-
Καλημερα,
και το button του πορτ μπαγκαζ χαλασε.
Ελεος!!! -
Θα απαντήσω στην ερώτηση του Baldy για την ''υγραεριοποιήση''. Είχα και εγώ τις απορίες σου πριν μετατρέψω το δικό μου Cruze.
Μετά απο προσωπική έρευνα αυτό που σου προτείνω για να τα πάρουμε απο την αρχή είναι οτι αν αποφασήσεις να το μετατρέψεις, να το κάνεις μόνο στην αντιπροσωπεία για τον λόγο ότι κατέχουν τον ''χάρτη'' του αυτοκινήτου δηλαδή την πλήρη τεχνογνωσία του μοντέλου επακριβώς ως προς τα πάντα σε αντίθεση με τον ιδιώτη που θα αρχίσει τις περίεργες αλχημείες με κίνδυνο να βρίσκεσαι στο συνεργείο του κάθε 5 μέρες για επαναρυθμίσεις και ακόμα χειρότερα για κάποια σοβαρή βλάβη ...
Εγώ το μετέτρεψα πρίν 9 μήνες περίπου και είμαι καταευχαριστημένος, έχω ήδη κάνει απόσβεση του ποσού που πλήρωσα για την μετατροπή και μέχρι στιγμής μόνο κερδισμένος βγαίνω. Ενδεικτικά θα πώ οτι απο τα 300 ευρώ καύσιμα που έδινα μηνιαίως (διανύω πολλά χιλιόμετρα) έφτασα να δίνω 150 ευρώ. Ακριβώς τα μισά.
Το σύστημα που πέρασα ονομάζεται Tartarini. Και μένα στην αρχή μου ακούστηκε κάπως μουφέξ αλλα μην ανησυχείς
Δεν υπάρχει καμιά αλλαγή στην οδήγηση. Στην αίσθηση είναι ακριβώς το ίδιο όπως το οδηγείς με την αμόλυβδη.Γενικά η μόνη αλλαγή που θα διαπιστώσεις στην όλη ιστορία είναι τα κατα πολύ φτηνότερα φουλαρίσματα!
Για κάθε 300 χιλιόμετρα ταξιδίου που διανύω μου κοστίζει γύρω στα 17 ευρώ και όταν μπλέκω και με μετακινήσεις εντός πόλης δεν ξεπερνά τα 24 ευρώ.Να έχεις στο νού σου οτι αν θές ουσιαστική οικονομία στα καύσιμα κίνησε το αυτοκίνητο σου μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται. Κόψε τα μούφα χιλιόμετρα.
Ελπίζω να βοήθησα Baldy και όποιος άλλος σκέφτεται το ίδιο για το Cruze του.
-
Σε ευχαριστω πολυ carveli για την πολυ καλη και κατατοπιστικη σου απαντηση για το υγραεριο!
Και φυσικα συμφωνω πληρως με το οτι η αλλαγη πρεπει να γινει σε αντιπροσωπεια.Ευχαριστω και παλι, να εισαι καλα!
-
Πήγα εχθές και έβαλα τους αποσβεστήρες θορύβου. Επίσης άλλαξα πίσω αμορτισέρ (έχω ακόμα εγγύηση) γιατί είχε το γνωστό πρόβλημα με το λάδι. Έχω πάντως να πω πως δεν άργησαν καθόλου να με καλέσουν .
-
Καλημερα ποσο πληρωνουμε για τελη κυκλοφοριας για cruze1.8
-
Εξαρτάται αν είναι από τα πρώτα όπως το δικό μου που πάει με τα κυβικά 300 αν πάει με τους ρύπους δες πόσα χλγμ λέει η
άδεια κυκλοφορίας και βγάλτο με την κλίμακα ή απλά μπες στο www.gsis.gr βάλε αφμ και αριθμό κυκλοφορίας να δεις την
ειδοποίηση. Πάντως κάποια στιγμή που το είχα υπολογίσει το δικό μου που είναι και αυτόματο (περισσότεροι ρύποι από χειροκίνητο) θα πλήρωνα λιγοτερα ! ~250 -
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
Πήγα εχθές και έβαλα τους αποσβεστήρες θορύβου. Επίσης άλλαξα πίσω αμορτισέρ (έχω ακόμα εγγύηση) γιατί είχε το γνωστό πρόβλημα με το λάδι. Έχω πάντως να πω πως δεν άργησαν καθόλου να με καλέσουν .Ποιο ειναι το γνωστο προβλημα με το λαδι και δεν το ξερω???
Ολα τελευταιος τα μαθαινω κ σε 6 μερες ληγει η εγγυηση μου!!!
Ηδη περιμενω απαντηση της Chevrolet αν θα μου αλλαξουν το πισω LED φρενων (τριτο ματι) αξιας 120€.
Αυριο θα ενημερωθω και θα ενημερωσω, αν αρνηθουν, θα με δουν απο την αναποδη γιατι τωρα μονο απο την καλη με εχουν δει!
SOS, ενημερωστε για το γνωστο προβλημα με το αμορτισερ.
Ειναι το πισω αριστερα???
Ακουω εναν θορυβο τελευταια... -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Πήγα εχθές και έβαλα τους αποσβεστήρες θορύβου. Επίσης άλλαξα πίσω αμορτισέρ (έχω ακόμα εγγύηση) γιατί είχε το γνωστό πρόβλημα με το λάδι. Έχω πάντως να πω πως δεν άργησαν καθόλου να με καλέσουν .
Ποιο ειναι το γνωστο προβλημα με το λαδι και δεν το ξερω???
Ολα τελευταιος τα μαθαινω κ σε 6 μερες ληγει η εγγυηση μου!!!
Ηδη περιμενω απαντηση της Chevrolet αν θα μου αλλαξουν το πισω LED φρενων (τριτο ματι) αξιας 120€.
Αυριο θα ενημερωθω και θα ενημερωσω, αν αρνηθουν, θα με δουν απο την αναποδη γιατι τωρα μονο απο την καλη με εχουν δει!
SOS, ενημερωστε για το γνωστο προβλημα με το αμορτισερ.
Ειναι το πισω αριστερα???
Ακουω εναν θορυβο τελευταια...Για να μην τους αδικω μου αλλαξαν button χωρου αποσκευων εντος εγγυησης.
-
Εμένα ήταν το πίσω δεξιά αμορτισέρ. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί σε κάποιο μήνυμα.
-
Και σου άλλαξαν μόνο το ένα αμορτισέρ; Πόσα χλμ είχες;
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Και τα δυο πίσω. Εχω 25000 χλμ.
-
Μπράβο τους.
-
3 χρονια CHEVROLET CRUZE
Κυριοι ριξατε στην αγορα ενα προχειρα φτιαγμενο αυτοκινητο.
Παρα πολλες οι μικροβλαβουλες που αποκτουν υποκοριστικο οταν ειναι εντος εγγυησης.
Τωρα η εγγυηση τελος και αν συνεχισουν οι ζημιες θα πρεπει το χερι να μπαινει στην τσεπη.
Το αμαξι ειναι απλα ομορφο υποκειμενικα, γιατι σε αλλους δεν αρεσει οποτε την επομενη φορα που θα αγορασω αυτοκινητο θα το ψαξω πολυ καλα απο την αποψη των προβληματων και θα κοιταξω να παρω κατι που κυκλοφορει 2 ή και 3 χρονια στην αγορα και σιγουρα οχι Chevrolet.
Παντως το σημα στην μασκα θα μου χρειαστει για να κανω ταματα σε καθε βολτα που δεν βγαζει προβληματα. -
Ξερει κανεις να μου πει αν συνισταται η τοποθετηση μπουζι ιριδιου σε cruze 1.8 lt 140 HP. Eχει τοποθετησει καποιος? Υπαρχει διαφορα στη ροπη στις χαμηλες η μεσαιες στροφες του κινητηρα?
-
μόλις βγήκα απ την εγγύηση και θέλω να αγοράζω και να τοποθετώ μόνος μου λάδια φίλτρα μπουζί κτλ.
Ξέρει κανείς τι μοντέλα συγκεκριμένα από λάδια, μπουζί κτλ πρέπει να αγοράσω; Και αν γίνεται να μου πείτε και από που θα τα βρω στη Θεσσαλονίκη ή στο ίντερνετ. Μπήκα σε κανα δυό σελίδες και μπερδεύτηκα πιο πολύ απ τη διαφορά μοντέλων και τιμών. Πχ. http://www.mister-auto.gr/el/mp-uzi/chevrolet-cruze-1-6-124bhp_v8711_g686.html
βοηθήστε τον άσχετο.. -
Καλημερα παιδια,
Ειδα σε αντιπροσωπεια της γειτονιας μου 2 Cruze μεταχειρισμενα.
Οι τιμες ηταν πολυ χαμηλες και το κοιταξα μεσα απο site αγγελιων.
Το ενα απο τα 2 εχει κανει 100.500 χλμ. Ειναι αυτοματο και πωληται 7300€.
Κουφαθηκα, δεν περιμενα ποτε ενα Cruze να αντεξει να κανει 100.500 χλμ.
Χαρηκα παρα πολυ και εχω τωρα την ελπιδα οτι μπορει κ το δικο μου να αντεξει τοσο.
Χαχα!!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα παιδια,
Χαρηκα παρα πολυ και εχω τωρα την ελπιδα οτι μπορει κ το δικο μου να αντεξει τοσο.
Χαχα!!!Στα 111111 χλμ ανατινάζονται!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλημερα παιδια,
Χαχα!!!Στα 111111 χλμ ανατινάζονται!!!!
Μην γελας BILL33
Τιποτα δεν ειναι απιθανο με αυτο το αυτοκινητο!!!
Εχω γνωστο (οχι Ελλαδα) που του πηρε φωτια η μηχανη.
Καπως ετσι:
Youtube Video -
Αλλα αυτο που τρεμω πιο πολυ ειναι αυτο:
http://www.motormaniabuzz.eu/2011/04/vi ... s-off.html
-
αμα ειναι καθε φορα που μπαινεις μεσα να κανεις το σταυρο σου,δωστο να βρεις την υγεια σου.......
μολις φτιαξεις καθε παιδικη του ασθενεια,τοτε θα το αγαπησεις και θα το χαρεις πραγματικα..........βεβαια ευχομαι να μην σου βγαλει ΟΛΕΣ τις ασθενειες!
Chevrolet Cruze