-
Χωρίς μάρτυρες και κυρίως κατόπιν εορτής, τίποτα.
Αλλά και επί τόπου να τον τσιμπήσεις, μπλέκεις. Απ' όσο γνωρίζω, κυκλοφορούν αυτά τα οχήματα του δημοσίου (μάλλον και των ΟΤΑ) ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ. Δηλαδή δικαστήρια και μεγάλη αναμονή. -
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ; Εγω ηξερα για τα στρατιωτικα μονο, να που μας φανερωθηκανε και τα σκουπιδιαρικα και τα φορτηγα του Δημου,γιατι δεν πιστευω οτι το υπηρεσιακο τουτου του κ.δημαρχου να μην ειναι ασφαλισμενο;
-
Από την υποχρέωση ασφάλισης εξαιρούνται:
- Τα αυτοκίνητα που ανήκουν κατά κυριότητα στο Δημόσιο
- Τα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας ξένων κρατών
- Τα αυτοκίνητα που ανήκουν σε διακυβερνητικούς οργανισμούς (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ κλπ)
Ο λόγος είναι η φερεγγυότης των φορέων στους οποίους αυτά ανήκουν.
-
Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο Βασίλης.
-
Στον δρόμο που οδηγεί προς την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, δίπλα στο νέο ΚΤΕΛ, πολλοί οδηγοί θέλουν να στρίψουν αριστερά προς νότια Εύβοια. Ο δρόμος όμως είναι στενός, τόσο που τα Ι.Χ. χωρούν οριακά να κάνουν την δεύτερη σειρά. Όταν ένα φορτηγό, όπως αυτό της φωτογραφίας αποφασίζει με το έτσι θέλω να μπει στην λωρίδα, τότε κλείνει το μισό από το αντίθετο ρεύμα. Τα μεγάλα οχήματα από την άλλη μεριά δεν μπορούσαν να περάσουν.
-
Οντως αυτό το σημείο είναι απαράδεκτο. Πέρασα από εκεί το καλοκαιρι, τελος Αυγουστου και εκατσα μιση ωρα στην ουρα... τι μου θυμισες τωρα
-
non politically correct
Youtube Video -
Και τα οχήματα της Πυροσβεστικής κυκλοφορούν ανασφάλιστα.
-
ΖΩΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΜΗΧΑΝΗ χθες στην αΚαδημιας οταν τουρθε απο τη μεσαια λωριδα να στριψει δεξια κ πηγα να φυγει κιολας!!!....
ευτυχως οι μπατσοι ξηγηθηκαν οπως πρεπει.. -
Τι θα γίνει ρε παιδιά με τη ρημάδα την προτεραιότητα στις πλατείες? Έχει ή όχι προτεραιότητα αυτός που εισέρχεται στον κυκλικό κόμβο, εκτός κι αν υπάρχει σήμανση που να δείχνει αλλιώς?
Σε αυτήν την πλατεία Καραισκάκη παίζω chicken κάθε πρωΐ ,κατεβαίνοντας την Αγ. Κωνσταντίνου, με εκείνους που είναι ήδη στην πλατεία ερχόμενοι απο την Αχιλλέως με τα όσα...
Για το καλό το δικό μου και την κινητής περιουσίας μου εγώ είμαι πάντα το κοτοπουλάκι...Αν είχα παραγγείλει κανα Ηαmmer, με φουλ πακέτο εξοπλισμού 'Ιράκ' να το πλαισιώνει, μπορεί και να το σκεφτόμουν διαφορετικά
-
Ο χρήστης notis2003 έγραψε:
Τι θα γίνει ρε παιδιά με τη ρημάδα την προτεραιότητα στις πλατείες? Έχει ή όχι προτεραιότητα αυτός που εισέρχεται στον κυκλικό κόμβο, εκτός κι αν υπάρχει σήμανση που να δείχνει αλλιώς?Eχει προτεραοτητα αυτος που εισερχεται,εκτος αν υπαρχει διαφορετικη σημανση.
-
Ρε ψυχοπαθή πανύβλακα!!! Εσυ γουστάρεις να ανεβαίνεις τη Συγγρού με το ποδήλατο χωρίς κανένα ίχνος φωτισμού και τέρμα ΑΡΙΣΤΕΡΑ βραδυάτικα επειδή προφανώς τη βαρέθηκες τη ρημάδα τη ζωή που βιώνεις ως αμοιβάδα ...
Εγώ ρε σκατόψυχε βλάκα τι σου φταίω?!? Οι κόρες μου και οι γυναίκα μου τι σου φταίνε?!?
#$@$!@#!$@# άχρηστε βλάκα!
Είχαμε τα απλά ζώα τώρα έχουμε και τα ζώα που θέλουν να αυτοκτονήσουν αλλά να στείλουν και κανα κακομοίρη στη στενή ....
-
Ακόμα και αν τον χτύπαγες νομίζω είναι ξεκάθαρη περίπτωση αυτοκτονίας. Δεν νομίζω να σου λεγε κανείς κάτι. Και φώτα να είχε, το γεγονός ότι είχε ποδήλατο είναι σαν να περπάταγε στην αριστερή λωρίδα...
Εγώ έχω πετύχει στη Μεσογείων πηγαίνοντας στη δεξιά λωρίδα να στρίβει ο πιτσιρικάς με το mountain (χωρίς φώτα χωρίς τίποτα) από στενό και να κινείται αντίθετα (!!!!) στη Μεσογείων γιατί βαριέται να καβαλήσει το πεζοδρόμιο... -
Τι θα γίνει ρε παιδιά με τη ρημάδα την προτεραιότητα στις πλατείες? Έχει ή όχι προτεραιότητα αυτός που εισέρχεται στον κυκλικό κόμβο, εκτός κι αν υπάρχει σήμανση που να δείχνει αλλιώς?
Σε αυτήν την πλατεία Καραισκάκη παίζω chicken κάθε πρωΐ ,κατεβαίνοντας την Αγ. Κωνσταντίνου, με εκείνους που είναι ήδη στην πλατεία ερχόμενοι απο την Αχιλλέως με τα όσα...
Για το καλό το δικό μου και την κινητής περιουσίας μου εγώ είμαι πάντα το κοτοπουλάκι...Αν είχα παραγγείλει κανα Ηαmmer, με φουλ πακέτο εξοπλισμού 'Ιράκ' να το πλαισιώνει, μπορεί και να το σκεφτόμουν διαφορετικά
Εγω απλα καβαλαωτην κορνα.....
Works 100%
Κ αν σου πουν τιποτα.....
ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΑΙΝΩ!!!!! -
Αμάν μ' αυτή την κόρνα. Απαγορεύεται. Τέλος. Μόνο σε έκτακτη ανάγκη (ή μεγάλη τσαντίλα λόγω μεγάλης καφρίλας), όχι κάθε που μας κλέβουν 1'.
-
Καλά εγώ έχω μια μικρη πλατεία μπροστά στο σπίτι μου...
Εκεί να δείτε πλάκα κάθε φορά που φεύγω... περνάνε αέρα και ούτε που κοιτάνε!! -
Κανονικά προτεραιότητα έπρεπε να είχε αυτός που κινείται στην πλατεία ρε γμτ!!!
-
Στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα σε Η.Π.Α. και Γαλλία προτεραιότητα έχει αυτός που έχει ήδη μπει και κινείται στην πλατεία ενώ αυτός που πάει να μπει εχει σήμα παραχώρησης προτεραιότητας. Έχω οδηγήσει εκεί και το εχώ εξακριβώσει ιδίοις όμμασι.
Το ρημάδι όμως, εδώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν είναι έτσι, πως να το κάνουμε ?? .
Κάθε πρωινό προσεύχομαι να μην εμπλακώ σε τροχαίο σε αυτό το σημείο, όχι βέβαια οτι είναι και το μόνο.
Αυτό που με τρομάζει όμως είναι να μη μαζέψω κάνα μηχανόβιο, που μπαίνουν ασταμάτητοι στη ρημάδα την πλατεία του ήρωα προγόνου Καραισκάκη.
Σήμερα ένας παπάκιας,στο εν λόγω σημείο, αφού με πέρασε τελικιασμένος 0,5 χιλιοστά από τη μάσκα του Γκόλφαρου
μου έδωσε απομακρυνόμενος και το βραβείο της ανοικτής παλάμης.
Μετά την εν λόγω βράβευση,αναρωτήθηκα γιατί με 'συνεχάρη' τοιουτοτρόπως και συνέχισα 'περήφανος' για τη δουλειά μου. Μου έδωσε βέβαια την αφορμή και τον ευχαριστώ γι' αυτό να τον βάλω και αυτόν στο club των Ζώων εδώ μέσα και να επιστήσω την προσοχή σας για το σημείο αυτό
Το νου σας αδέρφια... -
Ζώα όλοι οι φορτηγατζήδες που μπαίνουν ανάποδα στον μονόδρομο για να ξεφορτώσουν την πραμάτεια τους στην Sprider μπροστά από το σπίτι μου (ανάθεμα την ώρα που την χτίσανε). Και δεν φτάνει που μπαίνουν ανάποδα, κορνάρουν κιόλας σαν να βρίσκονται στην λαχαναγορά για να τους ακούσει ο φύλακας και να ανοίξει την γκαραζόπορτα.
Έχω διαολοστείλει πλείστους όσους από δαύτους.
-
Στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα σε Η.Π.Α. και Γαλλία προτεραιότητα έχει αυτός που έχει ήδη μπει και κινείται στην πλατεία ενώ αυτός που πάει να μπει εχει σήμα παραχώρησης προτεραιότητας. Έχω οδηγήσει εκεί και το εχώ εξακριβώσει ιδίοις όμμασι.Στις πλατείες δεν παύει να ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά. Γι αυτό έχει προτεραιότητα αυτός που μπαίνει.
Συχνά στο εξωτερικό (αλλά και εδώ σε ένα Καρφούρ που ξέρω) έχουν σήματα παραχώρησης προτεραιότητας.
Στην Αγγλία (κλασσικά ανώμαλοι) κινούνται ανάποδα ενώ διατηρούν τη προτεραιότητα από δεξιά γι αυτό στα roundabouts (πολύ συχνά - αντί για φανάρια στις διασταυρώσεις) έχει προτεραιότητα αυτός που κινείται στη πλατεία.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]