-
Φαντάσου ότι από το μαθηματικό σαλονίκης είμαστε 4 εδώ μέσα. Και εννοείται ότι σχολή δεν τους είχα δει, εδώ τους γνώρισα.
-
πηγαιναν σε παραταξη ο ενας διπλα στον αλλον
Έχω και φώτο απ'την εκδήλωση...
-
δυστυχώς από το δικό μ δν έχω βρει κάποιον αλλά ελπίζω γτ στο κάτω κάτω είμαστε και 5000 ενεργοί φοιτητές...τι έτος είσαι???
επίσης έχω να καταγγείλω ζώο με μάυρο δίπορτο golf π από το τέλος της πειραιώς μέχρι το σύνταγμα πούλεψε όλα τα κόκκινα και μάλιστα τν στιγμή π είχα πράσινο σε κάθετο πριν τν ομόνοια....δυστυχώς δν πρόλαβα πινακίδες!!!! -
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα πρωτότυπο....δν μπορώ να φανταστώ γτ είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο στις 11 το βράδυ???Φιλαρακι εισαι σοβαρος? Δεν μπορεις να φανταστεις τι ενοχλει το να εχετε κλεισει ενα ολοκληρο δρομο για την παρτη σας επειδη εχετε καυλες και θελετε να επιδειξετε τα υπεραυτοκινητα σας?
Επειδη λοιπον εισαι και εσυ ενας απο αυτους απο οτι καταλαβα, πες στους ΜΑΛΑΚΕΣ τους φιλους σου οτι ειναι τυχεροι που πετυχαν ηρεμους και λογικους ανθρωπους, γιατι αμα μου κανατε εμενα το ιδιο θα σας ειχα ανοιξει το κονβοι σαν σαρδελοκουτι.
-
kacey
μάλλον ο kostas (το παιδί δεν το ξέρω) απλά τους πετυχε. δεν είχε smart. αυτό κατάλαβα.
ρε παίδες, κ οι ferrari δεν το είχαν κάνει αυτό, κ μάλιστα είχαν κλείσει ολόκληρη εθνική? κ τότε το 70% εδώ μέσα έλεγαν 'ε, δεν πειράζει, άσε τους λίγο να χαρούμε κ εμείς' κ έκραζαν εμάς τους υπολοίπους που ήμασταν αντίθετοι. με αυτή τη λογική, όποιος επικροτούσε το club ferrari κ την αστυνομία (υπό την ανοχή της οποίας μάλιστα έγιναν όλα αυτά, δηλ 200+χλμ/ώρα στην εθνική, κ δεν έγραψε κανέναν), πρέπει να αποδεχτεί κ οποιαδήποτε παρόμοια διοργάνωση. εφόσον ζούμε σε δημοκρατικό πολίτευμα κ όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο κ έχουμε τις ίδιες ελευθερίες.
εγώ είμαι ενάντια στον κανιβαλιστικό, ανατολικοκουλτουριάρικο, εγωκεντρικό, αυτοκινητιστικό πολιτισμό, κ δεν επικροττώ ούτε τη μία ούτε την άλλη διοργάνωση, διότι κ οι δύο εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιας ομάδας ατόμων μόνο προς ίδιον όφελος, διότι υπάρχει ανοχή του νόμου ( έλλεψη ισονομίας), κ εμποδίζουν τους υπόλοιπους να κινηθούν ελεύθερα.
όσοι επικροτούσαν ανάλογες διοργανώσεις, είμαι σίγουρος πως διασκεδάζουν κ τους αρέσει το όλο σκηνικό κ το αποδέχονται υπομονετικά κ με ευλάβεια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα πρωτότυπο....δν μπορώ να φανταστώ γτ είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο στις 11 το βράδυ???
Φιλαρακι εισαι σοβαρος? Δεν μπορεις να φανταστεις τι ενοχλει το να εχετε κλεισει ενα ολοκληρο δρομο για την παρτη σας επειδη εχετε καυλες και θελετε να επιδειξετε τα υπεραυτοκινητα σας?
Επειδη λοιπον εισαι και εσυ ενας απο αυτους απο οτι καταλαβα, πες στους ΜΑΛΑΚΕΣ τους φιλους σου οτι ειναι τυχεροι που πετυχαν ηρεμους και λογικους ανθρωπους, γιατι αμα μου κανατε εμενα το ιδιο θα σας ειχα ανοιξει το κονβοι σαν σαρδελοκουτι.
Kacey, όταν βλέπεις ότι ο άλλος έχει διάθεση για συζήτηση, καλό θα ήταν να μην τον παίρνεις από την μύτη.
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
@afterΊσως φταίει ότι ήμασταν μάλλον πιο παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα παλαιότερα (τέλη 80 για μενα). Εγώ θυμάμαι να περιμένω πως και πως και να παρακαλάω τον πατέρα μου να μου το δώσει στα 15 μου στους χωματόδρομούς στο εξοχικό, το ίδιο ίσχυε και για τους περισσότερους φίλους μου. Σήμερα το αυτοκίνητο έχει χάσει λίγη από την εξωτικότητά του, έχει γίνει πιο κοινό και έχει πέσει η αξία του στα μάτια της νεολαίας.
Το κακο ειναι οτι εχει χασει την εξωτικοτητα του ως μεσο οδηγικης ευχαριστησης, και εχει γινει μεσο προεκτασης πεους ή στηθους
Βλεπω ενα σωρο παιδια, να μην επιλεγουν αυτοκινητο με την ιδια βαση που επιλεγαμε παλιοτερα, αλλα με βαση τον ''πουλ μουρ factor''
Εχω φιλο που αγορασε s2000 και του λεω ''το στριβεις καθολου?''
Απαντηση:''Μπαααα, δεν ειμαι του αθληματος''
Τωρα το πουλαει γιατι λεει δεν ειναι πρακτικο
Αν ειναι να πουλησω και εγω το Ζ μου γιατι δεν ειναι πρακτικο, να παρω παπακιΛυπηθηκα το hondακι
-
drdino
Η συζητηση που παει να ανοιξει ειναι 'σιγα μωρε, ποιος ενοχληθηκε που ειχαμε μπλοκαρει ενα κεντρικοτατο δρομο στις 11 το βραδυ', και ' πλακα ειχε, πως κανετε ετσι'. Σιγα μην κατσω να συζητησω κιολας για κατι τετοιο.
Και επειδη τους εχω ξαναπετυχει και αυτους και του Punto Club, οι μαγκες πουλανε και τσαμπουκα αμα απαιτησεις να κανουν ακρη να προχωρησεις σαν ανθρωπος. Τα ιδια δεν γραφαμε την αλλη φορα με τα S2000 στην παραλιακη που ειχαν απλωθει σε ολες τις λωριδες και αποφασιζαν εκεινοι με τι ταχυτητα θα κινειται ολη η παραλιακη? Μου θελουν και παρελαση οι γαμπροι...
-
Πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλάβει ο άλλος το λάθος του με κουβέντα, παρά με το 'πες τους μαλάκες τους φίλους σου' (που θα τον κάνει να αμυνθεί). Άποψή μου φυσικά αυτή.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ίσως φταίει ότι ήμασταν μάλλον πιο παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα παλαιότερα (τέλη 80 για μενα). Εγώ θυμάμαι να περιμένω πως και πως και να παρακαλάω τον πατέρα μου να μου το δώσει στα 15 μου στους χωματόδρομούς στο εξοχικό, το ίδιο ίσχυε και για τους περισσότερους φίλους μου. Σήμερα το αυτοκίνητο έχει χάσει λίγη από την εξωτικότητά του, έχει γίνει πιο κοινό και έχει πέσει η αξία του στα μάτια της νεολαίας.
Το κακο ειναι οτι εχει χασει την εξωτικοτητα του ως μεσο οδηγικης ευχαριστησης, και εχει γινει μεσο προεκτασης πεους ή στηθους
Βλεπω ενα σωρο παιδια, να μην επιλεγουν αυτοκινητο με την ιδια βαση που επιλεγαμε παλιοτερα, αλλα με βαση τον ''πουλ μουρ factor''
Εχω φιλο που αγορασε s2000 και του λεω ''το στριβεις καθολου?''
Απαντηση:''Μπαααα, δεν ειμαι του αθληματος''
Τωρα το πουλαει γιατι λεει δεν ειναι πρακτικο
Αν ειναι να πουλησω και εγω το Ζ μου γιατι δεν ειναι πρακτικο, να παρω παπακιΛυπηθηκα το hondακι
πόσο δίκιο έχεις...
-
Εκνευριστικό σίγουρα να κλείνουν το δρόμο τα αυτοκίνητα Χ μάρκας 'για πλάκα', όπως και το να κάνουν άλλοι πιστοδρόμιο ένα δημόσιο δρόμο 'για πλάκα', όπως και το να παραβιάζουν κατά το δοκούν τον ΚΟΚ 'για πλάκα'.
Όλες οι σπασαρχίδικες συμπεριφορές είναι εκνευριστικές, ειδικά αν θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπους και περιουσίες, όχι μόνο αυτές των άλλων. -
Το διπλα-διπλα ειναι καπως βαρυ, ειναι η αληθεια, ακομα και στις 11 το βραδυ
Κατα τ' αλλα, τρελη βαρβατιλα κυκλοφορει στο φορουμ
-
Θα πω κατι
Μια φορα γυρναγα απο καφε στην Ν.Μακρη γιατι η μανα μου ζητησε να την παω στο νοσοκομειο γιατι δεν αισθανοταν καλα
Διαλεξα την Μαραθωνος γιατι θα εκανα μολις 10 λεπτα να φτασω σπιτι
Σε καποια φαση η κινηση εγινε τρελη
Ημουν και με το αμαξι και δεν μπορουσα να περασω αναμεσα απο τα αυτοκινητα
Μετα απο ωρα, ειδα οτι ειχε κινηση γιατι ειχαν κλεισει ολη την δεξια λωριδα μερικες δεκαδες αυτοκινητα που πηγαιναν με 10, και ειχαν κατι πανο κρεμασμενα απο τα τζαμια, για κατι αιτησεις προς τον δημο απο οτι καταλαβα(Ν.Μακρης)
Δηλαδη θα κινδυνευε η μανα μου, επειδη ορισμενα λαμογια θελουν να περασουν τις ιδεες τους, ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝΤΑΣ εκατονταδες αλλους πολιτες -
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
δν πηγαίνανε και όλοι δίπλα δίπλα!!!
πάντως για μένα π ήταν πρώτη φόρα είχε αρκετή πλάκα....!!
(drdino αν δν κάνω λάθος είσαι συνάδελφος!!και εγώ στο μαθηματικό σπουδάζω αλλά αθήνα!!! καλά είδα σε άλλο θέμα???)Ναι;;;;
Δεν πηγαιναν ολοι διπλα-διπλα....
Αλλα τα 6 πρωτα ζευγαρια ηταν αρκετα για να κλεισουν ΤΙΣ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ της παραλιακης....
Ασε που πηγαιναν με 60 ολοι!!!!!!!!!ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!
-
Asxeto, alla thymithika pou eimastan kapou sta 20 mx-5 ston dromo apo sounio gia lavrio kai ena range rover pou mallon eixe varethei na mas vlepei na m@lakizomaste, me to pou eide eutheia mas katapie olous!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
δν πηγαίνανε και όλοι δίπλα δίπλα!!!
πάντως για μένα π ήταν πρώτη φόρα είχε αρκετή πλάκα....!!
(drdino αν δν κάνω λάθος είσαι συνάδελφος!!και εγώ στο μαθηματικό σπουδάζω αλλά αθήνα!!! καλά είδα σε άλλο θέμα???)To δίπλα δίπλα είναι το σπαστικό. Να το καταλάβω για κανένα χιλιόμετρο, αλλά αν συνεχιστεί για ικανή απόσταση γίνεται σπαστικό για τους άλλους που θέλουν να πάνε πιο γρήγορα, όσο και αν έχει πλάκα για τους συμμετέχοντες.
(συνάδελφος, ναι )
Απο την Βουλιαγμενη, μεχρι το φαναρι του Ζαχου στη Βαρκιζα.
Δεν μπορουσα να περασω!
Ετσι πηγαν μεχρι το Ribbas!!!!!Δειτε μας ολοι.... Εχουμε κουβαδες κ εχουμε κλεισει ολο το δρομο μια κ ειμαστε μαλακες!!!!!!!!!!!
ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
kaceyμάλλον ο kostas (το παιδί δεν το ξέρω) απλά τους πετυχε. δεν είχε smart. αυτό κατάλαβα.
ρε παίδες, κ οι ferrari δεν το είχαν κάνει αυτό, κ μάλιστα είχαν κλείσει ολόκληρη εθνική? κ τότε το 70% εδώ μέσα έλεγαν 'ε, δεν πειράζει, άσε τους λίγο να χαρούμε κ εμείς' κ έκραζαν εμάς τους υπολοίπους που ήμασταν αντίθετοι. με αυτή τη λογική, όποιος επικροτούσε το club ferrari κ την αστυνομία (υπό την ανοχή της οποίας μάλιστα έγιναν όλα αυτά, δηλ 200+χλμ/ώρα στην εθνική, κ δεν έγραψε κανέναν), πρέπει να αποδεχτεί κ οποιαδήποτε παρόμοια διοργάνωση. εφόσον ζούμε σε δημοκρατικό πολίτευμα κ όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο κ έχουμε τις ίδιες ελευθερίες.
εγώ είμαι ενάντια στον κανιβαλιστικό, ανατολικοκουλτουριάρικο, εγωκεντρικό, αυτοκινητιστικό πολιτισμό, κ δεν επικροττώ ούτε τη μία ούτε την άλλη διοργάνωση, διότι κ οι δύο εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιας ομάδας ατόμων μόνο προς ίδιον όφελος, διότι υπάρχει ανοχή του νόμου ( έλλεψη ισονομίας), κ εμποδίζουν τους υπόλοιπους να κινηθούν ελεύθερα.
όσοι επικροτούσαν ανάλογες διοργανώσεις, είμαι σίγουρος πως διασκεδάζουν κ τους αρέσει το όλο σκηνικό κ το αποδέχονται υπομονετικά κ με ευλάβεια.
Ωραια.... για δειξε μου που συμφωνησα με την λογικη αυτη, οταν το καναν για τα ιταλικα μπουρδελα;;;;;
-
Όταν ομάδες αυτοκινήτων πάνε 'παρέα', πρέπει να φροντίζουν, ΧΩΡΙΣ να εμποδίζουν την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων, να διατηρούν οπτική επαφή μεταξύ τους για το συντονισμό τους. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα PMR. Το να κλείνεις ολόκληρο δρόμο είναι αγένεια και παλιανθρωπιά.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα πρωτότυπο....δν μπορώ να φανταστώ γτ είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο στις 11 το βράδυ???
Φιλαρακι εισαι σοβαρος? Δεν μπορεις να φανταστεις τι ενοχλει το να εχετε κλεισει ενα ολοκληρο δρομο για την παρτη σας επειδη εχετε καυλες και θελετε να επιδειξετε τα υπεραυτοκινητα σας?
11 η ωρα, στο αντιθετο δεν βγαινεις για προσπεραση.... Γιατι θα παρεις κανενα στο λαιμο σου...
Οποτε υπομονη μεχρι την Βαρκιζα οπου οι λωριδες ειναι 3...
Ε εκει τα πηρα!!!!!!
...Πηγα να βγαλω μερικους off-road στην ευθεια της Βαρκηζας, γιατι εκει επιασαν και τις 3 λωριδες τα ΖΩΑ!!!!!!!!!ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλάβει ο άλλος το λάθος του με κουβέντα, παρά με το 'πες τους μαλάκες τους φίλους σου' (που θα τον κάνει να αμυνθεί). Άποψή μου φυσικά αυτή.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΙΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]