-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να σου πω βρε συ; Ένα μοτέρ που δουλεύει συνέχεια σε 1η-2α μέσα στην πόλη σαφώς και χρειάζεται ένα ξεκάπνισμα πού και πού. Εδώ εγώ στο δικό μου (που δεν δουλεύει τεμπέλικα) και βλέπω διαφορά στην επιστροφή μετά από ξέσκισμα στην πίστα.στο 106 που είχε παλιάς τεχνολογίας εγκέφαλο έβλεπα διαφορά ... στα μίτο/207/c τσου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να σου πω βρε συ; Ένα μοτέρ που δουλεύει συνέχεια σε 1η-2α μέσα στην πόλη σαφώς και χρειάζεται ένα ξεκάπνισμα πού και πού. Εδώ εγώ στο δικό μου (που δεν δουλεύει τεμπέλικα) και βλέπω διαφορά στην επιστροφή μετά από ξέσκισμα στην πίστα.και γω βλεπω μεγαλη διαφορα παντως.. βεβαια ο κινητηρας μου δεν ειναι και το τελευταιο τεχνολογικο επιτευγμα, αλλα βλεπω μεγαλη διαφορα
-
ας μας μιλησει καποιος που εβαλε υγραεριο σε καινουριο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
ας μας μιλησει καποιος που εβαλε υγραεριο σε καινουριο αυτοκινητοYπαρχει θεμα για το υγραεριο --->Υγραεριοκινηση
-
Ειναι θεμα αντλιας και αισθητηρα λ το μπουκωμα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ρε φιλε κρουζακια, αν κινεισαι στο Ηρακλειο που η μεγαλυτερη αποσταση χωρις φαναρι πρεπει να ειναι 100 μετρα, και ειδικα αν μερικες απο τις μετακινησεις σου τις κανεις σε ωρες αιχμης ειναι απολύτως φυσιολογικο το 11,5 ποσο μαλλον αν μιλαμε για σχετικα βαρυ, αστρωτο και αξεκαπνιστο ατμοσφαιρικο 1600αρι... εμενα γνωμη μου ειναι να μην το πνιγεις αλλαζοντας κατω απο τις 2500 στροφες, γιατι μπουκωνεις τον κινητηρα και σιγουρα δεν κερδιζεις σε καταναλωση.. κανε κανενα ταξιδακι να ανοιξει το μοτερ και τα πραγματα ισως καλυτερεψουν καπως.. παντως προβλημα δε νομιζω να εχει ο κινητηρας, αλλα η πολη που κινεισαι..Το θεμα ειναι οτι και αλλοι φιλοι με το ιδιο αμαξι σε οδηγηση μεσα στην πολη τους , δεν εχουν τετοιες καταναλωσεις, η οδηγηση στα αστικα κεντρα (οχι μονο στο Ηρακλειο ) φυσικα κοστιζει περισσοτερο απ'οτι τα ταξιδια (γιαυτο αλλωστε και οι εταιριες κανουν τον αναλογο διαχωρισμο ).Οχι ομως τοσο!
Δεν θεωρω δεδομενο οτι εχει προβλημα ο κινητηρας , γιάυτο το ψαχνω και αποκλειω εναν-εναν παραγοντα.Τωρα ειμαι στην φαση που με συγκεκριμενο τροπο οδηγησης ( οχι πανω απο 3.000 στροφες )και με αλλαγη του καυσιμου ( 100αρα βενζινη ) περιμενω να δω τις διαφορές που θα μου δωσει ο υπολογιστης ταξιδιου στα επομενα 300χλμ.
Ταξιδια χρειαζεται να γινουν για να ξεκαπνισει και να''ανοιξει'' ο κινητηρας ,όποτε μπορω τα κανω...Εχει ομως μελλον ακομα. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
...... περιμενω να δω τις διαφορές που θα μου δωσει ο υπολογιστης......Επειδή έχεις ξαναρωτηθεί, και δεν θυμάμαι αν έχεις απαντήσει, έχεις τσεκάρει ότι υπολογιστής ταξιδιού δουλεύει σωστά;
Είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητό σου καταναλώνει τόσο, όσο σου λέει ο υπολογιστής;;; -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
...... περιμενω να δω τις διαφορές που θα μου δωσει ο υπολογιστης......
Επειδή έχεις ξαναρωτηθεί, και δεν θυμάμαι αν έχεις απαντήσει, έχεις τσεκάρει ότι υπολογιστής ταξιδιού δουλεύει σωστά;
Είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητό σου καταναλώνει τόσο, όσο σου λέει ο υπολογιστής;;;Το τσεκαρισμα του υπολογιστη ταξιδιου θα ειναι το επομενο σταδιο του ψαξιματος .Μετρηση καταναλωσης με τον παραδοσιακο τροπο.
Βεβαια αν υπολογισω ( καθαρα απο εμπειρια ) την συχνοτητα των γεμισματων του ρεζερβουαρ σε σχεση με τις οδηγικές συνθηκες που ειναι για μενα σχεδον οι ιδιες την τελευταια εικοσαετια,μου φαινεται οτι οντως καιει αυτα που γραφει ο υπολογιστης ταξιδιου. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να σου πω βρε συ; Ένα μοτέρ που δουλεύει συνέχεια σε 1η-2α μέσα στην πόλη σαφώς και χρειάζεται ένα ξεκάπνισμα πού και πού. Εδώ εγώ στο δικό μου (που δεν δουλεύει τεμπέλικα) και βλέπω διαφορά στην επιστροφή μετά από ξέσκισμα στην πίστα.Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι χρειαζεται ξεκαπνισμα που + που για να καθαριζει ο καταλυτης.
Τωρα για την διαφορα στις επιδοσεις δεν εχω δει απο το ξεκαπνισμα.
Παντως καλο ειναι το ανοιγμα για τον καταλυτη.
Επισης, οσο πιο πολλα γινονται τα km τοσο πιο νευρικο γινεται το αμαξι.
Δεν το περιμενα.
Μου το ειχε πει καποιος μεσα στο forum -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Επειδή έχεις ξαναρωτηθεί, και δεν θυμάμαι αν έχεις απαντήσει, έχεις τσεκάρει ότι υπολογιστής ταξιδιού δουλεύει σωστά;
Είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητό σου καταναλώνει τόσο, όσο σου λέει ο υπολογιστής;;;Το τσεκαρισμα του υπολογιστη ταξιδιου θα ειναι το επομενο σταδιο του ψαξιματος .Μετρηση καταναλωσης με τον παραδοσιακο τροπο.
Βεβαια αν υπολογισω ( καθαρα απο εμπειρια ) την συχνοτητα των γεμισματων του ρεζερβουαρ σε σχεση με τις οδηγικές συνθηκες που ειναι για μενα σχεδον οι ιδιες την τελευταια εικοσαετια,μου φαινεται οτι οντως καιει αυτα που γραφει ο υπολογιστης ταξιδιου.Ας μην το ψαχνουμε! Καιει πολυ.
Αυτο διαλεξαμε, και αυτο πειραμε!
Εχει τα + του και τα - του!
Η καταναλωση και οι επιδοσεις ειναι στα - του!
Αυτα εχουν συνηθως τα value for money αυτοκινητα!
Πιστεψτε με οτι το καλοκαιρι στην εθνικη με ρυθμους παλιογερου μου εκαιγε 6,8 - 7,3.
Οταν το πατησω καιει παραπανω!
Στο χερι μας ειναι ποσο θα καψει! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Βεβαια αν υπολογισω ( καθαρα απο εμπειρια ) την συχνοτητα των γεμισματων του ρεζερβουαρ σε σχεση με τις οδηγικές συνθηκες που ειναι για μενα σχεδον οι ιδιες την τελευταια εικοσαετια,μου φαινεται οτι οντως καιει αυτα που γραφει ο υπολογιστης ταξιδιου.Ας μην το ψαχνουμε! Καιει πολυ.
Αυτο διαλεξαμε, και αυτο πειραμε!
Εχει τα + του και τα - του!
Η καταναλωση και οι επιδοσεις ειναι στα - του!
Πιστεψτε με οτι το καλοκαιρι στην εθνικη με ρυθμους παλιογερου μου εκαιγε 6,8 - 7,3.
Οταν το πατησω καιει παραπανω!
Στο χερι μας ειναι ποσο θα καψει!Δεν παραπονιεμαι,ξερω πιο αυτοκινητο αγορασα Θελω ομως να ξερω επισης εαν το δικο μου καταναλωνει οπως και τα αλλα cruze,ή εαν θελει καποια ρυθμιση στο προγραμμα του, ή εαν χρειαζεται κατι αλλο.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Aυτό τώρα που λες τι σχέση έχει;
Δηλ ένα φτηνό αυτοκίνητο καίει πιο πολύ;;;;;
Ο κινητήρας του δηλ, όταν τον φοράει το cruze καίει πιο πολύ από ότι κάποιο άλλο αυτοκίνητο του ομίλου;;
Μην τρελαθούμε κιόλας.
Εμένα που δεν καίει τόσο και δεν υπερβαίνει το 9,5 εντός πόλης τι πάει να πεί;; -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Aυτό τώρα που λες τι σχέση έχει;
Δηλ ένα φτηνό αυτοκίνητο καίει πιο πολύ;;;;;
Ο κινητήρας του δηλ, όταν τον φοράει το cruze καίει πιο πολύ από ότι κάποιο άλλο αυτοκίνητο του ομίλου;;
Μην τρελαθούμε κιόλας.
Εμένα που δεν καίει τόσο και δεν υπερβαίνει το 9,5 εντός πόλης τι πάει να πεί;;Αν δεις σε προηγουμενες συζητησεις το 1.8 καιει λιγοτερο.
Τεραστιο σασι, μεγαλος ογκος, αλλα το 1.6 ειναι value for my money.
Το 1.8 ειναι το ιδανικο για αυτο το βαρος και οι φιλοι με 1.8 καινε λιγοτερο.
Το βλεπεις οτι το αμαξι μου ζοριζεται σε μια ανηφορα, θελει αρκετο γκαζι.
Αν εχεις 1.8 εισαι σε πιο ισχυρη κατηγορια.
Εγω παντως με πολυ προσεκτικη οδηγηση ειμαι στο 10 - 10,5.
Καμια σχεση με την αρχη.
Παντως πιστευω και τους φιλους που λενε οτι ειναι θεμα ποδιου!
Οδηγω κ ενα Jetta DSG 170ps αρκετα συχνα.
Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να κρατησεις το ποδι σου ησυχο με τοσα αλογα αλλα οταν το κρατησεις η καταναλωση μεσα στην πολυ ειναι γυρω στο 7- 7,5.Π.....α κοινωνια!!!
Να μην εχω κ εγω τα money να παρω Tsi!!!
Οποτε μενω στο 1,6 LS PLUS S/R value for money και προσπαθω να οδηγω οικονομικα. -
θα ηθελα να ρωτησω και σε σας αν θαμπονουν τα τζαμια στην πορεια(μπαμπριζ).
αν δεν βαλω το βεντιλατερ απο το κλιμα δεν ξεθαμπονουν.μηλισα με την αντιπροσοπεια και μου λενε οτι ετσι ειναι .
η φυσικη ροη του αερα ειναι πολυ λιγη(που ουτε ζεστενωμαι μεσα στην καμπινα)
μηπως ξερει κανις τον τυπο των μπουζι που φωραη το cruze? θελω να βαλω μπουζια ιριδιου αλλα δεν ξερω πως να τα ζητισω,
με τι κωδικο.εχει βαλη κανεις μπουζια ιριδιου? -
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω και σε σας αν θαμπονουν τα τζαμια στην πορεια(μπαμπριζ).
αν δεν βαλω το βεντιλατερ απο το κλιμα δεν ξεθαμπονουν.μηλισα με την αντιπροσοπεια και μου λενε οτι ετσι ειναι .
η φυσικη ροη του αερα ειναι πολυ λιγη(που ουτε ζεστενωμαι μεσα στην καμπινα)μηπως ξερει κανις τον τυπο των μπουζι που φωραη το cruze? θελω να βαλω μπουζια ιριδιου αλλα δεν ξερω πως να τα ζητισω,
με τι κωδικο.εχει βαλη κανεις μπουζια ιριδιου?Καλησπερα,
δεν εχω ιδεα αλλα με ενδιαφερει να μαθω σε τι μπορει να με οφελεισει η αλλαγη μπουζι.
Δεν κανω πλακα,
αν εχεις ορεξη εξηγησε μου! -
Παιδια,
οσοι εχετε CRUZE 1.6. να ρωτησω κατι?
Συνηθως γεμιζω βενζινη οταν καψω το πρωτο 1/4 απο το ντεποζιτο και μηδενιζω τον χιλιομετρητη!
Αν θυμαμαι καλα με αυτο το 1/4 απο το ντεποζιτο μου βγαζει γυρω στα 130km.
Εδω και 1,5 μηνα βαζω V-POWER RACING και κανω τις ιδιες διαδρομες.
Σπιτι δουλεια - δουλεια σπιτι.
Εφτασα στο πρωτο 1/4 και το αμαξι εχει κανει 195km.
Δεν το πιστευα σημερα που το ειδα! -
Παιδια κοντευει 2 χρονια το αυτοκινητο μας.
Κανενα προβλημα κανεις?Εγω κοντευω εναν χρονο και πλησιαζει το service!
Ξερει κανεις ποσα θα μου φανε στην αντιπροσωπεια??? -
Εγώ τις προάλλες έκανα 267 χλμ με τα 6/8 του ντεπόζιτου, σε μία κόντρα με ένα GTi στον Καρέα κέρδισα με δύο κολώνες διαφορά, και το αυτοκίνητο τραβάει καλά με τρίτη φορτωμένο σε ανηφόρα.
Όταν ανακαλύψετε το μετρικό σύστημα μας το λέτε και μας για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε περι τίνος πρόκειται.
-
εκανα 20000 χιλ και το εχω απο της 14/12/2009.1.σερβις 120ε
για τα μπουζι μου ειπαν οτι εχει καλυτερη καυση,καλυτερη επιταχυνση και ενα κερδος σε καυσιμο στο 3%.
εσας το cruze δεν σας καιη πολυ?με 100-120 μου καιη γυρω στα 8-8,3λιτ στα 100χιλ.μετα απο εκει 12-13λιτ
και μιλαω παντα για εθνικη γιατι εκει κινουμαι μονιμα -
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
εκανα 20000 χιλ και το εχω απο της 14/12/2009.1.σερβις 120ε
για τα μπουζι μου ειπαν οτι εχει καλυτερη καυση,καλυτερη επιταχυνση και ενα κερδος σε καυσιμο στο 3%.
εσας το cruze δεν σας καιη πολυ?με 100-120 μου καιη γυρω στα 8-8,3λιτ στα 100χιλ.μετα απο εκει 12-13λιτ
και μιλαω παντα για εθνικη γιατι εκει κινουμαι μονιμαΓια τα μπουζι δεν ξερω εαν απο τωρα πρεπει να τα αλλαξεις ,αυτο που ξερω ειναι οτι το cruze 1,6 καιει πολυ.
Εαν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ,θα καταλαβεις.
Chevrolet Cruze