-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kατ'αρχάς πρέπει να ξανακάνει τεστ εγκυμοσύνης (πάρε το διπλό που πουλάνε τα φαρμακεία, μη τρέχετε συνέχεια). Κατά δεύτερον, αν χρησιμοποιεί χάπια (αντισύλληψης) ίσως έχει διαταραχθεί ο κύκλος της, εκτός αν έχει γενικά πολύ άγχος ή πέρασε κάποια ίωση αυτόν τον καιρό.
Το καλύτερο θα είναι να πάΤΕ σε έναν γυναικολόγο, αυτός θα σας πει τα περαιτέρω.** Αν, ω μη γένειτω, είναι έγγυος, να ενημερώσετε 100% τους δικούς της**. Μη κάνετε καμιά βλακεία, το ότι είναι ενήλικη δε σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι να'ναι τη ζωή της.
Good luck, όχι άγχος και όχι βιαστικές κινήσεις (χάπια, κτλ).
για ποιό λόγο, και μάλιστα 100% ?
είναι ενήλικη και θα κάνει Ο,ΤΙ θέλει στη ζωή της, αν δλδ οι γονείς της είανι τπτ θεούσοι θα πρέπει να βάλει κι άλλα προβλήματα στο κεφάλι της?όχι, αλλά από τη στιγμή που τα χώνουν (μια και είναι φοιτήτρια) και δεν έχει κάποιον δικό της (πλην του γκόμενου-ξεπέτα) στην Αθήνα, τότε η λογική μου λέει να τους ενημερώσουν.
-
Kατ'αρχάς πρέπει να ξανακάνει τεστ εγκυμοσύνης (πάρε το διπλό που πουλάνε τα φαρμακεία, μη τρέχετε συνέχεια). Κατά δεύτερον, αν χρησιμοποιεί χάπια (αντισύλληψης) ίσως έχει διαταραχθεί ο κύκλος της, εκτός αν έχει γενικά πολύ άγχος ή πέρασε κάποια ίωση αυτόν τον καιρό.
Το καλύτερο θα είναι να πάΤΕ σε έναν γυναικολόγο, αυτός θα σας πει τα περαιτέρω.** Αν, ω μη γένειτω, είναι έγγυος, να ενημερώσετε 100% τους δικούς της**. Μη κάνετε καμιά βλακεία, το ότι είναι ενήλικη δε σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι να'ναι τη ζωή της.
είναι ενήλικη και θα κάνει Ο,ΤΙ θέλει στη ζωή της, αν δλδ οι γονείς της είανι τπτ θεούσοι θα πρέπει να βάλει κι άλλα προβλήματα στο κεφάλι της?Φυσικά και πρέπει, εσύ δεν θα ενημερώσεις 100% τους δικούς σου όταν πας να κάνεις anal bleaching ;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
είναι ενήλικη και θα κάνει Ο,ΤΙ θέλει στη ζωή της, αν δλδ οι γονείς της είανι τπτ θεούσοι θα πρέπει να βάλει κι άλλα προβλήματα στο κεφάλι της?όχι, αλλά από τη στιγμή που τα χώνουν (μια και είναι φοιτήτρια) και δεν έχει κάποιον δικό της (πλην του γκόμενου-ξεπέτα) στην Αθήνα, τότε η λογική μου λέει να τους ενημερώσουν.
Μεταξυ δυο κακων το μη χειρον βελτιστον ισχυει στην περιπτωση μας ,εισαι λαθος ,γιατι δεν ξερεις με τι ανθρωπους εχεις να κανεις ,μονο η κοπελα ,μπορει να παρει μια τετοια αποφαση ,εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι ,να φερθεις υπευθυνα .
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
είναι ενήλικη και θα κάνει Ο,ΤΙ θέλει στη ζωή της, αν δλδ οι γονείς της είανι τπτ θεούσοι θα πρέπει να βάλει κι άλλα προβλήματα στο κεφάλι της?Φυσικά και πρέπει, εσύ δεν θα ενημερώσεις 100% τους δικούς σου όταν πας να κάνεις anal bleaching ;
έτυχες λίγο τώρα σε άκυρο παράδειγμα, γιατί οι δικοί του βασικά του το πρότειναν
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
έτυχες λίγο τώρα σε άκυρο παράδειγμα, γιατί οι δικοί του βασικά του το πρότειναν
έτσι, σκάστε απ τη ζήλεια σας, εμένα ο μπαμπάς μου με αφήνει να το κάνω, εσάς όχι
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
που θα πήγαινα κ πόσο θα μου κόστιζε;Ιασω μαλλον.. Η διαδικασια κοστιζει ενα 700αρι (οχι δεν τα χω πληρωσει) και σε 2-3 ωρες εχει τελειωσει.Η διαδικασια δεν ειναι τιποτα,άλλα ειναι.Τεσπα,ελπιζω να ναι ολα αυτα θεωρητικα και να μη φτασεις εκει.Πρεπει να ηρεμησεις γιατι οντως η περιοδος εξαρταται απο παααααρα πολλα πραγματακια.Μπορει να αδιαθετησει και 2 φορες σε ενα μηνα μπορει να κανει και 3 μηνες να αδιαθετησει.Mother nature...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
festonero κρατα τη ψυχραιμια σου, ετοιμο σε βλεπω να φυγεις για αρουμπα...1002 πραγματα μπορει να ειναι που να επηρεαζουν τη περιοδο, απο αγχος εως αλλα θεματα υγειας, δεν ειναι στανταρ οτι συνεβη το μοιραιο...
Το ξέρω, το'χει πει και η ίδια οτι όταν αγχώνεται ο κύκλος της τρελαίνεται απίστευτα (άλλοτε κρατάει πολύ περισσότερο, άλλοτε δεν λέει να έρθει). Δεν έχω αγχωθεί ιδιαίτερα, απλά θέλω να ξέρω και να είμαι προετοιμασμένος σε κάθε περίπτωση. Χάπια αντισύλληψης δεν χρησιμοποιεί, ίωση δεν έχει περάσει. Απλά δικό της (άσχετο) άγχος είναι που της επηρρεάζει τον κύκλο.
-
ρε βλάκα festonero ακόμα εδώ είσαι. αύριο είναι αργία, πότε θα βγάλεις βίζα και εισιτήρια.
καλά...
another one bites the dust. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε βλάκα festonero ακόμα εδώ είσαι. αύριο είναι αργία, πότε θα βγάλεις βίζα και εισιτήρια.
καλά...
another one bites the dust.Έχει τον πόνο του, τι του λες και εσύ;!
-
festonero κρατα τη ψυχραιμια σου, ετοιμο σε βλεπω να φυγεις για αρουμπα...
1002 πραγματα μπορει να ειναι που να επηρεαζουν τη περιοδο, απο αγχος εως αλλα θεματα υγειας, δεν ειναι στανταρ οτι συνεβη το μοιραιο...
Το ξέρω, το'χει πει και η ίδια οτι όταν αγχώνεται ο κύκλος της τρελαίνεται απίστευτα (άλλοτε κρατάει πολύ περισσότερο, άλλοτε δεν λέει να έρθει). Δεν έχω αγχωθεί ιδιαίτερα, απλά θέλω να ξέρω και να είμαι προετοιμασμένος σε κάθε περίπτωση. Χάπια αντισύλληψης δεν χρησιμοποιεί, ίωση δεν έχει περάσει. Απλά δικό της (άσχετο) άγχος είναι που της επηρρεάζει τον κύκλο.
Ας πάει τη Δευτέρα το πρωί να κάνει μια ανάλυση αίματος, Β χοριακή και θα δείξει αν είναι έγκυος ή όχι.
Νομίζω ότι τώρα η β χοριακή θα δείξει. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος.
Πηγαίνει το πρωί και το μεσημέρι έχει τα αποτελέσματα.
Υ.Γ. Τα τεστ εγκυμοσύνης δεν είναι πάντα 100% έγκυρα.
-
Συγγνώμη, χάνω κάτι ρε παιδιά; Προφυλακτικό φορούσες, δεν έσπασε, δεν τελειώνεις μέσα. Συν το ότι έχει ακανονιστο κύκλο. Μην αγχώνεσαι.
Sent from my Desire using smoke signals.
-
Όσοι πιτσιρικάδες είχαν παρόμοια εμπειρία να σηκώσουν το χέρι τους.
ΠΩΠΩ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠροβλέπω σε μερικές μέρες να το σκέφτεσαι και θα γελάς!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Όσοι πιτσιρικάδες είχαν παρόμοια εμπειρία να σηκώσουν το χέρι τους.
**ΠΩΠΩ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ **Προβλέπω σε μερικές μέρες να το σκέφτεσαι και θα γελάς!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συγγνώμη, χάνω κάτι ρε παιδιά; Προφυλακτικό φορούσες, δεν έσπασε, δεν τελειώνεις μέσα. Συν το ότι έχει ακανονιστο κύκλο. Μην αγχώνεσαι.Sent from my Desire using smoke signals.
Εχεις ενα δικιο.
-
έτσι, σκάστε απ τη ζήλεια σας, εμένα ο μπαμπάς μου με αφήνει να το κάνω, εσάς όχι
Έλιωσα ρε μλκες!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συγγνώμη, χάνω κάτι ρε παιδιά; Προφυλακτικό φορούσες, δεν έσπασε, δεν τελειώνεις μέσα. Συν το ότι έχει ακανονιστο κύκλο. Μην αγχώνεσαι.
Sent from my Desire using smoke signals.
Εχεις ενα δικιο.
Μα και εγώ αυτό λέω, δε παίζει να υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω αγχωθεί, απλά επειδή είμαι της οργάνωσης κ πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοιο σκηνικό, θέλω να γνωρίζω τι πρέπει να κάνω ώστε σε περίπτωση που τη πατήσαμε να μη βρεθώ να τρέχω σα το τρελό κ να μη ξέρω που να πάω κ τι να κάνω. Knowing is half the battle κλπ κλπ.
Sent from my cave in Uzbekistan hiding from the relatives.
-
Sent from my cave in Uzbekistan hiding from the relatives. -
Αμα φορουσες προφυλακτικο απο την αρχη,δεν εσπασε,δεν τελειωσες μεσα και πολυ πιθανο να μην ετυχες και στις γονιμες μερες,δεν παιζει να ειναι εγγυος με την καμια
Και χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα,στην περιπτωση που ειναι εγγυος,μαλλον δεν ειναι απο δικο σου σφαλμα,αλλα απο αλλον
Αρκει να εγιναν τα πραγματα συμφωνα με την πρωτη σειρα(προφυλακτικο απο την αρχη,δεν εσπασε,δεν τελειωσες μεσα ) -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αμα φορουσες προφυλακτικο απο την αρχη,δεν εσπασε,δεν τελειωσες μεσα και πολυ πιθανο να μην ετυχες και στις γονιμες μερες,δεν παιζει να ειναι εγγυος με την καμια
Και χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα,στην περιπτωση που ειναι εγγυος,μαλλον δεν ειναι απο δικο σου σφαλμα,αλλα απο αλλον
Αρκει να εγιναν τα πραγματα συμφωνα με την πρωτη σειρα(προφυλακτικο απο την αρχη,δεν εσπασε,δεν τελειωσες μεσα )Aκριβώς. Τύλιγμα μου μυρίζει
-
Χμ... δεν κάνεις ενα dna απο τώρα, μην τρέχεις μετά σαν τον Πασχάλη;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες