-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το Peugeotενας φλωρος το χει μωρε... τον εχω πετυχει μερικες φορες στην Κρηνη σε μια καγκουροκαφετερια. Με κανα 2 χαρακιες θα στρωσει...
-
γιατί δε γράφουν τους φορτηγατζήδες για παρεμπόδιση συγκοινωνιών? `Οπου θέλει δλδ σταματάει ο καθένας και κάνει απεργία? Τι το περάσαμε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ο τυπος με το μπλε πεζω 307 και πινακιδες ΝΗΒ-22** που κατα παραβιαση του ΚΟΚ ειχε παρκαρει μολις 1,5 μετρο μακρια απο τη σταση του ΟΑΣΘ επι της εγνατιας μετα το 424 στο ρευμα προς ανατολικα (νομιζω οτι λεγεται σταση 424)..αποτελεσμα αυτης της απαραδεκτης ενεργειας να μη μπορουν ηλικιωμενοι, μικρα παιδια και παιδια με σοβαρες νοητικες διαταραχες να μη μπορουν να ανεβουν στο λεωφορειο...
ελεος! κατι τετοιους πρεπει να τους πλακωνουν στο ξυλο!
Εσύ μην μιλάς πολύ, γιατί έχω πειστήρια και για σένα.
-
Πάμε εδώ να κάνουμε μαθήματα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αποτελεσμα αυτης της απαραδεκτης ενεργειας να μη μπορουν ηλικιωμενοι, μικρα παιδια και παιδια με σοβαρες νοητικες διαταραχες να μη μπορουν να ανεβουν στο λεωφορειο...Επιβεβαιώνω, είδα τον adis4gr και πολλούς συμφοιτητές μου να βγαίνουν στο δρόμο επειδή δεν άφησε χώρο ο εν λόγω γάιδαρος!
-
Bρε δεν πάτε να κάνετε ένα κρύο ντους λέω γω.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
αποτελεσμα αυτης της απαραδεκτης ενεργειας να μη μπορουν ηλικιωμενοι, μικρα παιδια και παιδια με σοβαρες νοητικες διαταραχες να μη μπορουν να ανεβουν στο λεωφορειο...
Επιβεβαιώνω, είδα τον adis4gr και πολλούς συμφοιτητές μου να βγαίνουν στο δρόμο επειδή δεν άφησε χώρο ο εν λόγω γάιδαρος!
Είναι ντροπή να ταλαιπωρούνται παιδια με σοβαρες νοητικες διαταραχες
-
Το πρωί κόντεψα να σουτάρω ένα παπί δικάβαλο που πήγε να μου χωθεί στα διόδια της Α.O.
ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ!
Καλός (...) και ο πίσω μου που τους άφησε να περάσουν μπροστά του. Έτσι θα συνεχίσουμε μιλάμε για το σεβασμό του διπλανού μας στην Ελλάδα του 2100 (και βάλε). -
Τελευταία παρατηρώ ότι η χρήση των δεικτών αλλαγής πορείας κοινώς φλάς δεν πολυχρησιμοποιούνται από πολλούς οδηγούς ιδιωτικών επιβατικών αυτοκινήτων με αποτέλεσμα επικίνδυνο μπέρδεμα σε διασταυρώσεις αλλά περισσότερο επικίνδυνο σε προσπεράσεις με μεγαλύτερες ταχύτητες.
Δεν γνωρίζω αν είναι νέα μαγκιά ή κακή εκπαίδευση των οδηγών που αδιαφορούν για τους κανόνες της οδήγησης και δημιουργούν προβλήματα επικίνδυνα στους δρόμους. Είναι σαφώς ευγενικό αλλά και επιβεβλημένο, να δείχνουμε τις προθέσεις μας εγκαίρως για να είναι πρωτίστως η οδήγησή μας ασφαλής ..
Και κάτι άλλο . Εκείνα τα φώτα της ομίχλης ,έλεος ,ούτε στη μαύρη Σκωτία να είμαστε. -
Ο χρήστης aritsi έγραψε:
Τελευταία παρατηρώ ότι η χρήση των δεικτών αλλαγής πορείας κοινώς φλάς δεν πολυχρησιμοποιούνται από πολλούς οδηγούς ιδιωτικών επιβατικών αυτοκινήτων με αποτέλεσμα επικίνδυνο μπέρδεμα σε διασταυρώσεις αλλά περισσότερο επικίνδυνο σε προσπεράσεις με μεγαλύτερες ταχύτητες.
Δεν γνωρίζω αν είναι νέα μαγκιά ή κακή εκπαίδευση των οδηγών που αδιαφορούν για τους κανόνες της οδήγησης και δημιουργούν προβλήματα επικίνδυνα στους δρόμους. Είναι σαφώς ευγενικό αλλά και επιβεβλημένο, να δείχνουμε τις προθέσεις μας εγκαίρως για να είναι πρωτίστως η οδήγησή μας ασφαλής ..
Και κάτι άλλο . Εκείνα τα φώτα της ομίχλης ,έλεος ,ούτε στη μαύρη Σκωτία να είμαστε.ΧΑΛΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ.....DRIVE LIKE THE REST OF THE BUSTARDS
-
-
Ο χρήστης aritsi έγραψε:
Και κάτι άλλο . Εκείνα τα φώτα της ομίχλης ,έλεος ,ούτε στη μαύρη Σκωτία να είμαστε.Έχεις δίκιο για τα φλας. Δεν ξέρω αν είναι όπως λες πιο συχνό τελευταία το φαινόμενο, εμένα πάντα μου φαινόταν ότι δεν τα χρησιμοποιεί ο κόσμος όπως πρέπει.
Και για τα φώτα ομίχλης....όντως, έχει καταντήσει αηδία. Φωτορύπανση
Πάντως, έχω προσέξει ότι σίγουρα φορά ΠΟΛΥ περισσότερος κόσμος πλέον τη ζώνη ασφαλείας, απ' ό,τι πριν από 5-6 χρόνια.
-
Και που να δεις τη νέα μόδα. Φώτα ομίχλης με after market xenon.΄.. ΚΟΛΑΣΗ
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Youtube VideoΕισαι λιγο οφφ τοπικ
Αλλα ο τυπος θελει εκτελεση -
Γιατι ξεχωριστο θεμα;Δεν ταιριαζει στα 'ζωα';
-
ένα μεγάλο μπράβο στον Γερμανό με το Renault Kangoo που στο φανάρι της Αμφιθέας για Αγ. Βαρβάρας ψιλοχώθηκε μπροστά μου για να μη κάτσει δεύτερη σειρά και ενοχλεί! Και στη συνέχεια σκάσανε τα ζώα της δεύτερης σειράς...
-
Αφού γύρισα και σήμερα σπίτι σε ένα κομμάτι, πάλι καλά...
-
Ζώα όσοι σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς φωτισμό δέν ανάβουν τα μεγάλα φώτα τους.
Αν είναι μπροστά σου δέν μπορείς με τα μεσαία φώτα τους να δείς αρκετά μπροστά για να τους προσπεράσεις και απο την άλλη όταν σου έρχονται απο απέναντι τους βλέπεις τελευταία στιγμή.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, έχω προσέξει ότι σίγουρα φορά ΠΟΛΥ περισσότερος κόσμος πλέον τη ζώνη ασφαλείας, απ' ό,τι πριν από 5-6 χρόνια.
φοβουνται τις κλησεις
-
στα φαναρια που στριβουν απ'την παραλιακη αριστερα προς αμφιθεας- καλαμακι κλπ (δλδ στο ρευμα προς γλυφαδα) δεν μου χει τυχει ουτε μια φορα να μην χωθει καποιο αυτοκινητο μπροστα μου/μας
η μαλακια εντωμεταξυ ειναι οτι εκει που πανε κ περιμενουν δεν βλεπουν καν το φαναρι και περιμενουν κυριως να κορναρει ή να ξεκινησει καποιος
ειναι τα μονα φαναρια που δεν εχω βρει καποιον τροπο να μπορω να τους αποτρεψω απ'το να το κανουν... καμια ιδεα;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]