-
καλησπέρα! σε ολους.
σκέφτομαι να πουλησω ένα huyndai getz 1400 που εχω , και να αγορασω ένα Chevrolet cruze 1800, αλλα μετα ααπο καποια πραγματα που διαβασα εχω ψιλο απογοητευτεί, το αμαξι εχει βρεθει και είμαι λιγο προβληματισμένος . το αμαξι είναι πενα με 28000 αλλα επειδή θα κανει χιλιόμετρα ( θα τοποθετηθεί κιτ υγραερίου) φοβάμαι μηπως κλαιω τα χρηματα που θα δωσω. από ανταλλακτικα εχετε πρόβλημα από αποψη χρονου παραδοσης?
γενικα σε στατιστικα που κοιταγα δεν αναφέρεται ως αυτοκινητο με συχνες βλαβες και μηχανικα προβλήματα , αλλα πιο πολύ πιστεθω τους χρηστες που εχουνε το συγκεκριμενο αμαξι παρα στατιστικες περιοδικων .
σας ευχαριστςωπολύ. -
Το εχω απο καινουριο τρεισημησι χρονια 32000 χλμ.Τα μισα με υγραεριο lovato.Κανενα μηχανικο προβλημα πριν το υγραεριο και κανενα μετα.Ταservise. του μονο.
-
δηλαδή εισαι ευχαριστημένος?
τι καταναλωση εχει? δηλαδή με 50 λιτρα αεριο ποσα χλμ βγαζει?
τριξιματα, πλαστικα όλα οκ?
service κάθε 15000 χλμ κανεις? -
Καταναλωση Αθηνα 12,5 λιτρα στα 100 χιλ. Δηλαδη με 50 λιτρα 400 χιλ.περιπου. Απο τριξιματα τιποτα.Και με πλαστικα κανενα θεμα ακομα.Servise καθε χρονο περπου. με 10.000 χιλ.Προσωπικα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.
-
νικο σε ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις, το 12,5 είναι μεικτο η ολο στενα και κινηση στην αθηνα. μου φαινεται πολύ γι αυτό. σε ταξιδι ποσο παει, παντα μιλαμε με υγραεριο .
εχω βρει ένα του 2011 με 30000 κλμ στα 8000 ευρω με τα παντα. και μου αρεσε παρα πολύ. το αμαξι θα κανει σχεδόν κακυμερινα διαδρομή 70 χλμ μεσω αττικης οδου.ευχαριστω πολυ
-
Εγώ έχω το 1.8 πιστεύω αν οι διαδρομές σου είναι σε ανοιχτό δρόμο με αυτό το μοτέρ θα είσαι σχετικά ευχαριστημένος. Εγώ έχω κατανάλωση 7 προσεκτικα (οδηγώντας με προσπάθεια για χαμηλή κατανάλωση) και 8.5-9 απρόσεκτα (χωρις συνειδητή προσπάθεια για οικονομία) σε ανοικτό δρόμο και 10.5-11.5 στην πόλη. Αυτά με βενζίνη. Στα στενά καίει αλλά σε ανοικτό δρόμο η κατανάλωση είναι λογική.
-
Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για Lovato που το έβαλες?
-
Στο Μουστακα.Χαιδαρι.
-
το cruze εχει ιμαντες η καδενα στο μοτερ?
-
Στο βιβλιο συντηρησης αναφερει ιμαντες χρονισμου.Η καταναλωση σε ανοθκτο δρομο με υγραεριο με 130-140 χιλ.την ωρα ειναι περιπου 9.5-10 λιτρα.Το ιδιο που βρηκες εχω κι εγω.Το 2ο του 2011 αγορα.
-
μαλλον την πεμπτη παραλαμβανω το αμαξι , η αντιπροσωπεια θα μου κανει και την εγκατασταση υγραερίου lovato.
-
Με το καλο.Καλοταξιδο.
-
σε ευχαριστω πολύ !!! θα γραψω εντυπωσεις
-
Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανεις τι καρέ φοράει το cruze στις 17 αρχές ζάντες. Ψάχνω να βρω μιά μονη για να την έχω σαν ρεζερβα
-
5χ105 άν δε κάνω λάθος.....
-
το ψαχνω στο βιβλιαρακι αλλα δεν βρισκω πληροφοριες, το βουλκανιζατερ μου ειπε 5 χ112.
-
105 είναι.....
http://www.hubcaphaven.com/cruze_wheels.htm -
5-105
-
Μουστακας Χαιδαρι.
-
Ο χρήστης nikolasps έγραψε:
Μουστακας Χαιδαρι.Περασα και εχει γινει Nissan
Chevrolet Cruze