-
Αν είχες πονοκέφαλο είναι λογικό να βρήκες την πίεση λίγο πιο ψηλή από ότι συνήθως. Ήταν αποτέλεσμα και όχι αιτία του πόνου.
Το άλλο που λες ότι σε πιάνει πονοκέφαλος και σου περνά μετά τον καφέ πιθανότατα δείχνει εξάρτηση από την καφεϊνη.
Μην αγχώνεσαι. Τα νούμερα που λες είναι όλα καλά.
Η υπέρταση δεν έχει συμπτώματα.
Το άγχος από την άλλη έχει. -
Προχθές πήγα τη μάνα μου σε γιατρό για αφαίρεση θυροειδή (στο ιατρείο του, όχι για την εγχείριση)...Αυτή η απλή εγχειρισούλα θα κοστίσει 6500 ευρώ!! (μαζί με τα έξοδα του νοσοκοκομείου -ιδιωτικό ιατρικό κέντρο - νομίζω 1 μερα παραμονή μέσα θα είναι, αν είναι κιόλας) ...Πήρε και 150 ευρώ επίσκεψη (δεν ήταν ιατρείο βέβαια αυτό που είχε, αλλά τα γραφεία της Micorsoft και λίγα πήρε )
Είναι ολίγον οι αμοιβές...6500 ευρώ για μια εγχείριση ρουτίνας
-
Απόδειξη δίνει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απόδειξη δίνει;Ουδείς γνωρίζει...Θα το μάθουμε...
Για τα 150 έδωσε -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Απόδειξη δίνει;
Ουδείς γνωρίζει...Θα το μάθουμε...
Για τα 150 έδωσεΑυτή ισχύει και για τα υπόλοιπα 6500.
Προβλέπεται.
-
Προχθές πήγα τη μάνα μου σε γιατρό για αφαίρεση θυροειδή (στο ιατρείο του, όχι για την εγχείριση)...Αυτή η απλή εγχειρισούλα θα κοστίσει 6500 ευρώ!! (μαζί με τα έξοδα του νοσοκοκομείου -ιδιωτικό ιατρικό κέντρο - νομίζω 1 μερα παραμονή μέσα θα είναι, αν είναι κιόλας) ...Πήρε και 150 ευρώ επίσκεψη (δεν ήταν ιατρείο βέβαια αυτό που είχε, αλλά τα γραφεία της Micorsoft και λίγα πήρε )Είναι ολίγον οι αμοιβές...6500 ευρώ για μια εγχείριση ρουτίνας
Νταξ, δεν είναι και ακριβώς ρουτίνα ο θυρεοειδής. Ρουτίνα είναι η χολή.
Τυχερός είσαι που δεν χρειάζεται κάνα by-pass, θα σου τρωγε την κληρονομιά. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προχθές πήγα τη μάνα μου σε γιατρό για αφαίρεση θυροειδή (στο ιατρείο του, όχι για την εγχείριση)...Αυτή η απλή εγχειρισούλα θα κοστίσει 6500 ευρώ!! (μαζί με τα έξοδα του νοσοκοκομείου -ιδιωτικό ιατρικό κέντρο - νομίζω 1 μερα παραμονή μέσα θα είναι, αν είναι κιόλας) ...Πήρε και 150 ευρώ επίσκεψη (δεν ήταν ιατρείο βέβαια αυτό που είχε, αλλά τα γραφεία της Micorsoft και λίγα πήρε )
Τυχερός είσαι που δεν χρειάζεται κάνα by-pass, θα σου τρωγε την κληρονομιά.Ε νταξ, θέλει την προσοχή του να καθαριστεί καλά να μην παραμείνουν υπολείμματα του θυρεοειδούς, να μην κάνει καμιά ζημιά σε καμιά φωνητική χορδή κλπ αλλά δεν σου φαίνονται πολλά τα 6.5 k για τη συγκεκριμένη επέμβαση
Για by-pass μη βιάζεσαι, ίσως θα έχει την ευκαιρία αργότερα
-
Τυχερός είσαι που δεν χρειάζεται κάνα by-pass, θα σου τρωγε την κληρονομιά.Ε νταξ, θέλει την προσοχή του να καθαριστεί καλά να μην παραμείνουν υπολείμματα του θυρεοειδούς, να μην κάνει καμιά ζημιά σε καμιά φωνητική χορδή κλπ αλλά δεν σου φαίνονται πολλά τα 6.5 k για τη συγκεκριμένη επέμβαση
Φυσικά και είναι πολλά. Γενικά τα ποσά που χρεωνουν οι χειρουργοί που φαίνονται από λίγο ως πολύ εξωφρενικά, ειδικά στα ιδιωτικά κέντρα ( )
-
ιδιωτικά λένε τα κέντρα που οι γιατροί δεν πληρώνονται και απο το Δημόσιο?
koutsan το bypass σηκώνει τρελά παζάρια γιατί είναι win win situation για σένα -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ιδιωτικά λένε τα κέντρα που οι γιατροί δεν πληρώνονται και απο το Δημόσιο?ναι
Απλά στα αμιγώς ιδιωτικά χρεώνεσαι τα πάντα. Από την παχιά μοκέτα που πατάς μέχρι το λευκοπλαστ που θα βάλουν.
Και για να μην είμαι απολύτως κακός, ούτε στα δημόσια νοσοκομεία τα παίρνουν όλοι. Υπάρχουν και απίστευτα παραδείγματα όπως το Διδυμότοιχο, που δεν δέχονται χρήματα ούτε για ευχαριστώ και χειρουργούνται τα πάντα και όταν πρέπει. Τρελό respekt εκεί.
-
ούτε στα δημόσια νοσοκομεία τα παίρνουν όλοι. Υπάρχουν και απίστευτα παραδείγματα όπως το Διδυμότοιχο, που δεν δέχονται χρήματα .που θα πάει κάποια στιγμή θα φτάσει και εκεί ο πολιτισμός
πέρα απο τη πλάκα αυτό που μου τη σπάει στο σύστημα με το φακελάκι είναι οτι οι γνωστοί και το πιο χοντρό φακελάκι παίρνει όντως πολύ καλύτερη μεταχείριση, γεγονός που δείχνει οτι δεν είναι μέσο για να πληρώνεται δίκαια μια υποκοστολογημένη δουλειά, αλλά καθαρή μπίζνα και εκβιασμός.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πέρα απο τη πλάκα αυτό που μου τη σπάει στο σύστημα με το φακελάκι είναι οτι οι γνωστοί και το πιο χοντρό φακελάκι παίρνει όντως πολύ καλύτερη μεταχείριση, γεγονός που δείχνει οτι δεν είναι μέσο για να πληρώνεται δίκαια μια υποκοστολογημένη δουλειά, αλλά καθαρή μπίζνα και εκβιασμός.Το μέλημα των γιατρών είναι η διατήρηση της μπουρδελοκατάστασης στα νοσοκομεία. Έτσι το φακελάκι γίνεται υποχρεωτικό, θέλεις να πληρώσεις γιατί όποιος δεν πληρώνει έχει άθλια αντιμετώπιση.
-
Εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου
-
χαλαρώστε λίγο
Άμα θέλετε να δείτε γιατί το ΕΣΥ πάει κατά διαόλου, κοιτάξτε αλλού για ευθύνες. Το ότι λειτουργεί ακόμα (όπως λειτουργεί) είναι ένα μικρό ( ? ) θαύμα.
-
αυτό δεν νομιμοποιεί τα φακελάκια που απαιτουν κ παίρνουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτό δεν νομιμοποιεί τα φακελάκια που απαιτουν κ παίρνουν.δεν είπα κάτι τέτοιο
-
χαλαρώστε λίγοΆμα θέλετε να δείτε γιατί το ΕΣΥ πάει κατά διαόλου, κοιτάξτε αλλού για ευθύνες. Το ότι λειτουργεί ακόμα (όπως λειτουργεί) είναι ένα μικρό ( ? ) θαύμα.
Πριν από λίγο είχε ο ΣΚΑΙ ρεπορτάζ για το Αττικό Νοσοκομείο. Υπάρχει τρομερή έλλειψη σε νοσηλευτικό προσωπικό (600+ κενές οργανικές θέσεις αν πρόσεξα καλά ). Ο δρ. Κρεμαστινός - πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου - δήλωσε ότι είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία η άμεση πρόσληψη 100 νοσηλευτών, διαφορετικά το μέλλον ενός ολοκαίνουργιου νοσοκομείου είναι αβέβαιο. Από τα 14 χειρουργεία του νοσοκομείου αυτή τη στιγμή λειτουργούν μόνο τα 5 λόγω έλλειψης προσωπικού.
-
To εντυπωσιακό είναι πόσο ΓΡΑΜΜΕΝΟ έχουν το σύστημα οι κυβερνώντες. Ο Αβραμόπουλος έφτασε να συνομιλήσει με τους νοσοκομειακούς γιατρούς μόνο μερικές μέρες πριν φτάσουν να κλείσουν τα νοσοκομεία της χώρας λόγω της επικείμενης εφαρμογής της νέας νομοθεσίας.
Λίγο καιρό πιο πριν είχε παρεβρεθεί ανερυθρίαστα στα εγκαίνια ιδιωτικού ιδρύματος του χώρου.
Πωλειιιιται οπως είναι επιπλωμεεεεεενοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, με χιλιάααααδες αναμνησειιιιιις φορτωμεεεενοοοοοοο
-
Απο προσφατη εμπειρια*:
Οι περισσοτεροι ιατροι αγαπουν τη δουλεια τους και προσπαθουν να την κανουν οσο το δυνατον καλυτερα με τα μεσα που διαθετουν.
Κανεις δε ζητησε φακελακι. Μετα βιας δεχτηκαν, εκ των υστερων, καποια ευχαριστηρια δωρα.
Οι αμεσα εμπλεκομενοι ιατροι, εδειξαν συγκινητικο ενδιαφερον για την περιπτωση.
Εδειξαν ανθρωποι αλλα και επαγγελματιες.Υπηρξαν βεβαια καποιοι, που μερικες φορες 'χαλουσαν' την εικονα... Δεν ζητησαν χρηματα, απλα ηταν λιγοτερο επαγγελματιες.
Αλλα αυτο γινεται παντου.Εφημερια σε νοσοκομειο.
Χαμος.
Λιγοστοι ιατροι, πολλα περιστατικα, ελλειπεις εγκαταστασεις και ολοι τρεχουν πανικοβλητοι.
Δε νομιζω να φταινε οι ιατροι. Και αυτοι, σαν εργαζομενοι, θα θελανε καλυτερες συνθηκες εργασιας.Οχι οτι δεν υπαρχουν καποιοι που εκμεταλλευονται τον πονο σου. Απλα νομιζω οτι πλεον ειναι λιγοι.
*( ο πατερας μου, 53 ετων, εγχειριστηκε στο παγκρεας, λογο ιδιοπαθους παγκρεατιτιδας. Δυσκολη εγχειρηση απο οτι μου ειπαν και απο οσα διαβασα. Μεγαλο ποσοστο θνησιμοτητας. Το χειρουργειο κρατησε 10 ωρες, λογω επιπλοκων.Οι πιθανοτητες να ζησει, λιγοστεψαν. Νοσηλευτικε στην εντατικη για ενα μηνα.Τελικα τη γλιτωσε. Ακομα ενα μηνα περασε στο νοσοκομειο. Τωρα αναρρωνει, σπιτι του.)
-
Δεν ειναι ακριβώς έτσι Γιώργη! Είναι που θα πέσεις! Δυστυχώς!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες