-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aπλά και βούλιαγμα γμτ; Τέσπα, το αμάξι έτσι και αλλιώς θα μπει μέσα την Τρίτη για βάψιμο σε ένα σημείο στην εγγύηση, οπότε θα πάρω και καμιά τιμή για αυτά και βλέπουμε...περαστικά Κωνσταντίνε. αν κ δεν αξίζει να χαλάς τη ζαχαρένια σου με αυτά τα θέματα. θα γίνουν ξανά. αξίζει να το βάψεις ίσως αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις.
πριν 6 μήνες με χτύπησαν λίγο από πίσω, πήρα χαρτί από πραγματογνώμονα της άλλης ασφαλιστικής για να τον βάψω, αλλά επειδή δεν είχα χρόνο για χάσιμο τότε το άφησα όπως ήταν, μιας κ όλο κ κάποιος θα βρεθεί να μου το ξαναχτυπήσει. δε βαριέσαι... το αμάξι μες την πόλη είναι για να χτυπιέται...
αυτά να είναι μόνο τα προβλήματα κ καλά είμαστε.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αξίζει να το βάψεις ίσως αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις.Εγώ ως υποψήφιος αγοραστής πάντως θα προτιμούσα ένα αμάξι με τις γρατσουνιές και τα βουλώματά του, παρά ένα τέλειο αλλά ξαναβαμμένο...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
αξίζει να το βάψεις ίσως αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις.
Εγώ ως υποψήφιος αγοραστής πάντως θα προτιμούσα ένα αμάξι με τις γρατσουνιές και τα βουλώματά του, παρά ένα τέλειο αλλά ξαναβαμμένο...
+0,5
Προσωπικά θα το ήθελα είτε με τα μικροχτυπήματα/μικρογδαρσίματα είτε επισκευασμένο και βαμμένο τοπικά.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Aπλά και βούλιαγμα γμτ; Τέσπα, το αμάξι έτσι και αλλιώς θα μπει μέσα την Τρίτη για βάψιμο σε ένα σημείο στην εγγύηση, οπότε θα πάρω και καμιά τιμή για αυτά και βλέπουμε...
περαστικά Κωνσταντίνε. αν κ δεν αξίζει να χαλάς τη ζαχαρένια σου με αυτά τα θέματα. θα γίνουν ξανά. αξίζει να το βάψεις ίσως αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις.
πριν 6 μήνες με χτύπησαν λίγο από πίσω, πήρα χαρτί από πραγματογνώμονα της άλλης ασφαλιστικής για να τον βάψω, αλλά επειδή δεν είχα χρόνο για χάσιμο τότε το άφησα όπως ήταν, μιας κ όλο κ κάποιος θα βρεθεί να μου το ξαναχτυπήσει. δε βαριέσαι... το αμάξι μες την πόλη είναι για να χτυπιέται...
αυτά να είναι μόνο τα προβλήματα κ καλά είμαστε.
και στο φιναλε σιγα τη σαβουρα το πεζω
-
Κωνσταντινε θα σου πω αυτο που λεω και στον γυιο μου .Προσεχε εξω στο δρομο ανθρωπο μη χτυπησεις,το αυτοκινητα ας γινει ανταλλακτικα.
Οι λαμαρινες ποτε δεν θα σου πουν 'ΓΙΑΤΙ;'Μη στεναχωριεσαι για τοσο ασημαντα πραγματα.
-
Συνέχεια εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=28128
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]