-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
....Εγω δεν εκατσα να περιμενω να τα δω πιτα κατω
....Απλα εβγαλα τις βαλβιδες κ εφυγαΊσως λέω μπούρδα, αλλά οι βαλβίδες προς τα μέσα δε βγαίνουν;
Δεν πρέπει δηλαδή να έχεις ξεζαντάρει το λάστιχο για να τη βγάλεις/αλλάξεις;Οχι...
Η βαλβιδα εχει εναν μιχανησμο μεσα.
Σ αυτον αναφερομαι.
Βγαζεις το πλαστικο καπακι της βαλβιδας, βαζεις το κλειδι μεσα και ξεβιδωνεις τον μιχανησμο....
5~10 δευτερολεπτα το πολυ για καθε τροχο:) -
Α, οκ. Είναι και αυτό μια λύση
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Α, οκ. Είναι και αυτό μια λύσηΠιστευω πως ειναι η μονη λυση οταν καποιος μου σπαει απιστευτα τα νευρα....
Στη παλια μου δουλεια στην Α.Παρασκευη ειχαμε εναν παπαρα που παρκαρε μπροστα στην εισωδο.
Δεν μπορουσες να βγεις απο την πολυκατοικια και δεν εβγαινες απο το γκαραζ....
Τσακωθηκα μια μαζι του...
Τσακωθηκα 2 μαζι του....
Μετα του ξεφουσκωνα τα λαστιχα....
Αρχησε να παρκαρει αλλου.Υπαρχουν τοσες πολλες λυσεις....
Αλλα το θεμα ειναι να μη πεσεις στο επιπεδο τους. -
Αααα, τωρα καταλαβα γιατι θες κλειδακι. Λυνεις την βαλβιδα εντελως. Εγω αναφερομουν σε ξεφουσκωμα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αααα, τωρα καταλαβα γιατι θες κλειδακι. Λυνεις την βαλβιδα εντελως. Εγω αναφερομουν σε ξεφουσκωμα.Ξεφουσκωμα το λεω κ εγω....
Απλα δεν προκαλω ζημια
Εσυ πως το σκεφτικες;;;;; -
Nαι οντως, ετσι ξεφουσκωνει με την μια ενα λαστιχο
Αν και ενα τρυπημα στο πλαι με ενα σουγια, ειναι πιο CULT
-
Οχι ρε παιδια, παταμε την βαλβιδα μεχρι να ξεφουσκωσει. Για αυτο ο αλλος ειπε κατι για 1min/λαστιχο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι ρε παιδια, παταμε την βαλβιδα μεχρι να ξεφουσκωσει. Για αυτο ο αλλος ειπε κατι για 1min/λαστιχο.+1
Μια φορά το έχω κάνει για εκδίκηση σε BMW 520 που μας είχε κλείσει και δεν ερχόταν για μισή ώρα και... βγήκαμε μέσω διπλανής θέσης όπου ήταν παρκαρισμένο αυτοκίνητο του οποίου τον ιδιοκτήτη γνωρίζαμε και έπειτα πατώσαμε 3/4 ελαστικά του. Να χαίρεται που δεν του κάναμε και μόνιμη ζημιά
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Nαι οντως, ετσι ξεφουσκωνει με την μια ενα λαστιχοΑν και ενα τρυπημα στο πλαι με ενα σουγια, ειναι πιο CULT
Καλα.... ριχνεις κ υγρα φρενων στο καπο αμα ειναι ετσι.... δεν ειναι θεμα....
Απλα ειναι απ ολα τα κακα το λιγοτερο....
Οπως ειπα... Δεν πεφτεις στο επιπεδο του. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αν και ενα τρυπημα στο πλαι με ενα σουγια, ειναι πιο CULTΜπορεί να σου κάνει μήνυση αν τρυπήσεις το λάστιχο αλλά αν ΜΟΝΟ το ξεφουσκώσεις, έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε. Ξέρει κανείς σίγουρα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν και ενα τρυπημα στο πλαι με ενα σουγια, ειναι πιο CULT
Μπορεί να σου κάνει μήνυση αν τρυπήσεις το λάστιχο αλλά αν ΜΟΝΟ το ξεφουσκώσεις, έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε. Ξέρει κανείς σίγουρα;
Nαι ετσι ειναι, το ειχα γραψει και εγω κιολας
ΤεσπαΗμουνα στο κεντρο του Χαλανδριου, εκει που τελειωνει ο πεζοδρομος στην διασταυρωση με την οδο Αγιας Παρασκευης
Συνηθως κανω βολτες μεχρι να βγει η κοπελα μου απο το μαγαζι που δουλευει, αλλα βρηκα μια θεση και ετσι βγηκα απο το αμαξι και περιμενα
Σε αυτο το σημειο του πεζοδρομου λιγα μετρα μεσα εχει ενα υπογειο παρκινγκΕ το τι γινοτανε δεν μπορειτε να φανταστειτε
Ενας πανικος γενικα, αμαξια να παρκαρουν οπως να'ναι, αλλος να κανει οπισθεν χωρις να κοιταει πισω, δυσκολια συννενοησης αναμεσα στους οδηγους, ενας τυπος να περιμενει 1 τεταρτο γιατι ενας ****** ειχε κλεισει ολο τον πεζοδρομοΟλα αυτα και αλλα πολλα μεσα σε 20 λεπτα
Και μετα απορουμε γιατι γινονται τοσα ατυχηματα
Ανθρωποι που ουδεμια σχεση με την ''τεχνη'' της οδηγησης δεν εχουν
Προσοχη και μονο προσοχη, και ελεγχος σε καθε στενο
Τα ΣΤΟΠ ειναι διακοσμητικα -
το χω πει και το ξαναλέω, τα δέντρα στα πεζοδρόμια πρέπει να ΞΗΛΩΘΟΥΝ:
- Εμποδίζουν οπτικά τις πινακίδες σήμανσης
- Εμποδίζουν τους πεζούς με ψώνια, με καροτσάκι να κινηθούν.
- Για τα αυτοκίνητα δεν είναι λύση να υπάρχει δέντρο αλλά δικαιολογία, να μπουν κάγκελα.
`Ενα παρόμοιο έργο να δω από δημοτική αρχή να ψηφίσω τον δήμαρχο με τα χίλια, όχι που έβαψε τα πεζοδρόμια π.χ.
Πόσα ατυχήματα έχω δει από κρυμμένα στοπ, πόσα στοπ έχω δει εγώ τελευταία στιγμήα και το άλλο που άλλοι τα βάζουν δεξιά και άλλοι αριστερά...Τι είναι τούτο πάλι? Στοπ (σε μονόδρομο) στα αριστερά ?
Μη πω ότι το βράδυ πρέπει να είναι και φωτεινό...
Σκατά μπροστά είμαστε, έχει πάει κανας υπουργός συγκοινωνιών στο εξωτερικό να δει?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σκατά μπροστά είμαστε, έχει πάει κανας υπουργός συγκοινωνιών στο εξωτερικό να δει?
Αυτο το εχω σκεφτει και εγω...
Βασικα δεν εχω βρει καμια χωρα με χειροτερη σημανση απο την Ελλαδα.
Και οι διαφορες δεν ειναι μικρες...Ειναι τραγικες! -
...για αυτό και μας έχουν γραμμένους στο θέμα των SAT navigation στα αυτοκίνητα...μόνο μία ελληνική NGi ασχολείται και αυτή κάθε 6μηνο ανανεώνει τους χάρτες της Μπανανίας...
-
Eχεις δικιο για το θεμα των δενδρων
Δεν μιλαμε να μην εχουμε δεντρα, μην τρελαθουμε, αλλα πολλες δεν χωρας να περασεις ουτε καν σαν πεζος
Ποσο μαλλον με καροτσακι ή ψωνιαΣημανση?Τι ειναι αυτο?
Εδω στο Χαλανδρι δεν μπορω να ελεγξω αν ερχονται αμαξια σε διασταυρωσεις γιατι μου κοβει την θεα ο............................ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ του δημου
Τουλαχιστον 10 σημεια εχω εντοπισειΕχω αποφασισει να τραβηξω φωτογραφιες και βουρ για καταγγελια στον δημο
Κατανταει γελειο! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
....Εγω δεν εκατσα να περιμενω να τα δω πιτα κατω
....Απλα εβγαλα τις βαλβιδες κ εφυγαΊσως λέω μπούρδα, αλλά οι βαλβίδες προς τα μέσα δε βγαίνουν;
Δεν πρέπει δηλαδή να έχεις ξεζαντάρει το λάστιχο για να τη βγάλεις/αλλάξεις;Την βελονα ξεβιδωνεις
-
Μόλις γύρισα σπίτι μου το Σάββατο βράδυ βλέπω μια μπαταρία παρατημένη. Βάζουμε καινούρια μπαταρία και αφήνουμε τη παλιά στο δρόμο
πάλι καλά που δεν την πέταξαν στον κάδο
-
άφησα μία παλιά μπαταρία δίπλα στον κάδο για να την πάρει κανάς παλιατζής ή ρακοσυλλέκτης, πειράζει? (όχι δεν είμαι ο παραπάνω )
-
Σάββατο προς Κυριακή, γύρω στις 1 τα ξημερώματα στο ανέβασμα Κηφισού πάλι πέτυχα ΖΩΟ!
Μοτοσυκλετιστής με πινακίδα ΒΕΧ-6** είχε κατασκηνώσει στην αριστερή με ταχύτητα ~120-140km/h. Που είναι το περίεργο? Ότι ο ΗΛΙΘΙΟΣ δεν είχε πίσω φως! Τον πέτυχα στο ύψος Αχαρνών-Φιλαδέλφειας (στα σκοτάδια δηλ). Τι να πω ρε γμτ... Δεν νοιάζονται καθόλου για την ασφάλειά τους?
Τουλάχιστον αυτός είχε καθρέπτες και όταν με είδε να πλησιάζω παραμέρισε στη μεσαία. Αν είδα σωστά όμως δεν φορούσε ούτε κράνος (χωρίς να είμαι σίγουρος έτσι μου φάνηκε)...
-
Καραγκιοζης με TDM χωρις καθρεφτες, αριστερη στον Κηφισσο με μια 100αρα και φυσικα (αφου φοραγε και κρανος) αδυνατον να δει/ακουσει οτι αυτοκινητο απο πισω του θελει να παει πιο γρηγορα. Τελικα τον περασα με το ζορι και το καταλαβε με τον αγριο τροπο οτι πρεπει να κανει ακρη. Το απιστευτο ειναι οτι αφου εφτασα στην Κηφισια (το σκηνικο ειχε γινει στην αρχη του Κηφισου), ξανα ο ιδιος μαλακας μπροστα μου στην Χαρ. Τρικουπη, ακριβως στην μεση του δρομου...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]