-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άστα αυτά Κίκιζα! Στην κόλλησα στο ταμπλό και κοιτούσες απορημένος το διαιτητή!
930 τα κιλά του twinair, 865 το δικό μου 1.2
Όχι στη μία να υπολογίζουμε τι γράφει η φυλλάδα 4Τ και στην άλλη τι ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ότι ΘΑ κάνει ο κατασκευαστής! Επίσης επειδή τώρα είδα το ποστ σου ΝΑΙ η μάνα μου και ο πατέρας μου έχουν πολλά αυτοκινητάκια να παίζω και αυτό έκανα, κάνω και θα κάνω!! Ζήλια ψώρα!!Ακριβως αυτο...Δεν αφηνω τιποτα. Το βαρος του αντιστοιχα ανταγωνιστικου 500 twinair ειναι 1033 κιλα στην μετρηση των 4τροχων, τευχος 484 Ιανουαριος 2011.
Ποια 930 και 865...Σιγα μην ειναι και 650κιλα. Επειδη το λες εσυ δηλαδη?
Τωρα ειδικα που εμαθα οτι εχεις πολλα αυτοκινητακια να παιζεις, και δεν μου δινεις και εμενα κανενα, πολυ στενοχωρηθηκα...
Κακο παιδι... -
1ον, γιατι εχει μεγαλυτερους χωρους στο εσωτερικο απο το 500. Καθονται πιο ανετα ενηλικες μπρος-πισω.
Μεγαλυτερο χωρο αποσκευων επισης.
2ον, Στο θεμα ποιοτητας συναρμογης, καλως-κακως μεχρι στιγμης ετσι εχουν τα πραγματα.
Αρεσει δεν αρεσει, στα σημεια η VW συνηθως ειναι καλυτερη απο την Fiat, και σε ποιοτητα υλικων, και σε εργονομια-φινιρισμα.μεχρι στιγμης, γιατι δεν εχω δει το UP! απο κοντα
Έλα πες αλήθεια μας τρολάρεις άγρια, έτσι???
Οχι, απλα εισαι μικρος, ανωριμος, απροσεκτος, και με ελλειπη ενημερωση. That's all.
'An adult can sit comfortably behind the driver or passenger, which is more than can be said for the Fiat, while headroom and elbow room is excellent in the front and back.'
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... en_up.html
P.S Αμμα ψαξεις σε Live Video ανταποκριτων στην εκθεση, θα βρεις και αλλους δοκιμαστες/δημοσιογραφους να συμφωνουν.
Εξαλλου ειναι εκδηλο και απο την εξωτερικη σχεδιαση, τυπου 'κουτιου'.
Μην τα θελεις ολα ετοιμα. Ψαξε και εσυ λιγο. -
Καλά κάνεις και απαντάς στο ίδιο μοτίβο γιατί τα θέλω και τα παθαίνω κι εγώ ο μλκ που ανοίγω κουβέντα μαζί σου. Άστο, άλλη φορά θα ανοίξω κάνα 4Τ ή κάνα site και θα ανοίξω κουβέντα με το χαρτί και την οθόνη. Το ίδιο είναι.
Ερώτηση: αν ζήταγε στο editorial του ο Καββαθάς εθελοντή κομμάντο αυτοκτονίας θα πήγαινες χωρίς δεύτερη σκέψη, ε?
-
Καλά κάνεις και απαντάς στο ίδιο μοτίβο γιατί τα θέλω και τα παθαίνω κι εγώ ο μλκ που ανοίγω κουβέντα μαζί σου. Άστο, άλλη φορά θα ανοίξω κάνα 4Τ ή κάνα site και θα ανοίξω κουβέντα με το χαρτί και την οθόνη. Το ίδιο είναι.Ερώτηση: αν ζήταγε στο editorial του ο Καββαθάς εθελοντή κομμάντο αυτοκτονίας θα πήγαινες χωρίς δεύτερη σκέψη, ε?
Eιναι απλως πολυ αργα, και να δειξω επιεικια σε αυτη την ανουσια-ακυρη δημοσιευση σου, ή μπηκες πριν λιγο σπιτι, μετα απο μερικα ποτακια...?
Οτι και αν ειναι απο αυτα, καληνυχτα, και καλη τυχη... -
Calling Vw Up, Down instead:
weakest/ lamest diss ever -
ρε πούστη κοστολογατορα πόσα γλύτωσες με το μονο διακοπτη παραθυρων, πόσα γλύτωσες με το να φας τους κεντρικους αεραγωγους?
