-
Το σφίξιμο είναι 2 δάχτυλα πιο κάτω από τη ρώγα και προς τη μασχάλη;
Αν ναι, και εγώ το'χω αυτό.
Μαζευτήκαμε τα ραμολιμέντα ..
Να δω πως θα παίξω paintball το Σάββατο.Σταν, περαστικά σου, και γρήγορα στα πόδια σου!
-
Και εμένα για άγχος μου έλεγαν...αν τους είχα ακούσει και τελικά δεν είχα κάνει την στεφανιογραφία... τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Και εμένα για άγχος μου έλεγαν...αν τους είχα ακούσει και τελικά δεν είχα κάνει την στεφανιογραφία... τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα!Περαστικα φιλε.
-
Περαστικά...
-
Πω πω σοκαριστηκα ! περαστικα περαστικα περαστικα !!!
ρε γμτ ολο για προβληματα υγειας ακουω τωρα τελευταια :
Παιδια ας προσεξουμε οσο μπορουμε την υγεια μας , ειναι οτι πολυτιμοτερο εχουμε ,οι κακοηθειες ,η καρδια και τα εγκεφαλικα θεριζουν
περαστικα και παλι ! -
Περαστικά φίλε!!!
Αυτο το άγχος είναι η 'ασθένεια' του μέλλοντος.
-
Υγιής και πάντα δυνατός για πολλά πολλά χρόνια για να χαρείς την κορούλα σου και ότι καλό σου επιφυλάσσει η ζωή σου φίλε μου. Τουλάχιστον πρόλαβες πριν να είναι αργά για το οτιδήποτε.
-
Σήμερα πέτυχα καρδιολόγο και με τη λογική του βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6 σκέφτηκα να συζητήσω και μαζί του το ποναλάκι μου. Τελικά και εντελώς τυχαία όπως προέκυψε στην κουβέντα, κατάλαβα την αιτία... Το πλευρό που είχα ραγίσει πριν 3 χρόνια είναι σχετικά 'φρέσκο' και προκαλεί αυτούς τους πόνους με την αλλαγή του καιρού (=κωλογέρεψα από τα 27...). Όπως μου είπε από τη στιγμή που δεν με πονάει όταν γυμνάζομαι δεν έχει σχέση με την καρδιά.
-
Σταμάτη πραγματικά σοκαρίστηκα και στεναχωρέθηκα πολύ από την έκταση και την σοβαρότητα του προβλήματος και της εγχείρησης! Ευτυχώς όμως το πρόλαβες και έτσι θα δεις την κορούλα σου να μεγαλώνει και μακάρι να μπορέσεις να κάνεις και άλλο παιδί αν το θέλεις. Μείνε δυνατός γιατί τα κορίτσια σου σε χρειάζονται! Καλή ανάρρωση φίλε!
ΥΓ: Οικογενειακός φίλος έκανε ανάλογη εγχείρηση πριν δύο χρόνια και η ζωή του τώρα είναι σχεδόν φυσιολογική. Οπότε μην το βάζεις κάτω, όλα καλά θα πάνε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σταμάτη πραγματικά σοκαρίστηκα και στεναχωρέθηκα πολύ από την έκταση και την σοβαρότητα του προβλήματος και της εγχείρησης! Ευτυχώς όμως το πρόλαβες και έτσι θα δεις την κορούλα σου να μεγαλώνει και μακάρι να μπορέσεις να κάνεις και άλλο παιδί αν το θέλεις. Μείνε δυνατός γιατί τα κορίτσια σου σε χρειάζονται! Καλή ανάρρωση φίλε!ΥΓ: Οικογενειακός φίλος έκανε ανάλογη εγχείρηση πριν δύο χρόνια και η ζωή του τώρα είναι σχεδόν φυσιολογική. Οπότε μην το βάζεις κάτω, όλα καλά θα πάνε!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε... ήδη έχω αρχίσει λίγο λίγο να προσαρμόζομαι στο 'νέο τρόπο' ζωής...
-
Πότε με το καλό ξαναπιάνεις τιμόνι?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πότε με το καλό ξαναπιάνεις τιμόνι?Το 'χρονοδιάγραμμα' λέει σε ένα μήνα... περιμένω πως και πώς...αν και στην αρχή θα είναι λιγάκι δύσκολα καθώς θα έχω το άγχος με την ζώνη και το στήθος μου...
Ελπίζω να μου περάσουν και οι ζαλάδες που ψιλοαισθάνομαι πού και πού! -
Με το καλό και μόλις νιώσεις σιγουριά στο τιμόνι πάνε ένα ωραίο ταξιδάκι με τη γυναίκα σου να ηρεμήσεις
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με το καλό και μόλις νιώσεις σιγουριά στο τιμόνι πάνε ένα ωραίο ταξιδάκι με τη γυναίκα σου να ηρεμήσειςΕυχαριστώ πολύ φίλε!
Μέχρι τότε...θα περνάω τις ώρες μου εδώ μέσα και στο insigniaclub.gr ...φωτιά έχει πάρει το laptop -
Μόλις τώρα το διάβασα και μου είχε κάνει εντύπωση που σταμάτησες να γράφεις...
Περαστικά και σιδερένιος φίλε! Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψεις όσο το δυνατό συντομότερα στους κανονικούς ρυθμούς και μη στεναχωριέσαι. Η υγεία πάνω απ' όλα και όλα τα υπόλοιπα έχεις καιρό να τα χαρείς.
-
πωπωπω!
περαστικά και σιδερένιος φίλε μου. Εγώ κάθε χρόνο κάνω ένα γενικό τσεκαπ. Ειδικά χοληστερίνες, σακχαρο κτλ τα παρακολουθώ.
εάν έχεις χρόνια χοληστερίνη βουλώνουν αγγεία για πλάκα.
-
Περαστικά και από εμένα stan , τα καλύτερα και μόνο από δω και μπρος .
-
Γειά χαρά σε όλους!
Μετά από 2+1/2 μήνες απουσίας επιστρέφω στην...ενεργό δράση του φόρουμ... μόνο όμως αυτού, γιατί θα κάνω αρκετό καιρό ακόμα να οδηγήσω! Όλα ξεκίνησαν από το καλοκαίρι λίγο πριν το γάμο (κάναμε θρησκευτικό, και βαφτήσαμε και την κορούλα μας!). Είχα κάτι πονάκια στο στήθος, και όλοι έλεγαν πως φταίει το άγχος! Τελικά, πράγματι μετά από λίγες μέρες σταμάτησαν,αλλά επανήλθαν δρυμήτερα κατά τα μέσα Σεπτέμβρη! Δεν άντεχα άλλο τους πόνους και άρχισα να κάνω εξετάσεις... Το αποτέλεσμα; Τελικά, κατάληξα να κάνω 5πλο by pass και στα 3 βασικά αγγεία της καρδιάς, να ανακαλύψω ότι είμαι διαβητικός από παιδί (και τώρα πια είμαι ινσουλινοεξαρτώμενος!), ότι έχω κληρομομικά υψηλή χοληστερόλη και πως πάσχω και από τη νόσο του Χασιμότο (πρόβλημα στο θυρεοειδή!)... Μετά από 14 ώρες χειρουργείο, και αφού οι γιατροί είπαν πως ήταν θέμα ημερών για να δώ τα ραδίκια ανάποδα, είμαι και πάλι εδώ... πονάω πολύ βέβαια ακόμα, αφού η τεράστια τομή από τον λαιμό σχεδόν μέχρι τον αφαλό θέλει καιρό για να επουλωθεί (ειδικά τα οστά του στέρνου), αλλά και στα πόδια, απ'όπου πήραν τα μοσχεύματα και υπάρχουν τομές από τους μηρούς μέχρι τους αστραγάλους... Τα δύσκολα είναι από εδώ και πέρα για εμένα, καθώς λόγω της πολυπλοκότητας όλων αυτών που έχω οι γιατροί μου έχουν απαγορέψει σχεδόν τα πάντα: Οδήγηση ξανά σε 2 ακόμα μήνες (να κλείσει καλά το στέρνο), από εδώ και πέρα κομμένα τα : χοιρινά, αρνιά, μακαρόνια, ρύζι, γλυκά,χυμοί, ροφήματα εκτός χαμομυλιού, τυριά πάνω από 10% λιπαρά, γάλατα πάνω από 2% λιπαρά, θαλασσινά εκτός ψαριών, λευκό αλεύρι, ντομάτα, πατάτα,ψωμί,σάλτσες,αλάτι,τηγανητά... και είναι τόσο μεγάλη η λίστα...που όλο και κάτι θα ξεχνάω... Βασικά... πιο μεγάλη είναι η ποικιλία των φαρμάκων που παίρνω κάθε μέρα, παρά αυτών που επιτρέπεται να φάωΚαι είμαι μόνο 35 ετών!
Ούτε στον εχθρό μου παιδιά... και όλοι μετά τα 30 εξετάσεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!Περαστικά φίλε...Καλή ανάρρωση.
-
Περαστικα stanfromgreece!!!! Καλες γιορτες να χεις εσυ και η οικογενεια σου για να τους χαιρεσαι καθημερινα οσο πιο πολυ μπορεις!
-
Γειά χαρά σε όλους!
Μετά από 2+1/2 μήνες απουσίας επιστρέφω στην...ενεργό δράση του φόρουμ... μόνο όμως αυτού, γιατί θα κάνω αρκετό καιρό ακόμα να οδηγήσω! Όλα ξεκίνησαν από το καλοκαίρι λίγο πριν το γάμο (κάναμε θρησκευτικό, και βαφτήσαμε και την κορούλα μας!). Είχα κάτι πονάκια στο στήθος, και όλοι έλεγαν πως φταίει το άγχος! Τελικά, πράγματι μετά από λίγες μέρες σταμάτησαν,αλλά επανήλθαν δρυμήτερα κατά τα μέσα Σεπτέμβρη! Δεν άντεχα άλλο τους πόνους και άρχισα να κάνω εξετάσεις... Το αποτέλεσμα; Τελικά, κατάληξα να κάνω 5πλο by pass και στα 3 βασικά αγγεία της καρδιάς, να ανακαλύψω ότι είμαι διαβητικός από παιδί (και τώρα πια είμαι ινσουλινοεξαρτώμενος!), ότι έχω κληρομομικά υψηλή χοληστερόλη και πως πάσχω και από τη νόσο του Χασιμότο (πρόβλημα στο θυρεοειδή!)... Μετά από 14 ώρες χειρουργείο, και αφού οι γιατροί είπαν πως ήταν θέμα ημερών για να δώ τα ραδίκια ανάποδα, είμαι και πάλι εδώ... πονάω πολύ βέβαια ακόμα, αφού η τεράστια τομή από τον λαιμό σχεδόν μέχρι τον αφαλό θέλει καιρό για να επουλωθεί (ειδικά τα οστά του στέρνου), αλλά και στα πόδια, απ'όπου πήραν τα μοσχεύματα και υπάρχουν τομές από τους μηρούς μέχρι τους αστραγάλους... Τα δύσκολα είναι από εδώ και πέρα για εμένα, καθώς λόγω της πολυπλοκότητας όλων αυτών που έχω οι γιατροί μου έχουν απαγορέψει σχεδόν τα πάντα: Οδήγηση ξανά σε 2 ακόμα μήνες (να κλείσει καλά το στέρνο), από εδώ και πέρα κομμένα τα : χοιρινά, αρνιά, μακαρόνια, ρύζι, γλυκά,χυμοί, ροφήματα εκτός χαμομυλιού, τυριά πάνω από 10% λιπαρά, γάλατα πάνω από 2% λιπαρά, θαλασσινά εκτός ψαριών, λευκό αλεύρι, ντομάτα, πατάτα,ψωμί,σάλτσες,αλάτι,τηγανητά... και είναι τόσο μεγάλη η λίστα...που όλο και κάτι θα ξεχνάω... Βασικά... πιο μεγάλη είναι η ποικιλία των φαρμάκων που παίρνω κάθε μέρα, παρά αυτών που επιτρέπεται να φάωΚαι είμαι μόνο 35 ετών!
Ούτε στον εχθρό μου παιδιά... και όλοι μετά τα 30 εξετάσεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!Περαστικά και σιδερένιος!!!
Όλα καλά θα πάνε και θα δεις ότι σε λίγο καιρό όλα θα είναι μια απλή ανάμνηση.
Κράτα γερά...χαμογέλα και θα περάσει!!
Καλό κουράγιο και μη χάνεις τη δύναμή σου!!!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες