-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εγω παντως θα αρχισω να δουλευω το συστημα ''Κλειδι-λαστιχο'', δεν παει αλλο
Τι εννοείς με αυτό;
Κχρρρρριιιιιιιιιιιτςςςςςς-Φςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Το 'μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θες να κάνουν οι ίδιοι σε σένα' το έχεις σκεφτεί ποτέ?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εγω παντως θα αρχισω να δουλευω το συστημα ''Κλειδι-λαστιχο'', δεν παει αλλο
Τι εννοείς με αυτό;
Κχρρρρριιιιιιιιιιιτςςςςςς-Φςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Το 'μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θες να κάνουν οι ίδιοι σε σένα' το έχεις σκεφτεί ποτέ?
Για αυτο ακριβως κοιταω να προσεχω που παρκαρω, να μην παραβιαζω προτεραιοτητες, να αφηνω τους πεζουν να περνανε στις διαβασεις, να μην δημιουργω κυκλοφοριακο χαος πισω μου,.....οτι ακριβως κανουν και ολοι οι υπολοιποι Ελληνες οδηγοι δηλαδη
Ισως να μην το κανω ποτε αυτο που ειπα, αλλα πολλες φορες ομολογω οτι μπαινω σε πειρασμο να παρω φορα και να αρχιζω να κατεβαζω καθρεπτες κατω με κλοτσιδια
Πες μου εσυ εναν τροπο να τους κανουμε να δινουν πιο πολυ σεβασμο, και εγω θα το κανω
Πιστευεις οτι καταλαβαινουν κατι απο λογια?
Αν καποιος δεν ειναι μ@λ@κ@ς, κοιταει απο την αρχη να μην την κανει την μ@λ@κι@
Αν ειναι να του το πεις, τοτε το εχασες/εχασε το παιχνιδιΠαθος και μαθος
-
Ναι αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αγγίξεις το αυτοκίνητο του άλλου. Και εγώ εκνευρίζομαι όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές (ειδικά που παρκάρουν σαν βόδια μην περπατήσουν λίγο και αδιαφορώντας επιδεικτικά για το αν εμποδίζουν). Σε μερικούς ήμουν τυχερός και πέτυχα περιπολικό σε κοντινή απόσταση και τα παιδιά χάρηκαν που θα έκοβαν ένα ακόμα χαρτάκι από το μπλοκάκι τους... Για κάποιους άλλους (που το κάνουν και επιδεικτικά) το μόνο που πραγματικά θα το ευχαριστιόμουν θα ήταν να περνούσε μεγάλο όχημα, να μην χωράει να περάσει και να τους το ξυλώσει. Σε μερικούς τους χρειάζεται γιατί φταίει το ξερό τους το κεφάλι και μόνο αυτό.
-
Με το να αφαιρεσεις απλα τον αερα απο τα λαστιχα δεν κανεις ζημια απλα τον ταλαιπωρεις οπως σε ταλαιπωρησε και αυτος!
-
Ο Αfter αν δεν κάνω λάθος αναφερόταν σε χαράκωμα... Έτσι έδωσε να καταλάβουμε δηλαδή...
-
Δεν μπορούν απλά να τους χρώνουν για 2 θέσεις;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο Αfter αν δεν κάνω λάθος αναφερόταν σε χαράκωμα... Έτσι έδωσε να καταλάβουμε δηλαδή...Βασικα και στα 2 αναφερομουνα
2in1 scratch and go
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν μπορούν απλά να τους χρώνουν για 2 θέσεις;Aυτο αναγραφουν σε πολλα παρκινγκ, αλλα φυσικα δεν εφαρμοζεται
-
Δεν μπορούν απλά να τους χρώνουν για 2 θέσεις;Το κάνουν σε πολλά πάρκινγκ. Γράφουν με μεγάλα γράμματα: Αν το αμάξι καταλαμβάνει 2 θέσεις, πληρώνετε για 2 θέσεις.
Μετά όλοι συμμορφώνονται
εντιτ
Πήγαινε σε πάρκινγκ που περιμένει ουρά απ' έξω γιατί είναι πλήρες όλο το πρωί, να δεις αν το κάνουν.Δυστυχώς, αν έχουν άδειες θέσεις έχεις δίκιο - δεν τολμούν.
-
Ατυχία ή θεία δίκη; Είχε διπλοπαρκάρει ένας σε λωρίδα που έστριβε δεξιά και που το φανάρι για δεξιά ήταν αναμμένο περισσότερη ώρα από αυτό για ευθεία. Έτσι πολύς κόσμος παιδευόταν προσπαθώντας να μπει πρώτα στην πηγμένη αριστερή και μετά να ξαναμπεί στη δεξιά για να πάει δεξιά. Μεταξύ αυτών ήταν κι ένας γερανός της τροχαίας.
Όταν κατάφερε και πέρασε μπροστά από τον διπλοπαρκαρισμένο, αντί να πάει ευθεία, έκανε όπισθεν. -
Δεν μπορούν απλά να τους χρώνουν για 2 θέσεις;στο συγκεκριμενο προπληρωνεις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ατυχία ή θεία δίκη; Είχε διπλοπαρκάρει ένας σε λωρίδα που έστριβε δεξιά και που το φανάρι για δεξιά ήταν αναμμένο περισσότερη ώρα από αυτό για ευθεία. Έτσι πολύς κόσμος παιδευόταν προσπαθώντας να μπει πρώτα στην πηγμένη αριστερή και μετά να ξαναμπεί στη δεξιά για να πάει δεξιά. Μεταξύ αυτών ήταν κι ένας γερανός της τροχαίας.
Όταν κατάφερε και πέρασε μπροστά από τον διπλοπαρκαρισμένο, αντί να πάει ευθεία, έκανε όπισθεν.Τον πήρε παραμάζωμα δηλαδή;
(κακό χιούμορ)
-
Λοιπόν θα μπω στον κόπο να σας διηγηθώ την μου συνέβει πριν απο κανα 2ωρο την ώρα που γύρναγα απο το Περιστέρι στο σπίτι μου στο Πολυδενδρι (για όσους δεν γνωρίζουν είναι μετά τον Αγ. Στέφανο)
Βγαίνω λοιπόν στην Καβάλας απο την Θηβών για να πιάσω Εθνική Αθηνών-Λαμίας κατά τις 21.10. Όλα καλα και όλα ωραία. Το κλασσικό πήξιμο στην Εθνική. Όχι τόσο τραγικά πράγματα πράγματα όσο το μεσημέρι αλλά στο ύψος της Φιλαδέλφειας που οι 4 λωρίδες γίνονται 3 η κίνηση φούντωσε. Τα αυτοκίνητα σαν καλα στρατιωτάκια με 50-60km/h στην σειρά και σκάει ένας τύπος με ένα κόκκινο Ibiza τον οποίο πέρνω πρέφα κάμια 150μέτρα πίσω να κάνει σφίνες σαν τρελός. Με τα πολλά και μετά απο πολύ προσπάθεια καταφέρνει να με περάσει πραγματοποιόντας μια σφίνα περνώντας 5-10cm απο το 106μου. Τα πέρνω και εγώ στο κρανίο και αρχίζω να του παίζω σαν τρελός φώτα. Μου πατάει alarm. Εκεί που ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έλα όμως που δεν είμαι τόσο μαλακας και τον αφήνω να φύγει συνεχίζοντας τις σφίνες θανάτου. Καταφέρνει να μου κάνει περίπου 200-250 μέτρα απόσταση μετά αρκετό άγχος δικό μου και τον υπόλοιπων οδηγών.
Έλα όμως που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και μόλις φτάνουμε στο ύψος τις Αττικής οδό στην Μεταμόρφωση και ένω τον έχω απο κοντά (χωρίς να κάνω καμια σφίνα) δεν του πετυχαίνει μια σφίνα και έρχομαι σε απόσταση βολής. Λέω εδώ είμαστε. Και μόλις κάνω να τον προσπεράσω απο την αριστερή τσούπ μου πετάει ένα flash ενώ είμαστε στο ένα κενό περίπου διαφορά και έχω τουλάχιστον 10-15km/h παραπάνω και τον περνάω χαλάρα και μου κλείνει τον δρόμο. Έκει δεν κρατήθηκα, λέω απο μέσα μου 'Λουκά σήμερα θα κάνεις φόνο με τον μαλάκα', και αρχίζω φώτα και κόρνες. Με πέρνει χαμπάρι ο τύπος μου πατάει alarm και αρχίζει να γκαζώνεται στην σχεδόν άδεια πλέον εθνική όδο. Έλα όμως που εγώ ακόμα στρώνω και δεν θέλω να το σκίσω στα φορτία το καμάρι μου. Με τα πολλά και με χαλαρες αλλαγες και στροφάρισμα μέχρι 6000-6500 (έτσι έχει πει ο 'παππούς') και χωρίς καμία δυσκολία μιας και δεν πρέπει να ήταν ούτε top gun το μπουρδέλο του, μαζεύω την διαφορά και έρχομαι δίπλα του. Κόβουμε κόβουμε στην αριστερή και στην μεσαία λωρίδα σε σημείο που σε περίπου 30-40secs δημιουργήθηκε τραινάκι απο πίσω μας. Και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
106: Ρε φίλε αν θες να σκοτωθείς ή αν θες να μας αποδείξεις οτι έχεις @ρχίδι@ τράβα τσακίσου μόνος σε καμια Πάρνηθα ή βάλτο στα Μέγαρα και καύλο το μπουρδέλο σου (αμφιβάλλω αν ξέρει τα Μέγαρα)
Ibiza: Οπα ρε μου, επειδη έχεις καλύτερο αμάξι είσαι περισσότερο μάγκας.
106: Είναι ανάγκη να μας σκοτώσεις ρε καραγκιόζη. Εντάξει εσύ είσαι μαλάκας και θες να πας να αυτοκτονήσεις. Εμείς τι σου φταίμε;
Ibiza: Αντε ρε μαλακα γαμήσου !!!
Εκει λοιπόν δεν κρατήθηκα και λέω έτσι μου είσαι. Σηκώνω το κινητό μου και κάνω μια κλήση στο 100. Δίνω στα στοιχεία του αυτοκινήτου του και του δικό μου. Το θέμα για μένα έληξε εκεί. Πιστεύω να τον σταμάτησαν κάπου παραπέρα γιατι ο τύπος ήταν κίνδυνος θάνατος. Ο τύπος βγήκε μαζί μου στην έξοδο στον Αγ.Στέφανο και έκανε αριστερά για Κρυονέρι.
Έμοιαζε κάπως έτσι...
Αρ. Κυκλοφορίας ΙΕΡ 7785ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!
-
Καταλαβαίνω την οργή σου αλλά για να μη στο κλειδώνουν οι μod υπάρχει το Ζώα ζώα ζώα
-
Ο χρήστης giant_killer_AX_drag έγραψε:
Έμοιαζε κάπως έτσι...
http://mondomonkey.com/MondoMonkeyWhiteB.jpgχμμμ... δύσκολη περίπτωση... Η φωτογραφία δεν βοηθά πολύ... Βλέπω συνέχεια τέτοιους ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έμοιαζε κάπως έτσι...
http://mondomonkey.com/MondoMonkeyWhiteB.jpgχμμμ... δύσκολη περίπτωση... Η φωτογραφία δεν βοηθά πολύ... Βλέπω συνέχεια τέτοιους ...
ετσι!!!
-
Το θέμα με τι Ibiza συγχωνεύτηκε εδώ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται νέο θέμα [mod]
-
Ημιζώο θα τον χαρακτήριζα, δε ξέρω όμως που αλλού να το βάλω.
Γυρνώντας σπίτι μου στην Πάτρα πίσω μου εκινείτο μια Corolla τριών γενιών πίσω με αναμμένα τα προβολάκια ομίχλης. Μιλάμε ότι πέραν του ότι έφεγγαν απίστευτα δυνατά έριχναν και στο θεό. Τύφλωναν δηλαδή απίστευτα!. Άνοιξα για λίγο το πίσω φως ομίχλης μήπως και καταλάβει κάτι ο οδηγός της αλλά τίποτα...
Κανα χιλιόμετρο μετά λοιπόν μας έπιασε το φανάρι. Έρχεται λοιπόν και σταματάει δίπλα μου. Παίρνω λοιπόν τη μεγάλη απόφαση να του πω κάτι, περιμένοντας φυσικά ότι θα με διαολοστείλει, αντίθετα όμως η απάντησή του στο: 'Τα προβολάκια σου ρίχνουν στο θεό' ήταν: 'Με συγχωρείς' και τα έκλεισε.
Δε μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί κάποιος που όπως φαίνεται διακρίνεαι από μια σοβαρότητα πρέπει εξαρχής ν' ανοίξει τα προβολάκια Τι κερδίζει δηλαδή;
-
Βασικα και εγω πηρα το αυτοκ/το της μανας μου σημερα και στην ΑΟ που ειχα αναψει τα φωτα καταλαβα οτι ειχαν αναψει και τα προβολακια και κυκλοφορουσα μερα μεσημερι με αυτα ανοιχτα.
Μαλλον καποιος τα αναψε κατα λαθος (εχει και αλλα κουμπακια γυρω γυρω) -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Βασικα και εγω πηρα το αυτοκ/το της μανας μου σημερα και στην ΑΟ που ειχα αναψει τα φωτα καταλαβα οτι ειχαν αναψει και τα προβολακια και κυκλοφορουσα μερα μεσημερι με αυτα ανοιχτα.
Μαλλον καποιος τα αναψε κατα λαθος (εχει και αλλα κουμπακια γυρω γυρω)Είχα μπει στο αμάξι φίλου μου και τον ρώτησα τι είναι αυτό το πορτοκαλί φωτάκι στη κονσόλα, μήπως φως ομίχλης; Μου λέει: δεν ξέρω, μπορεί - γι αυτό με μουτζώνουν και μου την πέφτουν συνέχεια και εγώ δεν ξέρω τι να τους πω.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]