-
Σημερα ειδα ενα ασπρο Cruze.
Mου αρεσε -
εγω ασπρο εχω μου αρεσει.
οσο για ανταλακτικα απο οτι ξερω οπου και να πας σε δεχονται,εγω πηγα και θεσσαλονικη και βεροια και κανης δεν ειπαν τιποτα. -
Παιδιά καλημέρα, εγώ περιμένω γύρω στις 15 του μήνα να μου έρθει το 1.8
Αυτό που λέτε με το σωληνάκι λογικά θα το έχουν φτιάξει? -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Mου αρεσεΤο καλυτερο χρωμα σε cruze, σε αντιθεση με το μαυρο που δεν καταλαβαινεις αν ειναι cruze η καποιο παλιο μοντελο.
Το ηθελα και εγω αλλα λογω κακης εμπειριας με παλιοτερο ασπρο ειπα να παρω το γαλαζιο (misty lake) που ειναι μεταλλικο! -
εχει κανης προσεξη ποσο σας καιη?και αν στρωνη στα 15000 χιλ. ενοω απο θεμα καταναλωσης καυσιμου?
-
Αληθεύει ότι το 2011 το Cruze θα φορέσει τον 1.4 turbo με 140 HP που φοράει και το ASTRA? Αν παίζει κάτι τέτοιο και έχει καλή τιμούλα...
-
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
εχει κανης προσεξη ποσο σας καιη?και αν στρωνη στα 15000 χιλ. ενοω απο θεμα καταναλωσης καυσιμου?Ακόμα δεν έχω κάνει 15000 αλλά μέχρι τώρα στα 1200 που έχω κάνει και είναι όλα σε πόλη καιει περίπου 9.5 λίτρα στα 100 χλμ όσο μου καιει και ένα 1400άρι στην ίδια διαδρομή. Το θέμα είναι ότι το οδηγώ αρκετά συντηριτικά και δεν ξέρω στις τσίτες πόσο θα καίει.
-
Εμένα το 1.8 το αυτόματο μου καίει με κίνηση μέσα στην αθήνα 9.7 (έχω κάνει 2500χμ) περίπου και εκτός πόλης δύο ΣΚ που το πήρα γύρω στα 8.5 με ήρεμους οικογενειακούς ρυθμούς πάντα.
Έχω σπαστεί λίγο για το θέμα με το σωληνάκι, πήρα την αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι θα έχουν ανταλακτικό αρχές Μαρτίου !!!! και λέω εγώ αν χτυπήσει στρόφαλο (όπως αναφέρει στην επιστολή οτι μπορεί να συμβεί) θα μου αλλάξουν κινητήρα και θα μου δώσουν αποζημίωση για την απομίωση του αυτοκινήτου ???
αρχ... τι να κάνω να τους ζητήσω γραπτώς οτι το πρόβλημα δεν είναι σημαντικό όπως λένε στο τηλέφωνο και να κυκλοφορώ άφοβα μέχρι να έρθει το ανταλακτικό? -
Καλημερα,
επειδη μας καιει αρκετα και επειδη η χρηση του αυτοκινιτου τις καθημερινες γιανεται μεσα σε στενα η μεση καταναλωση ειναι περιπου 10,5l.Εχετε ακουσει τιποτε για το παρακατω link?
Το εβαλε γνωστος και ειδε τεραστια αλλαγη.
Εγω σημερα λεω να το παραγγειλω. -
αντε παλι με αυτα τα μαραφετια...τελικα ο ελληνας ειναι μεγαλο θυμα.
μακρυα, θα πεταξεις τα λεφτα σου. Ειδε κ αποτελεσμα ο αλλος
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα,
επειδη μας καιει αρκετα και επειδη η χρηση του αυτοκινιτου τις καθημερινες γιανεται μεσα σε στενα η μεση καταναλωση ειναι περιπου 10,5l.Εχετε ακουσει τιποτε για το παρακατω link?
Εγω σημερα λεω να το παραγγειλω.Δεν ακουμπάς τίποτα πάνω στο αυτοκίνητο. Περιμένεις να γράψεις 15-20 χιλιάδες χιλιόμετρα και θα ανοίξει μόνο του. Ο ήχος του θα μαλακώσει, το αμάξι θα δίνει σαν να πήρε 15 άλογα και η κατανάλωση θα πέσει 1-1.5 λίτρο. Τα GM λέμε είναι θεόσφιχτα από το εργοστάσιο...
-
Σκέψη της GM, για SS έκδοση με 260 άλογα από 2.0Τ μοτέρ...
http://www.motortrend.com/future/future ... index.html
-
και γκαζια να ανοιξει το μοτερ ,μην το καλομαθαινεις γιατι θα σου βγει τεμπελικο
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Mου αρεσε+1
-
Πολυ ωραιο το CRUZE γενικα τοσο τα ιαπωνικα οσο και τα κορεατικα παντα με αρεσει η σχδιαση τους.
Γενικα παρακολουθω την προοδο της κορεατικης αυτοκινητοβιομηχανιας. Εβλεπα τα τεχνικα χαρακτηριστικα αρκετα συχνα των κορεατικων αυτοκινητων και παρατηρουσα οτι σε τακτα χρονικα διαστηματα αλλαζαν τα τεχνικα χαρακτηριστικα των κορεατικων κινητηρων.Παρατηρουσα συνεχως αυξηση της ισχυος των κορεατικων κινητηρων και μειωση των τιμων της καταναλωσης που σημαινει οτι οι κορεατες εκαναν διαρκως προγραμματα εξελιξης των κινητηρων τους και οχι μονο. Διαβαζω στη συζητηση αυτη οτι το CRUZE το 1800αρη καιει μεσα στην πολη 9-10 λιτρα. Εαν ειναι αληθεια τοτε ο κινητηρας του ειναι σε απιστευτο επιπεδο εξελιξης.9-10 λιτρα στην πολη θα πιασει κανα 1400αρη και μαλιστα αυτοκινητο πιο ελαφρυ της κατηγοριας σουπερ μινι. Αληθεια οι κινητηρες των chevrolet ειναι οπελ; Οι κινητηρες της daewoo τι εγιναν; καταργηθηκαν; -
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Καλημερα,
Εγω σημερα λεω να το παραγγειλω.Δεν ακουμπάς τίποτα πάνω στο αυτοκίνητο. Περιμένεις να γράψεις 15-20 χιλιάδες χιλιόμετρα και θα ανοίξει μόνο του. Ο ήχος του θα μαλακώσει, το αμάξι θα δίνει σαν να πήρε 15 άλογα και η κατανάλωση θα πέσει 1-1.5 λίτρο. Τα GM λέμε είναι θεόσφιχτα από το εργοστάσιο...
Επειδη το εχω ηδη παραγγειλει, υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?
Βεβαια μεσα στην εγγυηση ειμαι αλλα καλο θα ηταν αν υπαρχει καποιος μηχανικος εδω μεσα να μου το πει.
Ρωτησα φιλο μηχανικο με δικο του συνεργειο και μαλλον θα το παραγγειλει και αυτος για το polo του!Πρωτα θα το βαλω στο jetta tsi του πατερα μου και μετα στο δικο μου.
Ο ανθρωπος που το εβαλε δεν ειναι κανενας ψευτακος του τυπου (εμενα δεν καιει), ειναι συναδελφος και καθε ΣΚ θελει (Γεμισμα Aθηνα παει Αραχωβα και γεμιζει πριν γυρισει γιατι δεν τον φτανει για γυρισμο).
Απο τοτε που το εβαλε παει και γυριζει με ενα ντεποζιτο!Εχει το compass!!!
-
Έχουμε 2010 και ακόμα πιστεύουν κάποιοι αυτά τα παπατζιλίκια;
Εγώ με 49 ευρώ σου μειώνω την κατανάλωση μέχρι και κατά 54%, σου αυξάνω την ιπποδύναμη έως και κατά 32% και το μήκος κατά 12%. Απλά πρέπει να κάνω έναν ειδικό αγιασμό με ροδόνερο, παστίς και ένα μυστικό συστατικό το οποίο δεν αποκαλύπτω για ευνόητους λόγους.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα,
Επειδη το εχω ηδη παραγγειλει, υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα?
Βεβαια μεσα στην εγγυηση ειμαι αλλα καλο θα ηταν αν υπαρχει καποιος μηχανικος εδω μεσα να μου το πει.
Ρωτησα φιλο μηχανικο με δικο του συνεργειο και μαλλον θα το παραγγειλει και αυτος για το polo του!Πρωτα θα το βαλω στο jetta tsi του πατερα μου και μετα στο δικο μου.
Ο ανθρωπος που το εβαλε δεν ειναι κανενας ψευτακος του τυπου (εμενα δεν καιει), ειναι συναδελφος και καθε ΣΚ θελει (Γεμισμα Aθηνα παει Αραχωβα και γεμιζει πριν γυρισει γιατι δεν τον φτανει για γυρισμο).
Απο τοτε που το εβαλε παει και γυριζει με ενα ντεποζιτο!Εχει το compass!!!
σκέψου κάτι απλό: γιατί δεν το έχουν ενσωματώσει οι κατασκευαστές; Θέλουν το αμάξι τους να καίει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...
σκέψου κάτι απλό: γιατί δεν το έχουν ενσωματώσει οι κατασκευαστές; Θέλουν το αμάξι τους να καίει;Σκέφτηκα κάτι απλό...
Δεν το έχουν ενσωματώσει γιατί η κατανάλωση βενζίνης βοηθά κάποιους να βγάζουν φράγκα... π.χ. πετρελαϊκές... Είναι γνωστός ο 'πόλεμος' που γίνεται σε αυτή την αγορά, ειδικά όταν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες σιγοντάρουν τις πετραιλαϊκές εταιρείες.Πάντως είναι γεγονός ότι αυτά τα μαραφέτια είναι αμφιβόλου ποιότητας. Παλιότερα το είχα χρησιμοποιήσει σε Yugo και διαπίστωσα μία μικρή οικονομία...που ίσως τελικά να ήταν λόγω βενζίνης ή ακόμα-ακόμα και λόγω ψυχολογίας.
Έχω δύο τέτοια μαραφέτια μπορώ άραγε να τα βάλω στο 207 να δω αν θα γίνει τίποτα;
-
Κλάιν μάιν... Εδώ ξοδεύουν ένα κάρο € για να μειώσουν κατά μισό λίτρο την κατανάλωση. Τέσπα, όποιος τα πιστεύει ακόμα, τι να πω... Ζήτω ο Λιάκουρας και οι 40 κλέφτες.
Chevrolet Cruze