-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ένα σίδερο, όχι σκουριασμένο, με έξυσε σύρριζα χθες στο πόδι κάτω απ'τον αστράγαλο.Κλασσική περίπτωση που φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ...
-
Κρεας ?Οχι...
Οχι κρέας ή όχι λέω βλακείες;
Κ/νε άμα ήξερα δε θα ρώταγα, τ´άκουσα κ θέλω να δω κατά πόσο στέκει το πολύ να μείνω χωρίς δεξί πόδι
Το Νο 2!
Μα καλα ποιος σου είπε να μη φας κρέας και για ποιο λόγο; -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Κρεας ?Οχι...
Κ/νε άμα ήξερα δε θα ρώταγα, τ´άκουσα κ θέλω να δω κατά πόσο στέκει το πολύ να μείνω χωρίς δεξί πόδι
Το Νο 2!
Μα καλα ποιος σου είπε να μη φας κρέας και για ποιο λόγο;Παλαιοημερολογίτες θα ήταν που έχουν ακόμα Μεγάλη εβδομάδα!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κρεας ?Οχι...
Το Νο 2!
Μα καλα ποιος σου είπε να μη φας κρέας και για ποιο λόγο;Παλαιοημερολογίτες θα ήταν που έχουν ακόμα Μεγάλη εβδομάδα!!!
Λάθος. Πάσχα έχουμε πάντα μαζί με τους παλιοημερολογιτες, απλά για εκείνους ειναι 13 μέρες πίσω...δηλαδή εμάς ήταν 5 Μαΐου, για εκείνους η ημερομηνία ήταν ακόμα Απρίλης.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Χιούμορ ήταν !
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σπαστικόςθα του φερω ενα Chateau Lafite του 1961 απ το Bordeaux να του φυγει η ξυνιλα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σπαστικός
θα του φερω ενα Chateau Lafite του 1961 απ το Bordeaux να του φυγει η ξυνιλα
Kαι το VD-40 καλό είναι για τη σκουριά, ρε τι του λέμε του ανθρώπου ?
Περαστικά, και χρόνια πολλά.
-
Ένα σίδερο, όχι σκουριασμένο, με έξυσε σύρριζα χθες στο πόδι κάτω απ'τον αστράγαλο. Το πλάκωσα στο betadin, οξυζενέ και αντισηπτικό και πήγα σήμερα σε Κέντρο υγείας και έκανα αντιτετανικό εμβόλιο TETAGAM P. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να έχω κατά νου; Ο γιατρός απλώς μου είπε να έχω το νου μου να μη κοκκινήσει αλλιώς πρέπει να πάρω αντιβίωσηΈν μέρει σωστή αντιμετώπιση...
Εάν είσαι εμβολιασμένος τη τελευταία 8ετία δε χρειάζεται παθητική ανοσοποίηση με tetagam. Η ενεργητική διαρκεί 10 χρόνια τουλάχιστον.
Εάν δε θυμάσαι, τότε κάνει ο ιατρός ταυτόχρονα παθητική ανοσοποίηση με tetagam κ ενεργητική ανοσοποίηση με tetanol . Καλό είναι να πας στον ιατρό σου κ να κάνεις το tetanol αύριο μεθαύριο κ να είσαι καλυμμένος για 10 χρόνια...Αυτό περί ερυθήματος αφορά κ άλλα μικρόβια μάλλον, πιθανόν δε θα συμβεί τίποτα...
Sent from space using Tapatalk
-
Ευχαριστώ Πέτρο Τα τελευταία εμβόλια τα έκανα το 06 στο ΠΝ, λογικά θα είχε και απ'αυτό
-
Τότε μην ανησυχείς dmitspan, θα είσαι καλυμμένος
Κάνουν πάντα εμβόλιο τετάνου...Sent from space using Tapatalk
-
Angelina Jolie has double mastectomy
Kαι το άρθρο της ίδιας που εξηγεί τους λόγους:
http://www.nytimes.com/2013/05/14/opini ... hare&_r=1&Ρισπέκτ πάντως, γιατί και δύσκολη απόφαση είναι (όσο λογική και αν είναι), και θέλει @@ να βγεις να το παραδεχτείς δημόσια.
-
τρελο respect!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Angelina Jolie has double mastectomyKαι το άρθρο της ίδιας που εξηγεί τους λόγους:
http://www.nytimes.com/2013/05/14/opini ... hare&_r=1&Ρισπέκτ πάντως, γιατί και δύσκολη απόφαση είναι (όσο λογική και αν είναι), και θέλει @@ να βγεις να το παραδεχτείς δημόσια.
WTF??
και η κακομοιρα η Christina Applegate εχει κανει διπλη μαστεκτομη...
-
Καλά κάνουν και βγαίνουν και το λένε. Πολλές ξένες διάσημες αλλά και εγχώριες το έχουν δηλώσει κατα καιρούς.
Στο εξωτερικό εδώ πολλά χρόνια δεν είναι σαν την Ελλαδίτσα που το έχουμε ως θέμα ταμπού. Οι ελληνίδες είναι πολύ πίσω στην ενημέρωση (και όχι μόνο) και κρύβονται πίσω απο προκαταλήψεις και ντροπές. Έχω δει πολλές περιπτώσεις που θα είχαν σωθεί τώρα αν ... -
Ειχε κανεις θέμα με ωλένιο νεύρο κλπ???
-
Την αλλη παρασκευη θα κανω μια επεμβαση για αφαιρεση κυρσων. 1η φορα θα κανω αναισθησια και εχω αγχωθει λιγο.
Εχει κανει κανεις παρομοια επεμβαση? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Την αλλη παρασκευη θα κανω μια επεμβαση για αφαιρεση κυρσων. 1η φορα θα κανω αναισθησια και εχω αγχωθει λιγο.
Εχει κανει κανεις παρομοια επεμβαση?προσωπικά δεν έχω κάνει, αλλά βλέπω έως κ 10 τη μέρα στους ασθενείς...
δεν είναι τίποτα...
αν κάνεις ολική θα σου δώσουν προποφόλη ενδοφλέβια (το φάρμακο του jackson), θα μυρίσεις κ από τη μάσκα ένα αέριο, θα σου δώσουν κ παυσίπονο, συνήθως fentanyl, και θα σε διασωληνώσουν...
σε 1 λεπτό αυτά...διαφορετικά αν κάνεις επισκληρίδιο θα σε τρυπήσουν στην πλάτη, κ σε 2 λεπτά θα αρχίσεις να μην αισθάνεσαι τα πόδια σου...
-
Πρέπει να τον ηρέμησες τώρα...
-
εχει κανεις εμπειρια απο πυρετικους σπασμους;
-
Σε παιδια δεν ειναι και σπανιοι.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες