-
Στις φωτο δεν πολυφαίνεται αλλά πιστεύω ότι είναι μεγάλο αυτοκίνητο για αυτό το σουλούπι (για χατς εννοώ) και δεν του πάει.
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι αμέ, είναι εξίσου άθλια και τα δύο.Κάποτε έλεγες ότι ήταν όμορφο, τώρα τι έγινε;
Καλημερα παιδια,
ολοι το εχουμε 1-1,5 χρονο.
Απο τριγμους πως παμε? Εγω εχω αρχισει να ακουω κατι τακ τουκ και δεν μου αρεσει καθολου!
Τελικα με την μεχρι τωρα εμπειρια μου ενα πραγμα διαπιστωνω:''ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ''
Η επομενη επιλογη μου θα ειναι ξανα Γερμανια και μαλλον VW ή Audi!
Και επειδή το δικό σου σου έβγαλε πρόβλημα σημαίνει ότι είναι μάπα;
Έχεις μπει καθόλου στα φορουμς των αυτοκινήτων που αναφέρεις ή άλλων μοντέλων γερμανικής κατασκευής για να δεις τι προβλήματα έχουν βγάλει;
Αλλά ξέχασα αυτά τα ονομάζουν παιδικές ασθένειες ενώ αν βγάλει κάποια βλάβη το Cruze είναι για πέταμα! -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Ναι αμέ, είναι εξίσου άθλια και τα δύο.
Κάποτε έλεγες ότι ήταν όμορφο, τώρα τι έγινε;
Κάποιο λάθος κάνεις, αποκλείεται εγώ να είπα στα σοβαρά ότι το 5θυρο cruze και το lancer sportsback είναι όμορφο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι αμέ, είναι εξίσου άθλια και τα δύο.
Κάποτε έλεγες ότι ήταν όμορφο, τώρα τι έγινε;
Κάποιο λάθος κάνεις, αποκλείεται εγώ να είπα στα σοβαρά ότι το 5θυρο cruze και το lancer sportsback είναι όμορφο.
Για να μην ξεχνιόμαστε, εδώ δηλ έκανες πλάκα;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=26150&p=1880237&hilit=cruze#p1880237
Δεν νομίζω!
Εμένα μου φαίνεται ότι μιλούσες πολύ σοβαρά, όταν έλεγες:.... ένα αμαξάκι με καλό value for money πήρες,όμορφο, με καλούς χώρους και καλό εξοπλισμό..
Μάλλον εσύ κάνεις λάθος, όχι εγώ.
Τελικά είναι άθλιο εμφανισιακά ή όμορφο;;
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=26150&p=1880237&hilit=cruze#p1880237
Δεν νομίζω!
Εμένα μου φαίνεται ότι μιλούσες πολύ σοβαρά, όταν έλεγες:.... ένα αμαξάκι με καλό value for money πήρες,όμορφο, με καλούς χώρους και καλό εξοπλισμό..
Ακόμα και στις πέτρες είναι προφανές ότι μιλάει για το Cruze που υπήρχε στις 26/5/10, που τότε δεν είχε καν εμφανιστεί το εκτρωματικό 5θυρο εξάμβλωμα.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Δεν νομίζω!
Ακόμα και στις πέτρες είναι προφανές ότι μιλάει για το Cruze που υπήρχε στις 26/5/10, που τότε δεν είχε καν εμφανιστεί το εκτρωματικό 5θυρο εξάμβλωμα.
άμα θες να παρεξηγηθείς, θα παρεξηγηθείς ο κόσμος να χαλάσει
-
@nikstar: περιμένω την αναίρεση των λεγομένων σου.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παρουσιάστηκε το 5θυρο παραγωγής.
http://www.autoweek.nl/autonieuws/16085/Chevrolet-Cruze-hatchback-is-officieelΜπροστά όμορφο αφού είναι ίδιο με το sedan...
Από τα πλάγια τρώγεται η όψη του...
Όταν το κοιτάς από πίσω η σχεδίαση δεν αποπνέει δυναμικότητα. -
Γιατί δεν σας αρέσουν τα μεγάλα (5θυρα) hatchback?
Δεν είναι πολύ πιο άσχημα. -
το μοντέλο παραγωγής λέει , θα έχει άλλα φανάρια,
κρίμα που δεν έμειναν τα πίσω φανάρια του λευκού δείγματος από το Παρίσι.
πάντως το concept car έχει πιο ωραία πίσω φανάρια,
όποιος τολμήσει να το πει αυτό
εντελώς άσχημο, να του καεί το DVD! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν είναι πολύ πιο άσχημα.Και όμως είναι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι πολύ πιο άσχημα.Και όμως είναι...
Ειναι κατι σαν OPEL SIGNUM που πηγε ακλαφτο!!!
-
παιδια μπορειτε να μετρησετε ακομη και με μεζουρα τα πισω αμορτισερ και να μου πειτε αν το cruze λιγο γερνει;
-
Το ύψος το καθορίζουν τα ελατήρια, όχι τα αμορτισέρ...
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
παιδια μπορειτε να μετρησετε ακομη και με μεζουρα τα πισω αμορτισερ και να μου πειτε αν το cruze λιγο γερνει;τον παιρνει και γερνει κανονικα φιλε
-
παιδια μπορειτε να μετρησετε ακομη και με μεζουρα τα πισω αμορτισερ και να μου πειτε αν το cruze λιγο γερνει;είσαι σίγουρος ότι το κοιτάς στο ίσιωμα?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ειναι κατι σαν OPEL SIGNUM που πηγε ακλαφτο!!!Αδικημένο ως μοντέλο παραγωγής το συγκεκριμένο. Σαν πρωτότυπο μέχρι και καφετιέρα είχε μέσα και έδειχνε πολυτελές! Λίγο υπερυψωμένο να ήταν θα είχαν ένα ομορφούλικο crossover!
παιδια μπορειτε να μετρησετε ακομη και με μεζουρα τα πισω αμορτισερ και να μου πειτε αν το cruze λιγο γερνει;
Μέτρα την απόσταση από τον θόλο μέχρι το έδαφος και από τις δυο πλευρές να δεις! Τα ελατήρια είναι αυτά που ρυθμίζουν την απόσταση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ειναι κατι σαν OPEL SIGNUM που πηγε ακλαφτο!!!
Αδικημένο ως μοντέλο παραγωγής το συγκεκριμένο. Σαν πρωτότυπο μέχρι και καφετιέρα είχε μέσα και έδειχνε πολυτελές! Λίγο υπερυψωμένο να ήταν θα είχαν ένα ομορφούλικο crossover!
Μέτρα την απόσταση από τον θόλο μέχρι το έδαφος και από τις δυο πλευρές να δεις! Τα ελατήρια είναι αυτά που ρυθμίζουν την απόσταση.
απο την μερια του οδηγου ειναι εναν ποντο χαμηλοτερο αλλα οταν το βλεπεις απο πισω φαινεται σαν να γερνει περισσοτερο αν καποιος αντιμετωπισε το παραμικρο ας το παραθεσει
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
τον παιρνει και γερνει κανονικα φιλε
σε βλεπω απογοητευμενο το πηγες αντιπροσωπεια; τι αλλα προβληματα σου εχει βγαλει;
-
απο την μερια του οδηγου ειναι εναν ποντο χαμηλοτερο αλλα οταν το βλεπεις απο πισω φαινεται σαν να γερνει περισσοτερο αν καποιος αντιμετωπισε το παραμικρο ας το παραθεσειΒασικά θόλο με κέντρο ζάντας έπρεπε να γραψω πιο σωστά. Μπορεί να έχει κάτσει έστω και λίγο το λάστιχο και να δείχνει διαφορά με το έδαφος.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
απο την μερια του οδηγου ειναι εναν ποντο χαμηλοτερο αλλα οταν το βλεπεις απο πισω φαινεται σαν να γερνει περισσοτερο αν καποιος αντιμετωπισε το παραμικρο ας το παραθεσει
Βασικά θόλο με κέντρο ζάντας έπρεπε να γραψω πιο σωστά. Μπορεί να έχει κάτσει έστω και λίγο το λάστιχο και να δείχνει διαφορά με το έδαφος.
Βαλτε με στην πριζα και βαζω ΠΩΛΗΤΑΙ αυριο το πρωι!
Chevrolet Cruze