-
-
Ρε δε θα το πιστεψεις, μας έδειχνε το σάιτ μια κινέζα συνάδελφος πριν από λίγες μέρες
Έπος -
-
-
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Tην δωρεα του κ Λατση μας δειχνεις
Δεν ξέρω εγώ για δωρεές αλλά αυτός ο κυβόλιθος πόσο μου αρέσει να τον βλέπω σε ελληνικά μέρη - μου θυμίζει ότι είμαστε ευρωπέη.
Μάλιστα ο κυβόλιθος έχει εξελληνιστεί και τοποθετείται με τσιμέντο αντί για άμμο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
- μου θυμίζει ότι είμαστε ευρωπέη.
Μάλιστα ο κυβόλιθος έχει εξελληνιστεί και τοποθετείται με τσιμέντο αντί για άμμο.
-
Αυτά βλέπω και νομίζω ότι είμαι στην Ελλάδα
-
-
βολτίτσα ε;
Με ίμπιζα στον Υμηττό για να δεις τα δέντρα, πας βολτίτσα.
Με μια cayman και ένα ΤΤ σε στροφοδιαδρομή, πας ΒΟΛΤΑΡΑ! -
-
Τι στο καλό είναι αυτό mjacob;
-
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τι στο καλό είναι αυτό mjacob;basking shark (Cetorhinus maximus), ο δεύτερος μεγαλύτερος καρχαρίας μετά το φαλαινοκαρχαρία. Αν δεν κάνω λάθος απαντώνται και στην ελλάδα, όπου τους λέμε και 'σαπουνάδες'. Τέτοιου είδους ήταν και ο καρχαρίας που έπιασε κατά λάθος ένας ψαράς στη βουλιαγμένη [http://www.zougla.gr/news.php?id=28140], μήκους 8 μέτρων και βάρους 2 τόνων!
-
!!!!
Tεράστιο
(Φαντασου τί φράγκα θα βγάλει ο τύπος )
-
-
Δηλαδή με αυτό αν βγείς και φωνάξεις Thunder thunder thundercatssssssss θα μεγαλώσει;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Tην δωρεα του κ Λατση μας δειχνεις
Δεν ξέρω εγώ για δωρεές αλλά αυτός ο κυβόλιθος πόσο μου αρέσει να τον βλέπω σε ελληνικά μέρη - μου θυμίζει ότι είμαστε ευρωπέη.
βάζουν τσιμέντο για να μη βγαίνουν εύκολα στις πορείες...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδή με αυτό αν βγείς και φωνάξεις Thunder thunder thundercatssssssss θα μεγαλώσει;Αμέ θα γίνει κάπως έτσι:
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
:rant:
βολτίτσα ε;
Με ίμπιζα στον Υμηττό για να δεις τα δέντρα, πας βολτίτσα.
Με μια cayman και ένα ΤΤ σε στροφοδιαδρομή, πας ΒΟΛΤΑΡΑ!
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#3]