-
στο φανάρι για Καλαμακίου έχει μπει και δεύτερο φανάρι ειδικά γι'αυτούς
στο προηγούμενο φανάρι για Αμφιθέας δεν έχω δει αρκετούς να χώνονται, άλλωστε κρατάει πολύ λίγο και πρέπει να το προλάβεις σχεδόν άδειο για να κάτσεις στην ουρά, 3-4 αυτοκίνητα περνάνε σε κάθε φαναριά -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στο φανάρι για Καλαμακίου έχει μπει και δεύτερο φανάρι ειδικά γι'αυτούς
στο προηγούμενο φανάρι για Αμφιθέας δεν έχω δει αρκετούς να χώνονται, άλλωστε κρατάει πολύ λίγο και πρέπει να το προλάβεις σχεδόν άδειο για να κάτσεις στην ουρά, 3-4 αυτοκίνητα περνάνε σε κάθε φαναριάγι'αυτο περνανε 3-4 τη φαναριά, επειδη ολο και καποιος/καποιοι θα χωθουν και εσυ περιμενεις σα να μην πω τι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι ξεχωριστο θεμα;Δεν ταιριαζει στα 'ζωα';ok!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
στα φαναρια που στριβουν απ'την παραλιακη αριστερα προς αμφιθεας- καλαμακι κλπ (δλδ στο ρευμα προς γλυφαδα) δεν μου χει τυχει ουτε μια φορα να μην χωθει καποιο αυτοκινητο μπροστα μου/μας
η μαλακια εντωμεταξυ ειναι οτι εκει που πανε κ περιμενουν δεν βλεπουν καν το φαναρι και περιμενουν κυριως να κορναρει ή να ξεκινησει καποιος
ειναι τα μονα φαναρια που δεν εχω βρει καποιον τροπο να μπορω να τους αποτρεψω απ'το να το κανουν... καμια ιδεα;ε και εσύ κορνάρησε ενώ έχεις κόκκινο...και άστον να κουρεύεται...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στο φανάρι για Καλαμακίου έχει μπει και δεύτερο φανάρι ειδικά γι'αυτούςΠερναν αυτοι πρωτα, οποτε οι υπολοιποι που περιμενουν κανονικα περνανε με κοκκινο. Αποτελεσμα: Ο κυριος sttpod που περιμενε 4 φαναρια επι της καλαμακιου περναει μονιμα με το χερι στην κορνα, γιατι ενω εχει πρασινο αναγκαζεται να περιμενει τα 'κοκκινα' ζωα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ε και εσύ κορνάρησε ενώ έχεις κόκκινο...και άστον να κουρεύεται...Το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά ο απέναντι τι φταίει;
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
ε και εσύ κορνάρησε ενώ έχεις κόκκινο...και άστον να κουρεύεται...
Το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά ο απέναντι τι φταίει;
Κορναρισε εσυ αφου εχουν κοκκινο, οταν απο απεναντι ερχεται νταλικα.
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειναι τα μονα φαναρια που δεν εχω βρει καποιον τροπο να μπορω να τους αποτρεψω απ'το να το κανουν... καμια ιδεα;
Είπαμε, μόνο άμα είσαι πρώτος, και δεν έχει ήλιο ώστε να βλέπεις το φανάρι των πεζών κάνεις το εξής. Μπαίνεις μπροστά μπροστά, ώστε να μη μπορεί να μπει από δεξιά σου κανένας, δε βλέπεις το φανάρι, αλλά π.χ. στο φανάρι από παραλιακή για καλαμακίου μετράς 7 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ανάβει το κόκκινο για τους πεζούς(επί της καλαμακίου), και έχει ανάψει το δικό σου και φεύγεις. Βέβαια περνάς εσύ, αλλά όλο και σε κάποιον άλλο θα χωθούν....
-
-
corsair;
-
Πώς το κατάφερε; Πιο πιθανό μου φαίνεται να πάτησε το γαλάζιο punto τον προφυλακτήρα και να του καρφώθηκε εκεί.
Εκτός αν κάποιος έκανε όπισθεν και κατόρθωσε να σφηνώσει τον προφυλακτήρα εκεί μέσα. -
Εγώ νομίζω ότι έφυγε στη στροφή το ασημί αμάξι (κάθε μέρα φεύγουν εκεί γιατί τρέχουν) και έπεσε με το πλάι πάνω στο Punto. Τότε πιάστηκε η άκρη του προφυλακτήρα του στο φτερό και καθώς έφυγε το ασημί αμάξι ο προφυλακτήρας ξεριζώθηκε και προχώρησε προς τα μέσα.
Φυσικά υπάρχουν και άλλα σενάρια. -
Μπορει να κοιτουσε το Μακη...
-
Συγχαρητηρια στην Γλυφαδα για την δημιουργια του μεγαλυτερου adventure park των βαλκανιων!
Διαλεξτε μεταξυ δρομων κρατηρων,δρομων σπαστηριων,παγοδρομιων,λιμνων,ποταμων!!!!
Ζηστε στα ακρα! -
και μετά σου λένε πάνε στη γλυφάδα για γκλαμουριά
-
Σάββατο βράδυ με βρεγμένο οδόστρωμα και όλα τα κουλάδια στους δρόμους...
Δεν το συνεχίζω... Όσοι κυκλοφόρησαν σήμερα θα είδαν με τα μάτια τους απίστευτες ηλιθιότητες στους δρόμους. Θα γράψω αύριο για 1-2 ζώα να τους ξεμπροστιάσω λίγο...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σάββατο βράδυ με βρεγμένο οδόστρωμα και όλα τα κουλάδια στους δρόμους...Δεν το συνεχίζω... Όσοι κυκλοφόρησαν σήμερα θα είδαν με τα μάτια τους απίστευτες ηλιθιότητες στους δρόμους. Θα γράψω αύριο για 1-2 ζώα να τους ξεμπροστιάσω λίγο...
+1000000000
Διαδρομή Ν.Σμύρνη - Χαλκίδα και επιστροφή.
Μόνο μετά τον Αγ. Στέφανο ηρέμησα λίγο και οδήγησα σαν άνθρωπος, μέχρι εκεί είχα την εντύπωση ότι έπαιζα need for speed. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάποιος καλός άνθρωπος με ασημί αμάξι έπεσε πάνω στο Punto της φωτογραφίας και μετά έφυγε αφήνοντας ένα κομμάτι από το προφυλακτήρα τουπλακα θα χε το κομματι του προφυλακτηρα να ειχε και την πινακιδα πανω
Η γ΄λυφαδα εχει πολλη πλακα αρκει να μην εχεις αγχος. Χρειαζεται καλη διαθεση και το καταλληλο ντυσιμο
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Η γ΄λυφαδα εχει πολλη πλακα αρκει να μην εχεις αγχος. Χρειαζεται καλη διαθεση και το καταλληλο ντυσιμοΚαι SUV.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]