Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mάλιστα... Ο tommaso ελπίζει για καλή αξιοπιστία του αυτοκινήτου του, το οποίο ως τώρα του έχει βγει απροβλημάτιστο...
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GOLF TSI ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 13500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΦΟΡΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟ SΕRVICE ΤΗΣ ΚΑΡΕΝΤΑ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ.
ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ IMOBILAIZER KAI STA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ .ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΠΩς ΤΟ TSI ME ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ STO SERVICE.
ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΤΟ GOLF ,ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ! ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕ ΚΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ!
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ! ΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ??
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ.Ο ΗΧΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΧΥΣ.ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ??
ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΤΩ ΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!
ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΕΝΑ GOLF TSI (TURBO KINHTHRA) ΜΕ 19000 ΕΥΡΩ
H ENA SUZUKI IGNIS (ME TΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ) ΜΕ 16000ΕΥΡΩ ?
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!
τώρα το πήρες, τί ψάχνεις?
Τecknik aν ξερεις καποιον που να πουλα μεταχειρισμενα τζιπ 4 χρονων ενδιαφερομαι για Τerios kai Suzuki Sx4 kυριως
Μαλλον θα πουλησω το golf μολις ακριβως μολις το ξοφλησω .
ΥΓ. Ξέρω και εγώ να βάζω , μόνο που όταν τα βάζω έχουν πιο πολύ λόγο ύπαρξης...
Α,είμαι ο τελευταίος που μπορεις να πεις οτι δεν ειμαι αντικειμενικος η
σκληρος σε κριτικη με το αμαξι που κατεχω.(golf tsi)
Nαι τα εγραψα ολα αυτα! Δεν αναιρω τιποτα ,και δεν καταλαβαινω γιατι τα επαναλαμβανεις..
Οντως εκεινη την περιοδο μου ειχε παρουσιαστει ενα προβλημα και δεν ξεκινουσε.Αυτο με ανησυχησε γιατι ειχα 3 μηνες που το πηρα!
Το προβλημα τελικα αποδειχθηκε αστειο σε σχεση με αυτο που νομιζα. Ηταν απο δικο μου λαθος
Συγκεκριμενα ηταν η αντλια βενζινης η οποια τα επαιξε γιατι
του εβαζα βενζινη παντα αφου αναβε το φωτακι προειδοποιησης!!
Φυσικο ηταν να θελει αλλαγη η αντλια μετα,σε καθε αμαξι θα συνεβαινε αυτο.Πηγα και μου την αλλαξαν δωρεαν.Μετα απο αυτο ολα κανονικα με το αμαξι.
Και η οδικη συμπεριφορα ειναι τελεια και η ο κινητηρας απαιχτος!
Το μονο που με στεναχωρουσε ηταν η υψηλη καταναλωση ,πραγμα το
οποιο ανεφερα ! (και μαλιστα το ειχα παραξηλωσει με την κριτικη που εκανα στο συγκεκριμενο θεμα)
Οσο για το αλλο μερος που ανεφερες,
ναι μου ειχαν μπει στο ματι κατι τζιπακια(που δεν τα ειχα προσεξει ποτε ) ,μερικους μηνες αφου πηρα το
golf αλλα αυτο δεν αναιρει οτι τα ταξιδια με το golf ειναι απολαυστικα
οπως και η οδηγηση μεσα στην πολη!
Μια χαρα κανω κριτικη στη vw και για τα καλα της και για τα κακα της.
Χαιρομαι που επιτελους υπαρχει ενα thread για την vw,ετσι επιτελους μπορουμε να μαθαινουμε πραγματα& αληθειες που αφορουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο απο κατοχους του και οχι απο διαφορους 'ειδικους με υφος καρδιναλιων'που το μονο που ξερουν ειναι να περνουν την μερα τους στο internet ..
Ολοι οι κατοχοι Vw ξερουν περισσοτερα για την αληθεια που κρυβεται
απο αυτο το συνολικα πολυ καλο αμαξι.
Πολυ περισσοτερα απο καθε αλλο φιλο και γνωστο που ακουσε,οδηγησε μια φορα, η διαβασε καπου στο internet για τα vw!!