-
Καλεσε στο τηλεφωνο 2105818777 και θα δεις οτι εξυπηρετει και chevrolet.Μη κοιτας την ταμπελα.
-
Εχω ενα cruze 1600 exei kani kanenas tipota me to timoni poy exei xalasi kai an kanenas apo esas 8eli na kanei antalagi tis zantes 16 poy exo me 17
Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες, όπως ορίζει ο κανονισμός [MOD]
-
Εχει βρει κανενας καμια παντεντα για τα κλειδια που χαλανε τα κουμπια και με το τιμονη και αν κανενας απο εσας θελει να κανει τραμπα τις ζαντες 16 που εχω με 17 απλη ερωτ.
-
Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Εχει βρει κανενας καμια παντεντα για τα κλειδια που χαλανε τα κουμπια και με το τιμονη και αν κανενας απο εσας θελει να κανει τραμπα τις ζαντες 16 που εχω με 17 απλη ερωτ.Παρε κατι τετοιο:
http://www.ebay.com/itm/Black-Protectin ... 87&vxp=mtr
Το τιμονι ξεφλουδισε παλι?
Εμενα μια χαρα ειναι!!! -
και σε εμενα μια χαρα είναι το τιμονι.
τετοια θηκουλα για τα κλειδιά εχω παραγγειλει και εγω.
παντως παιδια νομιζω ότι η καλυτερη λυση για τα δερματινα τιμονια που φθειρονται είναι να πατε σε ένα πολύ καλο ταπετσερι και να σας ραψει από καλης ποιοτητας δερμα το τιμονι.
οσα δερματινα τιμονια εχω δει εργοστασιακα , τα πιο πολλα εχουν φθορα λογω ποιοτητας.εχει κανει κανεις αλλαγη του μαμα ρadio cd με ultimedia 7'' dvd ? εχω δει καποια video στο you tube αλλα μου φαινεται δυσκολο για να το κανω.
-
Υπαρχει ολοκληρο καβουκι για τα κλειδια.Στο google γραψε Κλειδοτεχνικη Αλιμου.
-
Καλησπέρα. Έχει κανει κανεις αλλαγή του εργοστασιακό radio cd με κινεζικό multimedia dvd?
-
καλησπέρα παιδιά. θέλω να αλλάξω τα λάστιχα φέτος και σκέφτομαι να βάλω 225/45-17 της CONTINENTAL TA SPORTCONTACT 5 με 440ευρώ,αλλά φοβάμαι μη μου ανάβει τυχόν λαμπάκια του antispin Ή το τraction control.
Έχει αλλάξει κανείς μαμίσια διάσταση να μου πει εμπειρίες;
φίλε μου tk1979 κι εγώ το σκέφτομαι για το κινέζικο που λες και μαζεύω ηδη λεφτά να το πάρω από ebay μεριά -
νομιζω ότι δεν υσχυει αυτό που γραφεις με τα λάστιχα , το βημα είναι μεσα στα επιτρεπτα ορια. και εγω 225/45/17 θα βαλω.
εάν ψηθεις πολύ πες μου να κανουμε μαζι παραγγελια και να δουμε πως θα το βαλουμε , εχω δει παρα πολλα video sto youtube. -
Καλημερα σε ολους.
Μπορειτε να προτεινετε καλη μπαταρια για cruze 1.8 LT?
Χτες ξαφνικα νεκρωσαν ολα.Μετρησα την μπαταρια και εδινε 11,85v.Εβαλα απο αλλο αυτοκινητο μπροστα και την επομενη μερα παλι νεκρο!!!Μετρησα την μπαταρια σημερα το πρωι και εδινε 10,85!!!
Χτες μετα την εκκινηση και βολτα μισης ωρας μετα απο μια ωρα σβηστο εδινε 12.35.
Αξιζει να την φορτισω η παμε για αλλαγή?Για τα λαστιχα αλλαξα πριν απο 8 μηνες με Goodyear asymmetric 2 σε διάσταση 225/45/17 στα 400 ευρω και ολα καλα.Το βημα δεν εχει μεγαλη αλλαγή και το μόνο που διαπιστωσα ειναι το τιμονι λιγο πιο ελαφρύ.
-
60 A μπαταρια εχει πανω?
τα λάστιχα τι λενε γιατι πρεπει να τα αλαξω και εγω ακομα τα μαμα εχει πανω.
εχω βρει κατι infinity η barum με τιμη γυρω στα 300 ευρω τα εχει δοκιμασει κανεις? -
Ναι 60Α μπαταρια φοραει.Σκεφτομαι για Exide Excell η Varta.Εχετε να προτεινετε καμια αλλη?
Πολυ καλο λαστιχο το asymmetric 2 σε στεγνο μεχρι στιγμης.Σε βροχη ακομα δεν εχουν δοκιμαστει αλλα φετος θα δουμε τι λεει!!
-
καλησπερα σε ολους, θελω να ρωτησω αν εχει αλλαξει καποιος δισκοπλακες
-
ΠΡΟΣ tolispolo
η μπαταρια είναι για αλλαγη.δεν παιρνει φορτιση.αυτες ετσι πεθαινουν μπαμ και κατω.
εγω την αλλαξα στα 5χρονια παρα κατι.εβαλα της Chevrolet by DELCO-JAPAN.
Κι εγω για GOODYEAR F1 ASSYM στα 400ευρω ή Dunlop στα 420.
Προς tk1979
Τα INFINITY είναι κινεζικα,μακρυα-για τα BARUM το σκεφτηκα στη μαμισια διασταση,αλλα λεω με τα ιδια λεφτα να βαλω λαστιχο 1ης κατηγοριας στα 225/45-17 -
Cruze 2009 ---} τα μαζεψες τα χρήματα για το multimedia dvd?
-
Παιδιά που χαθήκατε όλοι σας;δεν έχουμε τίποτα νέο για τα CRUZE μας;
Εμένα προχθές καθώς ανέβαινα τη Μεσογείων με 3η και πατάω γκάζι,μου άναψαν τα λαμπάκια του tcs και antispin και έμειναν αναμμένα.Σταματάω,το σβήνω,βάζω ξανά μπροστά και έσβησαν.Τρελό έτσι;
Φίλε μου tk1979 θέλω να δω μια βλάβη που εχω στην κονσόλα και μετά θα ξαναδώ για το dvd -
Προσπάθησα να αγοράσω το πρόγραμμα από αμερική και ανακάλυψα ότι έχουμε άλλο εγκέφαλο και δεν προγραματίζεται εύκολα. Το ίδιο μου είπαν και κάποιοι εγχώριοι tuners οπελ και ένας γερμανός.
-
τι πρόγραμμα είναι αυτό?
-
Είχα γράψει παλαιότερα για αυτό στο νήμα, είναι της trifecta για τον εγκέφαλο. Chip tuning. Οπότε μένει η επιλογή της SKN που το δοκίμασε ένα συμφορουμίτης και είπε ότι δεν αξίζει ιδιαίτερα.
-
Φιλαρακη cruze 2009 για τσεκαρε τους εστιτιρες τροχου γιατι αυτη την ακουνε εγω τους πετατσα και του δυο
Chevrolet Cruze