεκλογική εκστρατεία λέγεται αυτό που περιγράφεις...
-
Αν δεν πάτε θάλασσα, συνάντηση στις 7 το απόγευμα στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αν δεν πάτε θάλασσα, συνάντηση στις 7 το απόγευμα στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ.θαλασσα δεν προκειται να παω
αλλα ουτε κ plaisir,
απαγορευονται οι προεκλογικες συναντησειςκαλο καφε παιδες, next friday, πιθανον
προς το παρον πολυ δουλεια και το αυγο στον @@@@@ -
Εγω θελω να φαω κιολας. Αν ειναι να παω για σφαξιμο την Κυριακη να παω τουλαχιστον χορτασμενος. Για καφε θα λεγα να παμε κανα Κοσμος μια και ανοιξε ο καιρος
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εγω θελω να φαω κιολας. Αν ειναι να παω για σφαξιμο την Κυριακη να παω τουλαχιστον χορτασμενος. Για καφε θα λεγα να παμε κανα Κοσμος μια και ανοιξε ο καιροςΜετά έχει Κτήμα!
-
Θα λείπω σήμερα μιας και κατέβω στη 'πατρίδα' για τις εκλογές. Καλά να περάσετε!
-
Πάλι σε θα προλάβω, γιατί μέχρι τις 7 συνήθως δεν έχουμε τελειώσει τα τσίπουρα, την επόμενη φορά
-
Tελικά ισχύει σήμερα στο Plaisir??
-
Εγω εκει θα τον πιω παντως
-
Προσοχή μη καπνίζετε κοντά σε φόκους γιατί έχουν υγραέριο.
-
Και εγώ εκεί θα τον πιω.
-
ολη μερα στους καφεδες μου 'στε
ΑΦΕΝΤΙΚΑ ουλοι.............
-
Eγω θα τον πιω αλλού ... αλλά θα φαω στο Κτήμα!
-
Όποιος θέλει και δεν βαριέται σήμερα 7 η ώρα στο πλαιζίρ, απέναντι από ΙΚΕΑ.
-
Ωραία, θα μας πεις για το υγραέριο.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)