-
Πάντως το σεντάν είναι πιο ωραίο από το χατς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως το σεντάν είναι πιο ωραίο από το χατς...Αν είχε και πίσω υαλοκαθαριστήρα και την δυνατότητα να ανοίγει όλο το πίσω μέρος όπως ήταν πχ στο Seat toledo πρώτης γενιάς θα έσκιζε ακόμα και σε σεντάν.
Προσωπικά η έλειψη πίσω υαλοκαθαριστήρα και οτι το πορτμπαγκαζ έχει μικρό άνοιγμα με χαλάνε.Κατα τ'αλλα είναι Super. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
o όρος 'παπουδίστικο' δεν υποδηλώνει κατά ανάγκη παππού στο τιμόνι.
με τον όρο παπουδίστικο εννοώ ότι δεν είναι για την νεολαία.αν εσύ θεωρείς το avensis ή το tiida νεανικό αμάξι γούστο σου κ καπέλο σου.
δεν είναι όμως.
'Παπουδίστικο' το Cruze;
Το αυτοκίνητο είναι άκρως ΝΕΑΝΙΚΟ. Μέσα-έξω.
Ιδιαίτερα μοντέρνα σχεδίαση, φρέσκο κουπέ αμάξωμα με πολλές σπορ πινελιές.
Το CRUZE δεν θα το επιλέξει 'παππούς'...Τα AVENSIS, TIIDA δεν έχουν καμιά σχέση με το CRUZE. Tα AVENSIS, ΤΙΙDA έχουν αφομοιωθεί ως συγκεκριμένα αμαξώματα στο αγοραστικό κοινό...όπως και κάποια άλλα π.χ. JETTA, PASSAT, Octavia κλπ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα AVENSIS, TIIDA δεν έχουν καμιά σχέση με το CRUZE. Tα AVENSIS, ΤΙΙDA έχουν αφομοιωθεί ως συγκεκριμένα αμαξώματα στο αγοραστικό κοινό...όπως και κάποια άλλα π.χ. JETTA, PASSAT, Octavia κλπ...Εγώ θα έβγαζα έξω και το Avensis. Εξωτερικά με αρκετά μοντέρνο προφίλ απλώς μέσα ... βαρέθηκαν!
Τα υπόλοιπα 4θυρα και ιδίως της VAG, ίσως ένα Octavia5 RS να ήταν επιλογή ένος νέου που θέλει και χώρους αλλά ένα απλό 1,4 TSi/1,6 MPi θα το προτιμούσε σίγουρα και ο πατέρας μου στα 65 του!
Στο θέμα τώρα ... ενα λευκό Cruze και αν υπήρχε και σε Turbo θα ήταν πολύ καλή επιλογή για πολλά targetgroups. -
[quote='cosneo ενα λευκό Cruze και αν υπήρχε και σε Turbo[/quote]
Τον Ιουνιο Turbo στο Αμερικα; στο ellada πότε? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
o όρος 'παπουδίστικο' δεν υποδηλώνει κατά ανάγκη παππού στο τιμόνι.
με τον όρο παπουδίστικο εννοώ ότι δεν είναι για την νεολαία.αν εσύ θεωρείς το avensis ή το tiida νεανικό αμάξι γούστο σου κ καπέλο σου.
δεν είναι όμως.
'Παπουδίστικο' το Cruze;
Το αυτοκίνητο είναι άκρως ΝΕΑΝΙΚΟ. Μέσα-έξω.
Ιδιαίτερα μοντέρνα σχεδίαση, φρέσκο κουπέ αμάξωμα με πολλές σπορ πινελιές.
Το CRUZE δεν θα το επιλέξει 'παππούς'...Τα AVENSIS, TIIDA δεν έχουν καμιά σχέση με το CRUZE. Tα AVENSIS, ΤΙΙDA έχουν αφομοιωθεί ως συγκεκριμένα αμαξώματα στο αγοραστικό κοινό...όπως και κάποια άλλα π.χ. JETTA, PASSAT, Octavia κλπ...
εξήγησα γιατί έγραψα αυτό τον όρο, έτσι το βλέπω εγώ. Δεν παύει να είναι οικογενειακού στυλ όσες πινελιές και να βάλουν. Ομορφο είναι από τα επάνω που αναφέρατε αλλά ως αντικαταστάτης του Lacceti την πιτσιρικαρία έως 28-30 δεν την αγγίζει.
-
πες ρε φιλε οτι δεν αρεσει σε εσενα,δικαιωμα σου, οχι ομως να αποφασιζεις οτι ολοι οι νεοι κατω των 30 δεν τους αρεσει.....ποιος εισαι ο κωστας λεφακης?
-
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
πες ρε φιλε οτι δεν αρεσει σε εσενα,δικαιωμα σου, οχι ομως να αποφασιζεις οτι ολοι οι νεοι κατω των 30 δεν τους αρεσει.....ποιος εισαι ο κωστας λεφακης?ΡΕ φίλε ΜΕ αρέσει. Αλλο αυτό κ άλλο να λέμε ότι ο 24χρονος θα πάρει το Cruze για αυτοκίνητό του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πες ρε φιλε οτι δεν αρεσει σε εσενα,δικαιωμα σου, οχι ομως να αποφασιζεις οτι ολοι οι νεοι κατω των 30 δεν τους αρεσει.....ποιος εισαι ο κωστας λεφακης?
ΡΕ φίλε ΜΕ αρέσει. Αλλο αυτό κ άλλο να λέμε ότι ο 24χρονος θα πάρει το Cruze για αυτοκίνητό του.
Αυτό είναι αλήθεια! Προσωπικά ... μόνο απο λάθος!
Στα 21 μου μετα την αποτυχημένη αγορά ενός Cinquecento (στα 18 μου) ήθελα να πάρω μικρομεσαίο 3θυρο, το τότε Nissan Sunny 1,4. Η παραγγελία έγινε σε μπλε σκούρο, εξοφλήθηκε σχεδόν και στην παραλαβή είδα ένα 4θυρο Sunny σε μπλε σκούρο! Ο ηλί@!ο$ αν και φίλος αντιπρόσωπος δεν μου είπε ότι το 3θυρο ... δεν βγαίνει σε μπλε σκούρο παρα μόνο άσπρο, μαυρο και κόκκινο! Στη παραγγελία το χρώμα υπερίσχυσε των θυρών και έτσι ήρθε το sedan! Να πω ότι με ενθουσίασε ... δεν θα το πω! Το παρέλαβα διότι μου χαρίστηκε η διαφορά της τιμής του 4θυρου σε σχέση με το 3θυρο αλλά επι 5 χρόνια οδηγούσα το αυτοκίνητο του 'μπαμπά' μου όταν ο πατέρας μου εκείνο το διάστημα οδηγούσε 3θυρο Golf! -
Γενικώς τα sedan δεν είναι και η πρώτη προτίμηση της νεολαίας, αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν και πιτσιρικάδες που κάνουν σαν παλαβοί για μιά 320, ένα Evo, ή μιά 156 GTA, αν μπορούσαν να την πάρουν. Έχω ξαδερφάκι που στα 23 πήρε Corolla sedan και 18άρη γείτονα που τα έκανε τσουρέκια στον μπαμπά του να τσοντάρει για μεταχείρω 316 του 2002.Εξαιρέσεις, αλλά υπάρχουν...
Στο δρόμο πάντως, στα Cruze που συναντάω, ο μέσος οδηγός είναι περίπου 30άρης...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...
εξήγησα γιατί έγραψα αυτό τον όρο, έτσι το βλέπω εγώ. Δεν παύει να είναι οικογενειακού στυλ όσες πινελιές και να βάλουν. Ομορφο είναι από τα επάνω που αναφέρατε αλλά ως αντικαταστάτης του Lacceti την πιτσιρικαρία έως 28-30 δεν την αγγίζει.Το παραπάνω έτσι όπως ακριβώς το γράφεις θα μπορούσε άνετα να αφορά το 5θυρο Leon και το 5θυρο 207...και γενικά τα 5θυρα αμαξώματα.
Τι παραπάνω έχουν αυτά τα δύο 'γυμνά' αμαξώματα, σε σχέση με το Cruze;
Τίποτα απολύτως.
Το αντίθετο. Βλέπεις το Leon, βλέπεις και το 207 και είναι σαν κατσίκια και τα δύο...
Για αυτό άλλωστε πολλοί οικογενειάρχες επιλέγουν Leon και πολλές γυναίκες το 207... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΡΕ φίλε ΜΕ αρέσει. Αλλο αυτό κ άλλο να λέμε ότι ο 24χρονος θα πάρει το Cruze για αυτοκίνητό του.
αν υπαρχουν δηλαδη καποιοι
-
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
αν υπαρχουν δηλαδη καποιοι
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Γενικώς τα sedan δεν είναι και η πρώτη προτίμηση της νεολαίας, αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν και πιτσιρικάδες που κάνουν σαν παλαβοί για μιά 320, ένα Evo, ή μιά 156 GTA, αν μπορούσαν να την πάρουν. Έχω ξαδερφάκι που στα 23 πήρε Corolla sedan και 18άρη γείτονα που τα έκανε τσουρέκια στον μπαμπά του να τσοντάρει για μεταχείρω 316 του 2002.Εξαιρέσεις, αλλά υπάρχουν...Στο δρόμο πάντως, στα Cruze που συναντάω, ο μέσος οδηγός είναι περίπου 30άρης...
αν λαβουμε υποψην οτι οι κατοχοι αυτοκινητων ξεκινανε απο 18 ετων και φτανουν 65+
ο 30αρης ειναι πιτσιρικας.
εμενα μαρεσει γιατι ειναι ολοκληρωμενο αμαξι και σε πολυ καλη τιμη.
γιατι να παρω πουντο η πολο που εχουν την ιδια τιμη και χανουν σε χωρους ,ανεση χωρις να προσφερουν και τιποτα το ιδιαιτερο. -
Γειά παιδιά και από μένα διάβασα όλα τα παραπάνω
εντάξει το αμάξι δείχνει ωραίο γενικά αλλά πραγματικά αποτελεί μια καλή φθηνή πρόταση ...23 ετών... -
Ο χρήστης gblamia έγραψε:
Γειά παιδιά και από μένα διάβασα όλα τα παραπάνω posting.php?mode=reply&f=15&t=26150#
εντάξει το αμάξι δείχνει ωραίο γενικά posting.php?mode=reply&f=15&t=26150#αλλά πραγματικά αποτελεί μια καλή φθηνή πρότασηhttp://www.4tforum.gr/phpBB3/posting.php?mode=reply&f=15&sid=a81ffe51b6d049fb5d337d171abaf6af&t=26150#...23 ετών...Kαλως ηλθες .Τα λινκ που εχεις βαλει ειναι λαθος.
-
συgγνώμη BILL φταίει ότι είναι αρχή ακόμα
-
Ο χρήστης gblamia έγραψε:
συgγνώμη BILL φταίει ότι είναι αρχή ακόμαΔεν υπαρχει προβλημα.Μπορεις να κανεις τροποποιηση στο μηνυμα σου και να βαλεις τα σωστα λινκ
-
το εχει κανης αυτο το αυτοκινητο γεια να μας πει κατι?
-
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
το εχει κανης αυτο το αυτοκινητο γεια να μας πει κατι?Αν μιλας για το cruze το εχω εγω και αλλος ενας μεσα στο forum!
Ρωτηστε να απαντησουμε!
Chevrolet Cruze