-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ομορφα βιντεακια απο μια μικρη ομαδα για τους περισοτερους απο εσας, που ομως αξιζει να δειτε.http://www.youtube.com/watch?v=xuQoWQdb ... re=related
...γκολ απο τερματοφυλακα. αυτό τι το έβαλες τώρα;μην ξύνεις πληγές!
http://www.youtube.com/watch?v=w29z6OzS ... re=related
Κουτσουπιας
Κουτσουπιάς είπαμε;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ομορφα βιντεακια απο μια μικρη ομαδα για τους περισοτερους απο εσας, που ομως αξιζει να δειτε.http://www.youtube.com/watch?v=Q7QU9OBW ... re=related
...ισως το πιο σπανιο γκολ που εχουμε δει.
Ωραίος!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν πειράζει. Αφού δεν έμεινε ανάπηρος ο Καράμπελας δεν είναι φάουλ.
Εκεί στην ΕΠΟ παίρνουν ληγμένα. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ζητήσει συγνώμμη και η SL από τον Τζιμπούρ.
Κακή απόφαση και θα δημιουργήσει ΙΜΗΟ άσχημο προηγούμενο.
Στη βάση της είχε νόημα. Οι αποφάσεις των διαιτητών δεν μπορούν να ελέγχονται στα γραφεία. Ο διαιτητής ήταν κοντά και θεωρείται ότι έλεγξε την φάση και δεν είδε κάτι επιλήψιμο. Αυτό δεν προβλέπεται να ελεγχθεί. Αυτό που προβλέπεται να ελεγχθεί είναι το ότι ο διαιτητής δεν είδε αυτήν και άλλες φάσεις και να τιμωρηθεί ο ίδιος αλλά να αλλάξει απόφασή του , δεν προβλέπεται.
Δηλαδή οι Άγγλοι που έχουν βάσει βίντεο άλλάξει αποφάσεις και μηδενίσει τιμωρίες σε αντίστοιχα θέματα κάνουν λάθος?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δεν πειράζει. Αφού δεν έμεινε ανάπηρος ο Καράμπελας δεν είναι φάουλ.
Εκεί στην ΕΠΟ παίρνουν ληγμένα. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ζητήσει συγνώμμη και η SL από τον Τζιμπούρ.
Κακή απόφαση και θα δημιουργήσει ΙΜΗΟ άσχημο προηγούμενο.
Στη βάση της είχε νόημα. Οι αποφάσεις των διαιτητών δεν μπορούν να ελέγχονται στα γραφεία. Ο διαιτητής ήταν κοντά και θεωρείται ότι έλεγξε την φάση και δεν είδε κάτι επιλήψιμο. Αυτό δεν προβλέπεται να ελεγχθεί. Αυτό που προβλέπεται να ελεγχθεί είναι το ότι ο διαιτητής δεν είδε αυτήν και άλλες φάσεις και να τιμωρηθεί ο ίδιος αλλά να αλλάξει απόφασή του , δεν προβλέπεται.
Δηλαδή οι Άγγλοι που έχουν βάσει βίντεο άλλάξει αποφάσεις και μηδενίσει τιμωρίες σε αντίστοιχα θέματα κάνουν λάθος?
Κατά την άποψή μου ναι. Εφ΄όσον ο διαιτητής έκρινε την φάση και δεδομένου ότι και αυτός και ο επόπτης και ο 4ος ήταν μπροστά στο συμβάν τότε προτιμώ να τιμωρηθεί ο διαιτητής παρά κατόπιν εορτής να πέφτουν τιμωρίες. Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου έτσι.
-
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0 στο 2ο λεπτό...
-
oh yes
-
To επιασε ο αιλουρος λεμε
-
αφού το είδαμε κι αυτό (πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε ματς με τον Ολυμπιακό) χαλάλι του του Νικοπολίδη!
-
με το Supersport γι'αυτό το πληρώνουμε; που είναι η εικόνα τόση ώρα;
-
Όντως, τι σκατά έγινε?
-
και το σουπερσπορτ δεν δειχνει; εγω το έβλεπα σε feed από το ANT1 Pacific και η συνδεση επεσε αμέσως μετά το γκολ του ΠΑΟΚ. ουτε το ριπλέι δεν είδα
-
ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΚΙΤΙΡΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΙΖΩ ΛΟΥΓΚΡΑ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
και το σουπερσπορτ δεν δειχνει; εγω το έβλεπα σε feed από το ANT1 Pacific και η συνδεση επεσε αμέσως μετά το γκολ του ΠΑΟΚ. ουτε το ριπλέι δεν είδατώρα δείχνει βιντεο κλιπ με τον πλούταρχο!
μην εξαπτεσαι ρεντ!
-
Περνάει ένα κρόουλ από πάνω που λέει για τεχνικό πρόβλημα.
-
Αντε Βεροιάρα! Με τον ρουμάνο πάμε για παραμονή! Εκπληκτική η Βέροια σήμερα! κ αυτός ο Amoroso πολύ μούφα... Σαν τον Rivaldo ένα πράγμα.. Αλήθεια γιατί οι ομάδες παίρνουν σταρ κ όχι ποδοσφαιριστές? Κ ένα μπράβο στην ΑΕΚ που παραχώρησε τον Χετεμάι για να κρατήσει τον μαντούκα τον Καφέ κ τον Λυμπερόπουλο... Μετά θέλουμε κ πρωτάθλημα..
-
ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΤΟ SUPERSPORT!
-
1-1, χλυαρο ματς απο πλευρας Ολυμπιακου λογω απωλειας βασικων αλλα και κουρασης απο το ματς με την Τσελσυ, πηραμε το βαθμο παντως σε μια δυσκολη εδρα Δικαιο πιστευω το αποτελεσμα
-
Καθησα και ειδα το β ημιχρονο της υπερομαδας των εκατομυριων και της διαστημικης μπαλλας και με επισασε ενα ΔΕΟΣ.
Πω πω θεε μου λεω τι μπαλλα ειναι αυτη που βλεπουν τα ματακια μου.πασες με ακριβεια χιλιοστου τριγωνακια στο μισο μετρο,κυκλοφορια μπαλλας απο αλλο πλανητη
Και μετα εγω ο καημενος βαζελος ονειρευομαι πρωταθλημα -
ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΚΙΤΙΡΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΙΖΩ ΛΟΥΓΚΡΑ
κατουρα και λιγο...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--