-
Εμ βασικα διαιτα δε κανω αλλα χτες ας πουμε ειχα να δωσω 2 μαθηματα και μεχρι τις 9:30 που πατησα σπιτι δεν ειχα φαει τιποτα ολη μερα. Μετα δε μπορουσα να κοιμηθω με επιασε ο υπνος γυρω στις 5 το πρωι κ ξυπνησα 9. Επισης (βασικα δε θα το ελεγα διαιτα) τρωω κανονικα το μεσημεριανο μου (το πρωι συνηθως δε τρωω κατι μονο καφε πινω) και το βραδυ τωρα τελευταια το εχω ριξει στα φρουτα για θεματα μεταβολισμου.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μια γνωμη ειπα να παρω να δω αν εχει τυχει σε καποιον αλλον, δε θα κανω διαγνωση μεσα στο φορουμ.Τι εγινε τωρα ακριβως απο οτι μου ερχεται ειναι οτι πηγα να βαλω τη λαμπα, ζαλιστικα πολυ (ξερετε εκεινη η αισθηση που φευγει ενα βαρος απο μεσα σου) και μετα μαλλον μουδιασα και επεσα. Θυμαμαι τους ηχους απο τα γκαπ γκαπ που επεσα στο παρκε και οτι το κεφαλι μου ειχε ελαφρωσει πολυ. Μετα σηκωθηκα και ολα κανονικα απο τοτε.
Αν ομως το κεφαλι σου ανοιγε σαν καρπουζι,δεν θα ηταν ολα κανονικα
Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα,πηγαινε κανε εξετασεις (ούτως ή άλλως πολυ ακριβές δεν νομιζω οτι θα ειναι). -
Εμ βασικα διαιτα δε κανω αλλα χτες ας πουμε ειχα να δωσω 2 μαθηματα και μεχρι τις 9:30 που πατησα σπιτι δεν ειχα φαει τιποτα ολη μερα. Μετα δε μπορουσα να κοιμηθω με επιασε ο υπνος γυρω στις 5 το πρωι κ ξυπνησα 9. Επισης (βασικα δε θα το ελεγα διαιτα) τρωω κανονικα το μεσημεριανο μου (το πρωι συνηθως δε τρωω κατι μονο καφε πινω) και το βραδυ τωρα τελευταια το εχω ριξει στα φρουτα για θεματα μεταβολισμου.Άντρας υποθέτω πάνω από 18 και την βγάζεις με 1 καφέ, μεσημεριανό και φρούτα?
Ούτε γυναίκες σε δίαιτα δεν τα κάνουν αυτά, λογικό να ζαλίζεσαι. -
Πιστεψε με παλιοτερα την ρβγαζα και μονο με μεσημεριανο καποιες φορες... Ισως πρεπει να αρχισω να τρωω πρωινο γιατι εχω δυσκολια να συγκεντρωθω και η πολλη καφεϊνη να μη με βοηθαει.
-
Πιστεψε με παλιοτερα την ρβγαζα και μονο με μεσημεριανο καποιες φορες... Ισως πρεπει να αρχισω να τρωω πρωινο γιατι εχω δυσκολια να συγκεντρωθω και η πολλη καφεϊνη να μη με βοηθαει.Τα έκανα κι εγώ αυτά φοιτητής και το αποτέλεσμα ήταν να καταστρέψω τον μεταβολισμό μου και να νιώθω κουρασμένος όλη μέρα.
-
Κι εγώ που έτρωγα πολύ έχω γίνει τριπλάσιος. Απλώς πρέπει να τρως σωστά και ισορροπημένα ούτε λίγο ούτε να σκας
-
ΣοΣ
Έχω νάρθηκα στον δεξί αγκώνα από μικρό κάταγμα, και μου τον κρατάει στις 90 μοίρες.
Τρίτη μέρα και μόλις πιάσανε φριχτές κράμπες στον τρικεφαλο.Τι κανω να ανακουφιστω λίγο; Είναι παραμετροποιησιμος
-
ΔΕΝ αλλάζεις την κλίση του νάρθηκα, έτσι όπως στον έθεσαν εξαρχής. Λογικά οι κράμπες είναι λόγω τις ακινησίας.
Νομίζω πως πέρα από υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, αλλά μίλα με ορθοπεδικό.Κομπογιαννίτικο γιατροσόφι αλλά οι παλιοί για τις μυικές κράμπες έδιναν αλατόνερο. Να το πιουν ...
-
Σήκωνε το χερι ψηλά σαν να θελεις να πιάσεις πισω απο το κεφάλι τον αντιθετο ώμο και κρατα λιγα δευτερόλεπτα
-
Εκανα μετα απο 3 χρονια εξετ. αιματος .
Πηγα σημερα κ πηρα τα αποτελεσματα κ αυτα που ηταν στο οριο η < > απο το οριο ειναι:
LDL χοληστερινη 76.2 (88-140mg/Dl)
HDL χοληστερινη 35 ( φ.τ 35-55 mg/Dl)
Χοληστερολη 125 ( 120-220 mg/Dl)
Crp (ποσοτικη) 13.9 ( 0-6 mg/L)
Εννοειται αυριο θα τις στειλω στον γιατρο για μια αναγνωση.
Γνωριζει μηπως κανεις τπτ για τα εν λογω;
Οσον αφορα προσωπικα στοιχεια ειμαι 36 ετων , 1.77 υψος, βαρος 97 κιλα κ εδω κ 2 1/2 μηνες σε διαιτα οπου εχασα 15 κιλα εως σημερα.
Θα ηθελα τις γνωσεις καποιου συμφορουμιτη ιατρου !
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Κανενα προβλημα δεν εχεις.
Φαε κανα σολωμο φρεσκο για Ω3. Συνεχισε το ποδηλατο και τη διαιτα με μετρο μη την ξεσκισεις.Τα 97 ειναι μετα τη διαιτα ή πριν? Αν ειναι μετα, βλεπε παραπανω.
Κατα τα άλλα εισαι μια χαρα.60€ παρακαλω. Αν δε θελετε αποδειξη 50€.
Ο επομενος. -
Είμαι σε δίλημμα ..να κάνω το αντιγριπικο εμβόλιο ή όχι;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Κάνε ό,τι προλαβαίνεις πριν τα κόψει ο μπουμπούκος.
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/3 ... ta-emvolia -
Καλός φίλος ετών 35 αντιμετωπίζει την εξής άσχημη περίπτωση:
Εδώ και αρκετά χρόνια υπέφερε από σποραδικούς δυνατούς πονοκεφάλους και τον τελευταίο χρόνο υποφέρει και από κάποια προβλήματα όρασης (θολούρα, πόνο στο μάτι του). Ο γιατρός που πήγε του πρότεινε να κάνει μαγνητική, η οποία έδειξε όγκο στο κεφάλι διαμέτρου 2,5 εκατοστών, λίγο πίσω από το ύψος των ματιών, με πολύ δύσκολη πιθανή πρόσβαση με μηχανικά μέσα («τρίχα» με μικροκάμερα, laser, κλπ). Μεγαλώνει αρκετά αργά, αλλά έχει ήδη αρχίσει να πιέζει και είναι κοντά στα 'motor centers' του εγκεφάλου, οπότε πρέπει να καταστραφεί. Το αν είναι καλοήθης ή όχι δεν το γνωρίζουν. Ο γιατρός του πρότεινε να μην εμπιστευθεί κανέναν στην Ελλάδα, κυρίως λόγω έλλειψης τεχνολογίας, και να πάει κατευθείαν Γερμανία σε νευροχειρουργική κλινική. Υπάρχει όμως και Ελλάδα μηχάνημα gamma knife (ένα βίντεο με λεπτομέρειες της μεθόδου για όσους δε γνωρίζουν έχει εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=-nXFOyM4L8k ), το οποίο φαίνεται να είναι η τελευταία λέξη σε τέτοιου είδους [αναίμακτες] επεμβάσεις, με ακρίβεια μύτης καρφίτσας και πιθανότητα ο ασθενής να πάει σπίτι του την ίδια μέρα.
Έχει κανείς εμπειρία σχετικά? Τι θα κάνατε? -
εχει την δυνατοτητα (οικονομικη κατα βαση) να φυγει εξωτερικο, καπου φουλ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΑ; εφυγε, σημερα κιολας.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ο γιατρός του πρότεινε να μην εμπιστευθεί κανέναν στην Ελλάδα, κυρίως λόγω έλλειψης τεχνολογίας, και να πάει κατευθείαν Γερμανία σε νευροχειρουργική κλινική. Υπάρχει όμως και Ελλάδα μηχάνημα gamma knife (ένα βίντεο με λεπτομέρειες της μεθόδου για όσους δε γνωρίζουν έχει εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=-nXFOyM4L8k ), το οποίο φαίνεται να είναι η τελευταία λέξη σε τέτοιου είδους [αναίμακτες] επεμβάσεις, με ακρίβεια μύτης καρφίτσας και πιθανότητα ο ασθενής να πάει σπίτι του την ίδια μέρα.
Έχει κανείς εμπειρία σχετικά? Τι θα κάνατε?Δεν βλαπτει μια επισκεψη για να γνωρισει τον... χειριστη του μηχανηματος εδώ.
Αν αυτα που θα δει και θα ακουσει δεν του εμπνεουν εμπιστοσυνη,ας φυγει για Γερμανια. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ο γιατρός του πρότεινε να μην εμπιστευθεί κανέναν στην Ελλάδα, κυρίως λόγω έλλειψης τεχνολογίας, και να πάει κατευθείαν Γερμανία σε νευροχειρουργική κλινική. Υπάρχει όμως και Ελλάδα μηχάνημα gamma knife (ένα βίντεο με λεπτομέρειες της μεθόδου για όσους δε γνωρίζουν έχει εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=-nXFOyM4L8k ), το οποίο φαίνεται να είναι η τελευταία λέξη σε τέτοιου είδους [αναίμακτες] επεμβάσεις, με ακρίβεια μύτης καρφίτσας και πιθανότητα ο ασθενής να πάει σπίτι του την ίδια μέρα.
Έχει κανείς εμπειρία σχετικά? Τι θα κάνατε?Νίκο ξέρω ότι το Υγεία έχει τέτοιο μηχάνημα. Ακριβή διαδικασία (και 48ωρης νοσηλείας) που κανένα ασφαλιστικό ταμείο δεν καλύπτει εξολοκλήρου και με εξειδικευμένο γιατρό στο συγκεκριμένο μηχάνημα που παράλληλα κάνει το ίδιο και σε κλινική στην Αγγλία. Ας κάνει μια ερώτηση εκεί αν θέλει.
-
35 χρόνων;;ποπο περαστικά στο παιδί.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το γ -Κnife δεν ειναι και τοσο καινουρια μεθοδος.Υπαρχει πολλα χρονια.
Τωρα για τη συγκεκριμενη περιπτωση θα προτεινα και εγω να πάει Γερμανία.
πχ: http://www.ini-hannover.de/en/home.html -
Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.
Κωστη για εκει ακριβως το ψαχνει, του καλυπτει η ασφαλεια το 90% με βεβαιωση οτι δε μπορει να χειτουργηθει εδω.
Η μεθοδος που ανεφερα πραγματι υπαρχει [ως μεθοδος] πολλα χρονια αλλα εχει βελτιωθει με την τεχνολογια σε ακριβεια και αποτελεσματικοτητα, ο 'χειριστης' μαρκαρει τον ογκο στα data των 3D catscans και αναλαμβανει το μηχανημα μετα (σαν ενα ειδος CNC που 'καει' σημειακα εκει οπου τεμνονται οι μερικες 100νταδες ακτινες).
Η εναλλακτικη οντως ειναι το Υγεια, οπου παιζει απ' το 2010 τελευταιας γενιας gamma knife, με κορυφαιο χειρουργο (που τυχαιναι να ειναι και φιλος του καρδιολογου γειτονα μου) αλλα το κοστος και οι καλυψεις της ασφαλειας ειναι λιγο πονεμενη ιστορια. Θα δειξει, κι εγω πιστευω οτι αξιζει μια επισκεψη πριν παρει αποφαση.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες