-
όπα, τώρα που έκανες edit έπαψες να είσαι απίστευτος...
μην αλλάζεις γνώμη τόσο εύκολα...2007-2008 είπαμε... κ σε αυτό συμμετείχε η αεκ...
ο παο δεν συμμετείχε, γι΄αυτό κ δεν τον αναφέρουμε. -
Δεν αλλαξα γνωμη... Απλα αφου ουτε εσεις ουτε ο βαζελος δε συμμετεχετε,δεν υπαρχει λογος να αναφερονται αυτα τα ονοματα εδω μεσα..
-
Τότε θα είναι αδικία να αναφέρουμε και τους κομπάρσους..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τότε θα είναι αδικία να αναφέρουμε και τους κομπάρσους..αυτά τα κόκκινα μπαρμπαδάκια που τρέχουν κυνηγώντας την μπάλα εννοείς φαντάζομαι...
σωστή η ιδέα σου.
-
ΛΥΩΝ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 0-3
ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ - ΜΠΑΡΤΣΑ 0-2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΡΟΜΑ 1-0
ΝΤΙΝΑΜΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1-2 -
Μόλις έπαιξα τον Βερντερ Ολυμπιακός Over 100ευρώ με απόδοση 1.65 στο Betfair..
Εδώ δίνουν 1.40.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μόλις έπαιξα τον Βερντερ Ολυμπιακός Over 100ευρώ με απόδοση 1.65 στο Betfair..
Εδώ δίνουν 1.40..Και δεν το συνδυασες και με το 1 ημιχρονο-1 τελικο?
-
εψες έριξα ότι είχα στον λογαριασμό μου (152,04) στον άσσο της Βέρντερ.
αν και γαυρος......το έκανα για θέμα ψυχολογίας......δηλαδη.......αν χάσουμε σήμερα θα μαζέψω τα φράγκα αλλα αν κερδίσουμε θα μαζέβω ζαλισμένα πράσινα λαγουδάκια απο τους δρόμους........όπως και νά'χει κερδισμένος θα είμαι..... -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
αν και γαυρος......το έκανα για θέμα ψυχολογίας......δηλαδη.......αν χάσουμε σήμερα θα μαζέψω τα φράγκα αλλα αν κερδίσουμε θα μαζέβω ζαλισμένα πράσινα λαγουδάκια απο τους δρόμους........όπως και νά'χει κερδισμένος θα είμαι.....Αυτό εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω...Αν κερδίζαμε θα έκλαιγα για τα λεφτά μου..Άσε που υπάρχει και η περίπτωση της ισοπαλίας που θα είσαι διπλά λυπημένος..
Πάντως πλάκα πλάκα αν τόσα χρόνια στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζαμε άσσο τώρα θα ήμασταν πλούσιοι.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
αν και γαυρος......το έκανα για θέμα ψυχολογίας......δηλαδη.......αν χάσουμε σήμερα θα μαζέψω τα φράγκα αλλα αν κερδίσουμε θα μαζέβω ζαλισμένα πράσινα λαγουδάκια απο τους δρόμους........όπως και νά'χει κερδισμένος θα είμαι.....Αυτό εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω...Αν κερδίζαμε θα έκλαιγα για τα λεφτά μου..Άσε που υπάρχει και η περίπτωση της ισοπαλίας που θα είσαι διπλά λυπημένος..
Πάντως πλάκα πλάκα αν τόσα χρόνια στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζαμε άσσο τώρα θα ήμασταν πλούσιοι..ε.....όχι και διπλά λυπημένος με το Χ.....μόνο για την τσέπη μου λυπημένος
για την ομάδα μια χαρούλα είναι η ισσοπαλία μέσα στην Γερμανία -
http://62.1.2.102/newspapers/2007/10/3/SPORTDAY_b.jpg
Ας μας πουν επιτελους οι Τσοχοχελακηδες ποιον θελουν προπονητη στον Ολυμπιακο, να τον διορισουμε να τελειωνουμε βρε παιδι μου...
Τί να πω... Αν δε μπορεις να κανεις τη ζωη σου οπως τη θελεις, προσπαθησε τουλαχιστο να μην την εξευτελιζεις -
Αυτοί έχουν ξεφύγει. Απορώ πως τους διαβάζουν. Εάν δεν ήταν οι ΠανουτσοΚαρπετόπουλοι , ούτε sportfm δεν θα άκουγα ( και θα έμπαινα ).
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://62.1.2.102/newspapers/2007/10/3/SPORTDAY_b.jpgΑς μας πουν επιτελους οι Τσοχοχελακηδες ποιον θελουν προπονητη στον Ολυμπιακο, να τον διορισουμε να τελειωνουμε βρε παιδι μου...
Τί να πω... Αν δε μπορεις να κανεις τη ζωη σου οπως τη θελεις, προσπαθησε τουλαχιστο να μην την εξευτελιζειςΕιλικρινά δέν καταλαβαίνω το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.
Πάλι τα ιδια και τα ίδια.........αυτο το ανελέητο κυνηγητό απο τα μμε για την ζητούμενη εκτός έδρας νίκη του ολυμπιακού εχει καταντήσει μαλακία που μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Φυσικά όλοι ξέρουμε οτι γίνεται εσκεμμένα και φυσικά όλοι ξέρουμε οτι τέτοιες κινήσεις γίνονται για να τσακίζουν τα νεύρα των παικτών αλλα και την ψυχολογία τους. ξεχνάνε όμως κάποιοι οτι ο ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα απο την Ελλάδα που έχει αδικηθεί παράφορα απο τις διαιτησίες και 2 φορές έχει χάσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο των ομίλων απο φαλτσοσφυρίγματα. Ξεχνάνε κάποιοι το μάτς με την Λυών στο 1-0 που μετα απο βαθια σέντρα ο Τζιοβάνι κάνει το 1-1 και ακυρώνεται σαν οφσάιτ (ανύπαρκτο φυσικά) και μια ανατροπή του Αλβες ολοκάθαρο πέναλτι που δέν δόθηκε (καραμπινάτο πέναλτι) .......αποτέλεσμα?......με αυτή την νίκη η Λυών πέρασε 2η αφήνοντας τρίτο τον ολυμπιακό ενώ με το 1-1 πέρναγε ο ολυμπιακός. Η δεύτερη καραμπινάτη κλοπή πρόκρισης έγινε όταν ο ολυμπιακός μάζεψε 10 βαθμούς και έμεινε τρίτος!!!! Όλοι θα θυμάστε την καταπληκτική εμφάνιση του ολυμπιακού στο Μονακό με καθαρότατο γκολ να ακυρώνεται και φυσικά χάρη σε αυτή την ακύρωση χάθηκαν βαθμοί που του έδιναν την πρόκριση. Να θυμηθώ την απόκρουση αλλα γκολκίπερ του ρομπέρτο Κάρλος που η μπάλα πήγαινε μέσα? (και κόκκινη κάρτα) τι να πρωτοθυμηθώ?
Αλλα αυτο που με εκνευρίζει περισσότερο είναι οτι κάποιοι κύριοι θυμούνται μόνο αυτά που θέλουν για να γεμίζουν τις κολοφυλαδες τους. δέν βλέπω πουθενά να αναφέρει κανείς τον διασυρμό της Λεβερκουζεν με 6-2 απο τον θρύλο. Δέν θυμάμαι στον θεσμό του τσαμπιονς λίγκ να έχει ρίξει 6 γκολ ελληνική ομάδα σε γερμανική........τι έγινε ρε παιδιά?.......όταν ο ολυμπιακός μαμαει το κάνουμε γαργάρα? -
Το πρόβλημά τους δεν είναι η ομάδα (νομίζω μάλιστα οτι ο Τσόχος ειναι δηλωμενος Ολυμπιακος), αλλα οτι θελουν να ειναι οι νταβατζηδες της. Χορτασαμε τετοιους, αρκετα πια.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το πρόβλημά τους δεν είναι η ομάδα (νομίζω μάλιστα οτι ο Τσόχος ειναι δηλωμενος Ολυμπιακος), αλλα οτι θελουν να ειναι οι νταβατζηδες της. Χορτασαμε τετοιους, αρκετα πια.και να ήταν μονο ο τσόχος.......αυτοι οι δηλωμένοι γαυροι είναι που κάνουν την ζημιά.
-
Αγαπητοί κύριοι το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που κάθε χρόνο διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές (οι πιο πολλοί τουλάχιστον) του Ολυμπιακού αρχίζουν τις δηλώσεις του στυλ ΄΄φέτος ειναι η ευκαιρία μας, πρέπει να προχωρήσουμε, η κλήρωση είναι καλή, εντός θα γ@μ@με και εκτός θα πάρουμε το διπλό που τόσο θέλουμε΄΄ και τέτοια. Δημιουργούν προσδοκίες και μετά τρέχουν να τα μαζέψουν.
-
Και φυσικα ΟΛΟΙ μιλανε μετα το ΚΩΛΟ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
Το πως κερδισε η εχασε η καθε ομαδα δεν τους ενδιαφερει καθολου. Εδω βλεπουν πως η ΑΕΚ ξαφνικα παιζει μπαλα επειδη ειναι πρωτη στην βαθμολογια..Ακουσον ακουσον...να δειτε πως θα αλλαξουν παλι τροπαριο, μολις ο ολυμπιακος περασει πρωτος και αρχισει να αυξανει την βαθμολογικη διαφορα απο τους υπολοιπους..
ΜΙΑ ΦΟΡΑ θελω να μου πει ενας απο τους εγκριτους δημοσιογραφισκους, που ο γαυρος στην ΕΥΡΩΠΗ πηρε κατι παραπανω απο αυτο που αξιζε. ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορα θελω να μας πουν που ο ΟΣΦΠ επαιξε χειροτερα και πηρε την νικη η την ισοπαλια...Γιατι οι φορες που ηταν ΠΟΛΥ καλυτερος εντος και εκτος εδρας, και ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ την νικη ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ..
αλλα τι λεω...εδω καποιοι παιζουν με σωματεια τυπου αρτμιντια και οι εφημεριδες εκθειαζουν τις νικες απεναντι τους..Ο καθενας στο επιπεδο του,αλλα μην αναρωτιουνται μετα πως μαζευει η καθε ομαδα βαθμους στην ευρωπη..
Η ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....
ΑΥΤΑ. και ας περιμενουν ΠΑΛΙ ολοι οι αντι-ολυμπιακοι ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ της βερντερ (που σε καποιους εκλεισε το σπιτακι προσφατα) να πανηγυρισουν αποψε τυχον νικη!!
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αγαπητοί κύριοι το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που κάθε χρόνο διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές (οι πιο πολλοί τουλάχιστον) του Ολυμπιακού αρχίζουν τις δηλώσεις του στυλ ΄΄φέτος ειναι η ευκαιρία μας, πρέπει να προχωρήσουμε, η κλήρωση είναι καλή, εντός θα γ@μ@με και εκτός θα πάρουμε το διπλό που τόσο θέλουμε΄΄ και τέτοια. Δημιουργούν προσδοκίες και μετά τρέχουν να τα μαζέψουν.όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι......
όπως είπα και πιο πάνω όλα αυτά φορτώνουν με άγχος τους παίκτες.... -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αγαπητοί κύριοι το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που κάθε χρόνο διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές (οι πιο πολλοί τουλάχιστον) του Ολυμπιακού αρχίζουν τις δηλώσεις του στυλ ΄΄φέτος ειναι η ευκαιρία μας, πρέπει να προχωρήσουμε, η κλήρωση είναι καλή, εντός θα γ@μ@με και εκτός θα πάρουμε το διπλό που τόσο θέλουμε΄΄ και τέτοια. Δημιουργούν προσδοκίες και μετά τρέχουν να τα μαζέψουν.Μην τους αδικουμε συνεχεια ομως. Φετος,προπονητης,παιχτες και διοικηση εχουν πει οτι παμε χωρις αγχος και ο,τι καταφερουμε.Ακριβως επειδη ειμαστε κατα 60% καινουρια ομαδα. Μην κολλαμε στο παρελθον λοιπον,γιατι ο Ολυμπιακος εχει αλλαξει.
-
Στην Ελλάδα παραδοσιακά τα κεράσια είναι πάντα πολλά.
Πριν το ματσακι τα λόγια πάντα είναι αρκετά. Μετά πέφτει μουγγαμάρα. (και δεν αφορά μόνο τους γαύρους αυτό)
Champions League 2007-08