-
Ευχαριστω πολυ.
-
Ο χρήστης nikolasps έγραψε:
Ευχαριστω πολυ.Περασα απο Μουστακα και ειδα οτι εχει γινει Nissan
Ο Κατιλιανος στον Αλιμο που το αγορασα εκλεισε.
Μαλλον ειναι οριστικο να αποσυρθει απο την Ευρωπη! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ευχαριστω πολυ.
Περασα απο Μουστακα και ειδα οτι εχει γινει Nissan
Μαλλον ειναι οριστικο να αποσυρθει απο την Ευρωπη!Πως το συμπέρανες αυτό;Απο την ανακοίνωση της εταιρίας; http://www.autoblog.gr/2013/12/05/epish ... o-to-2016/
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ευχαριστω πολυ.
Περασα απο Μουστακα και ειδα οτι εχει γινει Nissan
Μαλλον ειναι οριστικο να αποσυρθει απο την Ευρωπη!O Μουστάκας είναι ΚΑΙ chevrolet κανονικα(πωλήσεις και σέρβις και υγραεριοεγκατάσταση), αλλά έχει γίνει ΚΑΙ nissan.Bέβαια έχει φροντίσει η φίρμα της nissan να φαίνεται περισσότερο.
-
Ναι ειναι και nissan και chevrolet.Servise ναι, αλλα εκθεση με μοντελα chevrolet δεν εχει. Πιστευω παντως, οτι και να γινει θα εχουμε servise και ανταλλακτικα.Δε θελω να σκεφτομαι το αντιθετο.......!!!Νομιζω οτι και η Daihatsu που εφυγε απο Ελλαδα δεν υπαρχει θεμα για τους κατοχους της.
-
Ναι ειναι και nissan και chevrolet.Servise ναι, αλλα εκθεση με μοντελα chevrolet δεν εχει. Πιστευω παντως, οτι και να γινει θα εχουμε servise και ανταλλακτικα.Δε θελω να σκεφτομαι το αντιθετο.......!!!Νομιζω οτι και η Daihatsu που εφυγε απο Ελλαδα δεν υπαρχει θεμα για τους κατοχους της.Ελπιζω ολα τα ανταλλακτικα να τα διαθετει η opel οπως ειχα διαβασει κ για τα SAAB παλιοτερα.
Πιο πολυ βεβαια ελπιζω να μην χρειαστουμε ανταλλακτικα! -
Καλησπερα,φοραει καποιος 215/45/17 ?
Να πει τη γνωμη του? -
Εγώ και όλοι οι 1.800 , για μένα για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου άχρηστη διάσταση! Ακόμη και οι 16 είναι πολύ! Ακριβά επίσης... αν και οι διαστάσεις που δίνει το εργοστάσιο σε 16 και 15 δεν βγαίνουν και πολύ φτηνότερα. Αν έχεις 1600 βενζίνη μη το σκεφτείς ζορίζεται που ζορίζεται με το βάρος θα το ζορίσεις παραπάνω με το φαρδύ λάστιχο. Αν τώρα έχεις 1.7 ή 2 ντίζελ εκεί ίσως και να αξίζει.
-
Αρα για 1.800cc της μαμας 215/50/17.
-
Εμπερδεύθην νόμιζα ότι ήταν της μαμάς αυτής 215/50/17 φοράω και εγώ όχι 215/45
-
Και εγω αυτή την κωλοδιασταση έχω, που είναι και πανακριβη και προσανατολιζομαι στην 225/45/17όπου το κόστος πέφτει κατά 40%.......
-
Θα έχεις σκάρτο 2% στο ταχύμετρο δηλ στα 100 κοντεράτα θα πηγαίνεις με 98 πραγματικά.
-
Πάντως μπορείς να βρεις φτηνά σχετικά στην εργοστασιακή διάσταση αν ψαχτείς. Εγώ είχα βρει καλές τιμές στο elastika-online.gr και στο Φωκά στο Περιστέρι.
-
Γνωμη,πληροφορια,εμπειρια απο ελσστικα
KENDA η FEDERAL? -
KENDA η FEDERAL? -
KENDA η FEDERAL?για ποδήλατο;
Send from outer space ★
-
Χα,χα,χα....
-
Καλησπερα σε ολους.Τελευταια ακουγεται μαλλον στους τροχους ,ενας θορυβος κυριως σε κακο δρομο σαν κατι να εχει ξεχαρβαλωθει Γνωριζει κανεις τι ειναι? Το μυαλο μου παει στις δαγκανες, γιατι οταν παταω ελαφρως το φρενο σταματαει
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.Τελευταια ακουγεται μαλλον στους τροχους ,ενας θορυβος κυριως σε κακο δρομο σαν κατι να εχει ξεχαρβαλωθει Γνωριζει κανεις τι ειναι? Το μυαλο μου παει στις δαγκανες, γιατι οταν παταω ελαφρως το φρενο σταματαειΠισω αριστερα το ακουω κ εγω σε λακουβες.
Ελπιζω να ειναι κατι απο εξατμιση! Πρεπει να παω να το δω καποια στιγμη! -
Αν θυμάμαι καλά είχε κάποιο πρόβλημα ή οι οι δαγκάνες ή κάποιο ρουλεμάν που εμφανίστηκε σε πολλούς κατόχους και συνήθως αλλάζονταν εντός εγγύησης. Μου το είχε κάνει και μένα αλλά δεν θυμάμαι τι είχε αλλαχτεί. Αν ψαχτείς και σε αυτό το thread πριν κάνα χρόνο το ανέφεραν πολλοί.
Chevrolet Cruze