-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Fashion Victims
Πες τα! To χρώμα των πραγματικών σπορ αυτοκινήτων είναι το ΜΠΛΕ!
Σ' αρέσει να προκαλείς...
-
Ναι, συμφωνώ κι εγώ. Το χρώμα πρέπει να είναι ΜΠΛΕ
-
Αχρωμάτοπες!...πφφφφ!!!... :funis:
-
Το χρώμα των σπορ αυτοκινήτων πρέπει να είναι British Racing Green.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το χρώμα των σπορ αυτοκινήτων πρέπει να είναι British Racing Green.Φαντάζεσαι μια Ferrari F40 σε british racing green?

-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το χρώμα των σπορ αυτοκινήτων πρέπει να είναι British Racing Green.
Φαντάζεσαι μια Ferrari F40 σε british racing green?

Ενω σε λευκο,θα ειναι χαρμα
-
Πάντως , στις αραβικές χώρες τα πιο πολλά αυτοκίνητα προτιμούνται στο λευκό λόγω κλιμ. συνθηκών. Μάλλον έτσι όπως παει θα αρχίσουμε να το σκεπτόμαστε κ εμείς.Κ εγώ υπερ του λευκού , αλλά με μαύρες ζάντες
όπως επίσης και στην Ασία και ειδικότερα στην Ιαπωνία.
-
Εγώ επειδή έχω ένα ασπρο που το βόλταρα σε μερικές εκθέσεις για πούλημα μου κόβουν εύκολα 500 - 1000 λόγω χρώματος και μόνο!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ επειδή έχω ένα ασπρο που το βόλταρα σε μερικές εκθέσεις για πούλημα μου κόβουν εύκολα 500 - 1000 λόγω χρώματος και μόνο!!!!F40? δεν ήξερες δεν ρώταγες
-
Δημοσιεύθηκε: 03/10/07 5:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: BRG
Krusenstern έγραψε:
TGD έγραψε:
Το χρώμα των σπορ αυτοκινήτων πρέπει να είναι British Racing Green.Φαντάζεσαι μια Ferrari F40 σε british racing green?
Ενω σε λευκο,θα ειναι χαρμα
http://www.classicdriver.com/uk/find/41 ... ID=1753818
Περιμένω μία απάντηση αναφορικά με το συγκεκριμένο F40
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Θες και τη δική μου γνωμη,η δεν μετραει;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ελεύθερα , άλλωστε , οικογενειακή δημοκρατία έχουμε σε αυτον τον τόπο , πάντως γενικότερα το θεωρώ πολύ αρχοντικό χρώμα.Π.χ. δε μπορω να βρω πιο ταιριαστό χρώμα σε μία 190SL
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ελεύθερα , άλλωστε , οικογενειακή δημοκρατία έχουμε σε αυτον τον τόπο , πάντως γενικότερα το θεωρώ πολύ αρχοντικό χρώμα.Π.χ. δε μπορω να βρω πιο ταιριαστό χρώμα σε μία 190SL
-
Π.χ. δε μπορω να βρω πιο ταιριαστό χρώμα σε μία 190SLΔοκίμασε το 'Μπλέ του βυθού'.. (Deep sea Blue)
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Λευκο elise εχετε δει ???Έχουμε δεί!!!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Fashion Victims
Πες τα! To χρώμα των πραγματικών σπορ αυτοκινήτων είναι το ΜΠΛΕ!
+1000
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το χρώμα των σπορ αυτοκινήτων πρέπει να είναι British Racing Green.ΣΥΜΦΩΝΩ (αλλα μόνο για τα Βρετανικά αυτοκίνητα!)
Άντε και σε silver καμία AM!!!
-
Πάντως , στις αραβικές χώρες τα πιο πολλά αυτοκίνητα προτιμούνται στο λευκό λόγω κλιμ. συνθηκών. Μάλλον έτσι όπως παει θα αρχίσουμε να το σκεπτόμαστε κ εμείς.Κ εγώ υπερ του λευκού , αλλά με μαύρες ζάντεςNα ξέρεις ότι οι μαύρες ζάντες θα έχουν επίπτωση στις θερμοκρασίες των φρένων σου. Με ένα-δυο απανωτά φρεναρίσματα από 60-0, ξέχνα τα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως , στις αραβικές χώρες τα πιο πολλά αυτοκίνητα προτιμούνται στο λευκό λόγω κλιμ. συνθηκών. Μάλλον έτσι όπως παει θα αρχίσουμε να το σκεπτόμαστε κ εμείς.Κ εγώ υπερ του λευκού , αλλά με μαύρες ζάντες
Nα ξέρεις ότι οι μαύρες ζάντες θα έχουν επίπτωση στις θερμοκρασίες των φρένων σου. Με ένα-δυο απανωτά φρεναρίσματα από 60-0, ξέχνα τα...
Μπρος στα κάλλη τί είναι το κόστοςΌντως you have a point
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Nα ξέρεις ότι οι μαύρες ζάντες θα έχουν επίπτωση στις θερμοκρασίες των φρένων σου. Με ένα-δυο απανωτά φρεναρίσματα από 60-0, ξέχνα τα...
Λευκό: Το χρώμα του μέλλοντος στα sport αυτοκίνητα?