-
Ο χρήστης glko έγραψε:
- Ο συναγερμος ειναι της πλακας (Χωρις να απασφαλισω βαζω κλειδι στην πορτα - χτυπαει - και μολις βαλω μπροστα σταματαει και φευγω) Χρησιμοποιείς τό κλειδί ,και όχι το κοντρόλ ?
Χρησιμοποιω το κλειδι γιατι εξω απο την τραπεζα που σηκωνω λεφτα υπαρχει ενας μεγαλος στηλος της ΔΕΗ.
Εκει ο συναγερμος νεκρωνει.
Ουτε ανοιγει ουτε κλεινει.
Ειναι το μονο σημειο που υπαρχει προβλημα.
Οι λυσεις ειναι 2:- Δεν ξανασηκωνω λεφτα και μετα καυχιεμαι οτι εχω οικονομικο αμαξι.
- Αλλαζω τραπεζα και παω σε μια με καλυτερο επιτοκιο καταθεσεων.
Είδες που το εντοπίσαμε τελικά τό πρόβλημα ,δέν έφταιγε ο συναγερμός.....Φταίει οτι έχεις ακόμα λεφτά σε τράπεζα.
Ο κατασκευαστής δέν τό είχε υπολογίσει αυτό , για την Ελληνική αγορά!!! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λίγο ψάξιμο είναι καλό πριν αρχίζουμε τις ειρωνείες και τις επιθέσειςΣυγνώμη αλλά την ειρωνεία που την είδες;
Χιούμορ έκανα προσπαθώντας να εκφράσω τις απορίες μου και να προσπαθήσω να του δώσω να καταλάβει τι εννοώ.
Η απάντηση στις απορίες μου, αν κάποιος ήξερε να απαντήσει, θα ήταν ότι δεν έχει σημασία που είναι το σήμα 'Airbag' όπως είπε και ο aggelooos2000 μιας και ο αερόσακος μπορεί να σκάσει από αλλού και θα τελείωνε το θέμα εκεί.ενώ δεν ξέρουμε που μας πάνε τα 4
Αυτό πάλι τι είναι;;
Είσαι και moderator, ντροπή σου.
Να μην πέσω στο επίπεδό σου και απαντήσω, σταματάω εδώ -
Ο χρήστης kostas69 έγραψε:
Γεια σε ολους,
Ειμαι κατοχος ενος 1600LS+ εδω και εναμιση χρονο με 13000χλμ και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο.
Θεματα που εχω παρατηρησει ειναι.- Καιει αρκετα, ειδικα μεσα στην Αθηνα.
- Τα πλαστικα γδερνονται ευκολα, επισης παρατηρησα καποια μικρα σκασιματακια στο δερμα του τιμονιου.
- Υπαρχει μια περιεργη μυρωδια στην καμπινα (κατι μεταξύ καινουργιλας - αποτσιγαρου) η οποια εμφανιζεται οταν ο κινητηρας εχει ζεσταθει. Εαν το αυτοκινητο μεινει παρκαρισμενο για καιρο η μυρωδια εξαφανιζεται. Δεν ξερω εαν ειναι καποιο πλαστικο που ζεσταινεται και μυριζει ή ειναι ο καταλυτης ή το φιλτρο καμπινας. Επισης απο καπου, κοντα στα ποδια του οδηγου, βγαινει ζεστος αερας με κλειστο κλιματισμο/καλοριφερ (ειδικα το καλοκαιρι και μετα απο ωρα με την μηχανη αναμμενη). Αυτα συμβαινουν απο τοτε που το πηρα.
Επισης εχτες αφου εβαλα βενζινη, παρατηρησα οτι ο δεικτης καυσιμου ανεβαινε αρκετα αργα. Κατα την διαδρομη στην εθνικη προς Αθήνα η ενδειξη καυσίμου του δείκτη μηδενίστηκε ξαφνικά και η ένδειξη χλμ που απομενουν εβγαλε παυλες. Αυτο συνεχιστηκε μεχρι και που παρκαρα. Σημερα το πρωι οταν το ξαναβαλα μπροστα οτι ο δεικτης καυσιμου ξεκινησε απο το μηδεν και ανεβαινε παλι αρκετα αργα. Πηρα τηλ στη κεντρικη αντιπροσωπια και μου ειπαν να το παω απο εκει για να το δουν πιθανον για αναβάθμιση στο software (Ξανά!!!).
Παντως σε γενικες γραμμες το αυτοκινητo ειναι αστερι για τα λεφτα του.
Καταρχήν καλώς ήρθες.
Σε τί χρώμα είναι το δικό σου cruzάκι ?
Τα πλαστικά όντως γδέρνονται πολύ εύκολα!!Τά δέρματα στο τιμόνι καί στον λεβιέ των ταχυτήτων κάνουν ξεφτίσματα μέ ελάχιστη χρήση.Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που άλλαξαν τιμόνι γι'αυτό τον λόγο.
Εγώ όταν το αγόρασα του έβαλα αμέσως δερμάτινο κάλυμμα τιμονιού,όσο για τον λεβιέ , μου έχει κάνει κάποια μικρά ξεφτίσματα που δέ αξίζει όμως να τόν αλλάξω ,τουλάχιστον ακόμα.
Όσο γιά τήν μυρωδιά καί τον δείκτη καυσίμου ενημέρωσε μας τί θα σου πούν από την αντιπροσωπεία.
Ό ζεστός αέρας στα πόδια πιθανότατα είναι θέμα τής τελευταίας ρύθμισης που έχεις κάνει στόν κλιματισμό ,αντί γιά κάποια διαρροή.Γιά άλλαξε τις ρυθμίσεις και τσέκαρε το ενώ είναι ανοικτό οτι δέν βγάζει αέρα από τα πόδια.
Συμφωνούμε ,το αυτοκίνητο είναι αστέρι -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Η απάντηση στις απορίες μου, αν κάποιος ήξερε να απαντήσει, θα ήταν ότι δεν έχει σημασία που είναι το σήμα 'Airbag' όπως είπε και ο aggelooos2000 μιας και ο αερόσακος μπορεί να σκάσει από αλλού και θα τελείωνε το θέμα εκεί.Επέμενες και ήσουν απόλυτος οτι το δικό σου cruze έχει 8 αερόσακους.Επέμενες δέν εξέφραζες απορία .
Οταν σου παρέθεσα τα site της chevrolet που επιβεβαίωναν αυτά που σου έλεγα εσύ συνέχισες να επιμένεις, τότε με απορία καί ''χιουμοράκι''.
Β + Α , ΒΑ . Όταν σου αποδεικνυω οτι το cruze στην Ευρωπα'ι'κή του έκδοση έχει 6 αερόσακους , και εσύ βλέπεις 8, ή 18, ή 118 νταπελάκια...Τί συμπέρασμα βγάζεις ??.....
....Έλεος!!!
Τό νά κάνεις λάθος δέν είναι πρόβλημα,όλοι κάνουμε.Το πρόβλημα είναι να επιμένεις στό λάθος σου,καί νά μήν το παραδέχεσαι.
Λυπάμαι αλλά υποτιμάς την νοημοσύνη σου όταν μας λες οτι περίμενες το σχόλιο του aggelooos2000 για να καταλάβεις τα παραπάνω ,αφού σου είχαν δοθεί όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδείκνυαν το αυτονόητο.
Και επειδή ευτυχώς τα γραπτά μένουν,γύρισε δυο σελίδες πίσω και δές πώς άρχισε η συζήτηση καί έπειτα πώς κατέληξε. -
Λίγο ψάξιμο είναι καλό πριν αρχίζουμε τις ειρωνείες και τις επιθέσεις
Συγνώμη αλλά την ειρωνεία που την είδες;
Χιούμορ έκανα προσπαθώντας να εκφράσω τις απορίες μου και να προσπαθήσω να του δώσω να καταλάβει τι εννοώ.
Η απάντηση στις απορίες μου, αν κάποιος ήξερε να απαντήσει, θα ήταν ότι δεν έχει σημασία που είναι το σήμα 'Airbag' όπως είπε και ο aggelooos2000 μιας και ο αερόσακος μπορεί να σκάσει από αλλού και θα τελείωνε το θέμα εκεί.ενώ δεν ξέρουμε που μας πάνε τα 4
Αυτό πάλι τι είναι;;
Είσαι και moderator, ντροπή σου.
Να μην πέσω στο επίπεδό σου και απαντήσω, σταματάω εδώΠάνε διάβασε τι έγραψες άνθρωπε μου και άσε τα επίπεδα και ανισόπεδα. Το χιλιοειπωμένο επιχείρημα του χιούμορ έκανα δεν έχει και ιδιαίτερη αξία.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Γεια σε ολους,
Ειμαι κατοχος ενος 1600LS+ εδω και εναμιση χρονο με 13000χλμ και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο.
Θεματα που εχω παρατηρησει ειναι.- Καιει αρκετα, ειδικα μεσα στην Αθηνα.
- Τα πλαστικα γδερνονται ευκολα, επισης παρατηρησα καποια μικρα σκασιματακια στο δερμα του τιμονιου.
- Υπαρχει μια περιεργη μυρωδια στην καμπινα (κατι μεταξύ καινουργιλας - αποτσιγαρου) η οποια εμφανιζεται οταν ο κινητηρας εχει ζεσταθει. Εαν το αυτοκινητο μεινει παρκαρισμενο για καιρο η μυρωδια εξαφανιζεται. Δεν ξερω εαν ειναι καποιο πλαστικο που ζεσταινεται και μυριζει ή ειναι ο καταλυτης ή το φιλτρο καμπινας. Επισης απο καπου, κοντα στα ποδια του οδηγου, βγαινει ζεστος αερας με κλειστο κλιματισμο/καλοριφερ (ειδικα το καλοκαιρι και μετα απο ωρα με την μηχανη αναμμενη). Αυτα συμβαινουν απο τοτε που το πηρα.
Επισης εχτες αφου εβαλα βενζινη, παρατηρησα οτι ο δεικτης καυσιμου ανεβαινε αρκετα αργα. Κατα την διαδρομη στην εθνικη προς Αθήνα η ενδειξη καυσίμου του δείκτη μηδενίστηκε ξαφνικά και η ένδειξη χλμ που απομενουν εβγαλε παυλες. Αυτο συνεχιστηκε μεχρι και που παρκαρα. Σημερα το πρωι οταν το ξαναβαλα μπροστα οτι ο δεικτης καυσιμου ξεκινησε απο το μηδεν και ανεβαινε παλι αρκετα αργα. Πηρα τηλ στη κεντρικη αντιπροσωπια και μου ειπαν να το παω απο εκει για να το δουν πιθανον για αναβάθμιση στο software (Ξανά!!!).
Παντως σε γενικες γραμμες το αυτοκινητo ειναι αστερι για τα λεφτα του.
Καταρχήν καλώς ήρθες.
Σε τί χρώμα είναι το δικό σου cruzάκι ?
Τα πλαστικά όντως γδέρνονται πολύ εύκολα!!Τά δέρματα στο τιμόνι καί στον λεβιέ των ταχυτήτων κάνουν ξεφτίσματα μέ ελάχιστη χρήση.Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που άλλαξαν τιμόνι γι'αυτό τον λόγο.
Εγώ όταν το αγόρασα του έβαλα αμέσως δερμάτινο κάλυμμα τιμονιού,όσο για τον λεβιέ , μου έχει κάνει κάποια μικρά ξεφτίσματα που δέ αξίζει όμως να τόν αλλάξω ,τουλάχιστον ακόμα.
Όσο γιά τήν μυρωδιά καί τον δείκτη καυσίμου ενημέρωσε μας τί θα σου πούν από την αντιπροσωπεία.
Ό ζεστός αέρας στα πόδια πιθανότατα είναι θέμα τής τελευταίας ρύθμισης που έχεις κάνει στόν κλιματισμό ,αντί γιά κάποια διαρροή.Γιά άλλαξε τις ρυθμίσεις και τσέκαρε το ενώ είναι ανοικτό οτι δέν βγάζει αέρα από τα πόδια.
Συμφωνούμε ,το αυτοκίνητο είναι αστέριΝα πω κι άγω κάτι βρε παιδιά
Το αμάξι το έχουμε στην οικογένεια και μιας που έχει ήδη ξεπεράσει τα 30.000 χιλιάδες χλμ ο λεβιές, το τιμόνι και τα πλαστικά είναι σε υπεράριστη κατάσταση και να φανταστείτε πως έχει μπει μέσα κόσμος και κοσμάκης και το οδηγούνε 3 άτομα. ( υπάρχουν κι άλλα αμάξια απλά όποιος θέλει να το πάρει το παίρνει)Εγώ το μόνο πρόβλημα από αυτά που έχετε δηλώσει που έχω βρει είναι τα φρένα και το θέμα που είχε γίνει με το ραδιόφωνο και το συναγερμό που το διόρθωσαν με την αναβάθμιση. Επίσης το θέμα κατανάλωσης δεν είναι τόσο πρόβλημα ακριβώς . Θέλω να πω πως με τα κιλά που κουβαλάει ο 1.6 δεν είναι ο κατάλληλος κινητήρας με αποτέλεσμα τις μέτριες επιδόσεις και ρεπρίζ και την κατανάλωση (εμένα είναι κολλημένη από τα 17 χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι τώρα στο 9,5 καθώς δεν έχει γίνει ρισετ απο τότε )
Αυτά
-
- Ο συναγερμος ειναι της πλακας (Χωρις να απασφαλισω βαζω κλειδι στην πορτα - χτυπαει - και μολις βαλω μπροστα σταματαει και φευγω) Χρησιμοποιείς τό κλειδί ,και όχι το κοντρόλ ?
Χρησιμοποιω το κλειδι γιατι εξω απο την τραπεζα που σηκωνω λεφτα υπαρχει ενας μεγαλος στηλος της ΔΕΗ.
Εκει ο συναγερμος νεκρωνει.
Ουτε ανοιγει ουτε κλεινει.
Ειναι το μονο σημειο που υπαρχει προβλημα.
Οι λυσεις ειναι 2:- Δεν ξανασηκωνω λεφτα και μετα καυχιεμαι οτι εχω οικονομικο αμαξι.
- Αλλαζω τραπεζα και παω σε μια με καλυτερο επιτοκιο καταθεσεων.
Είδες που το εντοπίσαμε τελικά τό πρόβλημα ,δέν έφταιγε ο συναγερμός.....Φταίει οτι έχεις ακόμα λεφτά σε τράπεζα.
Ο κατασκευαστής δέν τό είχε υπολογίσει αυτό , για την Ελληνική αγορά!!!Παλιοκορεατες,
ολα με πιστωτικη τα κανουν! -
Όταν σου αποδεικνυω οτι το cruze στην Ευρωπα'ι'κή του έκδοση έχει 6 αερόσακους , και εσύ βλέπεις 8, ή 18, ή 118 νταπελάκια...Τί συμπέρασμα βγάζεις ??.....
....Έλεος!!!Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι σου λένε και όχι ότι βλέπεις; Εγώ βλέπω 8 τέτοια σημεία στο αυτοκίνητό μου και γι'αυτό επέμενα.
Εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο σήμα μπαίνει στα σημεία όπου υπάρχει αερόσακος, ώστε να προσέχεις να μην μπλοκάρεις την έξοδό του σε περίπτωση ατυχήματος, αλλιώς ποιος ο λόγος να βάλλουν το σήμα εκεί;
Και επομένως ήταν εύλογο το ερώτημά μου για το αν έχει 6 ή 8.
Η απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι ή είναι 2 χωριστά κομμάτια αλλά απλά προσμετρώνται σαν ένα, ή ότι το που βρίσκεται το σήμα δεν υποδηλώνει την ύπαρξη αερόσακου στο σημείο, σωστά;
Η φώτο εδώ
δείχνει ότι από το σημείο στην πίσω κολόνα βγαίνει αερόσακος όπως και στην μπροστινή κολόνα. Άρα αν 'δεν ενώνονται στον αέρα' σημαίνει ότι είναι δύο χωριστά κομμάτια και απλά προσμετρώνται σαν ένα, σωστά;
Η φώτο όμως αυτή είναι από volvo άρα δεν είμαστε σίγουροι ότι θα είναι το ίδιο και στο cruze. Το ποιο πιθανό είναι να είναι το ίδιο και στο cruze και ότι δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέει ο agelos2000 τουλάχιστον για το cruze.
Και τέλος αν νομίζεις ότι σε ειρηνεύτηκα σου ζητάω συγνώμη, δεν είχα τέτοια πρόθεση.Πάνε διάβασε τι έγραψες άνθρωπε μου και άσε τα επίπεδα και ανισόπεδα. Το χιλιοειπωμένο επιχείρημα του χιούμορ έκανα δεν έχει και ιδιαίτερη αξία.
Και εσένα αυτό σου δίνει άλλοθι να γράφεις ότι και θες και να προσβάλεις όποιον γουστάρεις; Ή επειδή είσαι mod έχεις το αλάθητο;;
-
Φέρε τη μύγα πίσω. Ποιός σε προσέβαλε;
Tέσπα, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
Ο αερόσακος κεφαλής δεν βγαίνει από την A ή C pillar αλλά ξεδιπλώνει από το τόξο που τις ενώνει. Στις κολώνες βρίσκονται σημεία στήριξης.
Ελπίζω να σου λύνονται όλες οι απορίες με αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φέρε τη μύγα πίσω. Ποιός σε προσέβαλε;Tέσπα, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
Ο αερόσακος κεφαλής δεν βγαίνει από την A ή C pillar αλλά ξεδιπλώνει από το τόξο που τις ενώνει. Στις κολώνες βρίσκονται σημεία στήριξης.
Ελπίζω να σου λύνονται όλες οι απορίες με αυτό.
Μα αφού το γράφει και σε άλλα σημεία ...
-
Όταν σου αποδεικνυω οτι το cruze στην Ευρωπα'ι'κή του έκδοση έχει 6 αερόσακους , και εσύ βλέπεις 8, ή 18, ή 118 νταπελάκια...Τί συμπέρασμα βγάζεις ??.....
....Έλεος!!!Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι σου λένε και όχι ότι βλέπεις; Εγώ βλέπω 8 τέτοια σημεία στο αυτοκίνητό μου και γι'αυτό επέμενα.
Εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο σήμα μπαίνει στα σημεία όπου υπάρχει αερόσακος, ώστε να προσέχεις να μην μπλοκάρεις την έξοδό του σε περίπτωση ατυχήματος, αλλιώς ποιος ο λόγος να βάλλουν το σήμα εκεί;
Και επομένως ήταν εύλογο το ερώτημά μου για το αν έχει 6 ή 8.
Η απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι ή είναι 2 χωριστά κομμάτια αλλά απλά προσμετρώνται σαν ένα, ή ότι το που βρίσκεται το σήμα δεν υποδηλώνει την ύπαρξη αερόσακου στο σημείο, σωστά;
Η φώτο εδώ http://www.partstrain.com/images/The_Auto_Blog/volvo.curtain.500.jpg
δείχνει ότι από το σημείο στην πίσω κολόνα βγαίνει αερόσακος όπως και στην μπροστινή κολόνα. Άρα αν 'δεν ενώνονται στον αέρα' σημαίνει ότι είναι δύο χωριστά κομμάτια και απλά προσμετρώνται σαν ένα, σωστά;
Η φώτο όμως αυτή είναι από volvo άρα δεν είμαστε σίγουροι ότι θα είναι το ίδιο και στο cruze. Το ποιο πιθανό είναι να είναι το ίδιο και στο cruze και ότι δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέει ο agelos2000 τουλάχιστον για το cruze.
Και τέλος αν νομίζεις ότι σε ειρηνεύτηκα σου ζητάω συγνώμη, δεν είχα τέτοια πρόθεση.Πάνε διάβασε τι έγραψες άνθρωπε μου και άσε τα επίπεδα και ανισόπεδα. Το χιλιοειπωμένο επιχείρημα του χιούμορ έκανα δεν έχει και ιδιαίτερη αξία.
Και εσένα αυτό σου δίνει άλλοθι να γράφεις ότι και θες και να προσβάλεις όποιον γουστάρεις; Ή επειδή είσαι mod έχεις το αλάθητο;;
Σου έβαλα και 2 φωτογραφίες από πλευρικούς ανοιχτούς του cruze και στο εξήγησα αλλά και πάλι δεν κατάλαβες.
Να σου φρεσκάρω την μνήμη μιας και έβαλες μόνο αυτή του Volvo
Θα σε παρακαλέσω δε να αφήσεις την μύγα το τσαντισμένο υφάκι ΚΑΙ τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου οι οποίοι τελικά όπως φαίνεται δεν είναι χιουμοριστικοί. Δεν σου γράφω σαν μοντ αλλά σαν απλώς χρήστης. Θα μπορούσα δε να διαχειριστώ διαφορετικά την όλη κατάσταση από την αρχή αλλά θεωρούσα πως υπάρχει η κλασσική παρεξήγηση του γραπτού λόγου στο εριστικό ύφος γραφής σου. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σου έβαλα και 2 φωτογραφίες από πλευρικούς ανοιχτούς του cruze και στο εξήγησα αλλά και πάλι δεν κατάλαβες.
Να σου φρεσκάρω την μνήμη μιας και έβαλες μόνο αυτή του VolvoΔεν φαίνεται στις φωτο το πως ανοίγει, μόνο στου συναδέλφου σου (δικηγόρος είναι και το λέει αυτό >Φέρε τη μύγα πίσω. Ποιός σε προσέβαλε;
) το video φαίνεται το πως είναι.
Θα σε παρακαλέσω δε να αφήσεις την μύγα το τσαντισμένο υφάκι ΚΑΙ τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου οι οποίοι τελικά όπως φαίνεται δεν είναι χιουμοριστικοί. Δεν σου γράφω σαν μοντ αλλά σαν απλώς χρήστης. Θα μπορούσα δε να διαχειριστώ διαφορετικά την όλη κατάσταση από την αρχή αλλά θεωρούσα πως υπάρχει η κλασσική παρεξήγηση του γραπτού λόγου στο εριστικό ύφος γραφής σου.
Όταν θα βρεις έστω και έναν χαρακτηρισμό από εμένα προς εσένα, εγώ θα διαγραφώ από το forum.
Το να δημιουργούμε εντυπώσεις με λόγια του αέρα μιλώντας χωρίς παραδείγματα, επειδή δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι όταν έγραφες για εμένα >ενώ δεν ξέρουμε που μας πάνε τα 4
ήταν τουλάχιστον λάθος σου, είναι το πιο εύκολο όταν δεν ξέρουμε τι να πούμε.
Όταν θα σε προσβάλω αναίτια τότε να δούμε το υφάκι σου.
ΥΓ 1 Γίνανε πολλοί οι δικηγόροι. Οι υπόλοιποι;;
ΥΓ 2 Έχει κανείς καμιά μυγοσκοτώστρα; Μου την ζητάνε πολλοί!
ΥΓ 3 Ξέρει κανείς τι σημαίνουν οι λέξεις: trolls, flamers;
-
Όταν μιλούσα για ειρωνείες και για δεν ξέρουμε που μας πάνε τα 4 εννοούσα αυτό
Δέν είναι ξεχωριστοί οι πλευρικοί ,είναι ένας σέ κάθε πλευρά που καλύπτει τον μπροστά καί τον πίσω επιβάτη
Πάλι δεν μου εξηγείς όταν λες ότι δεν είναι χωριστοί. Δηλ ενώνονται στον αέρα όταν ανοίγουν;
Επιμένω γιατί βλέπω στο αυτοκίνητό μου 8 σημεία με το σήμα airbag. 8 διαφορετικά parts θα σκάσουν αν γίνει το απευχόμενο.
Πως να τους κάνω 6, αφού βλέπω 8.
Αν χαλάσει ο ένας από τους πίσω πόσοι θα ανοίξουν; 5 και 3/4;Αλλά ξέρω ήταν πλακίτσα...
Καλή σου μέρα και συγνώμη και για τα -
Ο χρήστης glko έγραψε:
εεε????πιο απλα η οπισθεν κουμπωνει σε ολους σας σωστα;
-
@nikstar , Έχω εξηγήσει κατ'επανάληψη ,όσο πιό απλά και κατανοητά μπορώ αυτά που υποστηρίζω στή συζήτηση.
Δέν θα προσθέσω κάτι άλλο , γιατί το τόπικ τείνει να γίνει σαν την ...''ημέρα τής μαρμότας ''...
Καί τέλος ,όλα καλά.ΥΓ: Ξεπεράσαμε το viewtopic.php?f=13&t=46140 ,που είναι η ''ημέρα τής μαρμότας''
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όταν μιλούσα για ειρωνείες και για δεν ξέρουμε που μας πάνε τα 4 εννοούσα αυτόΔέν είναι ξεχωριστοί οι πλευρικοί ,είναι ένας σέ κάθε πλευρά που καλύπτει τον μπροστά καί τον πίσω επιβάτη
Πάλι δεν μου εξηγείς όταν λες ότι δεν είναι χωριστοί. Δηλ ενώνονται στον αέρα όταν ανοίγουν;
Επιμένω γιατί βλέπω στο αυτοκίνητό μου 8 σημεία με το σήμα airbag. 8 διαφορετικά parts θα σκάσουν αν γίνει το απευχόμενο.
Πως να τους κάνω 6, αφού βλέπω 8.
Αν χαλάσει ο ένας από τους πίσω πόσοι θα ανοίξουν; 5 και 3/4;Αλλά ξέρω ήταν πλακίτσα...
Καλή σου μέρα και συγνώμη και για ταTο ότι δεν ήξερα από που και πως σκάνε οι πλευρικοί αερόσακοι, σημαίνει για σένα ότι δεν ξέρω που πάνε τα 4;;
Και επιμένεις να το υποστηρίζεις ότι δεν με προσέβαλες;;;;
Μέχρι και ο Μαρινάκης έριξε τα μούτρα του παραδέχτηκε το λάθος τουΚαι για να τελειώνουμε με αυτό όταν εγώ ρώταγα ότι γιατί έχει τόσα σημεία με το σήμα 'airbag' αν ήξερε κάποιος να απαντήσει σωστά σε αυτό που ρώταγα είναι ότι ο πλευρικός αερόσακος όπως φαίνεται στο βίντεο που παρατέθηκε προηγουμένως, σκάει από την οροφή και δύο από τα πολλά σημεία στήριξής του είναι και (χωρίς να είναι μόνο αυτά) είναι και στις κολόνες. Τα υπόλοιπα σημεία στήριξής τους βρίσκονται κατά μήκος της οροφής, από όπου και σκάει παραμερίζοντας τα πλαστικά.
Αυτό εγώ ρώταγα. Πρακτικά το πως και από που σκάει. -
Make Love, Not War
Ας ριξουμε το φταιξιμο στο Κρουζακι που κλεβει καρδιες και αναβει αιματα .
-
Καλημερα παιδια,
ολοι το εχουμε 1-1,5 χρονο.
Απο τριγμους πως παμε? Εγω εχω αρχισει να ακουω κατι τακ τουκ και δεν μου αρεσει καθολου!
Τελικα με την μεχρι τωρα εμπειρια μου ενα πραγμα διαπιστωνω:''ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ''
Η επομενη επιλογη μου θα ειναι ξανα Γερμανια και μαλλον VW ή Audi!
-
Tι σχέση μπορεί να έχει το Cruze με αυτά ρε συ;
-
Πάνω κάτω όση έχει και το Fluence δηλαδή απολύτως καμία
Chevrolet Cruze