-
ευχαριστω παιδια , ευχαριστω μπιλ
-
Περαστικα otso, μανα ειναι μονο μια !!
-
giannik1977 ευχαριστω
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η καλυτερη ωρα ειναι η νυχτερινη βαρδια(12-8) λογω μειωμενης προσελευσης.
πάντα σκεφτομουν τι σκατά σκεφτονται όλοι αυτοι οι που έρχονται μεσα στα άγρια χαράματα να μας ζαλίσουν τον
ΚΑΙ ΓΑΜΩ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πάντα σκεφτομουν τι σκατά σκεφτονται όλοι αυτοι οι που έρχονται μεσα στα άγρια χαράματα να μας ζαλίσουν τον
ΚΑΙ ΓΑΜΩ
το να πας στα επείγοντα στις 12 το βράδυ για κάτι που δεν είναι επείγον είναι σπάσιμο νεύρων...
όπως όταν έρχονται για οσφυοϊσχιαλγία από 10ημέρου στις 12 το βράδυ... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Υπαρχει παραδιπλα στο Σισμανογλειο και το Αμαλια Φλεμινγκ που ακομα και σε φασεις εφημεριας ειναι παιδικη χαρα, εχω πετυχει νοσοκομες να μουρμουριζουν 'μας πηδηξανε σημερα, πηξαμε, στελνουν περιστατικα και απο Πειραια' και στο παθολογικο ειχε 'ουρα' 3 ατομα.Οποία 'ουρά' 3 άτομα μπορεί να ισοδυναμεί και με 2-3 ώρες αναμονή ε;
Απεφυγε νοσοκομειο με παιδιατρικα. Θα ειναι πιο ησυχα.
Τώρα με τις ζέστες παίζει φουλ από γερόντια
Κι επειδή έρχονται με ΕΚΑΒ και εξυπηρετούνται κατευθείαν (ασχέτως επείγοντος ή μη), δυστυχώς οι αναμονές αν πηγαίνεις μόνος σου και δεν είναι επείγον είναι -
Ο χρήστης famas έγραψε:
παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τις εφημεριες των νοσοκομειων; το πρωι για επειγοντα μπορω να παω σε οποιο νοσοκομειο θελω;
θελω να παω αυριο το πρωι την μανα μου και το νοσοκομειο που με βολευει για να μπορω να παω σε κανα σπιτι για μπανιο η να με βοηθησουν καποιοι ειναι το σισμανογλειο. η μανα μου ειναι σε νοσοκομειο της επαρχιας και μαλλον θα την μεταφερω μονος μου καθως δεν εχουν ασθενοφορα . οποτε θα ηθελα να την παω καπου που να ειναι διαχειρισιμη η ζωη μας να υπαρχει παρκινγκ για το αυτοκινητο κοντα ωστε να κοιμαμαι μεσα , τετοια πραγματα.
αν αυριο δηλαδη εμφανιστω στα επειγοντα πριν τις 2,30 υπαρχει περιπτωση να μου πουν φυγε τραβα σε αλλο νοσοκομειο;
ευχαριστω .Αν η εφημερια αρχιζει 8 κι εσυ πας 8 παρα 15, παιζει να σου πουν πανε στο επομενο. Η καλυτερη ωρα ειναι η νυχτερινη βαρδια(12-8) λογω μειωμενης προσελευσης. Απεφυγε νοσοκομειο με παιδιατρικα. Θα ειναι πιο ησυχα.
-
Mε αυτα και με αυτα χτυπάνε στις εφημερίες κατι χιλιαρες οι παθολογοι και η αναμονη χτυπάει μέχρι και 5ωρο.Ειδικά το θέμα των περιστατικών που έρχονται με EKAB είναι πρόβλημα.
Θυμαμαι μια φορά ένας μου ειχε ερθει 3 η ωρα το πρωι να του γράψω γυαλιά.. -
αυτό με το ΕΚΑΒ γιατί το κάνουν έτσι;
Δλδ, δεν μπορεί να γίνεται διαλογή και γι' αυτούς που έρχονται με ΕΚΑΒ, ακριβώς όπως γίνεται και σε αυτούς που έρχονται μόνοι τους; Και αν δεν είναι επείγον, να περιμένουν με το νουμεράκι τους όπως όλοιΓιατί αυτή η φάση του να περνάνε δίωρα και τρίωρα και να μην έχει 'μπεί' ούτε ένας από την ουρά αναμονής είναι σκότωμα.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ΚΑΙ ΓΑΜΩ
το να πας στα επείγοντα στις 12 το βράδυ για κάτι που δεν είναι επείγον είναι σπάσιμο νεύρων...
όπως όταν έρχονται για οσφυοϊσχιαλγία από 10ημέρου στις 12 το βράδυ...μου ήρθε μια αγαπημένη μέσα στο άγριο χάραμα ενός γλυκού Σαβάτου για να μου πει ότι το πρόβλημά της τον τελευταίο μήνα επιδεινώθηκε.
ωραία της λέω αγαπημένη, αλλά πόσο καιρό το έχεις συνολικά;;
[spoiler:2g56nwud]10 χρόνια[/spoiler:2g56nwud] απήντησε και αγαπήθηκε δεόντως
φάμας έχεις συγγενείς στο εξωτερικό;
-
Τι ειδικοτης εισαι Joe bar?
-
είμαι ό,τι θελήσεις εσύ κούκλε
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΞΕΜΕΡΩΜΑΤΑ για να μου δειξεις μια ελίτσα
-
Ελιτσα - - - - - - >no go.
Πως αναβαθμιζουμε τις εφαρμογές μπορεί; -
ε καλά αν ειναι για μελάνωμα θα κάνω πίσω.
κάνω και πρωκτοσκοπήσεις εαν ενδιαφέρεσαι παντως.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Υπαρχει παραδιπλα στο Σισμανογλειο και το Αμαλια Φλεμινγκ που ακομα και σε φασεις εφημεριας ειναι παιδικη χαρα, εχω πετυχει νοσοκομες να μουρμουριζουν 'μας πηδηξανε σημερα, πηξαμε, στελνουν περιστατικα και απο Πειραια' και στο παθολογικο ειχε 'ουρα' 3 ατομα.
Οποία 'ουρά' 3 άτομα μπορεί να ισοδυναμεί και **με 2-3 ώρες αναμονή ε; **
Οχι φιλε, καμμια σχεση.
Εχω παει 2-3 φορες εκει, σε διαφορες ωρες της ημερας, ακομα και σε φαση 'τρελλης δουλειας, παναγια μου λιωνουμε' δεν περιμενα πανω απο 15 λεπτα, μιλαμε για μαγικους χρόνους. Εξαιρετικο. Ακτινογραφιες ηταν σα να βγαζεις φωτο για ταυτοτητα απο αυτοματο μηχανημα, μπαμ μπαμ
Δε μπορεις να το φανταστεις αυτο που περιγραφω λεμε ειδικα αν εχεις εμπειρια απο Τζανεια, Κρατικο, Ελευσινα και αλλες τετοιες κολάσεις. ΒΠ λεμε, αλλη ποιοτηταμ , Α++++ would get sick again.@γιατροι του φορουμ
Τι προβλημα εχετε οταν εχει εφημερια και ειστε χαλαροινα εξετασετε καποιον στις 3 το πρωϊ?Και εξηγουμαι: Εχω τον πατερα σην ουρολογικη στο Τζανειο χειρουργημενο στον προστατη. Οποτε θελει τακτικοτατα αλλαγες εκεινους τους ορους τους 5κιλους για ξεπλυμα κλπ. αδειασμα σακουλες καθετηρων και φυσικα δεν κοιμαμαι για να τα κανω. Εν μεσω εφημεριας λοιπον, κατεβαινω κατω και βλεπω οτι παρ' οτι οι αλλοι τρεχουν, ο ΩΡΛ εχει το νουμερο πχ 15... μετα απο καμμια ωρα παλι Νο15, οποτε πληρωνω το 3ευρο, παιρνω το Νο16, παριμενω καιλιγη ωρα ακομη και ορμαω.
Χτυπημα πορτας, ο τυπος καθεται πανω στο γραφειο κουναει ποδια σαν τα παιδακια και λεει ανεκδοτα με εναν αλλον, ασθενης δεν εχει πατησει για ωρες. Του λεω 'αδερφε, εχω τον father επανω και ειδα οτι δεν εχετε δουλεια οποτε ηρθα, ετσι και ετσι και ετσι ιστορικο, τσεκαρε σε παρακαλω αυτο και αυτο'
ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΖΕΙ και αρχιζει τη γκρινια.
Ευτυχως δεν γκρινιαξε πολυ και με εξετασε, αλλα μουρμουραγε συνεχεια 'ουυυ ειναι για τα εξωτερικα ιατρεια αυτο, γιατι ερχεστε σε εμας, αφου εχουμε εφημερια'. ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΕΣΑΙ, για αυτο ερχομαι σε εσενα.
Δε μπορουσα να του απαντησω γιατι α) σεβομαι αυτο που κανει β) μου ειχε τραβηξει εξω τη γλωσσα με τη γαζα (....λιγο πιο αποτομα απο οτι συνηθως )Ο γαμοτερος ολων ειναι ο οδοντιατρος... τον ειδα προσφατα, οι αλλες ειδικοτητες ετρεχαν αλλοφρονες, ο τυπος ειχε γειρει την καρεκλα και ακουμπαγε στον τοιχο και κοιμοταν.
-
μήπως να μειώσεις λιγο τις ;
η τερηδόνα σου έχει ξεσκίσει τα μηνίγγια
-
@γιατροι του φορουμ
Τι προβλημα εχετε οταν εχει εφημερια και ειστε χαλαροινα εξετασετε καποιον στις 3 το πρωϊ?Και εξηγουμαι: Εχω τον πατερα σην ουρολογικη στο Τζανειο χειρουργημενο στον προστατη. Οποτε θελει τακτικοτατα αλλαγες εκεινους τους ορους τους 5κιλους για ξεπλυμα κλπ. αδειασμα σακουλες καθετηρων και φυσικα δεν κοιμαμαι για να τα κανω. Εν μεσω εφημεριας λοιπον, κατεβαινω κατω και βλεπω οτι παρ' οτι οι αλλοι τρεχουν, ο ΩΡΛ εχει το νουμερο πχ 15... μετα απο καμμια ωρα παλι Νο15, οποτε πληρωνω το 3ευρο, παιρνω το Νο16, παριμενω καιλιγη ωρα ακομη και ορμαω.
Χτυπημα πορτας, ο τυπος καθεται πανω στο γραφειο κουναει ποδια σαν τα παιδακια και λεει ανεκδοτα με εναν αλλον, ασθενης δεν εχει πατησει για ωρες. Του λεω 'αδερφε, εχω τον father επανω και ειδα οτι δεν εχετε δουλεια οποτε ηρθα, ετσι και ετσι και ετσι ιστορικο, τσεκαρε σε παρακαλω αυτο και αυτο'
Ευτυχως δεν γκρινιαξε πολυ και με εξετασε, αλλα μουρμουραγε συνεχεια 'ουυυ ειναι για τα εξωτερικα ιατρεια αυτο, γιατι ερχεστε σε εμας, αφου εχουμε εφημερια'. ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΕΣΑΙ, για αυτο ερχομαι σε εσενα.
Δε μπορουσα να του απαντησω γιατι α) σεβομαι αυτο που κανει β) μου ειχε τραβηξει εξω τη γλωσσα με τη γαζα (....λιγο πιο αποτομα απο οτι συνηθως )Ο γαμοτερος ολων ειναι ο οδοντιατρος... τον ειδα προσφατα, οι αλλες ειδικοτητες ετρεχαν αλλοφρονες, ο τυπος ειχε γειρει την καρεκλα και ακουμπαγε στον τοιχο και κοιμοταν.
Ο πατέρας σου νοσηλεύεται και αντί να το ζητήσεις απο νοσοκόμα/νοσοκόμο το ζητάς απο τον γιατρό που εφημερεύει;
Περαστικά του
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
@γιατροι του φορουμ
Ο πατέρας σου νοσηλεύεται και αντί να το ζητήσεις απο νοσοκόμα/νοσοκόμο το ζητάς απο τον γιατρό που εφημερεύει;
Περαστικά του
Να ζητησω τι, απο μια-δυο νοσοκομες για ολη την ουρολογικη? Ολα μόνοι μας τα καναμε οι συγγενεις ή οι αποκλειστικες οσοι ειχαν. Δεν ηταν κατι δυσκολο, απλά ταλαιπωρία.
Ευχαριστω για την ευχη, το σκηνικο εγινε το 2005.μήπως να μειώσεις λιγο τις ;
η τερηδόνα σου έχει ξεσκίσει τα μηνίγγια
Αυτο ειναι διαγνωση λογω της ιδιοτητάς σου ως ιατρου ή απλα ειπες να πεταξες μια μπαρουφα για να πιασεις χώρο στο ιντερνετ?
-
πάντως πρέπει να παραδεχτουμε ότι το αντιμετώπισε πολύ ψυχραιμα.
ήθελε να του πει ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ, αλλά επειδή τον είχες αναγκη, είπες να το καταπιείς. ΜΕΓΑΛΟΣ μάγκας δλδ.
τη μαλακία για να την εντοπίσεις και να τη 'διαγνώσεις' δε χρειάζεται να είσαι ουτε γιατρός ούτε υπουργός.
μερικά πράματα κάνουν μπαμ απο μακρυά.
σαν την τερηδόνα ένα πραμα
-
@γιατροι του φορουμ
Περαστικά του
Να ζητησω τι, απο μια-δυο νοσοκομες για ολη την ουρολογικη? Ολα μόνοι μας τα καναμε οι συγγενεις ή οι αποκλειστικες οσοι ειχαν. Δεν ηταν κατι δυσκολο, απλά ταλαιπωρία.
Ευχαριστω για την ευχη, το σκηνικο εγινε το 2005.Αυτή είναι η δουλειά τους,παίζει να ήταν και η ξαδέρφη μου η μία απο τις νοσοκόμες .
Πριν ένα μήνα που η γυναίκα μου ήταν στο νοσοκομείο του Ναυπλίου για μια εβδομάδα ότι χρειαζόταν το έκαναν οι νοσοκόμες/νοσοκόμοι .
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες