-
Δεν το χωνευω το up αλλα οντως ειναι καλο...το οδηγησα και μου αρεσε πολυ . Επισης ανετα κινουμενος γραφει καταναλωσεις 5-5.1 .... πολυ καλα...Αλλα δεν το χωνυω τοσο πολυ να πω την αληθεια. Μου φανηκε λιγο πτωχο...θα ελεγα...ηθελε λιγες παραπανω ηλεκτρικες ευκολιες
-
Ο χρήστης VAGELIS21 έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμένα. Πριν 2 μέρες παρέλαβα το νεο up! Move up έκδοση με 60 αλογα. Τελική τιμή αγοράς 9500. Γι στρωσιμο επέλεξα να το πάω ταξιδάκι διακοπών. Στάση στο βενζινάδικο λοιπόν, γέμισμα με 62 ευρω και ξεκίνημα για καρδαμυλη. Οι πρώτες εντυπώσεις πολυ καλές. Η ποιότητα του αυτοκινήτου είναι πραγματικά καλή. Παρόλο που υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις για μοντέλο 2012, (υπολογιστής ταξιδιού,ηλ. Παράθυρα συνοδηγου στον οδηγό κλπ) όταν κάθεσε πίσω απο το τιμόνι νιώθεις ότι οδηγας Αυτοκινητο μεγαλύτερης κατηγορίας. Το τιμόνι είναι ακριβές και άνετο, η ανάρτηση είναι αθόρυβη και κρατάει πολυ καλα σε διαδρομές ακόμα κ με απαιτητικές στροφές. Στην εθνική το πήγα μέχρι 130 λόγω στρωσιματος κ μπορώ να πω ότι δείχνει αρκετά πιο δυνατός απο αυτο που φαντάζεται κάποιος με τα 60 άλογα. Τρεμουλο 3κυλινδρου μόνο στα χαμηλά. Απο κατανάλωση περίπου 15 λίτρα για 320 χιλιόμετρα.νομίζω πολυ καλα αν κ περιμένω την επιστροφή για συνολική κριτική. Αυτά Γι αρχή. -
Τι σε προβληματίζει;
-
Ποια αλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του έχεις οδηγήσει ;
Τι σχέσεις έχει το απ με το 207, πόλο , πουντο; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποια αλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του έχεις οδηγήσει ;
Τι σχέσεις έχει το απ με το 207, πόλο , πουντο;Έχω οδηγήσει το panta το προηγούμενο μοντέλο, και το aygo. Απο την επόμενη το yaris, το Getz, και το grande punto 2006.
-
Καλησπέρα και απο εμένα. Πριν 2 μέρες παρέλαβα το νεο up! Move up έκδοση με 60 αλογα. Τελική τιμή αγοράς 9500.Η τιμή που αναφέρεις είναι με το κλειδί στο χέρι;
Περιλαμβάνει δηλ. έξοδα προετοιμασίας, μεταφορά, πινακίδες, απόσυρση;Ενδιαφερόμουν κ εγώ για το Move UP 60PS 5θ και πριν 2 μήνες μου είχαν δώσει την εξής τιμή:
10.530€ (τιμή καταλόγου) + 600€ (pdi, μεταφορά, πινακίδες) - 766€ (απόσυρση) = 10.364€.
Όταν, μετά από μέρες, τους είπα ότι τελικά θα προτιμήσω άλλο μοντέλο, μου έκαναν περαιτέρω μείωση μέχρι τα 10.000€ (μείον 364€!), λέγοντας (κλασικά) ότι προκειμένου να μην χάσουν ένα πελάτη ήταν πρόθυμοι να μην έχουν κέρδος.
Τελικά, δεν προτίμησα το UP αλλά αν η τιμή που μου λες είναι με το κλειδί στο χέρι, τότε μάλλον κάποιος με κορόιδεψε.
Εκτός και αν μέσα σε 2 μήνες από τότε που ρώτησα, βγήκε έκπτωση για το συγκεκριμένο μοντέλο. -
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμένα. Πριν 2 μέρες παρέλαβα το νεο up! Move up έκδοση με 60 αλογα. Τελική τιμή αγοράς 9500.
Η τιμή που αναφέρεις είναι με το κλειδί στο χέρι;
Περιλαμβάνει δηλ. έξοδα προετοιμασίας, μεταφορά, πινακίδες, απόσυρση;Ενδιαφερόμουν κ εγώ για το Move UP 60PS 5θ και πριν 2 μήνες μου είχαν δώσει την εξής τιμή:
10.530€ (τιμή καταλόγου) + 600€ (pdi, μεταφορά, πινακίδες) - 766€ (απόσυρση) = 10.364€.
Όταν, μετά από μέρες, τους είπα ότι τελικά θα προτιμήσω άλλο μοντέλο, μου έκαναν περαιτέρω μείωση μέχρι τα 10.000€ (μείον 364€!), λέγοντας (κλασικά) ότι προκειμένου να μην χάσουν ένα πελάτη ήταν πρόθυμοι να μην έχουν κέρδος.
Τελικά, δεν προτίμησα το UP αλλά αν η τιμή που μου λες είναι με το κλειδί στο χέρι, τότε μάλλον κάποιος με κορόιδεψε.
Εκτός και αν μέσα σε 2 μήνες από τότε που ρώτησα, βγήκε έκπτωση για το συγκεκριμένο μοντέλο.Η διαφορα μας μάλλον προκύπτει στο τριπορτο και στα λιγότερα έξοδα προετοιμασίας-πινακίδων - τελών τα οποία ήταν 350 ευρω σε μένα. Πρόσθεσε αλλά 400 περίπου για το 4 θυρο κ βγαίνει η διαφορα.
-
Η διαφορα μας μάλλον προκύπτει στο τριπορτο και στα λιγότερα έξοδα προετοιμασίας-πινακίδων - τελών τα οποία ήταν 350 ευρω σε μένα. Πρόσθεσε αλλά 400 περίπου για το 4 θυρο κ βγαίνει η διαφορα.Απ' ότι βλέπω πρέπει να σου έκαναν μια έκπτωση γύρω στα 150€.
Κανένα δώρο; Εμένα τότε μου είχαν πει, πέραν της έκπτωσης, ότι θα έβαζαν δωρεάν και parking radar.
Έχω διαπιστώσει γενικά ότι παίζει πολύ το παζάρι στις αντιπροσωπείες τελευταία, μέσω δώρων ή μείωσης τιμής.
Εκμεταλευτείτε το! -
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Η διαφορα μας μάλλον προκύπτει στο τριπορτο και στα λιγότερα έξοδα προετοιμασίας-πινακίδων - τελών τα οποία ήταν 350 ευρω σε μένα. Πρόσθεσε αλλά 400 περίπου για το 4 θυρο κ βγαίνει η διαφορα.
Απ' ότι βλέπω πρέπει να σου έκαναν μια έκπτωση γύρω στα 150€.
Κανένα δώρο; Εμένα τότε μου είχαν πει, πέραν της έκπτωσης, ότι θα έβαζαν δωρεάν και parking radar.
Έχω διαπιστώσει γενικά ότι παίζει πολύ το παζάρι στις αντιπροσωπείες τελευταία, μέσω δώρων ή μείωσης τιμής.
Εκμεταλευτείτε το!Αισθητήρες παρκαρίσματος δώρο. Πάντως ισχύει για τις εκπτώσεις. Κυρίως σε μοντέλα που έχουν χρόνια στην πλάτη.
-
Περιμένω τον φίλο χεμικ να μου υποδείξει ασφαλή τροπο μέτρησης της βενζίνης...
Και να μου πει γιατι θεωρεί την αναγωγή του ΕΜΠ λανθασμένηο εγκυρος τρόπος είναι αυτός που χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες για να ελεγχουν τα πρατήρια τους κ οι κρατικές υπηρεσίες.
μέτρηση όγκου με 'πιστοποιημένα' δοχεία εκείνη τη στιγμή κ όχι μετά χρησιμοποιώντας την πυκνότητα -
τώρα είναι απάντηση χημικού αυτή ?
-
Έτσι μετράνε, υπάρχουν πιστοποιημένα δοχεία.
-
τώρα είναι απάντηση χημικού αυτή ?μαστεράκο, υφάκι κ ειρωνίες αλλού. αν δεν πιανεις κάποια πράγματα δεν φταινε οι απαντήσεις
για να δεις τί τρομπες είναι αυτοί που έκαναν τη μέτρηση κ αυτοί που τους υποστηρίζουν, αρκεί να αντιληφθείς πως κ οι βενζιναδες τους πηραν στο ψιλό που μετρήσαν μαζα. ξεφτίλα του ιδρύματος, το οποιο δεν απαντησε καν. έτσι? (κ τί να πει)
κοίτα ποσους παράγοντες βάλαν στο 'πείραμα' αντί απλά να μετρήσουν τον όγκο εκείνη τη στιγμή, όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ:
με ζυγαριά τί ακριβείας κ πιστοποιημένη από ποιον μετρήσαν? πότε μετρήσαν τη μάζα? όταν γυρίσαν στο ίδρυμα? πως εξασφαλίσαν ότι τα δείγματα δεν αλλοιωθήκαν από τις συνθήκες φύλαξης ή από κάποιον? τί τιμή πυκνότητας χρησιμοποιήσαν? -
το θέμα είναι να βρεις τρόπο να παρακάμψεις τον παραγοντα της μεταβολής της θερμοκρασίας...
αν το καυσιμο είναι ζεστό να το βράσω το ογκομετρικο δοχειο...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τώρα είναι απάντηση χημικού αυτή ?
μαστεράκο, υφάκι κ ειρωνίες αλλού. αν δεν πιανεις κάποια πράγματα δεν φταινε οι απαντήσεις
για να δεις τί τρομπες είναι αυτοί που έκαναν τη μέτρηση κ αυτοί που τους υποστηρίζουν, αρκεί να αντιληφθείς πως κ οι βενζιναδες τους πηραν στο ψιλό που μετρήσαν μαζα. ξεφτίλα του ιδρύματος, το οποιο δεν απαντησε καν. έτσι? (κ τί να πει)
κοίτα ποσους παράγοντες βάλαν στο 'πείραμα' αντί απλά να μετρήσουν τον όγκο εκείνη τη στιγμή, όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ:
με ζυγαριά τί ακριβείας κ πιστοποιημένη από ποιον μετρήσαν? πότε μετρήσαν τη μάζα? όταν γυρίσαν στο ίδρυμα? πως εξασφαλίσαν ότι τα δείγματα δεν αλλοιωθήκαν από τις συνθήκες φύλαξης ή από κάποιον? τί τιμή πυκνότητας χρησιμοποιήσαν? -
θα παρω το Σαββατο το up 60 hp την μεσαια εκδοση. Ελπίζω να εχει ηλεκτρικο παραθυρο συνοδηγου
-
Ο χρήστης vastil έγραψε:
θα παρω το Σαββατο το up 60 hp την μεσαια εκδοση. Ελπίζω να εχει ηλεκτρικο παραθυρο συνοδηγουΣτην πορτα του συνοδηγου εχει σιγουρα! Αλλου μη ψαχνεις....για διακοπτη.
Απο κει και περα καλες επικυψεις -
Φοβερή βλακεία.
Αν είναι να σκύψεις μέχρι την πόρτα του συνοδηγού, γυρνάς και τη μανιβέλα.Ίσως να δίνει η αντιπροσωπεία καλάμια για να πατάει ο οδηγός το κουμπί στην πόρτα του συνοδηγού χωρίς να σκύβει.
-
Ειναι δωρακι θα δωσω βεβαια το 207 που εχω μια 6ετια γιατι αρχισε να παραδιδει πνευμα(190.000 km)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φοβερή βλακεία.
Αν είναι να σκύψεις μέχρι την πόρτα του συνοδηγού, γυρνάς και τη μανιβέλα.Ίσως να δίνει η αντιπροσωπεία καλάμια για να πατάει ο οδηγός το κουμπί στην πόρτα του συνοδηγού χωρίς να σκύβει.
+1,χαλασε το κουμπακι που ελεγχει το παραθυρο συνοδηγου απο τη μερια του οδηγου στο Υ και μ εχει φερει πολλες φορες σε δυσκολη θεση..Ειναι απο τα απλα πραγματα που αν σου λειψουν νιωθεις τη σημασια που εχουν
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii