-
Περίμενα χθες μες στ'αμάξι σε κεντρικότατο σημείο του Παγκρατίου εκεί στην πλατεία Everest (χωρίς να ενοχλή) και στα 30 φανάρια 19-20 πέρασαν έτσι κόκκινο κόκκινο (όχι βαθύ πορτοκαλί)
-
Εχθές το βράδυ κατέβαινα τη Γαλατσίου και είχα μία μηχανή μπροστά μου.
Είχε γίνει ένα ατύχημα και ένα αυτοκίνητο είχε έρθει τούμπα στο πεζοδρόμιο ( ). Τα αυτοκίνητα της αστυνομίας είχαν κλείσει τη μία λωρίδα. Τι κάνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μηχανάκιας; Κοκκαλώνει εντελώς για να 'χαζέψει' το ατύχημα.
Φρένα εγώ, κόρνες για να μην τον πάρω από κάτω (καθρέφτες φυσικά δεν είχε) και τι κάνει ο ΘΕΟΣ; Μου κάνει νόημα να περάσω από αριστερά του (μισή λωρίδα!!!!!)!!!!!
Α ρε Kacey, τα έλεγες...
-
Μολις πληροφορηθηκα οτι μοτοσυκλετιστης σκοτωθηκε σημερα στην Αττικη οδο
Συγκεκριμενα τρακαραν 2 αμαξια μπροστα του και ο μοτοσυκλετιστης πατωντας φρενο για να αποφυγει, τον χτυπησε καποιος απο πισω
Δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που το γραφω
(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ Α.Ο.)Το ασθενοφορο δυσκολεύτηκε πολυ να προσεγγισει το τοπο του ατυχηματος γιατι ηταν κλειστη απο αυτοκινητα η λωριδα εκτακτης αναγκης.......
ΕΥΓΕ Νεοελληνες, ευγε
-
Αυτοι είναι οι κίνδυνοι της μηχανής, δε φταις καθόλου και εισαι υπερεκτεθειμένος.... Αν είχε αμάξι, το πρόβλημά του τωρα θα ήταν να βρεί καλο φαναρτζή.
Για τα ζωα στη ΛΕΑ, μακαρι να καταλαβαιναν καποτε τι μοσχαρια ειναι.... -
Με μερικά πρόστιμα των 100 ευρώ στην κεφάλα (ή όσο είναι τέλος πάντων) θα μάθουν να την αποφεύγουν. Το να μάθουν πόσο ζώα είναι δεν είναι κάτι που με απασχολεί προσωπικά.
-
Εχοντας πια συνηθισει να τα ακουω για τις ριζοσπαστικες αποψεις μου, θα πω και αυτο:
Μακαρι ολοι αυτοι που χρησιμοποιουν την ΛΕΑ και την μπλοκαρουν, να χασουν καποιον δικο τους ειτε επειδη αργησε να παει ασθενοφορο σε αυτον ενω αλλιως θα ειχε σωθει, ειτε επειδη καποιος επεσε πανω του οταν ειχε σταματησει σε αυτη λογω βλαβης.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Mην λεμε τα ιδια παλι
Αν οι μοτοσυκλετες καθοντουσαν η μια πισω απο την αλλη, η κινηση λοιπον που θα ειχαμε θα ηταν ''μην πω καλυτερα''.........................
Υ.Γ. Η διηθηση στην Ελλαδα ειναι θεμα χρονου να επιτραπει και τυπικα
Αυτό ακριβώς, ας μη λέμε πάλι τα ίδια.
**ΟΤΑΝ και ΑΝ επιτραπεί η 'διήθηση' τότε τα ξαναλέμε. **Μέχρι τότε στη σειρά (Και ας γίνει η κίνηση πιο χάλια απ΄ότι είναι τώρα. Αλλά και για να δούμε πόσοι 'μοτοσυκλετιστές' θα συνεχίσουν να είναι και τότε φίλοι του δικύκλου) ή μη ζητάτε τα ρέστα όταν σας στριμώχνει κάποιο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με μερικά πρόστιμα των 100 ευρώ στην κεφάλα (ή όσο είναι τέλος πάντων) θα μάθουν να την αποφεύγουν. Το να μάθουν πόσο ζώα είναι δεν είναι κάτι που με απασχολεί προσωπικά.Την περασμένη εβδομάδα επιστρέφοντας από Λαμία στο σημείο που γίνονται τα έργα είχε πάλι μποτιλιάρισμα. Αιτία οι ηλίθιοι που έρχονται από τη Λ.Ε.Α. να χωθούν (άσχετο εάν μετά που ανοίγει ο δρόμος σέρνονται) εμποδίζοντας όσους κινούνται κανονικά. Σε κάποιο σημείο υπήρχε περιπολικό. Σταμάτησα και του είπα ότι αυτοί που βρίσκονται στη Λ.Ε.Α. δημιουργούν αυτό το πρόβλημα. Μου απάντησε 'και εμείς τι κάνουμε εδώ, για αυτούς ερχόμαστε'.
'Ναι αλλά δε κάνετε τίποτα για να τους σταματήσετε' και με αποστόμωσε λέγοντάς μου. 'Με τον μαλάκα βρίσκεις άκρη;'Ωραία λογική αστυνομικού.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Mην λεμε τα ιδια παλι
Αν οι μοτοσυκλετες καθοντουσαν η μια πισω απο την αλλη, η κινηση λοιπον που θα ειχαμε θα ηταν ''μην πω καλυτερα''.........................
**ΟΤΑΝ και ΑΝ επιτραπεί η 'διήθηση' τότε τα ξαναλέμε. **Μέχρι τότε στη σειρά (Και ας γίνει η κίνηση πιο χάλια απ΄ότι είναι τώρα.
Δεν προκειται να αρχισω συζητηση ''cars vs bikes'', αλλα περιμενα απο σενα που ασχολισε και με αγωνες, να ειχες αλλη αντιμετωπιση προς ενα ακομα σπορ οχημα, το οποιο ειναι και χρηστικο οταν η κινηση αυξανεται
Τωρα ωραια τα λες, αλλα οταν θα θελεις τον διπλασιο χρονο για να φτασεις στην δουλεια σου, και οταν ενα παπι θα σου φαει(ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ) μια θεση παρκινγκ, και δεν θα βρισκεις ουτε με πληρωμη, τοτε πραγματικα το ξανασυζηταμε
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν προκειται να αρχισω συζητηση ''cars vs bikes'', αλλα περιμενα απο σενα που ασχολισε και με αγωνες, να ειχες αλλη αντιμετωπιση προς ενα ακομα σπορ οχημα, το οποιο ειναι και χρηστικο οταν η κινηση αυξανεταιΤωρα ωραια τα λες, αλλα οταν θα θελεις τον διπλασιο χρονο για να φτασεις στην δουλεια σου, και οταν ενα παπι θα σου φαει(ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ) μια θεση παρκινγκ, και δεν θα βρισκεις ουτε με πληρωμη, τοτε πραγματικα το ξανασυζηταμε
Παρόλο που λες ότι δεν θέλεις να αρχίσεις τέτοια κουβέντα κάνεις ακριβώς το αντίθετο.
Τουλάχιστον πρόβαλε κανένα σοβαρό επιχείρημα... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχοντας πια συνηθισει να τα ακουω για τις ριζοσπαστικες αποψεις μου, θα πω και αυτο:Μακαρι ολοι αυτοι που χρησιμοποιουν την ΛΕΑ και την μπλοκαρουν, να χασουν καποιον δικο τους ειτε επειδη αργησε να παει ασθενοφορο σε αυτον ενω αλλιως θα ειχε σωθει, ειτε επειδη καποιος επεσε πανω του οταν ειχε σταματησει σε αυτη λογω βλαβης.
Συμφωνώ και αυτό ισχύει για κάθε γαϊδουριά η οποία εμπλέκει ζωές άλλων...
-
Αυτό που λέει ο Μάνος είναι πιο σωστό. Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι άνθρωποι και να μη χρησιμοποιούμε τη ΛΕΑ επειδή είμαστε ΣΩΣΤΟΙ
Απλά δεν θα μπαίνουμε στις ΛΕΑ γιατί έχει ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
-
http://www.sport24.gr/freddos.asp
*Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρουμε *
*Κι άμα βγω... την έκατσες! *
*Η απορία στο πλάι έχει γέλιο. (Απολογούμαστε για το 'κύριε') *
Δεν μας έφταναν όλα. Έχουμε και τις ενέδρες...
-
@ After
Οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειπε κανεις να μην περνατε αναμεσα απο αυτοκινητα. Απλως να καταλαβαιτε οτι δεν ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας, αλλα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ μας προς τα εσας. Αυτο σημαινει οτι:
α) δεν το απαιτειτε, αν δεν χωρατε απο καπου ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. Δεν θα παθετε τιποτα αμα χασετε και 30 δευτερολεπτα επειδη καποιος ξεμεινε αναμεσα στις δυο λωριδες επειδη σταματησε η κινηση οταν πηγε να αλλαξει λωριδα.
β) Δεν περνατε με το ετσι θελω απο καπου που ισα-ισα χωρατε (ή ακομα χειροτερα ΔΕΝ χωρατε.
γ) ΔΕΝ φωναζετε αμα σας κλεισει καποιος κατα λαθος. Ειπαμε, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, κανονικα δεν επρεπε να βρισκεστε εκει που βρισκεστε.
δ) Φωναζετε 'να σας προσεχουν τα αυτοκινητα'. Προσπαθειστε να καταλαβαιτε οτι πολλες φορες ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ απο μονοι σας με τον τροπο που οδηγατε, και μονο εσεις φταιτε που δεν σας ειδε καποιος σε αυτη την περιπτωση. *
ε) Οταν πατε να καντε κατι απιθανο και ινδιανικο με την λογικη 'θα κανει ακρη με το ζορι για να μην με πατησει', να ειστε ετοιμοι να σας πατησουν...
Οταν τα καταλαβαιτε αυτα, μονο τοτε μπορουμε να το συζητησουμε το θεμα.
*Οταν εγω κοιταω τον αριστερο μου καθρεφτη για να αλλαξω λωριδα προς τα αριστερα, δεν ερχεται κανεις, και οταν παω να αλλαξω λωριδα εμφανιζεται μηχανη απο το πουθενα και τον στριμωχνω αναμεσα σε εμενα και την μπαριερα επειδη οταν ξεκινησα την αλλαγη ηταν πισω και δεξια μου και ενω εχω βγαλει φλας (= απαγορευεται να ξεκινησει αλλος αλλαγη εφ'οσον πρωτος εχω εκδηλωσει την προθεση) αποφασισε να περασει απο πισω μου και διπλα μου στα αριστερα για να περασει πρωτος, δεν φταιω εγω που δεν τον ειδα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
*Οταν εγω κοιταω τον αριστερο μου καθρεφτη για να αλλαξω λωριδα προς τα αριστερα, δεν ερχεται κανεις, και οταν παω να αλλαξω λωριδα εμφανιζεται μηχανη απο το πουθενα και τον στριμωχνω αναμεσα σε εμενα και την μπαριερα επειδη οταν ξεκινησα την αλλαγη ηταν πισω και δεξια μου και ενω εχω βγαλει φλας (= απαγορευεται να ξεκινησει αλλος αλλαγη εφ'οσον πρωτος εχω εκδηλωσει την προθεση) αποφασισε να περασει απο πισω μου και διπλα μου στα αριστερα για να περασει πρωτος, δεν φταιω εγω που δεν τον ειδα...
παραλίγο να φάω έναν τέτοιο παπα(ρα)κια χθες
-
Έβγαινα χθες από διασταύρωση στρίβοντας ΔΕΞΙΑ. Είχα σταματήσει κανονικά στο ΣΤΟΠ, ήλεγξα και βγήκα - αλλά από δεξιά μου ένας ΜΑΛΑΚΑΣ με σκούτερ βγήκε, χωρίς καν να κοιτάξει στοπ, προτεραιότητες, ΤΙΠΟΤΑ, αναγκάζοντάς με να κινδυνέψω να πέσω σε σταθμευμένο όχημα επειδή... ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Mην λεμε τα ιδια παλι
**ΟΤΑΝ και ΑΝ επιτραπεί η 'διήθηση' τότε τα ξαναλέμε. **Μέχρι τότε στη σειρά (Και ας γίνει η κίνηση πιο χάλια απ΄ότι είναι τώρα.
Δεν προκειται να αρχισω συζητηση ''cars vs bikes'', αλλα περιμενα απο σενα που ασχολισε και με αγωνες, να ειχες αλλη αντιμετωπιση προς ενα ακομα σπορ οχημα, το οποιο ειναι και χρηστικο οταν η κινηση αυξανεται
Τωρα ωραια τα λες, αλλα οταν θα θελεις τον διπλασιο χρονο για να φτασεις στην δουλεια σου, και οταν ενα παπι θα σου φαει(ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ) μια θεση παρκινγκ, και δεν θα βρισκεις ουτε με πληρωμη, τοτε πραγματικα το ξανασυζηταμε
Διάβασε την απάντηση του kacey μια και τα ίδια θα έγραφα.
(''cars vs bikes'' δε νομίζω να υπάρχει από την στιγμή που έχω προσκαλέσει όποιον θέλει να βγούμε με μια μικρό κάμερα στο δρόμο, μια μέρα με μοτοσυκλέτα και μια μέρα με αυτοκίνητο και στο τέλος να ανεβάσουμε βίντεο το τι αντιμετωπίζει ο κάθε νόμιμα κινούμενος οδηγός, ώστε να κρίνουν όσοι τα δουν, αλλά δε δέχτηκε κανείς)
-
Κacey καλυτερα μην τα λες σε 2ο πλυθυντικο, γιατι οπως εχουμε ξαναπει, δεν με ενδιαφερει τι κανουν ''οι αλλοι''
Με ενδιαφερει πως φερομαι εγω και μερικοι φιλοι/γνωστοι μουΟπως και να'χει, κυκλοφορουν πανω απο 1 εκατομμυριο δικυκλα στην Ελλαδα, οποτε και χρειαζεται αναλογη μελετη
Μεχρι στιγμης απο την πολιτεια, τετοια μελετη ΔΕΝ υπαρχειΤazio, κοιτα, απο αυτα που γραφεις, καταλαβαινω οτι εχεις μια εχθρα προς τις μοτοσυκλετες, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι
Ο ιδιος καγκουρας που σε ενοχλει εσενα, με ενοχλει και εμενα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι πιστευεις οτι ενοχλει μονο εσεναΤωρα για οτι αφορα τις καμερες, τι να πω?
Οτι καθε 100 μετρα κινδυνευω να με ριξουν, φτανει?
Το οτι μολις δουν οτι ερχεται μοτοσυκλετα απο δρομο με προτεραιοτητα, ΣΦΑΖΟΥΝ το στοπ?Αυτο μηπως?Τεσπα, λογω της δουλειας, αναγκαζομαι και πηζω και εγω καθε μερα στους δρομους με αυτοκινητο
Καθημερινες σχεδον δεν αγγιζω την μηχανη
Μακαρι να μπορουσα να κινουμαι με δικυκλο μες την κινηση, και ας ξερω οτι ειναι γκιλοτινα -
Ζώο ο παππούς που παρκάρει συστηματικά ΟΛΟ το αυτοκίνητο (τεράστιο αρχαίο Opel) πάνω σε μία γωνία με αποτέλεσμα να αναγκάζει τους πεζούς να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν.
Σήμερα τον πέτυχα την ώρα που πάρκαρε το καράβι του και του έκανα υπόδειξη πως έτσι που παρκάρει δε μπορεί να περάσει πεζός κλπ κλπ.
Η Απάντηση που πήρα ήταν πως επειδή είμαι νεότερος σε ηλικία σίγουρα κάνω παραπάνω βλακείες στο δρόμο και πως αφού δεν είμαι ο 'νόμος' δεν έχω δικαίωμα να μιλάω.....
Θα φταίω να πάω να γεμίσω το καράβι του αυτοκόλλητα από τους streetpanthers???
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τazio, κοιτα, απο αυτα που γραφεις, καταλαβαινω οτι εχεις μια εχθρα προς τις μοτοσυκλετες, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι
Μέσα είσαι αλλά αφού με ψυχολόγησες τόσο καλά πως δε μπορείς να καταλάβεις το γιατί.
Άσε καλύτερα γιατί αν αρχίσω να γράφω για μοτοσυκλέτες κάποιοι εγκάθετοι θα αρχίσουν τα περί ηλικίας.Πάντως εν γνώσει των συνεπειών του νόμου κ.λ.π. κ.λ.π. με τις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ δεν έχω τίποτα.
Με τη χρήση αυτών από ορισμένους αναβάτες τους ίσως έχω κάτι αλλά και πάλι όχι έχθρα.Τωρα για οτι αφορα τις καμερες, τι να πω?
Οτι καθε 100 μετρα κινδυνευω να με ριξουν, φτανει?Με το σκεπτικό το δικό σου λοιπόν ότι μου χώνονται κάθε 100 μέτρα και θέλουν να με στείλουν φυλακή με τις ανοησίες τους μου φτάνει.
Αλλά δεν είναι έτσι όσο και αν το θέλουμε.
Υποστηρίζεις κάτι και υποστηρίζω κάτι περίπου αντίθετο. Ας κάνουμε μια βόλτα παρέα, και μετά να δούμε τι είδε ο καθένας και να το συζητήσουμε πίνοντας καφεδάκι. Απλά πράγματα. Ειδικά αφού πιστεύεις ότι έχεις δίκιο τότε δεν υπάρχει λόγος να μη θες.
Χρόνος δε περισσεύει σε κανένα αλλά άμα ψάξουμε θα βρούμε λίγο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]