-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Oυτοπικό δεν είναι, τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα όμως.
Νομιζω οτι απλα δεν εγινε καμια αλλαγη στο 5d που βγαινει με 125ps.
Το θεμα ειναι γιατι δεν το κανει η αντιπροσωπεια σε εμας τους 113ps?
Γιατι δεν το βγαζει επισιμα το προγραμμα η CHEVROLET και ας σκασουμε κ 400€.
Νομιζει οτι θα πουλησει πολλες βελτιωσεις σε Turbo?γιατι να σκασεις λεφτα;;;ειναι υποχρεωμενοι να σου κανουν καθε αναβαθμηση που εχουν εφ'οσον σε ρωτησουν οτι δεχεσαι.....
μηπως δεν φταιει ο κινητηρας σου αλλα το συστημα μεταδοσης;;;;;εδω την παλευουν αυτοκινητα με πολυ λιγοτερα αλογα,βλεπε οκταβια 1.4 75πονυ..... -
Τι κανει η οκταβια με τα 75?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι κανει η οκταβια με τα 75?Βάζει φωτιά στους δρόμους!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γιατι να σκασεις λεφτα;;;ειναι υποχρεωμενοι να σου κανουν καθε αναβαθμηση που εχουν εφ'οσον σε ρωτησουν οτι δεχεσαι.....
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γιατι να σκασεις λεφτα;;;ειναι υποχρεωμενοι να σου κανουν καθε αναβαθμηση που εχουν εφ'οσον σε ρωτησουν οτι δεχεσαι.....
Sent from my Note 2 using smoke signals.
τοτε η μαζντα ειναι πολυ μπροστα
τα 75 της οκταβια δεν θελουν 6000 στροφες για να ξεκινησουν......... -
Και που ξεκινανε βεβαια σε χαμηλες στροφές με 0-100 σε 14.5 και κατι ψιλά ε νταξ δε λες ότι την παλεύει
Ειδικά αν βγεις να προσπεράσεις σε δρόμο με ελαφρά ανωφερειά με μεγαλύτερη ταχύτητα από 2α καταλαβαίνεις τι ακριβώς σημαίνει τάφος + αμάξι πιο αργό κι από το θάνατο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και που ξεκινανε βεβαια σε χαμηλες στροφές με 0-100 σε 14.5 και κατι ψιλά ε νταξ δε λες ότι την παλεύει
Ειδικά αν βγεις να προσπεράσεις σε δρόμο με ελαφρά ανωφερειά με μεγαλύτερη ταχύτητα από 2α καταλαβαίνεις τι ακριβώς σημαίνει τάφος + αμάξι πιο αργό κι από το θάνατοΑυτον ακριβως τον Ταφο φοβαμαι και θελω αλογα γιατι το αυτοκινητο βγαινει Αθηνων - Πατρων οποτε η προσπεραση ειναι αναγκαιο κακο.
Λιγο καλυτερη επιταχυνση και ρεπριζ θελω δεν θελω να βαλω φωτια στο δρομο. Αν ηθελα με 17.300 επερνα ενα ωραιοτατο μεταχειρισμενο Golf tsi ‘07η A3 fsi ‘07.
Δεν μπορω να το συγκρινω ομως με το κουκλι (γουστα ειναι αυτα) που πηρα. Ουτε με εξοπλισμο του γερμανου (γερμανος με μικρο λογω σοιμπλε σημερα) απεναντι στον Κορεατη.
παντως αν περισεψουν λεφτα απο το επιδομα αδειας εγω θα παω για τα αλογα. -
[/quote]
μηπως δεν φταιει ο κινητηρας σου αλλα το συστημα μεταδοσης;;;;;εδω την παλευουν αυτοκινητα με πολυ λιγοτερα αλογα,βλεπε οκταβια 1.4 75πονυ.....[/quote]Δεν υπαρχει επισημο προγραμμα απο την Chevrolet
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ειδικά αν βγεις να προσπεράσεις σε δρόμο με ελαφρά ανωφερειά με μεγαλύτερη ταχύτητα από 2α καταλαβαίνεις τι ακριβώς σημαίνει τάφος + αμάξι πιο αργό κι από το θάνατοΑυτον ακριβως τον Ταφο φοβαμαι και θελω αλογα γιατι το αυτοκινητο βγαινει Αθηνων - Πατρων οποτε η προσπεραση ειναι αναγκαιο κακο.
Λιγο καλυτερη επιταχυνση και ρεπριζ θελω δεν θελω να βαλω φωτια στο δρομο. Αν ηθελα με 17.300 επερνα ενα ωραιοτατο μεταχειρισμενο Golf tsi ‘07η A3 fsi ‘07.
Δεν μπορω να το συγκρινω ομως με το κουκλι (γουστα ειναι αυτα) που πηρα. Ουτε με εξοπλισμο του γερμανου (γερμανος με μικρο λογω σοιμπλε σημερα) απεναντι στον Κορεατη.
παντως αν περισεψουν λεφτα απο το επιδομα αδειας εγω θα παω για τα αλογα.Οσο φράγκα και αν πεταξεις, τάφος ειναι δεν θα 'λλαξει...
Στην Αθηνών Πατρών με τον τάφο απλα θα κανείς πιο προσεκτικές προσπερασεις και δατς ολ...
-
Κορίνθου - Πατρών παντως εγώ με 1.6 ατμο με τα ίδια κιλα φορτωμενος κλπ μια χαρα προσπερασεις κανω
2 ταχυτητες κατω και -
δεν εχω ουτε καν μπει σε cruze.......αλλα ποσο ταφος ειναι ενα 1.6 με 113 ιππους;;;;ποσα κιλα ειναι;μηπως στον τροχο φτανουν τελικα καμια 80αρια;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δεν εχω ουτε καν μπει σε cruze.......αλλα ποσο ταφος ειναι ενα 1.6 με 113 ιππους;;;;ποσα κιλα ειναι;μηπως στον τροχο φτανουν τελικα καμια 80αρια;Οσα και να φτάνουν, ο καλός θεουλης για αυτο μας έδωσε τον εγκέφαλο, για να ζυγιζουμε... Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενα θεμα ακομα και με το 750αρη πάντα
-
Ένα αργό αυτοκίνητο όμως θα σε εκνευρίσει και θα δοκιμάσεις να περάσεις εκεί που δεν μπορεί (επειδή σχεδόν πουθενά δεν θα μπορεί) και... καταλαβαίνεις την συνέχεια. Όπως και να έχει η δύναμη είναι ασφάλεια!
-
Αμα νευριαζεις για τέτοια θέματα καλο ειναι να μην οδηγας
Με την ίδια λογικη, και ένα δυνατο σου δίνει ψευδή σε ορισμένες περιπτώσεις αυτοπεποίθηση
-
Δεν μπορεί να περάσεις όλο τον Μπράλο ή όλη την Κατάρα πίσω από το φορτηγό με 40... Άγγελος να είσαι θα γίνεις διάβολος!
-
So ?
Γενικά δεν βουταω εύκολα σε δρόμους που δεν βλέπω πόσο μάλλον αν έχω κόσμο μέσα... Και στην τελική άντε και εμεινες ενα 30 λεπτό, τι έγινε ;
-
εκτος και αν ειναι απλα αξιοπρεπες σε επιδοσεις και ο φιλος μας θελει κατι πραγματικα γρηγορο.....
-
αλλαξε κανεις μπροστινη βαση δαγκανας η πιρακια δαγκανας λογο θορυβου σε ασχημο δρομο?
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
αλλαξε κανεις μπροστινη βαση δαγκανας η πιρακια δαγκανας λογο θορυβου σε ασχημο δρομο?Καινουριο αυτο τωρα?
-
Τώρα υπάρχει και ο 1.4 Τ και ο 1.7 diesel που είναι πολύ καλύτερες εναλλακτικές και φορολογικά δεν σε επιβαρύνουν. Ο 1.6 όντως είναι λίγος για το βάρος. Εγώ έχω το 1.8 και είναι οκ.
Chevrolet Cruze