-
Μπορει κανεις να μου πει εαν εχω καδενα η ιμαντα χρονισμου;
-
Εχετε βρεί test drive του up(η κάποιου αλλου απο τα τρίδυμα) με κιβώτιο asd?
-
Ειχα την τυχη/ατυχια να δω το Up! . Πεταμενα χρηματα , εν ετει 2012 παμε γιa το 2013 και εχει γυμνο ατσαλι . Ο μονος ρολος που ταιριαζει σε αυτο το κουβαδακι ειναι του καταψυκτη, εχει ροδες οποτε το μεταφερεις. Αν ηθελα να παρω αμαξι και δεν ηθελα να πεταξω τα χρηματα μου θα πηγαινα σε κανα Twingo, Panda ακομα και τα τριδυμα καλυτερα πρεπει να ειναι.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
... ακομα και τα τριδυμα καλυτερα πρεπει να ειναι.Μπα, δε νομίζω Όπως έχω ξαναπεί, είναι όπως τα τρίδυμα και όπως το Alto/ Pixo. Σε αυτούς που αγοράζουν αυτά τα αυτοκίνητο απευθύνεται, άρα θεωρώ ότι θα πουλήσει όπως πουλάνε τα τρίδυμα.
Το ότι το twingo και panda είναι πιο 'αυτοκίνητα', συμφωνώ μαζί σου, όπως και το ka.
-
Ειχα την τυχη/ατυχια να δω το Up! . Πεταμενα χρηματα , εν ετει 2012 παμε γιa το 2013 και εχει γυμνο ατσαλι . Ο μονος ρολος που ταιριαζει σε αυτο το κουβαδακι ειναι του καταψυκτη, εχει ροδες οποτε το μεταφερεις. Αν ηθελα να παρω αμαξι και δεν ηθελα να πεταξω τα χρηματα μου θα πηγαινα σε κανα Twingo, Panda ακομα και τα τριδυμα καλυτερα πρεπει να ειναι.αντι vw?
-
Ειχα την τυχη/ατυχια να δω το Up! . Πεταμενα χρηματα , εν ετει 2012 παμε γιa το 2013 και εχει γυμνο ατσαλι . Ο μονος ρολος που ταιριαζει σε αυτο το κουβαδακι ειναι του καταψυκτη, εχει ροδες οποτε το μεταφερεις. Αν ηθελα να παρω αμαξι και δεν ηθελα να πεταξω τα χρηματα μου θα πηγαινα σε κανα Twingo, Panda ακομα και τα τριδυμα καλυτερα πρεπει να ειναι.Περι ορεξεως...
Τα -παλαιοτερα- τριδυμα εχουν πλεον μονο τρια θετικα. Μοτερ, χωρους, και τιμη. Η νεα τριπλετα της VAG εχει εκτος απο αυτα τα τρια, ΚΑΙ καλυτερη εσωτερικη ποιοτητα συνολικα, (οκ το γυμνο μεταλλο σε καποιες ή και ολες τις αποχρωσεις ενοχλει, δεν λεω...Τα χειριστηρια θερμανσης-Α/C, και την ποιοτητα...playmobil των τριδυμων την εχετε τσεκαρει? ) , καλυτερη εργονομια, καλυτερη ηχομονωση, καλυτερη ανεση, και μεγαλυτερο χωρο αποσκευων. Για αυτους που συνειδητοποιημενα θελουν ενα μικρο, οικονομικο, που αν χρειαστει να κανει και κανενα ταξιδι αξιοπρεπως, χωρις πονοκεφαλους, και πιασιματα στην μεση απο μετρια στηριξη καθισματων και θεση οδηγησης, η νεα τριπλετα ειναι ειναι συνδυασμος win-win... -
Ναι τα εχουμε ξαναπει χιλιες φορες, ειναι καλυτερο απο ολα το Up. Απο εδω και περα ακομα και η επαναληψη δεν εχει νοημα.
Τιποτα καινουργιο εχεις να μας διδαξεις; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ναι τα εχουμε ξαναπει χιλιες φορες, ειναι καλυτερο απο ολα το Up. Απο εδω και περα ακομα και η επαναληψη δεν εχει νοημα.
Τιποτα καινουργιο εχεις να μας διδαξεις;Οχι, καθοτι εσυ ειδικα δειχνεις να τα ξερεις ολα...απο την αναπαυτικη καρεκλα πισω απο τον υπολογιστη...Η ειρωνια και το επιθετικο υφος ομως, δεν προσφερουν κατι...
-
σε αντίθεση με τη δική σου απύθμενη γνώση που προσφέρουν
θεούλης είσαι ρε γκρεγκ
-
Κανείς δεν αποκάλεσε παντως απο οσο ειδα και στα προηγούμενα posts εκτρωμα το fiat panda. Εν αντιθέση με αρκετούς κυρίους που αποκάλεσαν το up ψυγειο κουβα αηδια κτλ κτλ..εαν είναι ολα αυτα το up τοτε το citigo ή το Mii δεν είναι και αυτά κουβαδες?
Συγγνωμη κυριοι αλλα και για σας και το tiguan να σας φερουμε εκτρωμα θα το δείτε, αρα συνεπως δεν χωνευεται την vw(τουλαχιστον αυτο βγάζετε) δεκτό και σεβαστό αν και πρεπει να το διευκρινιζετε.
Και εγω δεν είχα vw αλλα δεν κατηγορώ κατι πριν το δοκιμάσω..καλή συνεχεια -
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Κανείς δεν αποκάλεσε παντως απο οσο ειδα και στα προηγούμενα posts εκτρωμα το fiat panda.
..
δεν κατηγορώ κατι πριν το δοκιμάσω..καλή συνεχειατι ακριβώς να δοκιμάσεις; το γούστο ή την αισθητική;
ξαδερφάκι κι εσυ;
-
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Συγγνωμη κυριοι αλλα και για σας και το tiguan να σας φερουμε εκτρωμα θα το δείτε
Τρισμέγιστη μπούρδα το Tiguan.
-
όντως...
-
Πολυ λαδι γμτ
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Συγγνωμη κυριοι αλλα και για σας και το tiguan να σας φερουμε εκτρωμα θα το δείτε
Τρισμέγιστη μπούρδα το Tiguan.
not Lapo approved?
http://www.celebritycarsblog.com/2012/02/lapo-elkanns-camo-jeep-grand-cherokee/ -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σε αντίθεση με τη δική σου απύθμενη γνώση που προσφέρουνθεούλης είσαι ρε γκρεγκ
Ελα τωρα, τοσα πραγματα μαθαινουμε καθημερινα απο τον αρχοντα.
Εγω συνεχιζω να περιμενω νεα γνωση, οχι μονο πανω στο Up αλλα και γενικα.
Και εγω δεν είχα vw αλλα δεν κατηγορώ κατι πριν το δοκιμάσω..καλή συνεχεια
Αν δεις δηλαδη μια μπαζολα θα την δοκιμασεις πρωτα για να κρινεις αν ειναι μπαζολα εξωτερικα ή οχι ε;
Υπαρχουν ελπιδες για ολες τελικα... -
Επειδή ξέρετε απο vw απλα να σας πληροφορήσω οτι tiguan το διλιτρο του πατερα μου δεν καιει τιποτα απο λαδι και ειναι στα 200 αλογα. Απο κει και περα τι να λεμε κατω η vw η χειροτερη σε ολα. Τωρα σε τι θεση βρισκονται τα vw σε πωλησεις είναι μαλλον ολοι είμαστε βλακες που τα αγοραζουμε ενω εσεις οι εξυπνοι..έχει μια λογική αυτό. Μπουρδα και ο tsi τι αλλο πραγματικα σας τσουζει?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ελα τωρα, τοσα πραγματα μαθαινουμε καθημερινα απο τον αρχοντα.
Εγω συνεχιζω να περιμενω νεα γνωση, οχι μονο πανω στο Up αλλα και γενικα.
Ειπαμε δεν χρειαζεται εσυ να μαθεις ετσι κι αλλιως τιποτα. Εισαι ετοιμος, τα ξερεις ολα...
Λιγο το τρολλαρισμα σου μονο χρειαζεαι βελτιωση, αλλα και αυτο βλεπω συντομα να το κατακτας... -
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Επειδή ξέρετε απο vw απλα να σας πληροφορήσω οτι tiguan το διλιτρο του πατερα μου δεν καιει τιποτα απο λαδι και ειναι στα 200 αλογα. Απο κει και περα τι να λεμε κατω η vw η χειροτερη σε ολα. Τωρα σε τι θεση βρισκονται τα vw σε πωλησεις είναι μαλλον ολοι είμαστε βλακες που τα αγοραζουμε ενω εσεις οι εξυπνοι..έχει μια λογική αυτό. Μπουρδα και ο tsi τι αλλο πραγματικα σας τσουζει?Επειδή και εσύ ξέρεις να σε πληροφορήσω πως αυτός που είπε μπούρδα το Tiguan έχει και ένα δικό του.
-
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Επειδή ξέρετε απο vw απλα να σας πληροφορήσω οτι tiguan το διλιτρο του πατερα μου δεν καιει τιποτα απο λαδι και ειναι στα 200 αλογα. Απο κει και περα τι να λεμε κατω η vw η χειροτερη σε ολα. Τωρα σε τι θεση βρισκονται τα vw σε πωλησεις είναι μαλλον ολοι είμαστε βλακες που τα αγοραζουμε ενω εσεις οι εξυπνοι..έχει μια λογική αυτό. Μπουρδα και ο tsi τι αλλο πραγματικα σας τσουζει?α πες το έτσι... πες οτι έχει ο νταντι τιγκουαν μην πουμε καμια παλιοκουβέντα...
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii