-
Ναι, άμα έχεις μ@λάκες φίλους, αυτά γίνονται, φέρνουν σε δύσκολη θέση τα μέλη του φόρουμ που δεν καταλαβαίνουν τα κρύα αστεία τους.
Δεν πειράζει aserf, στο νέο φόρουμ που θα γίνει θα έχεις σημαίνουσα θέση στο πλάι μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν πειράζει aserf, στο νέο φόρουμ που θα γίνει θα έχεις σημαίνουσα θέση στο πλάι μου.Όπως καταλαβαίνεις ανακαλώ τα αρχικά προσβλητικά μου σχόλια
-
Σιγά ρε, από το φόρουμ δεν προσβάλλομαι (ούτε από κοντά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα )
-
Μπράβο πάντως στον aserf για την παρατηρητικότητα και για τη μνήμη του! Και μιλάω σοβαρά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, άμα έχεις μ@λάκες φίλους, αυτά γίνονται, φέρνουν σε δύσκολη θέση τα μέλη του φόρουμ που δεν καταλαβαίνουν τα κρύα αστεία τους.Δεν πειράζει aserf, στο νέο φόρουμ που θα γίνει θα έχεις σημαίνουσα θέση στο πλάι μου.
Άσε ρε φιλαράκι που πήγαινες κότα στο στροφιλίκι και όταν σου έκανα σινιάλο με τα ΠΡΟΒΟΛΙΑ τα ΜΕΓΑΛΑ αντί να κάνεις στην άκρη να περάσω μου ανάβεις το φώς ομίχλης για να με τυφλώσεις. Ε και εγώ απάντησα με τα φώτα ομίχλης μπας και νοιώσεις και το σβήσεις....
-
Τα ρέστα από τον τρόμπα με το λεόν μπροστά μου που πατούσε περισσότερο φρένο και από τον παππού με το αλ'μέρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα ρέστα από τον τρόμπα με το λεόν μπροστά μου που πατούσε περισσότερο φρένο και από τον παππού με το αλ'μέρα.Υποστροφικά χαμαιτυπεία τι περιμένεις...απο group VAG αλλά κάποια μέρα το Classic Auto θα βάλει τέλος σε όλη την παραφιλογία που αφορά τα ένα λογω κάρα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπράβο πάντως στον aserf για την παρατηρητικότητα και για τη μνήμη του! Και μιλάω σοβαρά!Ευχαριστώ για τα καλά λόγια
-
Όποιος θέλει, προσπερνάει! Χωρίς να ξέρω το δρόμο και με επιβάτη μέσα με πονοκέφαλο, εγώ δεν τρέχω!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...τι κάνει το νινί...
Α καλά, δεν το συζητάω... αν οδηγούσε κανας μαντραχαλος δε νομίζω ότι θα του έκανα χαμογελάκια και παντομίμες με τα χέρια
Παντομιμες με τα χερια θα του εκανες...Αλλου τυπου ομως.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα ρέστα από τον τρόμπα με το λεόν μπροστά μου που πατούσε περισσότερο φρένο και από τον παππού με το αλ'μέρα.
Υποστροφικά χαμαιτυπεία τι περιμένεις...απο group VAG αλλά κάποια μέρα το Classic Auto θα βάλει τέλος σε όλη την παραφιλογία που αφορά τα ένα λογω κάρα.
Δηλαδή τι, θα ξαναβαφτιστεί στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ σπόρ και ρυθμίσιμο;
-
aserf ευτυχως εισαι και συ και προσεχεις τις λεπτομερειες!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...τι κάνει το νινί...
Α καλά, δεν το συζητάω... αν οδηγούσε κανας μαντραχαλος δε νομίζω ότι θα του έκανα χαμογελάκια και παντομίμες με τα χέρια
Παντομιμες με τα χερια θα του εκανες...Αλλου τυπου ομως.
Σωστότατος!!!
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όποιος θέλει, προσπερνάει! Χωρίς να ξέρω το δρόμο και με επιβάτη μέσα με πονοκέφαλο, εγώ δεν τρέχω!ΦΛΩΡΕΕΕΕΕ
@DR
Όχι ρε η τώρα λέμε οτι στρίβει στο μέλλον θα λέμε οτι δεν στρίβει -
Μιράζ ρίζο ρίζο όλα τα γυρίζω. Αφού παλιά λέγανε ότι στρίβει, τώρα ότι δεν στρίβει, ενώ στο μέλλον πάλι θα στρίβει.
-
Με αυτά που βγαίνουν πλέον, μου φαίνεται ότι θα είναι σούπερ-ρυθμίσιμο και σπορότατο!!!
-
Αμάν, τσατ το κάνατε εδώ μέσα!
Ζώα όσοι κολλάνε στον προφυλακτήρα του μπροστινού τους στον κηφισσό με πυκνή κίνηση και πατάνε φρένο με την παραμικρή επιβράδυνσή του. Είναι πολύ κουραστικό να είσαι πίσω τους και να προσπαθείς να μην πατήσεις κι εσύ φρένο για να μη δημιουργηθεί πύκνωμα στη ροή πίσω σου.
-
Τώρα δεν ξέρω ποιοι είναι πιο ζώα... Αυτοί που πήγαιναν με τόσα ή ο άλλος με το ασημί γαλλικό (Saxo ή Clio πρέπει να είναι) που προς το τέλος του video πάει να μπει στη λωρίδα τους...
-
Clio είναι.
Και οι 2 είναι ζώα, αλλά ο πολάκιας είναι τοπ.
-
Ηθελα να γραψω για ενα σφαξιμο στοπ...
Ηθελα να γραψω για εναν λαλακα με ενα μαυρο διθεσιο αγνωστων αλλων στοιχειων που πηρε μαζι του δυο αυτοκινητα (το ενα του γειτονα μου) πριν δυο βραδια στη Φαβιερου στη Πατρα και εξαφανιστηκε.
Αλλα δεν χρειαζεται...
Ολη η νοοτροπια του Ελληνα και του κρατους σε 2μιση λεπτα :
Youtube Video
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]