-
Υπαρχουν ιδιαιτεροι λογοι να την προτιμησει κανεις σε σχεση με μια m3 e46?
Όχι γιατι δεν είναι για herades.
-
Για αναλυσε το λιγο....
-
Δεν νομίζω ότι κάποιος που θα σκεφτόταν την αγορά Μ3 θα λοξοκοίταζε προς Maserati μεριά.
Σα να συγκρίνουμε RX8 με Brera...
-
oι προδιαγραφες ειναι κοντα ομως πιστευω...κουπε αμαξωματα, ιδια κυβικα, σχετικα κοντα σε ιπποδυναμη, ''μπλοκε διαφορικα''
δεν ξερω ομως σε επιπεδο αισθησης αν η maserati ειναι πιο ''βαρια'' και ισως οχι τοσο δεκτικη σε παιχνιδια -
-
Aυτος ο γλοιωδης το εκανε απλα μια ταξιτζιδικη περιφορα. Θεωρειται τεστ αυτο τωρα?
-
Ο Θεοφράστου είναι cult και άρα υπεράνω κριτικής.
-
http://www.nooz.gr/automoto/maserati-gr ... c-stradale
bella macchina για βόλτες στην ηλιόλουστη Ελλάδα... -
Μορε και η απλη Grand Cabrio ειναι μια χαρα για βολτες στην Ελλαδα..... για να λεμε και του στραβουτο δικιο και η 6αρα η ανοιχτη ειναι ομορφη και για βολτες επισης!!!
-
το θεμα ειναι πως οριζεται η βολτα με τετοια αυτοκινητα....κατεβασμενη κουκουλα, μουσικουλα και χαλαρα στη δεξια με 50 να μας βλεπει και κανα ματι να ζηλευει ή κατεβασμενη κουκουλα, κλειστο το ραδιο, η πιο σπορ ρυθμιση σε κιβωτιο, γκαζι κλπ και να ξεμπαζωνεις την ασφαλτο?
προσωπικα βολτα για μενα με ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι το δευτερο, το πρωτο ειναι ταλαιπωρια και ιεροσυλια μαζι -
Ο καθένας την ορίζει όπως γουστάρει. Προσωπικά μπορώ να σου δώσω αρκετούς διαφορετικούς ορισμού για μένα ανάλογα με την στιγμή. Το θέμα είναι να το ευχαριστιέσαι
-
εγω φιλε μου αν ειχα τετοιο αυτοκινητο θα κυκλοφορουσα με μονο μια διαθεση: πολεμος!!
αν θελω να κανω ρομαντζαδα υπαρχουν και τα απλα καθημερινα οχηματα....αρα δεν υφισταται η λεξη ''βολτα'' για μενα με την εννοια που εχουν οι περισσοτεροι στο μυαλο τους -
Ο χρήστης heras έγραψε:
εγω φιλε μου αν ειχα τετοιο αυτοκινητο θα κυκλοφορουσα με μονο μια διαθεση: πολεμος!!
αν θελω να κανω ρομαντζαδα υπαρχουν και τα απλα καθημερινα οχηματα....αρα δεν υφισταται η λεξη ''βολτα'' για μενα με την εννοια που εχουν οι περισσοτεροι στο μυαλο τουςΗ 'βολτα' που εννοεις τοτε μονο σε πιστα εχει νοημα....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η 'βολτα' που εννοεις τοτε μονο σε πιστα εχει νοημα....Γιατί; Μια χαρά την κάνεις και σε δρόμο. Αλλά εκεί χρειάζεσαι κλειστό.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
το θεμα ειναι πως οριζεται η βολτα με τετοια αυτοκινητα....κατεβασμενη κουκουλα, μουσικουλα και χαλαρα στη δεξια με 50 να μας βλεπει και κανα ματι να ζηλευει ή κατεβασμενη κουκουλα, κλειστο το ραδιο, η πιο σπορ ρυθμιση σε κιβωτιο, γκαζι κλπ και να ξεμπαζωνεις την ασφαλτο?
προσωπικα βολτα για μενα με ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι το δευτερο, το πρωτο ειναι ταλαιπωρια και ιεροσυλια μαζιεννοείται επιθετική βόλτα... είναι το ατού των ανοιχτών ότι ακούς κινητήρα και αισθάνεσαι φύση... όπως και στις μηχανές. Άσε που έχω παρατηρήσει ότι σε πολλά νέα μοντέλα που έχουν πολύ σπορ διαθέσεις οι εξατμίσεις τους, και καθώς υπήρχαν στο παρελθόν παράπονα για λιγότερο από το επιθυμητό θόρυβο εξάμτισης, στις κλειστές εκδόσεις γίνονται ένα ενοχλητικό βουιτό σε μεσαίες στροφές το οποίο απελευθερώνεται πλήρως όταν μπορείς να κατεβάσεις κουκούλα και έτσι να χαρείς όλο το εύρος της ηχητικής τους πανδεσίας!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η 'βολτα' που εννοεις τοτε μονο σε πιστα εχει νοημα....
Γιατί; Μια χαρά την κάνεις και σε δρόμο. Αλλά εκεί χρειάζεσαι κλειστό.
Ε!! καλα τοτε... αν ειναι να πηγαινω καθε μερα στο Ring ναι ειναι το ιδανικο... αλλα δε νομιζω να το κανει καποιος αυτο για να κυκλοφορει τα σουπερκαρς, Αχ εχθες βραδυ ηταν πλαι μου μια ασπρη καλιφορνια... μια χαρα για 'βολτα' και αυτη μην την θεωρειτε του πεταματου....
-
-
Το Tribute Ferrari το πουλανε εδω 61000 ευρω (Ντοχα) ετιμοπαραδοτο σε κιτρινο, το εσωτερικο του παντως ειναι λιγο μουντο σε σχεση με το edizione Maserati...
-
61000 για ένα αυτοκίνητο που έχει μικρές αλλαγές από το απλό άμπαρθ?! Πρέπει να είσαι πολύ μ.... για να το πάρεις!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
61000 για ένα αυτοκίνητο που έχει μικρές αλλαγές από το απλό άμπαρθ?! Πρέπει να είσαι πολύ μ.... για να το πάρεις!Κάπου 45.000 κοστίζει στην Ιταλία.
Όσο μαλάκας είσαι για να πάρεις ένα Mini Cooper S Works. Θαρρείς πως αυτό είναι φθηνότερο? Προς θεού δεν υπερασπίζομαι πως είναι μια λογική τιμή, αλλά βρίσκω παντελώς άστοχο το σχόλιο σου, την ώρα που σου προσφέρεται με 20 χιλιάδες ευρώ με το κλειδί στο χέρι ένα βασικό Abarth των 135 ίππων. Οπότε εσένα τι σε αφορά πόσο έχει μια ιδιαίτερη έκδοση με πολύ μικρές αλλαγές όπως αναφέρεις? Ίσα ίσα θα έπρεπε να χοροπηδάς από τη χαρά σου που αγόρασες Abarth με πλην 30-40 χιλιάδες ευρώ και τους έπιασες κότσους!!!Κατά τα άλλα, βρίσκω το Edizione Maserati την καλύτερη έκδοση, όντας 500C κιόλας.
---> MASERATI FORUM