-
Γιατί τέτοιο κόμπλεξ ρε παίδες με το Φάου-Βε;
-
Ρε, αυτο ειναι ωραιο
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Γιατί τέτοιο κόμπλεξ ρε παίδες με το Φάου-Βε;Γιατί είναι σαν καροτσάκι super market, άσκημο έξω-φτωχό μέσα, και πριν καν προλάβει να πατήσει τις ρόδες του στην άσφαλτο έγινε σημείο αναφοράς, λες και μέχρι τώρα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του ήταν πατίνια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αισθητικά μου αρέσει πάρα πολύ, απλό και όμορφο σχέδιο χωρίς το kitsch-fest του Panda ή το ακαλαίσθητο σχήμα των περισσότερων ανταγωνιστών του.Αν είναι όσο καλό φαίνεται θα έχει τεράστια επιτυχία.
Συμφωνώ, εκτός από το τελευταίο, κυρίως γιατί το να προβλέψω τα καταναλωτικά ρεύματα, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.
Από το 2007 που είχαμε το concept:
μιλούσαμε για ένα προσεκτικά σχεδιασμένο αυτοκίνητο με καθαρές γραμμές και ομογενή αισθητική χωρίς μπερδεμένα στοιχεία. That shows focus. Προσωπικά, μου άρεσε κάθε λεπτομέρειά του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ενώ παράλληλα βρίσκω την αισθητική του υψηλού επιπέδου*, πράγματα τα οποία δεν άλλαξαν πολύ στο παραγωγής. YES!
Το μοναδικό σύγχρονο αυτοκίνητο που μου αρέσει τόσο πολύ αισθητικά και το αποδέχομαι χωρίς υποχωρίσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο
Εσένα Στέφανε, γιατί δε σου γεμίζει το μάτι;*το twingo II π.χ. sucks big time και στα δύο
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γρηγόρη, ευτυχώς που βγήκε το Up, γιατί μέχρι τώρα όλα τα υπόλοιπα ήταν άθλια σε εργονομία και ποιότητα σε αυτή την κατηγορία.
'Θα ξαναμοιράσει η Φάουβε την τράπουλα στην κατηγορία', 'νέο σημείο αναφοράς' και τα λοιπά καθέκαστα! Τα γράφουν ήδη οι φυλλάδες για να έχει ψηθεί το (όποιο) κοινό μέχρι να φτάσει ο κουβάς στις εκθέσεις.
Πολύ θα ήθελα να συναντήσω ένα τέτοιο στο δρόμο , όταν θα είμαι με το twingo.
σύγκρουση γιγάντων
ξεκολάτε ρε με τα κομπλεξ εναντιον της vw. τί είναι αυτό το πραγμα κ ναι μπορει να είναι το benchmark στην κατηγορία του όπως κ το γκολφ για πολλά χρόνια, τί να κάνουμε τωρα
κ βασικά κάντε το σταυρο σας που ανακάτεψε τη τράπουλα με τους τουρμποκινητήρες, τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη παρακινωντας κ τους άλλους (σιγά σιγά γιατί ακομα ψάχνονται, ειδικα με τα διπλοσύμπλεκτα ) κ αποκτήσαμε ειδικά εμείς οι έλληνες αμάξια της προκοπής με -
Στα δικά μου μάτια θα μπορούσε το τελικό του σχέδιο να είναι η πρόταση οποιουδήποτε Κορεάτη κατασκευαστή. Ψηλό, στενό, απλό, με εσωτερικό τύπου updated Fox. Αυτά από μόνα τους, κατά τη γνώμη μου πάντα, το κάνουν απλά ένα ακόμα μικρό και όχι αυτό που θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν.
Αν τώρα λάβουμε υπόψιν και την παράδοση της εταιρίας...ε, δεν περιμένουμε να κάνει και παπάδες στο δρόμο...
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σύγκρουση γιγάντων
ξεκολάτε ρε με τα κομπλεξ εναντιον της vw. τί είναι αυτό το πραγμα κ ναι μπορει να είναι το benchmark στην κατηγορία του όπως κ το γκολφ για πολλά χρόνια, τί να κάνουμε τωρα
κ βασικά κάντε το σταυρο σας που ανακάτεψε τη τράπουλα με τους τουρμποκινητήρες, τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη παρακινωντας κ τους άλλους (σιγά σιγά γιατί ακομα ψάχνονται, ειδικα με τα διπλοσύμπλεκτα ) κ αποκτήσαμε ειδικά εμείς οι έλληνες αμάξια της προκοπής με -
Με πρόλαβες ΙΚΕ... Απ' το twingo το προτιμώ, φερ 'ειπείν, όπως και πολύ περισσότερο απ' το IQ, π.χ.
Αλλά άσε την αισθητική, Τι πειράζει ένα φτηνό, αλλά όχι φτηνιάρικο 'βασικό' αυτοκίνητο, αν και η τιμή του είναι αντίστοιχη;
Και προφανώς υπάρχουν (και) άλλες αξιόλογες προτάσεις.
Επίσης, ποιος νοήμων άνθρωπος παίρνει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας για να κάνει παπάδες στο δρόμο;
-
Μα εγώ αποκλιεστικά και μόνο στην αισθητική αναφέρθηκα. Μπορώ να κρίνω οτιδήποτε άλλο από 2 φώτο και ένα βίντεο? Τι με πέρασες? Κίκιζα?
-
Δεν είναι ψηλό και στενό, εμένα μια χαρά με σωστές αναλογίες μου φαίνεται.
Επίσης, πολύ καλύτερο από το fox. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω καν: στο fox, μου φαίνονται όλα λάθος και σ'αυτό όλα σωστά -
Οι κινητήρες τελικά δεν είναι turbo , mpi γράφουν τα καπάκια τους .
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Γρηγόρη, ευτυχώς που βγήκε το Up, γιατί μέχρι τώρα όλα τα υπόλοιπα ήταν άθλια σε εργονομία και ποιότητα σε αυτή την κατηγορία.
'Θα ξαναμοιράσει η Φάουβε την τράπουλα στην κατηγορία', 'νέο σημείο αναφοράς' και τα λοιπά καθέκαστα! Τα γράφουν ήδη οι φυλλάδες για να έχει ψηθεί το (όποιο) κοινό μέχρι να φτάσει ο κουβάς στις εκθέσεις.
Πολύ θα ήθελα να συναντήσω ένα τέτοιο στο δρόμο , όταν θα είμαι με το twingo.
σύγκρουση γιγάντων
Οσο το βλέπω μ΄αρεσει που δεν είναι φλύαρο και βρίσκω μοντέρνα την απλότητα του. Καλή δουλειά έκαναν!
-
Θα συμφωνήσω. Ειδικά στο χρώμα στο βίντεο του Στέφανου, σαν λευκή συσκευή είναι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γρηγόρη, ευτυχώς που βγήκε το Up, γιατί μέχρι τώρα όλα τα υπόλοιπα ήταν άθλια σε εργονομία και ποιότητα σε αυτή την κατηγορία.Χαιρομαι που σε διασκεδαζω... Αυτο που δεν αντιλαμβανεσαι, και εσυ, και οσοι το κοροιδευουν, ειναι οτι δειχνει να ΜΠΟΡΕΙ να προσφερει πραγματα που ζηταει ο υποψηφιος αγοραστης του ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, πραγμα που σημαινει αυτοματως, οτι σεβεται περισσοτερο, και ακουει τα θελω του, σε αντιθεση πχ με τους εντυπωσιασμους των ιταλων, ΚΥΡΙΩΣ σε εμφανιση-ντιζαιν , κατι που θα αποφερει ΠΟΛΥ μεγαλυτερες πωλησεις αλλα και ικανοποιηση για τους μεν και τους δε, στο μελλον.
Το παραδειγμα btw που ανεφερα πριν με το 500, δεν ηταν τυχαιο... -
Ίσως αν είχε μερικά ΝΤΙΦΟΥΖΕΡ, καμια 10αριά διαφορετικές πτυχώσεις και φουσκώματα, λαμπιόνια και κοκιψίνια να ήτανε πιο ΣΤΥΛΑΤΟ.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Χαιρομαι που σε διασκεδαζω... Αυτο που δεν αντιλαμβανεσαι, και εσυ, και οσοι το κοροιδευουν, ειναι οτι δειχνει να ΜΠΟΡΕΙ να προσφερει πραγματα που ζηταει ο υποψηφιος αγοραστης του ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, πραγμα που σημαινει αυτοματως, οτι σεβεται περισσοτερο, και ακουει τα θελω του, σε αντιθεση πχ με τους εντυπωσιασμους των ιταλων, ΚΥΡΙΩΣ σε εμφανιση-ντιζαιν , κατι που θα αποφερει ΠΟΛΥ μεγαλυτερες πωλησεις αλλα και ικανοποιηση για τους μεν και τους δε, στο μελλον.
Το παραδειγμα btw που ανεφερα πριν με το 500, δεν ηταν τυχαιο...Δηλαδή τί μπορεί να προσφέρει στο μέγιστο βαθμό που δεν μπορούν τα υπόλοιπα αυτή τη στιγμή;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί είναι σαν καροτσάκι super market, άσκημο έξω-φτωχό μέσα, και πριν καν προλάβει να πατήσει τις ρόδες του στην άσφαλτο έγινε σημείο αναφοράς, λες και μέχρι τώρα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του ήταν πατίνια.
1ον, η εμφανιση μεσα εξω ειναι υποκειμενικος παραγοντας.
Οκ, δεν ειναι μπιζου σαν το 500 μεσα εξω, ειναι ομως ΠΟΛΥ ΠΙΟ πρακτικο, a.k.a ΜΕΓΙΣΤΗ εκμεταλλευση χωρων στο συγκεκριμενο -παρομοιο με του 500- συνολικο μηκος, ογκο αμαξωματος, κτλ.
2ον Στο θεμα εργονομιας-φινιρισματος, δεν χρειαζεται η VW να αποδειξει κατι, ιδιαιτερα σε συγκριση με την Fiat.
Οχι γιατι η Fiat ειναι για τον π@υτσο, αλλα γιατι πρωτιστως, ο στοχος της σε αυτη την κατηγορια, ειναι το ντιζαιν, και οχι τοσο πολυ η πρακτικοτητα-εργονομια. H VW εδω καταφερνει και τα δυο, σε ρεαλιστικη βαση, ασχετως αν σε καποιους το ντιζαιν στο εσωτερικο δεν αρεσει.
3ον Σε επιπεδο προδιαγραφων, οι κινητηρες του στοχευουν κατευθειαν στην κορυφη, -οπως ειναι ηδη ο 85αρης twin-air θα μου πεις πολυ σωστα- εδω ομως οι Γερμανοι, μιλουν για 900κιλα, 100κιλα και βαλε λιγοτερα απο του αντιστοιχου 500.
Δεν ειναι λιγο πραγμα, σε αυτη την κατηγορια. Το αντιθετο θα ελεγα.
4ον Ηδη οι πρωτες εντυπωσεις δοκιμαστων ειναι διθυραμβικες. Οκ κραταμε μικρο καλαθι, γιατι, ως γνωστων 'τα παιρνουνε',
'ειναι ασχετοι', κτλ, κατα την γνωστη κουραστικη, και ΑΚΥΡΗ καραμελα.
Παντως ειναι πολυ καλα, και οχι απλως καλα, κατι που δεν ειχαμε δει μεχρι στιγμης απο αλλα 'μικρα'.
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... en_up.html -
Πολλά κόμματα βάζεις.
-
Οκ, δεν ειναι μπιζου σαν το 500 μεσα εξω, ειναι ομως ΠΟΛΥ ΠΙΟ πρακτικο, a.k.a ΜΕΓΙΣΤΗ εκμεταλλευση χωρων στο συγκεκριμενο -παρομοιο με του 500- συνολικο μηκος, ογκο αμαξωματος, κτλ.
Που στο διάολο το ξέρεις και βάζεις και κεφαλαία για τονισμό, τρομάρα σου!!!
2ον Στο θεμα εργονομιας-φινιρισματος, δεν χρειαζεται η VW να αποδειξει κατι, ιδιαιτερα σε συγκριση με την Fiat.
Οχι γιατι η Fiat ειναι για τον π@υτσο, αλλα γιατι πρωτιστως, ο στοχος της σε αυτη την κατηγορια, ειναι το ντιζαιν, και οχι τοσο πολυ η πρακτικοτητα-εργονομια. H VW εδω καταφερνει και τα δυο, σε ρεαλιστικη βαση, ασχετως αν σε καποιους το ντιζαιν στο εσωτερικο δεν αρεσει.
Άσε να μαντέψω...σε είχε καλέσει ο Πιεχ να ρίξεις μια ματιά προτού βγει ώστε να περάσει και το περίφημο ΓΚ quality test το αμάξι...
3ον Σε επιπεδο προδιαγραφων, οι κινητηρες του στοχευουν κατευθειαν στην κορυφη, -οπως ειναι ηδη ο 85αρης twin-air θα μου πεις πολυ σωστα- εδω ομως οι Γερμανοι, μιλουν για 900κιλα, 100κιλα και βαλε λιγοτερα απο του αντιστοιχου 500.
930κιλά είναι το 500twinairΚαληνύχτα και καλή τύχη!
-
Γιατί είναι σαν καροτσάκι super market, άσκημο έξω-φτωχό μέσα, και πριν καν προλάβει να πατήσει τις ρόδες του στην άσφαλτο έγινε σημείο αναφοράς, λες και μέχρι τώρα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του ήταν πατίνια.
1ον, η εμφανιση μεσα εξω ειναι υποκειμενικος παραγοντας.
4ον Ηδη οι πρωτες εντυπωσεις δοκιμαστων ειναι διθυραμβικες. Οκ κραταμε μικρο καλαθι, γιατι, ως γνωστων 'τα παιρνουνε',
'ειναι ασχετοι', κτλ, κατα την γνωστη κουραστικη, και ΑΚΥΡΗ καραμελα.
Παντως ειναι πολυ καλα, και οχι απλως καλα, κατι που δεν ειχαμε δει μεχρι στιγμης απο αλλα 'μικρα'.
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... en_up.htmlΕπειδή είμαι ακόμα στη δουλειά και θέλω να φύγω ( ), θα πω μόνο ότι είσαι πολύ προκατειλημμένος. Ένα απλό αμαξάκι είναι βρε Γρηγόρη. Α, ναι, επίσης το 500 ήταν πέρυσι μαζί με το twingo οι δυο τελικές επιλογές μου και το ξέρω καλά. Προτίμησα το twingo λόγω turbo, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι το 500 είναι πιο ωραίο σε εμφάνιση από το twingo.
Ωραίοι αεραγωγοί (στη μέση).
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii