-
λαχείο σου κατσε
καλή δύναμη από δω και πέρα
-
Γρήγορη ανάρρωση ρε !
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Γειά χαρά σε όλους!Προπαντων σε εσενα.
-
Stan περαστικα και ελπιζω να γινεις γερος και δυνατος πολυ γρηγορα!
Ειχαμε ενα παρομοιο περιστατικο στον ευρυτερο οικογενειακο κυκλο, οπου ενας τριτο-ξαδερφος, υγειεστατος ολη του τη ζωη, εχασε την ζωη του απο φραγμενη αρτηρια στα 30~κατι του -
Καλη δυναμη φίλε
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Γειά χαρά σε όλους!
Μετά από 2+1/2 μήνες απουσίας επιστρέφω στην...Περαστικά σου ρε φίλε και καλή δυναμη ....
-
Περαστικά και καλό κουράγιο...
Είμαι σίγουρος όμως οτι με τον καιρό ολα θα πάνε καλύτερα και θα διαπιστώσεις οτι και η νεα σου ζωη θα είναι εξίσου καλή με την προηγούμενη.Ίσως με κάποιες μικρές παραχωρήσεις που όμως είναι ασήμαντες μπροστά στα χειρότερα.Ολα συνηθίζονται και πάντα μαθαίνουμε να χαιρόμαστε και να προσαρμοζόμαστε ανάλογα... -
Αυτό που ξέχασα να γράψω είναι, πως το χειρότερο για εμένα είναι πως τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο 'έχασα' τα πρώτα γεννέθλια της κορούλας μου ...αυτό ήταν ανεκτίμητο δυστυχώς... καθώς διαφορετικά τα φανταζόμουν...
-
Δεν είσαι μόνος, εγώ πέρυσι τον Μάρτιο έκανα χειρουργείο για ένα Μύξωμα της καρδιάς και είχα και κάποιες επιπλοκές
Ναι, πρέπει να μας θεωρούμε τυχερούς
αυτά
-
Περαστικά...να είναι το τελευταίο κακό που σε βρήκε....και από δω και πέρα να ζείς μόνο χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια σου.
Με κάτι τέτοια αρχίζω να ανησυχώ που πλησιάζω τα 30 και έχω αρχίσει να έχω και την ανάλογη ζωή (κομμένο το γυμναστήριο, καθιστική εργασία με φουλ έξτρα άγχος και διατροφή ότι να ναι)...
-
stan το πρόβλημα φάνηκε με καρδιογράφημα-υπέρηχο καρδιάς ή έκανες κάποιες περαιτέρω εξετάσεις για να γίνει διάγνωση του προβλήματος που ανέφερες;
-
Σταμάτη θα δεις τα 2α,3α,4α,5α,6α... μην ανησυχείς. Δες και την θετική πλευρά, θα κάνεις μία υγειηνή ζωή σπό δω και πέρα. Όλα μια απόφαση είναι. Άντε περαστικά (να) είναι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
stan το πρόβλημα φάνηκε με καρδιογράφημα-υπέρηχο καρδιάς ή έκανες κάποιες περαιτέρω εξετάσεις για να γίνει διάγνωση του προβλήματος που ανέφερες;Το καρδιογράφημα και το υπέρηχο καρδιάς δεν έδειξαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ... έκανα τεστ κοπόσεως και φάνηκαν τα πρώτα σημάδια (πόνος στο στήθος), και μετά στεφανιογραφία.
-
stan το πρόβλημα φάνηκε με καρδιογράφημα-υπέρηχο καρδιάς ή έκανες κάποιες περαιτέρω εξετάσεις για να γίνει διάγνωση του προβλήματος που ανέφερες;Η απάντηση που θα λάβεις είναι κάπως παραπληνητική αν θες να μάθεις, όπως υποψιάζομαι, πως θα προλάβεις μια παρόμοια κατάσταση.
Ένα check-up περιλαμβάνει εξέταση-καρδιογράφημα-κατά πάσα πιθανότητα υπέρηχο, αλλά εν απουσία ενδείξεων όχι την εξέταση που δείχνει με ακρίβεια την κατάσταση των στεφανιαίων αγγείων.
-
Φίλε Stan....από δω και μπρος ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ, καλή και γρήγορη ανάρρωση....στεναχωρήθηκα πολύ γμτ...
Κοίτα να γίνεις ΓΡΗΓΟΡΑ πάλι καλά, μιας και οι κοπελιές σου ΑΠΑΙΤΟΥΝ πολλές βόλτες ακόμα με το Insignia με σένα στο τιμόνι...
-
Ρωτάω επειδή είχα (βασικά ακόμα έχω) ένα σφίξιμο στην περιοχή της καρδιάς που με πιάνει που και που αλλά στο πλάι και όχι τόσο στο κέντρο του στήθους. Γνωστός μου καρδιολόγος μετά από ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα και λεπτομερέστατο υπέρηχο μου είπε ότι πέρα από μια ελάχιστη ανεπάρκεια (δεν κλείνει τελείως μια βαλβίδα) που όμως είναι φυσιολογική δεν βρήκε τίποτα και ότι είμαι μια χαρά. Το σφίξιμο ακριβώς επειδή είναι στο πλάι μου είπε ότι είναι νευρικό-μυικό.
-
Έχεις άγχος? (σόρρυ από τους γιατρούς αν η ερώτησή μου είναι χαζή )
-
Ρωτάω επειδή είχα (βασικά ακόμα έχω) ένα σφίξιμο στην περιοχή της καρδιάς που με πιάνει που και που αλλά στο πλάι και όχι τόσο στο κέντρο του στήθους. Γνωστός μου καρδιολόγος μετά από ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα και λεπτομερέστατο υπέρηχο μου είπε ότι πέρα από μια ελάχιστη ανεπάρκεια (δεν κλείνει τελείως μια βαλβίδα) που όμως είναι φυσιολογική δεν βρήκε τίποτα και ότι είμαι μια χαρά. Το σφίξιμο ακριβώς επειδή είναι στο πλάι μου είπε ότι είναι νευρικό-μυικό.Ακριβως τα ιδια κι εγω λογω αγχους.
-
Από τότε που γεννήθηκα...
-
Κακώς...γράφτα όλα ή τα περισσότερα. Πάνω απ'όλα η ψυχική μας ηρεμία. Το άγχος προκαλεί σωρεία προβλημάτων.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες