-
Είχε ραντεβού.
-
O δολοφόνος με το σαπάκι Renault 9, που χθες το βράδυ πήγαινε στο μεσαίο ρεύμα της Α.Ο. με 70 και χωρίς πίσω φώτα.
Αφού κόντεψα να περάσω από πάνω του, στο παίξιμο των φαναριών μου δεν αντέδρασε. Τον διπλαρώνω και του κάνω νόημα για τα φανάρια του. Εννοείται ότι με έγραψε (εντωμεταξύ έξω από το πορτ παγκάζ κρεμόταν στην κυριολεξία ένα παιδικό ποδήλατο της κορούλας του που καθόταν στο πίσω κάθισμα). Κάποια στιγμή και αφού άνοιξα το παράθυρο ουρλιάζοντας ότι είναι σβηστός γυρνά προς το μέρος μου και μου κάνει χειρονομία.
Λόγω Α.Ο. και βέβαια λόγω της γυναίκας του και της κόρης του συγκρατήθηκα. Βέβαια πήρα το 100 και δήλωσα το συμβάν επί τόπου. Είναι αλήθεια ότι η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής ενδιαφέρθηκε άμεσα. Ελπίζω να τον σταμάτησαν κάπου παρακάτω. -
Λοιπόν πρέπει να είναι σατανική σύμπτωση...
Πριν 2 χρόνια περίπου, γυναίκα με το παιδί της άλυτο στη θέση του συνοδηγού ενός Focus MK1, μπαίνει ανάποδα στον κυκλικό κόμβο του Carrefour Μακεδονία, για να γλιτώσει τα λίγα μέτρα από την μία έξοδο στην άλλη... Φρέναρα απότομα για να αποφύγω την σύγκρουση και έμεινα να την κοιτάω...Σήμερα, έχω μπροστά μου Focus MK1 πάλι με γυναίκα οδηγό και άλλες 2 μέσα και κατευθυνόμαστε αμφότεροι από την Θεσσαλονίκης - Μουδανιών στην έξοδο για Cosmos. Στην είσοδο στον κυκλικό κόμβο, για ανεξήγητο λόγο, βλέπω το Focus να μπαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ανάποδα δηλαδή) και να κινείται στον κόμβο για να βγει στην ίδια έξοδο που βγαίνω και γω, προς Cosmos δηλαδή.
ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ??????? -
Είτε στην Καλαμαρία είτε στην Σταυρούπολη
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Πριν 2 χρόνια περίπου, γυναίκα με το παιδί της άλυτο στη θέση του συνοδηγού ενός Focus MK1, μπαίνει ανάποδα στον κυκλικό κόμβο του Carrefour Μακεδονία, για να γλιτώσει τα λίγα μέτρα από την μία έξοδο στην άλλη... Φρέναρα απότομα για να αποφύγω την σύγκρουση και έμεινα να την κοιτάω...Σήμερα, έχω μπροστά μου Focus MK1 πάλι με γυναίκα οδηγό και άλλες 2 μέσα και κατευθυνόμαστε αμφότεροι από την Θεσσαλονίκης - Μουδανιών στην έξοδο για Cosmos. Στην είσοδο στον κυκλικό κόμβο, για ανεξήγητο λόγο, βλέπω το Focus να μπαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ανάποδα δηλαδή) και να κινείται στον κόμβο για να βγει στην ίδια έξοδο που βγαίνω και γω, προς Cosmos δηλαδή.
ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ???????τους το κανε δωρο η Φορντ,μαζι με τα πατακια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είτε στην Καλαμαρία είτε στην ΣταυρούποληΑθάνατη καλαμαριά με τα STOP σου
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
O δολοφόνος με το σαπάκι Renault 9, που χθες το βράδυ πήγαινε στο μεσαίο ρεύμα της Α.Ο. με 70 και χωρίς πίσω φώτα.
Αφού κόντεψα να περάσω από πάνω του, στο παίξιμο των φαναριών μου δεν αντέδρασε. Τον διπλαρώνω και του κάνω νόημα για τα φανάρια του. Εννοείται ότι με έγραψε (εντωμεταξύ έξω από το πορτ παγκάζ κρεμόταν στην κυριολεξία ένα παιδικό ποδήλατο της κορούλας του που καθόταν στο πίσω κάθισμα). Κάποια στιγμή και αφού άνοιξα το παράθυρο ουρλιάζοντας ότι είναι σβηστός γυρνά προς το μέρος μου και μου κάνει χειρονομία.
Λόγω Α.Ο. και βέβαια λόγω της γυναίκας του και της κόρης του συγκρατήθηκα. Βέβαια πήρα το 100 και δήλωσα το συμβάν επί τόπου. Είναι αλήθεια ότι η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής ενδιαφέρθηκε άμεσα. Ελπίζω να τον σταμάτησαν κάπου παρακάτω.Ενδιαφέρον είναι σε αυτές τις καταγγελίες ( που έχω κάνει και εγώ ) ότι ποτέ δεν ρωτά το 100 εάν οδηγούμε την ώρα που μιλάμε στο τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είτε στην Καλαμαρία είτε στην ΣταυρούποληΠλέον και στην Πυλαία
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Λόγω Α.Ο. και βέβαια λόγω της γυναίκας του και της κόρης του συγκρατήθηκα. Βέβαια πήρα το 100 και δήλωσα το συμβάν επί τόπου. Είναι αλήθεια ότι η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής ενδιαφέρθηκε άμεσα. Ελπίζω να τον σταμάτησαν κάπου παρακάτω.Ενδιαφέρον είναι σε αυτές τις καταγγελίες ( που έχω κάνει και εγώ ) ότι ποτέ δεν ρωτά το 100 εάν οδηγούμε την ώρα που μιλάμε στο τηλέφωνο.
ειναι δεδομενο οτι εχουμε bluetooth
-
ΖΩΟ ο πιτσιρικάς με το μαύρο C4 coupe μπροστά μου σήμερα το πρωί στην Αχαρνών. Σε κάθε φανάρι που περίμενε, ΑΜΕΣΩΣ με το που άναβε πράσινο κορνάριζε επίμονα και σπαστικά στον μπροστινό του (λές και το φανάρι ήταν συνδεδεμένο με το χέρι του ένα πράγμα), και στη συνέχεια έκανε πλακίτσα με το συνοδηγό χασκογελώντας. Μ@λακίζονταν τα κωλόπαιδα... Μέσα στο πήξιμο της Αχαρνών ακούγαμε την (χωρίς λόγο) κόρνα του βλάκα... Τον ακολούθησα και σε 4 συνεχόμενα φανάρια έκανε το ίδιο! Στο 5ο δεν άντεξα, πήγα δίπλα του στο φανάρι και μόλις κόρναρε του φώναξα με όλη μου τη δύναμη 'ΣΚΑΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!' και χέστηκε πάνω του... Είχε και τεράστιο Ν κολλημένο πίσω... ΝΕΕ Μ@Λ@Κ@ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΕ ...ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ CLUB!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ???????τους το κανε δωρο η Φορντ,μαζι με τα πατακια
Εσυ το λες για αστειο αλλα μου εχει τυχει αυτο, πατερας που ειχε ερθει να δει για αμαξι στην κορουλα του που οπου να ειναι θα εδινε πορεια και θα το επαιρνε το τιμημενο, με ρωταει συνομοτικα....εσεις που εχετε παρε δωσε με τα υπουργεια κλπ παιζει να γινει καμια καλη να λαδωσουμε σιγουρα? Γιατι ο δασκαλος της ειπε οτι καποιοι (λιγοι ευτυχως ) δεν λαδωνοντε!
Απο εκει και περα τι να πεις!
Λοιπον εδω και κανα δυο μηνες θελω να το γραψω αλλα το ξεχναω....στην shell στο αεροδρομιο μην αφησετε ΠΟΤΕ το αμαξι σας για πλυσιμο, ο τυπος τα ξεσκιζει τα αμαξια! Μιλαμε ΚΑΘΕ μερα ακους σπινιαρισματα κλπ!
Τυπος με S5 του κουτιου με ΔΟΚ πινακιδες περασε ενα κατακοκκινο στην Βαρης κορωπιου.....μα τοσο βιαστικος? αφου ειχε τρελη κινηση, τικερδισε δλδ?
-
Ποιο ζωο περπατουσε αμεριμνος στην εθνικη απο Γιοφυρο προς Παπαναστασιου κατα μηκος του στηθαιου/διαχωριστικου με πλατη στην κυκλοφορια εχοντας παρει επ ωμου αφισες του Καραμανλη για να τις βαλει στους στυλους φωτισμου;
Το μαλακα, πηγαινα με 120 και περασα 1 μετρο απο διπλα του. -
ειναι δεδομενο οτι εχουμε bluetooth
Αν δεν έχεις 'μπλε δόντι' έχεις Λ.Ε.Α. (εγώ τουλάχιστον αυτήν είχα)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιο ζωο περπατουσε αμεριμνος στην εθνικη απο Γιοφυρο προς Παπαναστασιου κατα μηκος του στηθαιου/διαχωριστικου με πλατη στην κυκλοφορια εχοντας παρει επ ωμου αφισες του Καραμανλη για να τις βαλει στους στυλους φωτισμου;
Το μαλακα, πηγαινα με 120 και περασα 1 μετρο απο διπλα του.πράγμα το οποίο σημειωτέον απαγορεύεται
α ρε δάσκαλε που δίδασκες... -
-
Youtube VideoMπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι κανανε τοση ωρα να το πανε 2 μετρα μπροστα?
Απαντηση:
AMERIKANOI
-
Στούκα αυτοκινήτου... σκάλας έχετε δει ποτέ;
Οριακά τη γλύτωσα σήμερα. Γυρνώντας από τη σχολή στην Πάτρα και οδηγώντας στη ΝΕΟ ένας τύπος με μια μεγάλη σκάλα κρέμαγε ένα πανώ σε μια κολόνα φωτισμού ανάμεσα στις μπαριέρες. Ε όπως ήμουν στα 25 περίπου μέτρα με ταχύτητα 70 περίπου χλμ/ώρα ο τύπος χωρίς να κοιτάει σήκωσε τη σκάλα και την έφερε παράλληλα στο δρόμο, μπαίνοντας 2-3 μέτρα μέσα στη λωρίδα μου Πάλι καλά που δεν υπήρχε αμάξι δεξιά μου γιατί δοκίμασα τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην 'αποφυγή ταράνδου'.
Περνώντας κόρναρα και έκανα μια χειρονομία απόγνωσης στον τύπο και από τη γκριμάτσα του κατάλαβα ότι είχε καταλάβει τη βλακεία που έκανε.
Πάλι καλά που τη γλυτώσαμε και αυτή τη φορά.Υ.Γ. Ο συνοδηγός μου πάντως πίστεψε προς στιγμήν ότι θα τη χτυπήσουμε και τρόμαξε για το κακό...
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
μεγαλο προβλημα η δεξια λωριδα...ο μονος λογος που κατανοω αργους οδηγους στη μεσαια η στην αριστερη
Όποιος χρησιμοποιεί συχνά την Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας θα έχει σίγουρα παρατηρήσει ότι στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά τον κόμβο Μαλακάσας(με το καινούργιο οδόστρωμα) και αμέσως μετά την έξοδο για Μαρκόπουλο-Ωρωπό το οδόστρωμα στην δεξιά λωρίδα είναι απλά επικίνδυνο..!
Ένα βράδυ πριν περίπου 2 μήνες γυρνώντας Αθήνα και έχοντας αρκετή κίνηση βρισκόμουν στην αριστερή λωρίδα(με περίπου 120-130km/h) του σημείου που περιέγραψα πριν(το οποίο είναι δεξιά καμπή συγκεκριμένα). Καθώς προσπερνούσα λοιπόν κάποιο άλλο αυτοκίνητο, ένα Grand Vitara με τρειλερ κινούνταν στην δεξιά λωρίδα με περίπου 80-90km/h. Η αναπηδήσεις του τρέιλερ ήταν τόσο έντονες που αυτό αναποδογύρισε, αποκολλήθηκε απο τον κοτσαδόρο και άρχισε να φέρνει τούμπες με κατεύθυνση τις αριστερές λωρίδες... Η κίνηση ήταν αυξημένη όπως είπα πιο πάνω και παραλίγο να γίνει μακελειό.. τελικά περάσαμε αλώβητοι..
Την Κυριακή το βράδυ επιστρέφοντας από Θεσσαλονίκη είδα περίπου σε εκείνο το σημείο γερανό να βγάζει από το (απότομα κατηφορικό) πλάι του δρόμου ένα σκάφος.
Μάλλον κατέληξε εκεί για τον ίδιο λόγο...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στούκα αυτοκινήτου... σκάλας έχετε δει ποτέ;
Οριακά τη γλύτωσα σήμερα. Γυρνώντας από τη σχολή στην Πάτρα και οδηγώντας στη ΝΕΟ ένας τύπος με μια μεγάλη σκάλα κρέμαγε ένα πανώ σε μια κολόνα φωτισμού ανάμεσα στις μπαριέρες. Ε όπως ήμουν στα 25 περίπου μέτρα με ταχύτητα 70 περίπου χλμ/ώρα ο τύπος χωρίς να κοιτάει σήκωσε τη σκάλα και την έφερε παράλληλα στο δρόμο, μπαίνοντας 2-3 μέτρα μέσα στη λωρίδα μου Πάλι καλά που δεν υπήρχε αμάξι δεξιά μου γιατί δοκίμασα τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην 'αποφυγή ταράνδου'.
Περνώντας κόρναρα και έκανα μια χειρονομία απόγνωσης στον τύπο και από τη γκριμάτσα του κατάλαβα ότι είχε καταλάβει τη βλακεία που έκανε.
Πάλι καλά που τη γλυτώσαμε και αυτή τη φορά.Υ.Γ. Ο συνοδηγός μου πάντως πίστεψε προς στιγμήν ότι θα τη χτυπήσουμε και τρόμαξε για το κακό...
Εχει πεσει μπροστα μου, στην Πειραιως, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η εγκατασταση διαφημισης, απο αυτες που εχουν τα ρολα μεσα και γυριζουν, επειδη καποιοι εξυπνοι ειχαν βαλει εναν ανθρωπο να κραταει ολο αυτο το πραγμα στην ορθια θεση οταν το ξεκρεμασαν απο τον γερανο απο οπου το κατεβασαν, και μεχρι να το καρφωσουν στο πεζοδρομιο. Φυσικα με το που εγειρε μια μοιρα, επεσε. Και γαμω τους ελιγμους αποφυγης μιλαμε...
-
Απίστευτο και όμως… Ελληνικό.
Χτες απόγευμα στη Βούλα μετά το νοσοκομείο και με κατεύθυνση προς Βάρκιζα.
Απίστευτος τύπος με Πεζώ βγαίνει πάνω από τη νησίδα η οποία είναι σε όλο το μήκος της φυτεμένη με δέντρα εκτός από μερικά κενά 2 – 2,5 μέτρων, στην αριστερή με αποτέλεσμα να χτυπήσει φουκαρά ο οποίος έχασε τον έλεγχο και κατέληξε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα ευτυχώς άθικτος (το αυτοκίνητο μάλλον άχρηστο).
Ο τύπος με το Πεζώ από την αριστερή με κατεύθυνση προς Γλυφάδα αποφάσισε να πάει προς Βάρκιζα ανεβαίνοντας τη νησίδα ενώ ήταν απόλυτα καλυμμένος από τα δέντρα !!Μάλλον σε μερικούς εκτός από οφθαλμίατρο και παθολόγο πρέπει να προστεθεί και ψυχίατρος στις ιατρικές «εξετάσεις» πριν πάρουν άδεια οδήγησης ή τουλάχιστον να εξετάζονται μετά από τέτοια ατυχήματα..
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]