-
stanfromgreece Περαστικα κι απο μενα, σιδερενιος !
Ευχομαι συντομα να ναι ολα μια αναμνηση
Και ολα να πηγαινουν καλα
-
Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά! Και εσείς να έχετε χαρούμενες ,ευτυχισμένες γιορτές και πάνω απ'όλα με ΥΓΕΙΑ!!!
-
Ποιό είναι το καλύτερο προϊόν για να καθαρίζουμε τα χέρια μας?
α) Το καλύτερο σαπούνι που μπορούμε να βρούμε.
β) Καθαρό οινόπνευμα
γ) Στερίλιουμ ή κάποιο άλλο αντισηπτικό
δ) άλλο? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιό είναι το καλύτερο προϊόν για να καθαρίζουμε τα χέρια μας?α) Το καλύτερο σαπούνι που μπορούμε να βρούμε.
β) Καθαρό οινόπνευμα
δ) άλλο?καθαρο οινοπνευμα = σταθερη αξια
-
Ξεραίνει τραγικά τα χέρια φυσικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξεραίνει τραγικά τα χέρια φυσικά.Τοτε παμε σε αυτα τα τζελ που εγιναν της μοδας 70% οινοπνευμα περιεχουν Και ετυχε να βαλω στα χερια μου και ξεχασα πως ειχα κοπει στο δακτυλο και πεταχτηκα απο το τσουξιμο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τοτε παμε σε αυτα τα τζελ που εγιναν της μοδας 70% οινοπνευμα περιεχουν Και ετυχε να βαλω στα χερια μου και ξεχασα πως ειχα κοπει στο δακτυλο και πεταχτηκα απο το τσουξιμο
To πρόβλημα με το καθαρό οινόπνευμα είναι οτι δεν μένει αρκετά στα χέρια για να απολυμάνει
-
Ε φροντιζεις να βαζεις μπολικο μπολικο, να σταξει!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ε φροντιζεις να βαζεις μπολικο μπολικο, να σταξει!ΟΚ εγινε
To καλύτερο είναι το συχνό πλύσιμο με σαπουνι και νερό με τον σωστό τρόπο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τοτε παμε σε αυτα τα τζελ που εγιναν της μοδας 70% οινοπνευμα περιεχουν Και ετυχε να βαλω στα χερια μου και ξεχασα πως ειχα κοπει στο δακτυλο και πεταχτηκα απο το τσουξιμο
To πρόβλημα με το καθαρό οινόπνευμα είναι οτι δεν μένει αρκετά στα χέρια για να απολυμάνει
Έχεις ένα δίκιο. Θεωρητικά πρέπει να μείνει κανένα διλεπτο από όσο θυμάμαι, αν βάλεις αρκετή ποσότητα και αναλόγως των συνθηκών του περιβάλλοντος συνήθως μένει για κάτι παραπάνω από λεπτό.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιό είναι το καλύτερο προϊόν για να καθαρίζουμε τα χέρια μας?α) Το καλύτερο σαπούνι που μπορούμε να βρούμε.
β) Καθαρό οινόπνευμα
δ) άλλο?Με ένα κανονικό σαπούνι και με το σωστό τρόπο πλυσίματος των χεριών. Ένα καλό σαπούνισμα που περιλαμβάνει και τα διαστήματα μεταξύ των δακτύλων αρκεί.
3 Links:
http://www.who.int/gpsc/how_to_handwash.bmp,
http://3.bp.blogspot.com/_ayFJCodXYxs/SXoJoMmCWpI/AAAAAAAAAJs/qH4Z2NUESpY/s1600-h/PLISIMOXERION.gif,
http://www.moec.gov.cy/politiki_amyna/images/gripi_texniki_plysimo_xeriwn.jpgΔεν πάνε όλοι να χειρουργήσουν για να θέλουν όσο το δυνατό άσηπτα χέρια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις ένα δίκιο. Θεωρητικά πρέπει να μείνει κανένα διλεπτο από όσο θυμάμαι, αν βάλεις αρκετή ποσότητα και αναλόγως των συνθηκών του περιβάλλοντος συνήθως μένει για κάτι παραπάνω από λεπτό.
Καλα τα λες, τωρα το χειμωνα με χαμηλοτερες θερμοκρασιες δεν εξατμιζεται τοσο γρηγορα το οινοπνευμα εν αντιθεση με το καλοκαιρι! Παντως καλα ειναι και αυτα τα τζελ, στη σχολη βαζω μπολικο στα χερια
-
Εχω γνωστο που δουλευε ταμιας σε τραπεζα και επλενε τα χερια του με οινοπνευμα καθημερινα.Τα χερια του ειναι πιο ξερα και απο την Σαχαρα,σαν καμμενα.
-
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Τα μικρόβια κάνουν καλό στα παιδιάδεν μας είπε και τίποτα νέο
Η CRΡ αποτελεί δείκτη φλεγμονής και τα αυξημένα επίπεδά της σχετίζονται με νοσήματα όπως η καρδιοπάθεια, που τεκμηριωμένα αρχίζει στην παιδική ηλικία αλλά εκδηλώνεται όταν ενηλικιωνόμαστε. *
εδώ ο ποιητής δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει το άρθρο και το εγάμησε
-
She says the heavy marketing of disinfecting cleaners has given many homemakers the mistaken belief that simple soaps and detergents aren't good enough, just as marketing of anti-bacterial hand soaps has led people to buy products that a Food and Drug Administration advisory panel has said are unnecessary and possibly dangerous because they may encourage the growth of drug-resistant bacteria.
http://www.usatoday.com/news/health/200 ... alth_x.htm
-
Νομίζω ότι μάλλον πρέπει να μπει εδώ :
ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα! -
Ξέρει κανείς Ιατρός αν πραγματικά αξίζει (πέρα από άποψη γνώσεων και πρακτικής) το ATLS, ιδίως για ειδικότητα σε χώρα του εξωτερικού-Γερμανία?
Σκέφτομαι να το δώσω... αν και κοστίζει πολλά €... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ξέρει κανείς Ιατρός αν πραγματικά αξίζει (πέρα από άποψη γνώσεων και πρακτικής) το ATLS, ιδίως για ειδικότητα σε χώρα του εξωτερικού-Γερμανία?
Σκέφτομαι να το δώσω... αν και κοστίζει πολλά €...που βρήκες θέση ρε;;;;;
ψάχνω να κάνω, έστειλα 2 μέηλ γι αυτο που θα γίνει στην θεσνικη και με γράφουν στα παπαρια τους (και δεν βρίσκω τηλέφωνο να μιλησω)δεν ξέρω πόσο κάνει για να κρίνω το value for money. γενικά είναι πολύ ακριβό (κάνα 400άρι για 2 μερες). επιστημονικά, αξίζει. σαν προσόν δεν ξέρω, υποψιάζομαι πως στο εξωτερικό θα έχει μια χ αξία. τουλάχιστον δείχνει ότι ψιλοασχολείσαι με το αντικέιμενο και δεν ξύνεσαι ολημερίς
στείλε πμ πληζ
-
πρόκειται να κάνω εγχείρηση αφαίρεσης κύστης από το μικρό δάχτυλο του χεριού και πρέπει να μπει μόσχευμα. τι είναι καλύτερο να μπει? ξένο μόσχευμα μόνο, ξένο και δικό μου μαζί ή μόνο δικό μου; ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του, σε 3 έχω πάει και οι 3 λένε το κάθε διαφορετικό απ'αυτά υπάρχει περίπτωση να αποβάλλει ο οργανισμός ξένο μόσχευμα και αν ναι, πώς? επίσης, αν μπει δικό μου μόσχευμα απ'το πάνω μέρος του καρπού (μπορεί να μπει και από αλλού;), υπάρχει πιθανότητα να μου προκαλέσει πρόβλημα στο μέλλον ή θα μπορώ να πληκτρολογώ, να γυμνάζω και να ρίχνω μπουνιές με αυτό το χέρι; όχι μου λένε, αλλά θα ήθελα κι άλλη μία άποψη
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες