-
Κάνω λάθος ή αρχίζει και επικρατεί πολύ το λευκό χρώμα στα sport αυτοκίνητα?
Βλέπω λευκά Golf Gti, λευκά Αudi S3, λευκή BMW 3αρα coupe, λευκές Carrera και GT...
Για να είμαι είλικρινής μου αρέσει στα συγκεριμένα και τους ταιριάζει πολύ, σίγουρα δεν θα το επέλεγα όμως πχ σε ενα Polo ή ένα Focus...
-
Βλέπω λευκά Golf Gti, λευκά Αudi S3, λευκή BMW 3αρα coupe, λευκές Carrera και GT...
Για να είμαι είλικρινής μου αρέσει στα συγκεριμένα και τους ταιριάζει πολύ, σίγουρα δεν θα το επέλεγα όμως πχ σε ενα Polo ή ένα Focus...
-
-
R26 white!!!
-
Marketing, marketing, marketing.
Όποιος πει ότι δεν 'τσιμπάει' είναι ψεύτης.Πριν λίγο καιρό τα άσπρα ήταν 'αυγά' και τα μαύρα ήταν σούπερ. Τώρα τα μαύρα ξαφνικά έγιναν νεκροφόρες.
Πριν λίγο περισσότερο καιρό τα κίτρινα ήταν σπορ (αν και τελικά τα μόνα διαχρονικά κίτρινα είναι τα ταξί)
Πριν ακόμη λίγο περισσότερο αν είχες σπορ/γρήγορο αυτοκίνητο και δεν ήταν κόκκινο ήσουν λαπάς!
Για να μη μιλήσω για τη λαίλαπα του ασημί (μη χέσω ασημί Χιουντάι (π)Ατος). Πριν 10-15 χρόνια αν είχες ασημί ήσουν 'αγροτικό'.Έλεος.
Υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν ωραία λευκά αυτοκίνητα (ήταν, είναι και θα είναι ελάχιστα) -
Εχθές το βράδυ πάντως είδα μια Porsche κόκκινη και τη θαύμασα.
Όλο μαύρες βλέπω -
Λευκο elise εχετε δει ???
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Λευκο elise εχετε δει ???111R άσπρο από κοντά δεν έχουμε δει, έχεις να προτείνεις κάτι?
-
Οταν κατεβεις απο Γιαννενα κατι εχω να προτεινω .....
-
Οταν κατεβεις απο Γιαννενα κατι εχω να προτεινω .....Από Κυριακή απόγευμα θα είμαι Αθήνα.
-
Μόδα είναι, θα περάσει...
-
Λευκο elise εχετε δει ???Ναι και δεν μου άρεσε. Αλλά γούστα είναι αυτά. Κατά τα άλλα το άσπρο είναι της μόδας. Ξεκίνησε σαν διαφοροποίηση από την μάζα πριν λίγα χρόνια και πλέον τείνει να γίνει σούπα. Στα συν του οτι δεν πληρώνεις το μεταλλικό και οτι κόβει πολύ λιγότερο από τα υπόλοιπα μη μεταλλικά χρώματα
-
Το καθαρο λευκο σαν χρωμα δεν ειναι τοσο cool ας το πουμε και ειναι μαλλον ενα ουδετερο χρωμα. Πιο μεγαλο impact εχει το λευκο στην κρεμ αποχρωση κατα προτιμηση.
Aυτο ειναι το alabaster white τηε Μερκ νομιζω
-
εχετε δει λευκο cayenne...?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
εχετε δει λευκο cayenne...?Ναι. Μέχρι κι αυτό το έκτρωμα... βλέπεται σε λευκό
-
δεν φαινεται πολλη ογκωδες...?
επισης πηρε ενας γνωστος slk ασπρη και οφειλω να ομολογησω οτι μου αρεσε ενω δεν μου αρεσουν τα slk -
Πάντως , στις αραβικές χώρες τα πιο πολλά αυτοκίνητα προτιμούνται στο λευκό λόγω κλιμ. συνθηκών. Μάλλον έτσι όπως παει θα αρχίσουμε να το σκεπτόμαστε κ εμείς.Κ εγώ υπερ του λευκού , αλλά με μαύρες ζάντες
-
Fashion Victims
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Fashion VictimsΠες τα! To χρώμα των πραγματικών σπορ αυτοκινήτων είναι το ΜΠΛΕ!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Fashion Victims
Πες τα! To χρώμα των πραγματικών σπορ αυτοκινήτων είναι το ΜΠΛΕ!
Λευκό: Το χρώμα του μέλλοντος στα sport αυτοκίνητα?