-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
ΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=44079 ...Αλλα μετα απο μερικες μερες σε ενα ανοιγμα βγηκε η βλαβη.
ο μετριτης εξωτερικης θερμοκρασιας περιβαλλοντος δουλευει σωστα;
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
ΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=44079 ...Αλλα μετα απο μερικες μερες σε ενα ανοιγμα βγηκε η βλαβη.
ο μετριτης εξωτερικης θερμοκρασιας περιβαλλοντος δουλευει σωστα;
Ναι.
-
Χθες ετυχε να βρεθω σε μια τοπικη αντιπροσωπεια της Chevrolet εδω στην Ινδιαναπολη και ειδα τα πρωτα Κρουζ βορειοαμερικανικων προδιαγραφων. Μολις αρχισαν να τα φερνουν και η αντιπροσωπεια πρεπει να ειχε καμια 10αρια. Το Κρουζ το βρηκα πολυ συμπαθητικο και με αρκετα ευχαριστους εσωτερικους χωρους. Δεν το οδηγησα (παρολο που ο πωλητης προσπαθησε να με πεισει), αλλα τουλαχιστον η πρωτη εντυπωση ηταν πολυ καλη ιδιως για το ποσο που ζητουσαν.
-
Το αυτοκινητο ειναι ο ορισμος του ** Value for money**.
Παντως αν οδηγησεις το 1,4 turbo, καλο θα ηταν να μας ελεγες τις εντυπωσεις σου. -
Παντως αν οδηγησεις το 1,4 turbo, καλο θα ηταν να μας ελεγες τις εντυπωσεις σου.Ναι όντως. .Προσφέρει πολλά και ζητάει λίγα
Cruzakia πως πας από κατανάλωση?Έπεσε καθόλου? -
Στην Αμερικάνικη αγορά έχουν τη μονόχρωμη οθόνη του ηχοσυστήματος όπως εδώ ή έγχρωμη? Έχουν ενσωματομένο στην οθόνη GPS? Μήπως είδες την έκδοση με τον 1.4 τούρμπο? Αν ναι θα μας κάνεις χάρη να την οδηγήσεις και να πεις εντυπώσεις αφού Ευρώπη - Ελλάδα θα έρθει μέσα του 2011 και θα ενδιαφέρει πολλούς.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι όντως. .Προσφέρει πολλά και ζητάει λίγαΝαι οντως ,αλλα μου ακουγεται σαν να περιγραφεται η τελεια συζυγος
Απο καταναλωση ...Τα ιδια... 11,3 και σημερα. -
Ναι όντως. .Προσφέρει πολλά και ζητάει λίγα
Ναι οντως ,αλλα μου ακουγεται σαν να περιγραφεται η τελεια συζυγος
Απο καταναλωση ...Τα ιδια... 11,3 και σημερα.Γιατί όμως .Δεν μπορώ να το καταλάβω.Έπρεπε να είχε πέσει.
-
Απο καταναλωση ...Τα ιδια... 11,3 και σημερα.Γιατί όμως .Δεν μπορώ να το καταλάβω.Έπρεπε να είχε πέσει.
Τις τελευταιες μερες δεν εχω κανει πολλα χιλιομετρα,αρα ειναι λογικο να μην αλλαξουν δραματικα οι μετρησεις.
-
Τις τελευταιες μερες δεν εχω κανει πολλα χιλιομετρα,αρα ειναι λογικο να μην αλλαξουν δραματικα οι μετρησεις.
Α οκ τότε.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Στην Αμερικάνικη αγορά έχουν τη μονόχρωμη οθόνη του ηχοσυστήματος όπως εδώ ή έγχρωμη? Έχουν ενσωματομένο στην οθόνη GPS? Μήπως είδες την έκδοση με τον 1.4 τούρμπο? Αν ναι θα μας κάνεις χάρη να την οδηγήσεις και να πεις εντυπώσεις αφού Ευρώπη - Ελλάδα θα έρθει μέσα του 2011 και θα ενδιαφέρει πολλούς.Ειχαν μονο τα μοντελα LS, LT και LTZ, ολα με τον κινητηρα των 1,8 λιτρων. Αμα ειχαν μοντελα με τον τουρμπο θα το δοκιμαζα οπωσδηποτε! Μολις τα φερουν, θα παω για test drive και θα γραψω εντυπωσεις!
Για την οθονη, δεν γνωριζω. Δεν το εβαλα μπρος οποτε δεν ξερω αν η οθονη ηταν μονοχρωμη η εγχρωμη.
Επισης προσφερουν φοβερη εγγυηση απο το εργοστασιο. 100Κ μιλια = 160 χιλιαδες χμ/5 χρονια για τα μηχανικα μερη, και 3 χρονια/36Κ μιλια = ~58 χιλιαδες χμ για τα παντα. Το αλλο που μου αρεσε ηταν οτι ειχαν ενα Honda Civic και ενα Toyota Corolla διπλα απο τα Κρουζ για οποιον ηθελε να κανει επιτοπου συγκριση. Να δουμε αν θα βαλουν και το καινουργιο Focus μολις κυκλοφορησει σε μερικους μηνες !!
Αυτο ειναι ενα απο τα μοντελα που ειδα.
http://www.cars.com/go/search/detail.js ... f=national
-
Το αυτοκινητο ειναι ο ορισμος του ** Value for money**.Συμφωνω. Θα'λεγα οτι απο κοντα μου αρεσε πολυ περισσοτερο. Εχει αρκετα ομορφες γραμμες χωρις να ειναι υπερβολικο. Οι φωτογραφιες το αδικουν. Και το εσωτερικο μου φανηκε εξαιρετικο για την κατηγορια του. Καμια σχεση με κατι Κορολα και κατι Σιβικ.
-
Το ψαξα λιγο ακομη το πραγμα και απ'οτι φαινεται μονο το LS εχει τον κινητηρα των 1,8 λιτρων. Τα LT/LTZ εχουν τον 1,4 τουρμπο. Αρα η συγκεκριμενος αντιπροσωπος δεν ειχε τουρμπατα, η τα ειχε σε καποιο αλλο σημειο της αντιπροσωπειας και δεν τα ειδα !! .... και ο πωλητης δεν μου ειπε τιποτα ...
Πιστευω οτι επιβαλλεται αμεσα μια δευτερη επισκεψη.. ...
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
Πιστευω οτι επιβαλλεται αμεσα μια δευτερη επισκεψη.. ...Γιουρούση θες να πεις όχι επίσκεψη
-
Πιστευω οτι επιβαλλεται αμεσα μια δευτερη επισκεψη.. ...
Γιουρούση θες να πεις όχι επίσκεψη
Θα γινει bloodbath
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
Συμφωνω. Θα'λεγα οτι απο κοντα μου αρεσε πολυ περισσοτερο. Εχει αρκετα ομορφες γραμμες χωρις να ειναι υπερβολικο. Οι φωτογραφιες το αδικουν.
Κ'εγω οταν πηγα να το δω για πρωτη φορα στην αντιπροσωπεια ειπα το ιδιο πραγμα....Το αυτοκινητο αδικειται απο τις φωτογραφιες.
-
Όταν πας αυτή τη δεύτερη επίσκεψη πες και για να κάνουμε όνειρα πως είναι απο κοντά το chevrolet camaro και πόσο έχει εκεί! Αν δεν υπήρχαν τα τεκμήρια θα μάζευα λεφτά για ένα είναι τόσο ωραίο... (και βέβαια αν είχαμε αμερικάνικες τιμές βενζίνης ) Το μοντέλο που έβαλες στο λινκ το Cruze 1.8 LT Auto είναι ολόιδιο με το δικό μου μόνο που το έχω σε άσπρο. Στο λινκ σου δείχνει και στην αμερική την ίδια μονόχρωμη οθόνη. Είδα όμως εγώ σε μια αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ένα καινούργιο κόκκινο (δεν κατάλαβα ποια έκδοση) με έγχρωμη οθόνη διστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τη γυναίκα που αντικαθιστούσε το πωλητή στην έκθεση... συγκεκριμένα το είχε αυτή στη Λ.Συγγρού που έκλεισε (Σεροπώνης?) και ξενέρωσα που το δικό μου έχει μονόχρωμη... Πως είναι η κρίση στην Αμερική? Καλύτερα να έρθουμε και εμείς για δουλεία ή τα ίδια χάλια με εδώ?
-
Μόλις έφτιαξα ένα καμάρο στο αμερικάνικο σίτε με 6.2 λίτρα κινητήρα 420 αλόγατα, μπλοκέ, δέρμα, 18άρες, τρελό στέρεο, ειδικό πακέτο ground effect, σορτ σιφτ , ηλιοροφή κτλ και μου βγήκε μόνο 26000 ευρώ! τελική... έτσι για να βλέπουμε τι χάνουμε ... Ίδια λεφτά με το προηγούμενο μου αμάξι (206 κάμπριο 2.0 ) και εκεί οι συγκρίσεις σταματούν. Παρεπιπτόντως χαζεύοντας στο αμερικάνικο ιστότοπο βρήκα αυτό το κατάλογο με αξεσουάρ για το κρουζάκι μας
http://www.gmaccessorieszone.com/filead ... s/box1.pdf -
Δεν θυμάμαι σε ποιο περιοδικό το διάβασα, αλλά έλεγε ότι θα βγει και με τον τούρμπο 1,4 με τους 120 ίππους.Ο 1,4 με τους 140 δεν θα βγει?
-
Στην Αμερική το δίνει το επίσημο σίτε με τον 1.8 140 ή με τον 1.4 140 όχι με 120... για Ευρώπη που θα έρθει μεσα στο 2011 μπορεί να είναι με τους 120 λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού με Οπελ, θα δείξει.
Chevrolet Cruze