-
'Συντροφος' με wannabe rock star looks δοκιμαζει Skoda Citigo 5dr:
Αν καποιος κατεχει την γλωσσα, ας μας πει συνοπτικα, πως το ειδε ο 'συντροφος'...
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά είναι λογικό για ένα αυτοκίνητο πόλης να πρέπει να δώσουμε 13000€ ή 14000€(τόσο κάνει ένα panda 0.9 lounge αν βάλεις μόνο τις αδικαιολογητες ελλειψεις που έχει),όταν με 10000 ή 11000€ παίρνεις σήμερα αυτοκίνητα ανώτερης κατηγορίας και πιο ολοκληρωμένα όπως το fiesta 1.2 trend,i20 1.2,rio 1.2,clio 1.2 tce,c3 1.4,207 1.4 vti,ibiza 1.4?Kάπου χάθηκε η μπάλα.Μέχρι και το nissan micra 1.2 που δεν το πολυπάω,τώρα το δίνουν στην έκδοση motiva a/c,rcd που έχει και esp & bluetooth μόνο 9700€ με τις προσφορές
+1
Αν θες να δώσεις 11-12.000ε δεν πας σε κατηγορία μίνι. Δεν έχει νόημα. Εδω το kia rio 1.2 έχει 11.500ε και είναι ΑΜΑΞΙ και οχι κουβαδάκι σαν τα up,panda,500 κ.τ.λ. Και έχει σχεδόν τα πάντα απο εξοπλισμό. ESP, υδραυλικό τιμόνι, ηλ. παράθυρα, αερόσακους κ.τ.λ
Και το up τώρα που το σκέφτομαι ακριβό είναι. Θα αξίζει μόνο το skoda citigo που λογικά θα ξεκινάει απο 8000e!
Σημασία έχει το τι χρειάζεσαι και όχι τι μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά που διαθέτεις. Δες γύρω σου πόσα Smart κυκλοφορούν και τα περισσότερα με τά έξτρα τους έχουν γύρω στα 15.000.Μην πάμε στα Brabus που έχουν γύρω στο 20άρι.
Και εγώ για το iQ έδωσα 16.500 αλλά αυτό χρειαζόμουν και όχι κάτι διαφορετικό και μεγαλύτερο.Χθες μπήκα στο νέο Panda και μου άρεσε και αυτό πολύ.Είναι δε ιδιαίτερα ευχάριστο μέσα. Τεστ δεν έκανα αν και μου το έδιναν διότι δεν είχα χρόνο.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
'Συντροφος' με wannabe rock star looks δοκιμαζει Skoda Citigo 5dr:Αν καποιος κατεχει την γλωσσα, ας μας πει συνοπτικα, πως το ειδε ο 'συντροφος'...
Το Up θα έρθει 4πορτο πότε περίπου, ξέρουμε?
-
Nομιζω κατα το Φθινωπορο...
-
Νωρίτερα.Τον ιούνιο έρχεται το 5-θυρο up!,όπως έρχονται και τα αντιστοιχα saet & skoda σε 3-θυρα όμως αυτά.Τα 5-θυρα seat-skoda το φθινόπωρο.
-
Αν καποιος κατεχει την γλωσσα, ας μας πει συνοπτικα, πως το ειδε ο 'συντροφος'...Λέει ότι του μοιάζει με τενεκεδάκι, ότι έχει απαράδεκτη ποιότητα κύλισης, καίει τα άντερα του και είναι και ακριβό. Λέει επίσης ότι, το ότι είχε οδηγήσει πριν 3 ώρες ένα καινούργιο Panda λειτούργησε τελείως αρνητικά για το up, παρόλο που το Panda ήταν 1200άρι...
Επίσης ονομάζει τους Γερμανούς 'γύφτους' για τα παράθυρα των πίσω πορτών και 'πόντιους' για το γεγονός ότι ενώ και αυτό και το Panda έχουν δύο διακόπτες για τα δύο παράθυρα τους έβαλαν σε τέτοια θέση ώστε η ευκολία να γίνει δυσκολία...Τέλος έκανε μία αναφορά στα ρυθμιζόμενα-ανακλινόμενα πίσω καθίσματα ενθουσιασμένος και είπε ότι αυτός θα ήταν ο λόγος που θα τον έκανε να ξεπεράσει την ασχήμια του και την τσιπιά του και θα το αγόραζε αν δεν υπήρχε το Panda...
Εεεε μετά απο τόσες σελίδες 'τσουρέκωμα' σήκωνε λίγη πλάκα...
-
Aκομα να σηκωθω απο τα γελια, ειμαι στο πατωμα...
P.S Το τσουρεκωμα προερχεται απο τους κολλημενους Ιταλοφιλους, που μπηκαν, με a priori διαθεση λασπομαχιας, επειδη εμφανισιακα το βρισκουν 'σκουπιδο-τενεκε'...Φυσικα για μερικους, οι απαντησεις-ταπες χωρις σταματημο που ακολουθησαν, θεωρουνται 'τσουρεκωμα'...
-
Σιγά ρε Λεμπρόν, όχι και τάπες...άλλος είναι ο μέγας εισπράκτορας σε αυτό το φόρουμ...μην μας βγάλεις και τρελούς και αρχίσει τώρα η καταμέτρηση. Αλλά έτσι είναι, άμα ο άνθρωπος έχει θράσος...
-
'Αν είχες τα μάτια μου θα έβλεπες αλλοιώς τον κόσμο' Κάποιος είπε κάποτε...
Με τα δικά μου μάτια όμως δεν είδα καμμιά τάπα...γιατρέ μου λες να είμαι τυφλός ή να έχει αποκοπεί το οπτικό νεύρο απο τον εγκέφαλο μου?Εξακολουθώ και το διασκεδάζω αυτό το νήμα πάντως...Που να έβγαζε και μονοθέσιο η WV...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Με τα δικά μου μάτια όμως δεν είδα καμμιά τάπα...γιατρέ μου λες να είμαι τυφλός ή να έχει αποκοπεί το οπτικό νεύρο απο τον εγκέφαλο μου?Εξακολουθώ και το διασκεδάζω αυτό το νήμα πάντως...Που να έβγαζε και μονοθέσιο η WV...
Θέλεις να πεις πως το Up! παίρνει και επιβάτες;
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εξακολουθώ και το διασκεδάζω αυτό το νήμα πάντως...Που να έβγαζε και μονοθέσιο η WV...
πλεον θα βγαζει το group...
-
Aκομα να σηκωθω απο τα γελια, ειμαι στο πατωμα...P.S Το τσουρεκωμα προερχεται απο τους κολλημενους Ιταλοφιλους, που μπηκαν εξαρχης, με a priori διαθεση λασπομαχιας, επειδη εμφανισιακα το βρισκουν 'σκουπιδο-τενεκε'...Φυσικα για μερικους, οι απαντησεις-ταπες χωρις σταματημο που ακολουθησαν, θεωρουνται 'τσουρεκωμα'...
κικιζα οδηγείς ή δεν οδηγείς γερμανικό αυτοκίνητο ? μας τα κάνεις η δεν μας τα κάνεις ΝΑ με τα γερμανικα?
οι περισσότεροι από τους 'ιταλόφιλους' οδηγούνε καθημερινά ΚΑΙ γερμανικά -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εξακολουθώ και το διασκεδάζω αυτό το νήμα πάντως...Που να έβγαζε και μονοθέσιο η WV...
πλεον θα βγαζει το group...
κάτσε πρώτα να την πάρει και μετά βλέπουμε...
αν και χλωμό το βλέπω ... μέσα σε 5 χρόνια έχει αυξήσει τον τζίρο της κατά 100% -
Aκομα να σηκωθω απο τα γελια, ειμαι στο πατωμα...
[...] -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σιγά ρε Λεμπρόν, όχι και τάπες...άλλος είναι ο μέγας εισπράκτορας σε αυτό το φόρουμ...μην μας βγάλεις και τρελούς και αρχίσει τώρα η καταμέτρηση. Αλλά έτσι είναι, άμα ο άνθρωπος έχει θράσος......και θρασος (με την καλη εννοια, καθοτι ΠΟΤΕ δεν εχω προσβαλλει στα σοβαρα, εδω στο forum ΚΑΝΕΝΑΝ) και θαρρος, αλλα
και αδιασειστα επιχειρηματα, κατι που πολλοι αλλοι, ΔΕΝ εχουν, και φυσικα, τι πιο ευκολο, απο λασπομαχια, ειρωνια, 'χαρουμενες' εικονιτσες, και αλλα τετοια... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μα ετσι ειναι, οι περισσοτεροι Ιταλοφιλοι, ενιοτε 'δεν βλεπουν', και οποτε βλεπουν, ειναι ΜΟΝΟ με 'Ιταλικα γυαλια'...
Xαιρομαι που συμβαλλω στην διασκεδαση σου τουλαχιστον...P.S Oσο για το 'τσουρεκωμα' επειδη ΕΣΥ ξεκινησες το flame bait μολις πριν λιγο, πολυ απλα, αμα δεν σου αρεσει το τοπικο γενικως, μην μπαινεις...Με ειδες ΕΜΕΝΑ να 'γκρινιαζω' σε τοπικο της Fiat, ή/και να λασπομαχω διχως αυριο?
Μην ζητας και τα ρεστα απο πανω, ουτε εσυ, και ποσο μαλλον διαφοροι αλλοι Ιταλοφιλοι, που νομιζουν αυτοματως, οτι τα ειρωνικα τους σχολια, και οι 'χαριτωμενιες' με φωτο ή χωρις, οτι θεωρουνται και σοβαρες, βασιμες, και με επιχειρηματολογια, απαντησεις...
-
καθοτι ΠΟΤΕ δεν εχω προσβαλλει στα σοβαρα, εδω στο forum ΚΑΝΕΝΑΝ
είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ψευτης. και βέβαια φαντασμένος.
τον DJet τι τον έκανες δλδ; ή τα ξέχασες κι αυτά μαζί με τα τόσα άλλα;
μήπως θέλεις να σου δειξει καποιος τι έλεγες τοτε και το κυριότερο, ποτέ δε ζήτησες συγγνώμη.
κάπου σε ένα σημειο είπες 'μου τα είπανε λάθος, σόρρυ αλλά δε φταίω'.
πίστευα οτι ακόμα κι εσύ εχεις ορια, αλλά ξεπέρασες και τον Μπαζ Λάιτερ.
-
Φτιάξε το quote. Εγώ έχω προσβάλει. Γαμώτη.
-
-(ντριιν, ντριιν...)
-Έχετε καλέσει το δικηγορικό γραφείο του κου Κοθρη. Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμα σας και θα έρθουμε σε επαφή το συντομότερο δυνατόν.... -
Μα ετσι ειναι, οι περισσοτεροι Ιταλοφιλοι, ενιοτε 'δεν βλεπουν', και οποτε βλεπουν, ειναι ΜΟΝΟ με 'Ιταλικα γυαλια'...
Xαιρομαι που συμβαλλω στην διασκεδαση σου τουλαχιστον...P.S Oσο για το 'τσουρεκωμα' επειδη ΕΣΥ ξεκινησες το flame bait μολις πριν λιγο, πολυ απλα, αμα δεν σου αρεσει το τοπικο γενικως, μην μπαινεις...Με ειδες ΕΜΕΝΑ να 'γκρινιαζω' σε τοπικο της Fiat, ή/και να λασπομαχω διχως αυριο?
Μην ζητας και τα ρεστα απο πανω, ουτε εσυ, και ποσο μαλλον διαφοροι αλλοι Ιταλοφιλοι, που νομιζουν αυτοματως, οτι τα ειρωνικα τους σχολια, και οι 'χαριτωμενιες' με φωτο ή χωρις, οτι θεωρουνται και σοβαρες, βασιμες, και με επιχειρηματολογια, απαντησεις...
Λάθος κάνεις και την πέφτεις στον tsagry Γρηγόρη!!
Ο tsagry είναι από τους πιο ΚΥΡΙΟΥΣ στο φόρουμ.
Και το εννοώ!
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii