-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Παιδια, χθες μιλουσα με γνωστο που εχει το ιδιο αυτοκινητο.
Ρωτησε στην αντιπροσωπεια για τον θορυβο στα φρενα και του ειπαν οτι εχει ερθει ανακληση.
Τους ρωτησε τι πρεπει να κανει κ του ειπαν οτι του αλλαζουν τις πισω δισκοπλακες αλλα πληρωνει τα τακακια.
Τιμη για τακακια 250€.
Οποτε το αφησε ο ανθρωπος μεχρι να συνηθησει τον θορυβο!Τι κουφό πάλι είναι αυτό!!!
Αναγνωρίζουν το κασκευαστικό πρόβλημα και θα μας βάλουν να πληρώσουμε τα μισά υλικά?
Εμένα μου άλλαξαν τις βάσεις δαγκανών και το πρόβλημα συνεχίστηκε !! Για να μου το επισκευάσουν, θα με υποχρεώσουν να πληρώσω (τα τακάκια ) για ένα εργοστασιακό προβλημα ?!!!Eίχαν κάνει αλλαγή βάσης και τακάκια γιατί είχαν στραβώσει. ΑΚΟΜΑ είναι μια χαρά χωρίς κανένα ήχο!!! Όσο για το θέμα με τα τακάκια στην αρχή δεν ήθελαν να τα αλλάξουν από τα κεντρικά αλλά τελικά τα άλλαξαν χωρίς χρεώσει γιατί είχαν στραβώσει.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Παιδια, χθες μιλουσα με γνωστο που εχει το ιδιο αυτοκινητο.
Ρωτησε στην αντιπροσωπεια για τον θορυβο στα φρενα και του ειπαν οτι εχει ερθει ανακληση.
Τους ρωτησε τι πρεπει να κανει κ του ειπαν οτι του αλλαζουν τις πισω δισκοπλακες αλλα πληρωνει τα τακακια.
Τιμη για τακακια 250€.
Οποτε το αφησε ο ανθρωπος μεχρι να συνηθησει τον θορυβο!ο γνωστός σου παραπληροφορεί.
Ο ίδιος ο κύριος Μαθουδιάκης της κεντρικής αντιπροσωπείας στο Περιστέρι με διαβεβαίωσε ότι ανάκληση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Το κόστος για αλλαγή τακάκια για εμένα ήταν 150 ευρώ.
Για ψάξτε καλύτερα και πάρτε να ρωτήσετε. -
-
λες να ακουγονται και αυτουνου τα φρενα...?
-
Μπάα, δε νομίζω. Τα έχει αλλάξει όλα! Δες, τι δισκόπλακες φοράει..
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ CRUZAKIDES.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ CRUZE KAI 35000 XLM 2 ΣΕΡΒΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.Α) ΑΛΛΑΞΑ ΔΑΓΚΑΝΕΣ, ΠΑΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΛΛΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ,ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΛΕΩ ΠΛΕΟΝ.
Β) ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΜΟΝΙ (ΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ)
Γ) ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 190€,ΛΑΔΙΑ ΦΙΛΤΡΑ
Δ) Κ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑΚΑΚΙΑ.....ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ..ΕΛΕΟΣ .....ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΩ, ΑΡΧΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΕΒΑΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΑΖΑΖΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΚΑ ΦΕΡΟΝΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..ΚΟΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ 45€ Κ ΠΙΣΩ 35€. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΑ ΜΠΟΡΟΣΤΙΝΑ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Ε) Κ Α Τ Α Ν Α Λ Ω Σ Η : ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΛΜ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Κ Η ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 12,5 ΛΙΤΡΑ ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7,7 - 8. ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΚΑΖΩΝΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3000 Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΚΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ?????ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
Πολυ μεγαλη η διαφορα εντος και εκτος πολης.Κατι δεν κανεις σωστα.
-
Ο χρήστης KOSTASPATRA έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ CRUZAKIDES.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ CRUZE KAI 35000 XLM 2 ΣΕΡΒΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.Α) ΑΛΛΑΞΑ ΔΑΓΚΑΝΕΣ, ΠΑΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΛΛΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ,ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΛΕΩ ΠΛΕΟΝ.
Β) ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΜΟΝΙ (ΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ)
Γ) ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 190€,ΛΑΔΙΑ ΦΙΛΤΡΑ
Δ) Κ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑΚΑΚΙΑ.....ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ..ΕΛΕΟΣ .....ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΩ, ΑΡΧΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΕΒΑΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΑΖΑΖΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΚΑ ΦΕΡΟΝΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..ΚΟΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ 45€ Κ ΠΙΣΩ 35€. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΑ ΜΠΟΡΟΣΤΙΝΑ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Ε) Κ Α Τ Α Ν Α Λ Ω Σ Η : ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΛΜ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Κ Η ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 12,5 ΛΙΤΡΑ ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7,7 - 8. ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΚΑΖΩΝΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3000 Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΚΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ?????ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Α)
ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ
Οταν καποιος μπει μεσα και ρωτησει του απανταω οτι ο καθενας μας εχει το ΧΟΥΙ του!
ΤΕΛΟΣΒ)
Τιμονι δοξα τον θεο δεν, εκτος αν εχει ξεφλουδισει κ δεν το εχω παρατηρησει!Γ)
2ο Service και εμενα μια χαρα.
Βγαλε και το φιλτρο a/c οποτε λιγοτερα απο εσενα!
http://www.ebay.com/itm/260584180430?ss ... 1439.l2649
Η διαδικασια απλη κ μου την ειχαν χρεωσει αρκετα οπως και το φιλτρο!Δ)
Περιμενω να μου πεις τιμη για τακακια, και στα ποσα χλμ πρεπει να τα αλλαξω!E)
Καταναλωση και εμενα μια απο τα ιδια!
Στο εντος ειμαι στο 11-12 και στο εκτος 6,8-7,8 με οδηγηση ηλικιωμενης κυριας! 120 max!
Μπορεις ομως να πας με 120 max?
Το περασμενο σκ πηγα μανη και με ανοιχτο τον δρομο και τερμα γκαζι εγραφα 10,5.
Για την καταναλωση η λυση ειναι μια, γυρνας την ενδειξη του trip computer σε καποιο αλλο πεδιο (μεση ταχυτητα ή αυτονομια) και απλα το ξεχνας.
Ολα τα αυτοκινητα ετσι καινε!
Το υγραεριο μου φαινεται καλη λυση παντως αλλα σε αυτο το κρατος δεν ξερω για ποσο!
Να το πουλησεις ειναι λιγο δυσκολο πια, ποιος θα παρει ενα απλο 1,6 οταν η αγορα ειναι γεματη turbo???Χθες ημουν στην FORD.
Ετοιμαζει το focus σε 1.0 (100 και 125hp).
Ο ορισμος του DOWNSIZING!!! -
ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΧΡΗΣΗ, ΕΓς ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 28000 ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 33000, ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ 35 ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΤΗΛΕΦ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ 210 8326316, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CRUZE, ΕΓΩ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
-
Το δικό μας cruze εφυγε ... πιθανός αντικαταστάτης 508..
-
Προδοσία!!
Πόσο έπιασε?
-
Το πουλήσατε ή το τρακάρατε? γρήγορα αλλάζετε αμάξια σε αυτή τη περίοδο πάντως!
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
πιθανός αντικαταστάτης 508..Πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Ειδικά με τον THP!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
πιθανός αντικαταστάτης 508..
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Ειδικά με τον HDi!
fixed
-
Να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις.
Έπιασε την τιμή που έχω και στην αγγελία εδώ στους 4 τροχούς. Το αμάξι πουλήθηκε δεν τράκαρε
Ναι το peugeot το οδηγήσαμε και είναι απόλαυση πραγματικά.
Η αλλαγή έγινε για 2 λόγους. Ήμασταν δυσαρεστημένοι πλήρως από την πριμα μοτορς και οι απαιτήσεις από το αμάξι αυξήθηκαν 1 χρόνο μετά την απόκτηση του οπότε και δεν μας κάλυπτε πια.
Το αμάξι πάντως όπως έχω επαναλάβει είναι πολύ όμορφο, μοντέρνο, με πολύ ωραίο εσωτερικό αλλά η αντιπροσωπεία είναι από τις χειρότερες στην Ελλάδα και ο ιδανικός κινητήρας για cruizing είναι το 1.8 -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Ειδικά με τον THP!
fixed
fixed again
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Ειδικά με τον THP!
fixed
fixed again
+100
-
Πάντως ίδιος αντιπρόσωπος είναι και θα έχεις θέματα με την εξυπηρέτηση και στην Πεζώ... κατά τα άλλα καλοτάξιδο.
ΥΓ. Το λέω ως πρώην κάτοχος Πεζώ και νυν Κρούζ :Ρ -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
... με την εξυπηρέτηση και στην Πεζώ...Το δίκτυο της Peugeot κυρίως είναι για τα τυπικά. Όταν τους βάζεις δύσκολα μπλοκάρουν...
Σίγουρα όμως το δίκτυο πωλήσεων (όχι το δίκτυο εξυπηρέτησης) είναι πολύ ποιο φιλικό από το αντίστοιχο της Chevy.Ναι το peugeot το οδηγήσαμε και είναι απόλαυση πραγματικά.
Καλορίζικος ο πέζουλας, καλοτάξιδος!!...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Προδοσία!!CRUZAKIA εισαι θεος!!!
Πόσο έπιασε?
Chevrolet Cruze