ξέρει κανείς γερμανικά να το μεταφρασει κ να το στείλουμε?
αν κ νομίζω πως δεν είναι θέμα κόστους αλλά γυφτιες για να σε κάνουνε να πάρεις το μεγαλύτερο κ ακριβοτερο μοντέλο (πχ πολο) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Και ναι το γυμνο μέταλλο σε καθημερινές κατασκευές (εκτός αν Έχεις στο μυαλό σου το γυμνο μέταλλο της λιζας... )
Είναι γύφτια και γίνεται για λόγους οικονομίας ...
Δεν ξέρω αν είδες το νέο πάντα ...Tι διαχωρισμος ειναι αυτος? καθημερινες κατασκευες vs Σαββατοκυριακου?
H Λιζα πχ τρελη φτηνια. Καλα για τις διαφορες Porsche (Βοxster spyder και cayman R, προσφατα...)
με την θηλια αντι εσωτερικης χειρολαβης δεν το συζητω, ΦΤΗΝΙΑ οσο δεν παει...P.S Το νεο Panda αισθητικα δεν μου αρεσει. Σαν Ιαπωνικο-Γαλλικο δειχνει (βλεπε renault-nissan )
Το προηγουμενο εξωτερικα μ' αρεσει ΤΡΕΛΑ!
Επισης θελω πολυ να οδηγησω το υπαρχον 100αρι, παροτι παρεπιπτοντως, το εσωτερικο του ποιοτικα, -εχω κατσει μεσα- , ειναι για τον π@οκλη...στην λίζα και στην κάθε λίζα το κάνουν για μείωση του ΒΑΡΟΥΣ... στο απ και στο κάθε απ το κάνουν για οικονομία... βάλαν και έναν διακόπτη σε κάθε πόρτα και το ονομάσαν αυτοκίνητο πόλης... αν δεν μπορείς να καταλάβεις τον διαχωρισμό...
-
Μπλιαξ ...
Μόνο για τον κικιζα είναι ...Μεχρι πριν 12 χρονια, θα το χτυπαγα ανετα το GT.
Τωρα...δεν. Αλλα σιγουρα θα ηθελα πολυ να το οδηγησω...Ρε Γρηγόρη θα μας τρελανεις ; Είναι κακασχημο -υποκειμενικό - έχει κάκιστο εσωτερικό που θα πήγαινε καλύτερα σε ρουμανικο κατασκεύασμα και ΕΣΥ θες να το οδηγησεις ;; Είχε ποτε η φαουβε ενδιαφέρον μικρά (μην πω και πιο μεγάλα και παρεξηγηθεις )
Ότι συγκρίνεις την ρουμανική φθηνια (σε Ντιζαιν , υλικά ) με το 500αρακι τι σου λέει ;Κακασχημο για εσενα. Τι σχεση εχει το εσωτερικο btw με το να θελεις να το οδηγησεις...
Τα Rallye 205/106, γυμνο μεταλλο ειχαν στις πορτες. Πες μου ΕΝΑΝ ανησυχο οδηγο, που δεν ηθελε/θελει να οδηγησει ενα.
Το 'ρουμανικη' δεν λεει τιποτα. Η μαλλον λεει οτι παροτι δεν φτιαχνεται στην Ιταλια, εχει καλυτερη ποιοτητα απ' οτι περιμενεις (το 500)...θες να οδηγήσεις ένα μινιβαν στα πρότυπα του άτος? ότι ήταν τα 106 είναι τα κούπερ και ότι είναι τα σημερινά απ είναι ήταν τα G atos
-
Δεν βλέπω γιατί κάποιοι το ...λατρεύουν και άλλοι το μισούν: ένα όμορφο αυτοκινητάκι πόλης είναι και τίποτε πέραν αυτού.
Τι το ενδιαφέρον έχει από οδηγικής άποψης;
Αισθητικά, το βρίσκω όμορφο, επειδή έχει απλό και καθαρό σχέδιο, κάτι που δυστυχώς δεν έχει πια το Panda.
-
η @@ρολία ενοχλεί όχι το απ...
-
Ακριβως αυτο...Δεν αφηνω τιποτα. Το βαρος του αντιστοιχα ανταγωνιστικου 500 twinair ειναι 1033 κιλα στην μετρηση των 4τροχων, τευχος 484 Ιανουαριος 2011.
Ποια 930 και 865...Σιγα μην ειναι και 650κιλα. Επειδη το λες εσυ δηλαδη?
Τωρα ειδικα που εμαθα οτι εχεις πολλα αυτοκινητακια να παιζεις, και δεν μου δινεις και εμενα κανενα, πολυ στενοχωρηθηκα...
Κακο παιδι...Καταλαβαινεις οτι συγκρίνεις βάρος περιοδικού με βάρος κατασκευαστη ετσι;
Ποιος μας λέει οτι ενα αντιστοιχο Up δε θα έχει ίδιο βάρος;Ανταγωνιστικο του 500 γιατί;
Το Panda είναι σε αυτη την κατηγορία. Εκτός αν περιμένουμε ακριβό το Up και προσπαθούμε απο τώρα να δικαιολογησουμε την τιμή. -
Τελικά ακριβό αναμένεται! Οριακά αν θα υπάρξει κάποια γυμνή έκδοση κάτω από τα 10.000! Το 1.0 με τα 60 άλογα στη Γερμανία στη βασική έκδοση 9.850 και με τα 75 από 10.650! Μετά με καλό εξοπλισμό 10.650 και 11.250 αντίστοιχα! Για τις πιο πλούσεις δεν έχουν δώσει ακόμη τιμές. Αρα για ένα Up με 75 άλογα και καλό εξοπλισμό θα θέλεις 12.000 με το κλειδί στο χερί! Down down down!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καταλαβαινεις οτι συγκρίνεις βάρος περιοδικού με βάρος κατασκευαστη ετσι;
Ποιος μας λέει οτι ενα αντιστοιχο Up δε θα έχει ίδιο βάρος;Ανταγωνιστικο του 500 γιατί;
Το Panda είναι σε αυτη την κατηγορία. Εκτός αν περιμένουμε ακριβό το Up και προσπαθούμε απο τώρα να δικαιολογησουμε την τιμή.Ανταγωνιστικό του 500 φαντάζομαι λόγω 3θυρου αμαξώματος. Βέβαια το 3θυρο αμάξωμα είναι ψιλοαυτογκόλ γιατί διάλεξαν να το προωθήσουν βασιζόμενοι στη φοβερή του εκμετάλλευση χώρων και την πρακτικότητα (που αποθεώνει ο Τύπος, όχι ότι ντε και καλα ισχύει)). Όσοι ψάχνουν σε αυτή την κατηγορία χώρους, εργονομία, πρακτικότητα, διαλέγουν 5θυρα αμαξώματα για ευνοήτους λόγους. Τα 3θυρα είναι συνήθως πιο niche επιλογές.
-
Απιστευτο.. Εξωτερικη σχεδιαση αντιγραφη cuore.. ,εσωτερικο που μου θυμιζει παιχνιδακια πεταμενα απο εδω και απο εκει τυπου spark.. και η τιμη στην Ελλαδα μαλλον 2-3 χιλιαρικα πανω απο τον ανταγωνισμο..
Κατα τ αλλα χαιρομαι που εμαθα απο τον ΓΚ απιθανες λεπτομερειες για ενα αυτοκινητο που εχουμε δει ζωγραφιστο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στην λίζα και στην κάθε λίζα το κάνουν για μείωση του ΒΑΡΟΥΣ... στο απ και στο κάθε απ το κάνουν για οικονομία... βάλαν και έναν διακόπτη σε κάθε πόρτα και το ονομάσαν αυτοκίνητο πόλης... αν δεν μπορείς να καταλάβεις τον διαχωρισμό...
Oπως στα εξτρα ταπετα ε? Τρελο βαρος... Πρεπει και τα δυο να ζυγιζουν 2,5-3κιλα...
Λιγο υφασμα στο ανω μερος στις δυο πορτες, δεν ζυγιζει ΟΥΤΕ ενα κιλο. Get serious!
O μονος διακοπτης μπορει να ειναι σε entry level μοντελο. Εξαλλου συμφωνα και με τις ανακοινωσεις της εταιριας, οι τιμες ξεκινουν απο 9800ευρω. Στα αντιστοιχα entry level μοντελα με τετοιες τιμες, ο εξοπλισμος, σε καποια σημεια υστερει.
Περαν ολων αυτων ομως το βασικοτερο ειναι οτι 1ον: η φωτο εκθεματος που ειναι προπαραγωγης, δεν επιβεβαιωνει/διαψευδει τιποτα, ως προς τις τελικες εξοπλιστικες επιλογες ενος μοντελου.
Θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι την εναρξη της κανονικης παραγωγης.
Εαν και τοτε, μια ενδιαμεση εξοπλιστικα εκδοση (οχι η πλεον βασικη) ΔΕΝ εχει δυο διακοπτες, τοτε θα ειναι πραγματι ΜΕΓΑΛΗ
Μ@ΛΑΚΙΑ της VW. Μεχρι τοτε ομως λιγη υπομονη... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
θες να οδηγήσεις ένα μινιβαν στα πρότυπα του άτος? ότι ήταν τα 106 είναι τα κούπερ και ότι είναι τα σημερινά απ είναι ήταν τα G atos
Εχεις δει τις διαστασεις του Atos? Τι υψος εχει? Περα απο αυτο, συγκρινεις κορεατικο μινι MPV με Ευρωπαικο supermini.
Το 106Rallye αποτελει ενα extreme παραδειγμα, μηπως και καταλαβεις οτι η εσωτερικη εικονα -φθηνη/ακριβη- δεν πρεπει να επηρεαζει στην τελικη, τον λογο για να θες να οδηγησεις ενα αυτοκινητο, εφοσον και το συγκεκριμενο, κατα τις πρωτες εντυπωσεις δοκιμαστων, εχει αποσπασει ακρως θετικα σχολια, για την κατηγορια του. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καταλαβαινεις οτι συγκρίνεις βάρος περιοδικού με βάρος κατασκευαστη ετσι;
Το Panda είναι σε αυτη την κατηγορία. Εκτός αν περιμένουμε ακριβό το Up και προσπαθούμε απο τώρα να δικαιολογησουμε την τιμή.Συνηθως ο Ιταλος κατασκευαστης ειναι αυτος που απεχει περισσοτερο, κατα τις δημοσιευσεις-αναφορες σε μετρησεις βαρους, στα αυτοκινητα του. Λιγη υπομονη, θα το δεις και στην πραξη. Μπορει να μην ειναι σιγουρα διαφορα +100κιλων, θα ειναι ομως 50-60κιλα και πανω, -κατα την δικη μου εκτιμηση-, νουμερο καθολου αμελητεο, σε αυτη την κατηγορια .
Ανταγωνιστικο του 500 λογω μηκος-ογκου και τριων θυρων, αλλα και Lifestyle κοινου στο οποιο απευθυνεται.
Θα υπαρχει ομως και η 5πορτη εκδοση. Αυτη μπορει να συγκριθει καλλιστα με το νεο Panda.
To UP! θα εχει ανταγωνιστικη τιμη με το 500, αφου ετσι κι αλλιως εκει 'στοχευει'. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απιστευτο.. Εξωτερικη σχεδιαση αντιγραφη cuore.. ,εσωτερικο που μου θυμιζει παιχνιδακια πεταμενα απο εδω και απο εκει τυπου spark.. και η τιμη στην Ελλαδα μαλλον 2-3 χιλιαρικα πανω απο τον ανταγωνισμο..
Κατα τ αλλα χαιρομαι που εμαθα απο τον ΓΚ απιθανες λεπτομερειες για ενα αυτοκινητο που εχουμε δει ζωγραφιστο...To πως φαινεται στα δικα σου ματια, ειναι εντελως υποκειμενικο...
Το οτι εμεις το εχουμε δει σε φωτο (οχι ζωγραφιστο, εχει διαφορα), δεν σημαινει οτι δεν το εχουν δει αλλοι LIVE, και δεν μπορουν να εχουν ηδη εκφερει γνωμες, οι οποιες υπαρχουν ελευθερες στο net, σε διαφορα video, στην εκθεση.
Αλλο δεν μ' αρεσει, ειναι χαλια εμφανισιακα, δεν γουσταρω την VW γενικως, μου φερνει αλλεργια, και αλλο, εαν ενα αυτοκινητο, ειναι μελετημενο τοσο καλα ωστε να διαφαινεται οτι θα πετυχει στην αγορα, και στην κατηγορια του συγκεκριμενα... -
Το νέο up σίγουρα φαίνεται αρκετά μελετημένο και η vw άργησε επίτηδες να το βγάλει γιατί θέλει να πετύχει αυτό Καμία σχέσυ με το παραχημένο βραζιλιάνικο fox,μου αρέσει αρκετά και ιδίως με τον καιρό θα αυξηθεί η γκάμα του με το πεντάθυρο και το gt.Αυτό δείχνει πολύ όμορφο και με καθαρές και απλές γραμμές μάλιστα και με nich στοιχεία.Περισσότερο φαίνεται να ανταγωνίζεται το 500 αλλά και το twingo f/l(άλλαξε άρδην την εικόνα του και δείχνει πολύ ανταγωνιστικό πλέον παντου).Μακάρι να το φέρουν και σαν 1.2 tsi 86,105(αυτό σαν up gt ).Σίγουρα θα είναι πολύ οικονομικό σε κατανάλωση και ρύπους κάτω από 100 co2,ποιοτικά μια χαρά και ευρύχωρο.H τιμή λογικό είναι να κάνει 12000€ το πλούσιο 75άρι,άλλωστε το picanto 1.2 κάνει 11000 και το panda τόσο θα κάνει.Πιστεύω θα πετύχει Δεν καταλαβαίνω πάντως τη μανία κάποιων με το panda(ιδίως του καινούριου που κάπου το χάνει σχεδιαστικά υπερβάλλωντας),ok καλό είναι όχι όμως και το καλύτερο ή ότι μόνο αυτό υπάρχει .Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η van φιλοσοφία του(αλήθεια σας αρέσει και το c3 picasso ή ένα berlingo τόσο ).Αντίθετα το 500 μου αρέσει πολύ.Πάντως για τη σύγκριση cuore-up απορώ .Η κατηγορία των μίνι πάντως δυναμώνει αρκετά πλέον και θεωρώ τα καλύτερα πως είναι το up!,twingo f/l,picanto(ιδίως τα 3 πρώτα μου αρέσουν αρκετά),500,ka,i10 f/l,new panda.
-
στην λίζα και στην κάθε λίζα το κάνουν για μείωση του ΒΑΡΟΥΣ... στο απ και στο κάθε απ το κάνουν για οικονομία... βάλαν και έναν διακόπτη σε κάθε πόρτα και το ονομάσαν αυτοκίνητο πόλης... αν δεν μπορείς να καταλάβεις τον διαχωρισμό...
Oπως στα εξτρα ταπετα ε? Τρελο βαρος... Πρεπει και τα δυο να ζυγιζουν 2,5-3κιλα...
Λιγο υφασμα στο ανω μερος στις δυο πορτες, δεν ζυγιζει ΟΥΤΕ ενα κιλο. Get serious!
O μονος διακοπτης μπορει να ειναι σε entry level μοντελο. Εξαλλου συμφωνα και με τις ανακοινωσεις της εταιριας, οι τιμες ξεκινουν απο 9800ευρω. Στα αντιστοιχα entry level μοντελα με τετοιες τιμες, ο εξοπλισμος, σε καποια σημεια υστερει.
Περαν ολων αυτων ομως το βασικοτερο ειναι οτι 1ον: η φωτο εκθεματος που ειναι προπαραγωγης, δεν επιβεβαιωνει/διαψευδει τιποτα, ως προς τις τελικες εξοπλιστικες επιλογες ενος μοντελου.
Θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι την εναρξη της κανονικης παραγωγης.
Εαν και τοτε, μια ενδιαμεση εξοπλιστικα εκδοση (οχι η πλεον βασικη) ΔΕΝ εχει δυο διακοπτες, τοτε θα ειναι πραγματι ΜΕΓΑΛΗ
Μ@ΛΑΚΙΑ της VW. Μεχρι τοτε ομως λιγη υπομονη...το μότο του τσαπμαν είναι 'light is right' που σημαίνει οτι αφαιρείς οτισήποτε δεν σχετίζεται με την οδήγηση αυτή καθ'αυτή και προσθέτεις μόνο τα απολύτως απαραίτητα...
2κιλά από την μοκέτα
1 κιλό από τα παράθυρα
300 γρ από κάθε δισκόπλακα κλπ...
δεν περίμενα να τα βλέπεις τόσο μονόπλευρα...
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii